[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS مس کرمان / تاپیک اصلی نظرات و اخبار فرعی

داماش گیلان VS مس کرمان / تاپیک اصلی نظرات و اخبار فرعی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه آگوست 31, 2011 9:24 pm

واقعا الا وقت حمایت هست ! بازی سختی در پیش داریم ! نباید فقط به فکرحمله باشیم ! تو این بازی فشار زیادی به دفاع داماش وارد میشه .چون اونا دارن میان واسه برد /17/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » چهارشنبه آگوست 31, 2011 10:08 pm

[color=black:4a03d6a778]ميرسلاو بلاژويچ در تمرينات مس کرمان

سرمربي سابق تيم ملي فوتبال ايران از امروز در کردان کرج(محل اردوي بازيکنان مس)کارش را با اين تيم کرماني شروع کرد.[/color:4a03d6a778]

[color=darkblue:4a03d6a778]عکس یادگاری بلاژویچ با عشق بزرگش[/color:4a03d6a778]

[color=black:4a03d6a778]او سیگار را بیش از هر چیزی در دنیا دوست دارد

سایت گل - سرمربی جدید مس کرمان یک چهره منحصر به فرد است. مردی با چهره آراسته ، اندامی ورزیده تر از یک پیرمرد 70 ساله و البته آدمی که دلباخته سیگار است...
او در تمرین امروز مس بی وقفه سیگار کشید و فکر کد. چیرو که هنوز یخهایش آب نشده بود به هنگام معارفه به بازیکنان مس هم سیگارش را خاموش نکرد. این عکس یادگاری اوست با عشق خطرناک زندگی . سیگار !
[/color:4a03d6a778]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط onlyrasht در چهارشنبه آگوست 31, 2011 10:26 pm .
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » چهارشنبه آگوست 31, 2011 10:16 pm

[color=darkblue:9fa08974dd]اولين گفت‌وگوي بلاژويچ در ايران: مي‌خواهم با مس كارهاي بزرگي انجام بدهم/ چيرو عادت ندارد قعرنشين باشد![/color:9fa08974dd]

[color=black:9fa08974dd]بعد از اينكه از ايران رفتم شغل‌هاي زيادي داشتم اما هميشه انتظار اين را داشتم كه روزي دوباره به تهران برگرددم

سايت گل ـ پشت درختان سبز و بلندي كه زمين چمن دهكده ورزشي در منطقه چهارباغ كرج را محاصره كرده بود دود سيگار يك مرد نام‌ آشنا توي چشم مي‌زد. او انزلیچی بلاژويچ بود، 11سال بعد از اينكه در فرودگاه مهرآباد از هواپيما پياده شد و با ليموزين سورمه‌اي رنگ تشريفات به هتل استقلال رفت.
وقتي به چهره‌اش نگاه مي‌كنيم كمترين تغيير را كرده است. موهايش كمي خاكستري شده و صورتش كمي شكسته‌تر، اما او همان مردي است كه مي‌شناختيم. مردي با كت روشن و سيگاري به نوك انگشتان دست چپ.[/color:9fa08974dd]
[color=darkblue:9fa08974dd]اولين ديدار با بازيكنان مس[/color:9fa08974dd]
[color=black:9fa08974dd]انزلیچی بلاژويچ در حالي به همراه اعضاي هيئت مديره مس به اردوي تيم پيوست كه بازيكنان زيرنظر محمود فكري به بازي دست گرمي مشغول بودند. آنها در يك فوتبال پربرخورد اما دوستانه سرمربي جديدشان را اميدوار كردند وقتي بلاژويچ بعد از چند عكس يادگاري و گپ و گفت‌هاي كوتاه با مديران مس در جمع بازيكنان حاضر شد چند جمله كوتاه را خطاب به آنها به زبان آورد. او گفت:«بازي شما را كه نگاه كردم باور نمي‌شد كه در انتهاي جدول هستيد بخصوص از نظر بدني شرايط خيلي خوبي داريد و من به شما و اين تيم اميدوار هستم.»
او سپس در حالي كه همچنان سيگاري در دست داشت سمت بازيكنان رفت و با تك تك بازيكنان دست داد. اين بازيكنان گرچه فاصله زيادي با ستارگان تحت اختيار او در تيم ملي دارند اما براي بلاژويچ شرايط فرقي ندارد. او يك تيم نااميد را در دست خواهد گرفت تا با شيوه‌هاي مربيگري خود آن را به رده‌هاي بالا ببرد.[/color:9fa08974dd]
[color=darkblue:9fa08974dd]چلنگر من کجاست؟[/color:9fa08974dd]
[color=black:9fa08974dd] اولين برخورد با بلاژويچ بعد از 10 سال خيلي هم گرم نيست، او به سختي يادش مي‌آيد و تنها به يك دست دادن خشك و خالي بسنده مي‌كند اما چند ثانيه بعد از روي صندلي بلند مي‌شود و با گفتن كلمه فرانسوي مونآمي(عزیز من ) خبرنگار را در آغوش مي‌گيرد. براي خبرنگار اين لحظه يادآور روزي است كه او براي آخرين مذاكره به دفتر صفايي فراهاني رئيس وقت فدراسيون فوتبال ايران رفت و حاضر نشد به دوران مربیگری در ایران ادامه دهد.
بلاژويچ را در اين سفر پسرش ميرو همراهي مي‌كند. مرد خوش‌پوش و خوش‌قيافه‌اي كه سابقه يك دوره بازی از تيم نانت فرانسه را نيز دارد.
ميرو كه مترجم پدر هم هست درباره اينكه آيا رضا چلنگر به يار قديمي‌اش مي‌پيوندد يا نه؟ می گوید: من اينطور فكر نمي‌كنم اما اين را بايد از مسئولان باشگاه سوال كنيد. بلاژويچ تنها به زبان‌هاي كروات و فرانسه مسلط است و يك مترجم براي گفت‌وگوهاي طولاني و آب‌دار مورد نياز است.
مردم هميشه من را دوست داشتند
با اين حال وجود ميرو هم غنيمت است براي آنكه چند جمله‌اي صحبت كنيم. اولين سوال ما درباره بازگشت وي به ايران است، در حالي كه در همه اين سال‌ها بارها و بارها از آمدن به ايران سر باز زده. چيرو مي‌گويد:« من خاطرات خيلي خوبي از ايران دارم اينجا مردم هميشه من را دوست داشتند و من هميشه فكر مي‌كردم كه كشور شما وطن دوم‌ام است. بعد از اينكه از ايران رفتم شغل‌هاي زيادي داشتم اما هميشه انتظار اين را داشتم كه روزي دوباره به تهران برگرددم.»
از او درباره شرايط تيم مس سوال مي‌كنيم و وي جواب مي‌دهد:« شناخت خيلي زيادي از اين تيم ندارم ولي من به هر كشوري كه رفته‌ام هدف‌هاي بزرگي داشتم. بنويسيد چيرو به قعرنشيني عادت ندارد. الان هم كه اين بازيكنان را ديدم اميدوارم شرايط خيلي سريع تغيير كند.»
از ميرو درباره دستياران احتمالي پدرش سوال مي‌كنيم و وي جواب مي‌دهد:« هنوز در اين زمينه تصميمي گرفته نشده اما فكر مي‌كنم يكي، دو مربي خوب از كرواسي به اين تيم اضافه بشوند.»
در حال حاضر محمود فكري مربي مس است. بازيكني كه اتفاقا در زمان مربيگري بلاژويچ در تيم ملي هافبك دفاعي استقلال بود. چيرو اما هرگز سبك بازي فكري دوست نداشت ...
بعد از اين همه سال همه منتظريم تا دوباره او جاي خود را در حافظه جمعي فوتبالي ما پيدا كند. البته براي اين كار بيش از هر چيز به يك رضا چلنگر احتياج است
[/color:9fa08974dd]
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط raincityboy » چهارشنبه آگوست 31, 2011 10:26 pm

مطمئن باشید توی این چند روز کار خاصی نمیتونه بکنه اگرهم کاری بکنه تا نیم فصل طول میکشه عوض شدن مربی مس به نفع داماش شده داماش بایک تیم قهر نشین و بحران زده و با مربی که هنوز با بازیکنها اشنا نشده بازی داره
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه آگوست 31, 2011 10:26 pm

دوباره چلنگر اومد /10/ /10/ /10/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » پنج شنبه سپتامبر 01, 2011 1:02 am

سلام دوستان عزيز همين الان دارم از انزلیچی ميام يه سري از تركهاي تبريز هم بودن بحث داماش تراكتور شد اونا گفتن اين بازي برگشت داره حالا جرات دارين بيايين تبريز حالتونو ميگيريم منم گفتم باشه حاله ما رو بگير ولي گذرتون به انزلي هم ميرسه بچه هايه انزلي ميتركوننتون حالا كري بيا ديديم چرت داره زياد ميگه گفتم باشه تيمه ما بد اصلا زنگ تفريح حداقل ما بازيكن بومي داريم توپ شما كه يه بازيكنتونم ترك نيست................. /7/ /16/ فكنم تووو اين كل كل من بردم /11/
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه سپتامبر 01, 2011 2:26 am

[quote:268732d7f4="havadarehamishegi"]سلام دوستان عزيز همين الان دارم از انزلیچی ميام يه سري از تركهاي تبريز هم بودن بحث داماش تراكتور شد اونا گفتن اين بازي برگشت داره حالا جرات دارين بيايين تبريز حالتونو ميگيريم منم گفتم باشه حاله ما رو بگير ولي گذرتون به انزلي هم ميرسه بچه هايه انزلي ميتركوننتون حالا كري بيا ديديم چرت داره زياد ميگه گفتم باشه تيمه ما بد اصلا زنگ تفريح حداقل ما بازيكن بومي داريم توپ شما كه يه بازيكنتونم ترك نيست................. /7/ /16/ فكنم تووو اين كل كل من بردم /11/[/quote:268732d7f4]

تو دنیای مجازی و بیرون ورزشگاه و کل کل ها ما بردیم ولی اونا 3 امتیاز رو گرفتن :(
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط golsar » پنج شنبه سپتامبر 01, 2011 6:02 am

[quote:385c9905fc="Soheil_Rashti"]golsar جان كارت حرف نداره آبرار. دمت گرم.خيلي قشنگه مخصوصا شعارش.[/quote:385c9905fc]

قربونت داداش :wink:
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه سپتامبر 01, 2011 11:48 am

/11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه سپتامبر 01, 2011 11:48 am

داماش شهر باران /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط onlyrasht » پنج شنبه سپتامبر 01, 2011 8:02 pm

[quote:bb9d9541b0="golsar"][img:bb9d9541b0]http://www.faupload.com/upload/90/Shahrivar/593damash.jpg[/img:bb9d9541b0][/quote:bb9d9541b0]

دست درد نکنه ... این عکسو بذارید
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط antiros » پنج شنبه سپتامبر 01, 2011 8:07 pm

golsar دستت درد نکنه کارات عالی ابرار /3/
بنظر منم اینو بزارید صفحه اصلی
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط antiros » جمعه سپتامبر 02, 2011 10:23 am

سایت گل - میرسلاو بلاژویچ که بامداد چهارشنبه وارد تهران شد ، دیروز برای مذاکرات نهایی به کرمان رفت . او در جلسه برای ثبت قرارداد خود با مدیران رده بالای کارخانه مس و باشگاه با جملاتی حاضران را به وجد آورد .
چیرو بعد از تماشای تمرینات تیم مس در اردوی کرمان به مدیران این باشگاه تاکید کرده است که « می خواهم مس را قهرمان کنم !» به نظر می رسد که سرمربی کروات مس از کیفیت فنی تیم مس راضی است و حتی با تعجب از مدیران این تیم پرسیده که « این تیم با این بازیکنان چطور در انتهای جدول قرار دارد ؟‌» مطمئننا بلاژویچ با اظهار نظراتش در آینده نزدیک یکی از هیجانهای تازه لیگ ایران خواهد بود .
بلاژویچ 13 سال قبل وقتی که سرمربی کرواسی بود ، بعد از بازی دوستانه با تیم ملی ایران پیش از جام جهانی 98 مدعی شد که اگر ایران مقابل یوگسلاوی برنده نشد ، یک توپ فوتبال را می خورد ! »
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » جمعه سپتامبر 02, 2011 10:26 am

[quote:1a69ad16ac="antiros"]سایت گل - میرسلاو بلاژویچ که بامداد چهارشنبه وارد تهران شد ، دیروز برای مذاکرات نهایی به کرمان رفت . او در جلسه برای ثبت قرارداد خود با مدیران رده بالای کارخانه مس و باشگاه با جملاتی حاضران را به وجد آورد .
چیرو بعد از تماشای تمرینات تیم مس در اردوی کرمان به مدیران این باشگاه تاکید کرده است که « می خواهم مس را قهرمان کنم !» به نظر می رسد که سرمربی کروات مس از کیفیت فنی تیم مس راضی است و حتی با تعجب از مدیران این تیم پرسیده که « این تیم با این بازیکنان چطور در انتهای جدول قرار دارد ؟‌» مطمئننا بلاژویچ با اظهار نظراتش در آینده نزدیک یکی از هیجانهای تازه لیگ ایران خواهد بود .
بلاژویچ 13 سال قبل وقتی که سرمربی کرواسی بود ، بعد از بازی دوستانه با تیم ملی ایران پیش از جام جهانی 98 مدعی شد که اگر ایران مقابل یوگسلاوی برنده نشد ، یک توپ فوتبال را می خورد ! »
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه سپتامبر 02, 2011 10:41 am

[quote:106b537d98="abere"][quote:106b537d98="antiros"]سایت گل - میرسلاو بلاژویچ که بامداد چهارشنبه وارد تهران شد ، دیروز برای مذاکرات نهایی به کرمان رفت . او در جلسه برای ثبت قرارداد خود با مدیران رده بالای کارخانه مس و باشگاه با جملاتی حاضران را به وجد آورد .

مربی ما قول نیفتادن داده هیچی!!!!!! ما که ناراحت میشیم.ولی جالب اینجاستخیلی ازبچه ها ازش حمایت میکنن :lol: طرف میگه چون اولین فصل اومدیم لیگ باید تلاش کنیم نیفتیم :?:
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 1 مهمان