[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887) تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - هواداران واقعی از دینور زاده حمایت میکنند
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان
از این که تالار گفتمان وارش اسپرت را انتخاب کرده اید سپاسگذاریم. لطفا از ارسال مطالب خلاف واقع، سیاسی، و توهین آمیز اکیداً خودداری فرموده
مشكل ما عابدينيه تا حالا تو اين سه سال يه مربي درست حسابي نياورد من فكر ميكنم دينور زاده هيچ كاره است همه كاره عابدينيه
خريد بازيكنان گرانقيمت بدرد نخور بجز مهدوي كيا
اخراج سهرابي ، ميكائيلي؛ نظر محمدي
حتي تعويضيا تو هر بازي
تركيب تيم
پيرمرد عابديني جو گير شده فكر ميكنه فوتباليه
بهترين كار اخراج عابدينيه كه اونو قت تيم منحل ميشه- پس بيخيال
من نميدونم تقصير كيه _الا كي رو بياريم
[quote:b517660d9d="miladcivil"][quote:b517660d9d="reza-malavanfc"][quote:b517660d9d="iman1978"]اولا رضا داری کلک میزنیا!!! خودت میخوای دینور زاده تو داماش بمونه چون با این تیم رفت و برگشت به ملوان میبازیم!!!! دوم اینکه برای فرصت دادن به مربی باید به روند تیم با گذشت زمان دقت کرد اگر تیم رو به بهبود بود و هفته به هفته بهتر بازی کرد باید بهش فرصت داد به نظر شما روند تیم ما چه جوریه؟ ما هفته به هفته بهتر میشیم؟ بخدا تفکرات دینور زاده عوض نمیشه نباید با نگهداشتن این مربی این فرصتو از دست بدیم . دینور زاده باید عوض بشه کاری رو که الان باید انجام بشه نباید بزاریم زمانیکه که همه فرصتها از دست رفت مگه پگاه با تعویض مربی و اومدن دست نشان تا مرز قهرمانی پیش نرفت؟[/quote:b517660d9d]
داماش با هر مربی که بیاد رفت و برگشت از ملوان میبازه تو این شک نکن خوب خودت مقایسه کن ، وضع فعلی تیم شما از تیم پرسپولیس ، و مس کرمان خیلی بهتره ، درسته فعلا 16 هستید ولی اینو توجه داشته باش که فرق تیم آخر جدول با تیم اول جدول 3 تا بازی هستش ، و تازه 5 هفته گذشته ، صبر کنید و حمایت کنید .
در هر صورت تیم داماش نماینده رشته و شماها میتونید سرمربی تیم داماش رو حمایت کنید و یا بخاین که بره ، عجولانه تصمیم نگیرید تا فردا پشیمون نشید .[/quote:b517660d9d]
دوست من به دور از کری و احساسات و معضلات پیش رو،شک نکن ملوان تو رشت میبازه و اگه شانس بیاره تو انزلی مساوی بکنه.بعد بازی همینجا با هم تبادل نظر میکنیم.با توجه به سبک بازی ملوان و داماش اینو میگم.مطمئن باشید ملوان حتی نمیتونه نفس بکشه.[/quote:b517660d9d]
البته اگه شما بعد باخت از ملوان اینجا بیای با هم تبادل نظر میکنیم
دوستان اگه بازی استقلال و فولاد رو دیده باشین می تونیم کاملا بین این بازی و دیدار داماش-تراکتور مشابهت سازی کنیم استقلال هم مثه داماش نیمه اول 2-1 از حریف جلو بود و اتفاقا فولاد هم مثه تراکتور در اغاز نیمه دوم دو تعویض انجام داد و کاملا تا دقیقه 80 سوار بر بازی بود و سعی میکرد رو دروازه حریف فشار بیاره اما تفاوت کار در اینجا بود که یک مربی لیگ برتری مثه مظلومی برای جلو گیری از فشار بیش از اندازه احتمالی دقایق پایانی فولاد یک هافبک مثه جباری رو بیرون میکشه و به جاش یه مهاجم کهنه کار که اتفاقا دقیقا مثه افشین چاووشی داماش تازه از بند مصدومیت رهایی یافته رو وارد زمین میکنه ورق کاملا بر میگرده استقلال به جای خوردن دو گل در دقایق 80 و 84 دو گل دیگر میزنه و بازی 4-1 تموم میشه اما داماش با تعویض کاملا اشتباه دینور زاده که ناشی از غیر حرفه ای بودن مربی و تفکرات لیگ یکیه اونه در همون دقیقه ای که میبایست به جای یک هافبک یه مهاجم مثه چاووشی رو بیاره بر عکس عمل میکنه و یه مهاجم مثه زنید پور رو بیرون میکشه و جاش حاجتی یه بازیکن تدافعی میاره و نتیجه این تعویض خردمندانه باخت داماش میشه!!!حال سوال اینجاست ایا باز هم باید به دینور زاده فرصت داد؟؟؟
کسری جان علی امیری واقعا بچه خوب و باتعصبی بود و واقعا در عرض یه سال با اخلاق و رفتار و گل هایی که برامون زد خودشو در دل هوادارا جا داد.اما مهرزاد رضایی پارسال برامون بد بازی نکرد و در حد لیگ یک بود ولی به نظرم از این ابوذر رحیمی چیزی کمتر نداشت حداقل سرعت خوبی داشت.ما در حال حاضر بازیکن بومی خوب در دفاع راست و دفاع چپ نداریم ولی آیا برای شما قابل قبول هست که عباس آقایی کلنگ و یا اون مگنو توی تیم جا داشته باشند ولی بازیکن اینده دار این شهر که همه ازش به عنوان یکی از آینده دارهای رشت یاد میبرند در تیم نباشه؟
یعنی واقعا شما این دفاع خارجی رو به مختاری ترجیح میدی؟نظر من اینه که مختاری که جای خود دارد من حتی یه تار موی مسعود هم بهش نمیدم.
چرا باید به سرلک این همه پول میدادیم در حالی که هادی خودمون با 100 تومن هم برامون بازی میکرد(شاید هم کمتر).میدونی چرا؟چون کسی به اعتراض نمیکنه که سرلک رو بذار توی زمین ولی سر یه بازیکن بومی حساسیت نشون میدن.
به قول امید هرندی دینورزاده تنها دلیلی که تونست موفق بشه تیم رو بیاره لیگ 1 ، این بود که از تعصب بازیکنای بومی استفاده کرد.
خداییش حسین ابراهیمی بازیکن بدی هست؟مصطفی حاجتی در دفاع چپ برامون در گذشته بد بازی کرده بود؟توی این چند تا بازی از رحیمی چیزی دیدیم؟
کسی جواب منو نداد ایا تا به حال شده بازیکنای غیربومی برای این شهر تعصب به خرج بدن؟
نه دوستان،چون از یه لحاظ شرایط آب و هوایی گیلان به شکلی هست که نمیتونه به خوبی بازی کنه و از طرف دیگه هم طرف براش فرقی نمیکنه که بعد از یه سال از این تیم میره.
میدونی چرا تیم هایی مثل تراکتور و سپاهان غیربومی هستند؟چون مثل گیلان توی استانشون استعداد فوتبالی ندارند؟
ولی گیلان که این استعداد رو داره چرا باید بازیکن بومی این شهر با سطح کیفی بالا روی نیمکت بشینه و یا از تیم بیرون بره و از خارج استان یه بازیکن بیاریم؟
[quote:f514a8bad1="Aberare_ba_tasob"]کسری جان علی امیری واقعا بچه خوب و باتعصبی بود و واقعا در عرض یه سال با اخلاق و رفتار و گل هایی که برامون زد خودشو در دل هوادارا جا داد.اما مهرزاد رضایی پارسال برامون بد بازی نکرد و در حد لیگ یک بود ولی به نظرم از این ابوذر رحیمی چیزی کمتر نداشت حداقل سرعت خوبی داشت.ما در حال حاضر بازیکن بومی خوب در دفاع راست و دفاع چپ نداریم ولی آیا برای شما قابل قبول هست که عباس آقایی کلنگ و یا اون مگنو توی تیم جا داشته باشند ولی بازیکن اینده دار این شهر که همه ازش به عنوان یکی از آینده دارهای رشت یاد میبرند در تیم نباشه؟
یعنی واقعا شما این دفاع خارجی رو به مختاری ترجیح میدی؟نظر من اینه که مختاری که جای خود دارد من حتی یه تار موی مسعود هم بهش نمیدم.
چرا باید به سرلک این همه پول میدادیم در حالی که هادی خودمون با 100 تومن هم برامون بازی میکرد(شاید هم کمتر).میدونی چرا؟چون کسی به اعتراض نمیکنه که سرلک رو بذار توی زمین ولی سر یه بازیکن بومی حساسیت نشون میدن.
به قول امید هرندی دینورزاده تنها دلیلی که تونست موفق بشه تیم رو بیاره لیگ 1 ، این بود که از تعصب بازیکنای بومی استفاده کرد.
خداییش حسین ابراهیمی بازیکن بدی هست؟مصطفی حاجتی در دفاع چپ برامون در گذشته بد بازی کرده بود؟توی این چند تا بازی از رحیمی چیزی دیدیم؟
کسی جواب منو نداد ایا تا به حال شده بازیکنای غیربومی برای این شهر تعصب به خرج بدن؟
نه دوستان،چون از یه لحاظ شرایط آب و هوایی گیلان به شکلی هست که نمیتونه به خوبی بازی کنه و از طرف دیگه هم طرف براش فرقی نمیکنه که بعد از یه سال از این تیم میره.
میدونی چرا تیم هایی مثل تراکتور و سپاهان غیربومی هستند؟چون مثل گیلان توی استانشون استعداد فوتبالی ندارند؟
ولی گیلان که این استعداد رو داره چرا باید بازیکن بومی این شهر با سطح کیفی بالا روی نیمکت بشینه و یا از تیم بیرون بره و از خارج استان یه بازیکن بیاریم؟[/quote:f514a8bad1]
تایید
[quote:6f705d295a="siabagh"]مشكل ما عابدينيه تا حالا تو اين سه سال يه مربي درست حسابي نياورد من فكر ميكنم دينور زاده هيچ كاره است همه كاره عابدينيه
خريد بازيكنان گرانقيمت بدرد نخور بجز مهدوي كيا
اخراج سهرابي ، ميكائيلي؛ نظر محمدي
حتي تعويضيا تو هر بازي
تركيب تيم
پيرمرد عابديني جو گير شده فكر ميكنه فوتباليه
بهترين كار اخراج عابدينيه كه اونو قت تيم منحل ميشه- پس بيخيال
من نميدونم تقصير كيه _الا كي رو بياريم[/quote:6f705d295a]
دوست عزیز مثل اینکه اصلا مطالب ما رو تو بعضی از موارد دنبال نمیکنی!!!!
در مورد خرید بازیکنان و اخراج بازیکنان عین حقیقت نوشته شده کما فی السابق و جوسازی بی مورد پذیرفتنی نیست. البته امیرعابدینی مطئنا دخالت هایی رو داره اما نه تو این چیزایی که شما میگی... اخراج نظرمحمدی به دلایل فنی کار ایشون بوده و آوردن مهدوی کیا هم با نظر ایشون بوده اگر چه دینورزاده هم بدش نمیومده .
این عابدینی هم دیگه کم کم داره مشکوک میزنه ها!!!!!
حالا ما بی سواد !!!!دیگه ایم عابدینی که داره میبینه وضع تیم به کجا کشیده چرا اینقدر با این دینور زاده مدارا میکنه؟
مهرداد خان گل. بنده همیشه به نظرات فوتبالیه شما احترام می ذارم و قبولت دارم چون منطقی هستی و کارت رو به عنوان مدیر سایت خوب انجام می دی.در مورد دوستانی که در مورد نحوه بسته شدن تیم انتقاد دارن من فکر می کنم مشکل ما از نظر بازیکن نیست. هرچند نظر محمدی می تونست امسال به عنوان ذخیره برای تیم مفید باشه اما کنار گذاشتنش به دلیل فنی و اینکه طاقت نیمکت رو نداشت منطقیه. هرچند کنار گذاشتنه سهرابی و میکائیلی هم اشتباه بود و تنها خرید به درد نخور تیم هم عباس آقایی. به قول مجتبی پور بخش تو این آشفته بازار فصل نقل و انتقالات جمع کردن این بازیکنان واقعا کار هر کسی نیست . عابدینی تیم رو خوب بسته . مشکل تیم فقط و فقط فنی و از روی لجاجت دینورزادست. داماش اولین تیمی بود که تمریناتشو شروع کرد اما نوع بازیه تیم به حدی کند و نا هماهنگه که من فکر می کنم آخرین تیمی بوده که شروع کرده به تمریناته قبل از فصل .
ardavan جان شما لطف داری و نظرت هم تا حد بسیار زیادی درسته که در مورد بازیکنان توی مطلب صفحه اصلی هم به گوشه ایش اشاره شده و حتما خیلی ها متوجه حرفم شدند.
من در جریان نیستم... آقای سراوانی گفتند ولی منتهی بدلیل شرایط بازی با سایپا و وضعیت تیم فکر کنم فعلا نشه.
به هر حال اینجور که به طور کلی به ما گفتند نباید نگران مسائل مادی و انحلال تیم باشید و به نظر میرسه به زودی مشکلات مالی فعلی برطرف میشه.
[quote:1681c83509="onlyrasht"]باشگاه چی خوایه بوکونه ...نخواستی زاکانه امرا صحبت بوکونه؟؟؟؟[/quote:1681c83509]
بچه تا جایی که من خبر دارم 600 میلیارد تومن به حساب باشگاه توی بانک آریا بود (به حساب شرکت نبودا،به حساب باشگاه بود)که قراره تا دو سه ماه آینده این پول برگرده و فقط باشگاه تا چند ماه مشکل مالی داره.
تماسی که با اقای سراوانی داشتم ایشون گفتن خودمون باهاتون هماهنگ میکنیم تا بیایید مصاحبه کنید
توسط miladcivil » پنج شنبه آگوست 25, 2011 10:33 pm
[quote:33706c1d2b="sina-moonlight"]دوستان اگه بازی استقلال و فولاد رو دیده باشین می تونیم کاملا بین این بازی و دیدار داماش-تراکتور مشابهت سازی کنیم استقلال هم مثه داماش نیمه اول 2-1 از حریف جلو بود و اتفاقا فولاد هم مثه تراکتور در اغاز نیمه دوم دو تعویض انجام داد و کاملا تا دقیقه 80 سوار بر بازی بود و سعی میکرد رو دروازه حریف فشار بیاره اما تفاوت کار در اینجا بود که یک مربی لیگ برتری مثه مظلومی برای جلو گیری از فشار بیش از اندازه احتمالی دقایق پایانی فولاد یک هافبک مثه جباری رو بیرون میکشه و به جاش یه مهاجم کهنه کار که اتفاقا دقیقا مثه افشین چاووشی داماش تازه از بند مصدومیت رهایی یافته رو وارد زمین میکنه ورق کاملا بر میگرده استقلال به جای خوردن دو گل در دقایق 80 و 84 دو گل دیگر میزنه و بازی 4-1 تموم میشه اما داماش با تعویض کاملا اشتباه دینور زاده که ناشی از غیر حرفه ای بودن مربی و تفکرات لیگ یکیه اونه در همون دقیقه ای که میبایست به جای یک هافبک یه مهاجم مثه چاووشی رو بیاره بر عکس عمل میکنه و یه مهاجم مثه زنید پور رو بیرون میکشه و جاش حاجتی یه بازیکن تدافعی میاره و نتیجه این تعویض خردمندانه باخت داماش میشه!!!حال سوال اینجاست ایا باز هم باید به دینور زاده فرصت داد؟؟؟[/quote:33706c1d2b]
دوست من به خدا اینجور تحلیلها فقط سلیقه ای هست و بی نتیجه!قبل تعویض میداوودی با جباری،مظلومی شریفات رو که بازیکن هجومی بود بیرون کشید و به جاش رحمتی که هافبک دفاعیه آورد تو.آخه استقلال که 100% بازیهاش شانسه رو داری با داماش بد شانس مقایسه میکنی؟اصلا به شانس در فوتبال اعتقاد داری؟بعدش 1000 تا توپ به تیر استقلال خورد که اگه داماش بود میرفت تو گل،رحمتی پنالتی میگیره اینور محمدی با اون همه روحیه و تشویق یک تنه پدر داماش رو در میاره.استقلال جز دفاع و پرس و بعد یکدفعه پاس پشت دفاع چه برنامه و تاکتیک دیگه ای داره؟جلو داماش چیکار کرد؟چرا استقلال با داماش 1-0 شد ؟که البته پاس گل رو دفاع داماش داد و چنتا گل رو هم رحمتی و تیر دروازه در آوردن؟بعد همون استقلال میره فولاد رو با مربی تاکتیکی که به قول شما بیشتر از دینورزاده حالیشه 4 تا تو اهواز میزنه!!!!!!!!!ضمنا" مهره های استقلال رو جز یکی دوتاش همه سابقه بازی ملی دارن اما داماش!؟!در پایان تراکتوری که جز شانس و داوری و اوت دستی و 80 دقیقه از داماش عقب بود 5 تا به شهرداریی که پرسپولیس رو در تهران برد زد.انقدر از تک فوروارد و دو فوروارد و ...... بازی دفاعی داماش ایراد نگیرید،به عنوان یه هوادار داماش،فقط و فقط حمایت رمز موفقیت داماشه.
توسط miladcivil » پنج شنبه آگوست 25, 2011 10:53 pm
[quote:582d4a9ff0="ardavan"]مهرداد خان گل. بنده همیشه به نظرات فوتبالیه شما احترام می ذارم و قبولت دارم چون منطقی هستی و کارت رو به عنوان مدیر سایت خوب انجام می دی.در مورد دوستانی که در مورد نحوه بسته شدن تیم انتقاد دارن من فکر می کنم مشکل ما از نظر بازیکن نیست. هرچند نظر محمدی می تونست امسال به عنوان ذخیره برای تیم مفید باشه اما کنار گذاشتنش به دلیل فنی و اینکه طاقت نیمکت رو نداشت منطقیه. هرچند کنار گذاشتنه سهرابی و میکائیلی هم اشتباه بود و تنها خرید به درد نخور تیم هم عباس آقایی. به قول مجتبی پور بخش تو این آشفته بازار فصل نقل و انتقالات جمع کردن این بازیکنان واقعا کار هر کسی نیست . عابدینی تیم رو خوب بسته . مشکل تیم فقط و فقط فنی و از روی لجاجت دینورزادست. داماش اولین تیمی بود که تمریناتشو شروع کرد اما نوع بازیه تیم به حدی کند و نا هماهنگه که من فکر می کنم آخرین تیمی بوده که شروع کرده به تمریناته قبل از فصل .[/quote:582d4a9ff0]
با بعضی قسمتهای حرفات موافقم،مثلا خرید آقایی اشتباه بود،یا علی چیلاورت حداقل واسه نیمکت یا روحیه تیم خوب بود.اما طی شنیده های من مسعود دید فیکس نمیتونه باشه رفت،اما به نظرم سهرابی باید میموند تا اگه قراره آقایی ذخیره باشه،خب بومی ذخیره باشه.اما اینکه میگی لجاجت دینورزاده!با کی؟با بومی ها؟یا با غلامی و زنیدپور؟اگه حاجتی رو بذاره همه میگین چرا زنیدپور رو نذاشت!اگه زنیدپور رو بذاره میگین لجباز،حالا که تعویضش میکنه اونطوری ناز و اعتراض میکنه ! مشکلی وجود نداره و انشاءالله با برد مقابل مس میوفتیم تو غلتک.یادمون نره ساله اول لیگ برتریم و باید توقعمونو کم کنیم و اگه موفقیت چشمگیر و خرق العاده یخوایم باید دو دستی حذفی رو بچسبیم وگر نه لیگ فقط یه رتبه آبرومند و حفظ برای سال اول کفایت میکنه.
من نمیدونم چرا همه از دینورزاده ایراد میگیرن ؟!؟! من دینورزاده رو پارسال که اومد اینجا شناختم و حتی تا آخرهای فصل هم ندیده بودمش ! ولی بازی تیم رو که می دیدم واقعا دلم خوش بود که تیم داره بازی درست میکنه ... چرا میگید فجر رو شانسی بردیم ؟؟ مگه پارسال تو لیگ یک رفت و برگشت نزدیمشون ؟؟؟ مگه پارسال دینورزاده تیم رو با 6 اختلاف و دو بازی مونده به پایان لیگ برتری نکرد ؟؟؟ الان دینورزاده هیچی از فوتبال نمی فهمه ؟؟؟ من باز هم میگم بادانشترین و فهیم ترین و از همه مهمتر باشخصیت ترین مربی لیگ امسال دینورزاده هست و تیمش هم داره درست بازی میکنه اما هواداران ما تو بازی های داخل خونه میان و ورزشگاه رو پر میکنن و فقط میشینن و نگاه میکنن نه تشویقی نه دست زدنی و نه ... و تا بازی میشه مثل تراکتور همه فحش میدن و بلند میشن میرن !!!! درحالیکه بازی با تراکتور ما 10 دقیقه وقت داشتیم جبران کنیم که جو ورزشگاه به بازیکنانمون اجازه نداد ... الان هم همه میگن دینورزاده باید عوض شه ! اصلا قبول من یه سوال دارم اگه گواردیولا رو بیاریم و تو یه بازی زنیدپور رو بنشونه ، اونم اعتراض کنه همه میگید باید گواردیولا رو عوض کرد ؟؟؟؟ زنده باد داماش شهر باران