[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS ملوان انزلی /تایپیک نطرات، عکس ها وخبرهای کوتاه

داماش گیلان VS ملوان انزلی /تایپیک نطرات، عکس ها وخبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط gilan-astaneh » جمعه دسامبر 06, 2013 2:49 pm

دیگه ورزشگاه نمیرم حوصله ندارم بخدا دیگه خسته شدم ناظمی که عملا حق داد به داوری میگه صحبت کردن در موردش خلاف قوانین آخرش هم با یه عذرخواهی خشک خالی سرتهش جمع کرد یعنی این همه گلومون پاره کردیم شد کشک عین خیالشم نبود تیم 3تا خورده
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » جمعه دسامبر 06, 2013 2:51 pm

[quote:67c32c81d8="havosh"]خسته شدم ؛ این باخت رو از چشم امیر عابدینی می بینم ، آقای عابدینی ایشالله تیمت امروز ذوب آهن رو ببره و قهرمان بشین . تحمل ما تماشاگرا دیگه تموم شده ، از بازی بعد دیگه ورزشگاه هم نمیام ، خیلی های دیگه هم مثل منن . وقتی مدیر تیم دلش به حال داماش نمیسوزه خر مغزمون رو گاز نگرفته که ما دل بسوزونیم ، اون درودگر با همه ی کلاشیش پشت تیمش هست ، به خدا قسم آبشک که هزار برابر دعوایی تر از کاردوست هست اگه بود اینجور شاخ و شونه نمی کشید تو این بازی به این مهمی ، بابا اینهمه داد زدیم جر دادیم گلومون رو که اگه قراره گل مزخرف بخوریم ، لایقی فر رو بذاریم تو دروازه ، من کسی هستم که بعد هر باخت می گفتم هوادار واقعی کسی هست که بعد باخت هوای تیمش رو داشته باشه ! ولی دیگه بریدم . تیم بمونه واسه همون کسایی که 450 متر پارچه ی قرمز و سفید و آبی می خرن میدونش به هم می کنن پرچم انزلیچی ، تیم باشه واسه همونایی که تا زارت گفتن انزلی چی آبایه پنالتی دادیم و از هم پاشیدیم ، تیم باشه واسه اونایی که هنوز نفهمیدن مازیار زارع وقتی فحش می شنوه انگیزه می گیره ، دلمون رو خوش کردیم خودمون رو گول میزنیم که آره ما اگه تو وارش بگیم فحش ندیم دیگه کسی فحش نمیده . خدا می دونه الان بچه ها یی مثل رضا و حمزه و ... چه حالی دارن ، من که انگشت کوجیک اونا هم نمی شم چون تنها کاری که می تونستم بکنم همین بود که بیام ورزشگاه ، اونا که وقت و عمر و جوونیشون رو واسه این تیم گذاشتن . اونوقت ما باید بشینیم و نیگاه کنیم که با یه سبک غلط بازی واسه بار هزارم از یه سوراخ گزیده بشیم . آقای عابدینی وقتی اول فصل یا علی گفتی باید تا آخر فصل با تمام وجودت پای تیم و حرفت وایستی . همه ی اعتبارت تو این فوتبال رو خرج این کردی که حول و حوش پرسپولیس و فدراسیون و اون مجمع کوفتی حرف بزنی ، از درودگر کمتر بودی که ؟ باعث برد امروز ملوان کی بود ؟ زارع و فشنگچی و رافخایی و پاشنکو ، کی با چنگ و دندون نگه شون داشت ؟ همین مرتیکه مافنگی که نصف تو هم سابقه فوتبالی نداره . اونوقت نه تنها بازیکن واسمون نمیاری که نیم فصل بهترینشون رو هم از دست می دی ؟ به خدا خیلی بی رگم اگه یه کلمه راجع به این تیم حرف بزنم . تو بدترین حالتمون هم نباید این جوری می باختیم . باختن فرق داره با اینجور له شدن ؛ داماش دیگه تیم شما نیست ، چون این تیم به پلک چپتونم نیست . اون همه فراخوان و داد و بیداد و طومار و کوفت و زهر مار و جلسه و ... ، آخرش هیچی به هیچی . گلر نفت رو با 60 تا گل خورده آوردی گذاشتیمش دروازه . تو دو تا بازی 6 تا خورد . جهان و آبشک و دادیمشون رفت . حسین ابراهیمی رو دادیم رفت . این تیم باید تحقیر بشه تو دربی . اصلا خواس مبارک شما به این تیم نیست ! من مطمئنم همین الانشم زدی شبکه سه بازی پرسپولیس رو نگاه می کنی ! دولت قبی باهات لج بود ، دولت جدید اومد رو کار گفتیم خب دیگه ایشالله مشکلات حله ، دارم چرند می نویسم . این تیم بمونه واسه همون کسایی که امروز به عشق پرچم انزلیچی اومده بودن ورزشگاه . من میشینم منتظر که ایشالله سپید رود بیاد لیگ یک و بازی اونا رو برم ورزشگاه. دلم تنگ شده واسه اون روزایی که تیم لیگ یک بود . لا اقل می دونستم هرکی اومده ورزشگاه کنارم نشسته عاشق تیمش هست .[/quote:67c32c81d8]

نه عزیز من تیم برای من وتو هست نه برای این بچه های احمق که فقط برای حماقت تو این بازی میاند ورزشگاه وبازیهای دیگه زورشون میاد بیاند ورزشگاه. تو هم باید مثل من قید این بازی و بازی با تراکتور استقلال و پرسپولیس را میزدی این بازیها مل نخاله هاست که میاندفقط برای فحاشی و اصلا" دلشون به حال تیم نمیسوزه وخاک تو سر باشگاه ونیروی انتظامی که نمیتونه اینها را شناسایی کنه و الان هم *.
راستی یادم نمیره بعداز باخت پرسپولیس چه جوری به پای آبشک و مهدوی عابدینی پیچیده بود وبهشون گیر می داد. این میتونه به همه گیر بده ولی کسی نمیتونه بهش بگه بالای چشمت انزلیچی.راستی امروز محمد آبشک 90 دقیقه برای مس بازی کرد و همچنین حسین ابراهیمی سال دیگه هم باید محمدمختاری و نظیفکار و خیلیهای دیگه را تو تیمهای دیگه ببینیم چون آقا داره مدیریت ومربیگری میکنه. تیم هم مشکل داشته باشه راحت استعفا میده وخیالش هم نیست. کلا" باید عادت کنیم به این وضعیت و هیچ اراده ای تو این شهر برای تغییر وضعیت داماش وجود نداره
آخرين ويرايش توسط hamidjavan on جمعه دسامبر 06, 2013 3:09 pm, ويرايش شده در 2.
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » جمعه دسامبر 06, 2013 2:52 pm

مدال افتخار امروز رو تقدیم میکنم به:

1- امیر !!!!!!!! شهر باران - مدیریت معظم - مدیر مدیران.... تئوریسین و پدر فوتبال ایران!!!

2- رضا کاردوست و هادی سهرابی عزیز

3- تیفوسیها (هوادارن پشت دروازه) !!!!!!! که حماسه ای دیگر آفریدند.

4- داور بازی سعید زنازاده.

5- دهقانیه کاسیاس!

دیپلم افتخار رو هم تقدیم میکنم به افشین خان ناظمی! که اینقدر حجب و حیا داره.
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط dani_0131 » جمعه دسامبر 06, 2013 2:56 pm

بره عابدینی چی بکنه نمیتونه بره تو زمین گل بزنه
داماش تمام نشدنی است
نماد کاربر
dani_0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه دسامبر 06, 2013 2:58 pm

فالي كه همين الان گرفتم اين بود

شما تلاش ميكنيد كه ريا كاري و دورويي را از بين ببريد ... اما سخت است و تربيت به شكلي كه اين آفت ها رشد مي كند به تنهايي قادر نيستي كه با اين ضعفها مقابله كنيد از تجربه ديگران درس بگيريد و با اتحاد و عوض كردن شيوه ساختن و تربيت جامعه همت كنيد تا رياكاري از ذهن مردم زدوده شود

برادشت با خودتون .................. /15/ /15/
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط chile1369 » جمعه دسامبر 06, 2013 2:59 pm

باخت با 3 گل واقعا زجر آوره اما يكم منطقي باشين .... امروز نه جو خوب بود نه بازي بازيكنان هر 2 دست به دست هم دادند.... ملوانم خوب بود.... الان چيزي رو از دست نداديم....نه بازي فينال جام جهاني بود نه بازي آخر كه سقوط كنيم.... سالهاي زيادي براي جبران در پيشه.... حق داريم ناراحت باشيم اما با خودمون دعوا نداريم كه...
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am

پستتوسط cabana » جمعه دسامبر 06, 2013 3:02 pm

رودباریان رو دادیم جاش دهقانی اوسکل - جهانبخش رفت جاش سعید قدمی که قدم میزنه تو زمین بزور یه سانتر میکنه - آبشک هم رفت هیچکی نبود امروز هافبک دفاعی بزاریم حاجی زاده هم مصدوم شد - فقط سیف اللهی داره خوب کار میکنه.
نماد کاربر
cabana
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » جمعه دسامبر 06, 2013 3:03 pm

اتوبوس بازيکنان ملوان پس از ديدار اين تيم مقابل داماش به مدت نيم ساعت در ورزشگاه عضدي رشت حبس شد. اين ديدار با برتري 3 بر صفر ملوان به پايان رسيد.

*فرماندار انزلي پس از پايان اين ديدار در رختکن اين تيم حاضر و قول پاداش و حل مشکلات مالي اين تيم را داد.

*تمرين ملواني‌ها تا روز دوشنبه تعطيل شد.

*هواداران دو تيم در سطح شهر رشت با هم درگير شدند.
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه دسامبر 06, 2013 3:03 pm

عابدینی مقصر اول و اخر این شکست هست وقتی درودگر یک ساعت به بازی مدام کنار زمین راه میره و با ناظر داوری و ناظر فدراسیون حرف میزنه و در جریان بازی کنار تیمش هست بعد از بازی دوباره میاد توی زمین و به بازیکناش خسته نباشید میگه ؛آقای عابدینی کجاست؟ معلومه در حال تماشای بازی پرسپولیس و ذوب!!!!امروز تیم نمونه کامل یک تیم بی صاحب و بی بزرگتر بود
عابدینی قبل از بازی گفت" بعداز بازی با ملوان میروم" ،امیدوارم سر حرفش بمونه و گورش رو گم کنه
در مورد تماشاگران هم بی انصافی خوب نیست از دفعات قبل بهتر بود دفعات قبل 90 دقیقه کامل فحاشی بود ولی این بازی به مراتب کمتر شده بود.مقصر شکست هواداران نبودند مقصر باخت در درجه اول عابدینی دوم داوری
تیم کلا خوب بازی کرد ولی قطعا آقای ناظمی مقصر باخت هست و باید جبران کنه
درود هم میفرستم به غیرت شخص روح الله سیف الهی که مثل مرد جنگید و همچنین مسعود حسن زاده که با رباط داغون مردونه بازی کرد
ما اگر از ارشمیدس و افلاطون هم کمک بگیریم نمیتونیم چگونگی روند سینوسی حاجتی رو تشخیص بدیم یکبازی عالی یک بازی از گاب دو هیچ عقبه
راستی گفتم حاجتی آقای حاجتی خیلی بیجا میکنی وقتی تیم عقبه تو هم خار بازی رو صلوات دادی موقع تعویض آروم میای بیرون و با اخم.این تیم شهرته ارث بابات نیست که! آقای حاجتی که قبلا وقتی یکنفر توی فیسبوک بهت گفت بی غیرت داشتی پیراهن و تومانت رو در میاوردی که وامصیبتا بهم توهین شده! به نظر خودت امروز غیرت داشتی؟
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه دسامبر 06, 2013 3:04 pm

[quote:4dbd8339de="cabana"]رودباریان رو دادیم جاش دهقانی اوسکل - جهانبخش رفت جاش سعید قدمی که قدم میزنه تو زمین بزور یه سانتر میکنه - آبشک هم رفت هیچکی نبود امروز هافبک دفاعی بزاریم حاجی زاده هم مصدوم شد - فقط سیف اللهی داره خوب کار میکنه.[/quote:4dbd8339de]

صرفا جهت اطلاع شما و دوستان عرض ميكنم ... آبشك فقط براي پيشرفت ..... رفت مس ... همين و بس :?: :wink:
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه دسامبر 06, 2013 3:09 pm

[quote:cfb886b6bb="havosh"]خسته شدم ؛ این باخت رو از چشم امیر عابدینی می بینم ، آقای عابدینی ایشالله تیمت امروز ذوب آهن رو ببره و قهرمان بشین . تحمل ما تماشاگرا دیگه تموم شده ، از بازی بعد دیگه ورزشگاه هم نمیام ، خیلی های دیگه هم مثل منن . وقتی مدیر تیم دلش به حال داماش نمیسوزه خر مغزمون رو گاز نگرفته که ما دل بسوزونیم ، اون درودگر با همه ی کلاشیش پشت تیمش هست ، به خدا قسم آبشک که هزار برابر دعوایی تر از کاردوست هست اگه بود اینجور شاخ و شونه نمی کشید تو این بازی به این مهمی ، بابا اینهمه داد زدیم جر دادیم گلومون رو که اگه قراره گل مزخرف بخوریم ، لایقی فر رو بذاریم تو دروازه ، من کسی هستم که بعد هر باخت می گفتم هوادار واقعی کسی هست که بعد باخت هوای تیمش رو داشته باشه ! ولی دیگه بریدم . تیم بمونه واسه همون کسایی که 450 متر پارچه ی قرمز و سفید و آبی می خرن میدونش به هم می کنن پرچم انزلیچی ، تیم باشه واسه همونایی که تا زارت گفتن انزلی چی آبایه پنالتی دادیم و از هم پاشیدیم ، تیم باشه واسه اونایی که هنوز نفهمیدن مازیار زارع وقتی فحش می شنوه انگیزه می گیره ، دلمون رو خوش کردیم خودمون رو گول میزنیم که آره ما اگه تو وارش بگیم فحش ندیم دیگه کسی فحش نمیده . خدا می دونه الان بچه ها یی مثل رضا و حمزه و ... چه حالی دارن ، من که انگشت کوجیک اونا هم نمی شم چون تنها کاری که می تونستم بکنم همین بود که بیام ورزشگاه ، اونا که وقت و عمر و جوونیشون رو واسه این تیم گذاشتن . اونوقت ما باید بشینیم و نیگاه کنیم که با یه سبک غلط بازی واسه بار هزارم از یه سوراخ گزیده بشیم . آقای عابدینی وقتی اول فصل یا علی گفتی باید تا آخر فصل با تمام وجودت پای تیم و حرفت وایستی . همه ی اعتبارت تو این فوتبال رو خرج این کردی که حول و حوش پرسپولیس و فدراسیون و اون مجمع کوفتی حرف بزنی ،[size=24:cfb886b6bb] از درودگر کمتر بودی که ؟ باعث برد امروز ملوان کی بود ؟ زارع و فشنگچی و رافخایی و پاشنکو ، کی با چنگ و دندون نگه شون داشت ؟[/size:cfb886b6bb] همین مرتیکه مافنگی که نصف تو هم سابقه فوتبالی نداره . اونوقت نه تنها بازیکن واسمون نمیاری که نیم فصل بهترینشون رو هم از دست می دی ؟ به خدا خیلی بی رگم اگه یه کلمه راجع به این تیم حرف بزنم . تو بدترین حالتمون هم نباید این جوری می باختیم . باختن فرق داره با اینجور له شدن ؛ داماش دیگه تیم شما نیست ، چون این تیم به پلک چپتونم نیست . اون همه فراخوان و داد و بیداد و طومار و کوفت و زهر مار و جلسه و ... ، [color=red:cfb886b6bb]آخرش هیچی به هیچی . گلر نفت رو با 60 تا گل خورده آوردی گذاشتیمش دروازه . [/color:cfb886b6bb]تو دو تا بازی 6 تا خورد .[color=darkblue:cfb886b6bb] جهان و آبشک و دادیمشون رفت .[/color:cfb886b6bb] [color=blue:cfb886b6bb]حسین ابراهیمی رو دادیم رفت .[/color:cfb886b6bb] [size=18:cfb886b6bb]این تیم باید تحقیر بشه تو دربی . اصلا خواس مبارک شما به این تیم نیست ! من مطمئنم همین الانشم زدی شبکه سه بازی پرسپولیس رو نگاه می کنی ! دولت قبی باهات لج بود ، دولت جدید اومد رو کار گفتیم خب دیگه ایشالله مشکلات حله ، دارم چرند می نویسم . این تیم بمونه واسه همون کسایی که امروز به عشق پرچم انزلیچی اومده بودن ورزشگاه . م[/size:cfb886b6bb]ن میشینم منتظر که ایشالله سپید رود بیاد لیگ یک و بازی اونا رو برم ورزشگاه. دلم تنگ شده واسه اون روزایی که تیم لیگ یک بود . لا اقل می دونستم هرکی اومده ورزشگاه کنارم نشسته عاشق تیمش هست .[/quote:cfb886b6bb]

فرق عابدینی با درودگر اینه که عابدینی فقط گوز گوز داره . هر غلطی هم میکنه آخرش به خودمون دروغ میگیم عابدینی سیاست داره (شبـــــــــــــــــــ ) !

[color=red:cfb886b6bb]آخه بره اون پرچم انزلیچی چی بود ؟ فحش میشه جواب فحش های اونا ... بیرون ورزشگاه هم هر چی بشه میشه جواب اونا ... ! [/color:cfb886b6bb] ولی دیگه اون [color=brown:cfb886b6bb]پرچم رو نمیشه تحمل کرد .واقعا با اوردن اون پرچم چیه می خاستید ثابت کنید ؟ کسی که پول داد اون پرچم رو بسازند چرا یه پرچم برای داماش نساخت ...(همه جا باید اعلام کرد کسی که اون پرچم رو آورد هوادار داماش نبود . ) [/color:cfb886b6bb] الان میمونم فکر میکنم میبینم با آوردن اون پرچم فقط پرچم رشت رو آوردید پایین .

وقتی اون پرچم رو میارید داور هم اینجوری بازی رو در میاره !
آخرين ويرايش توسط nima_beckham on جمعه دسامبر 06, 2013 3:14 pm, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط yaranemirza » جمعه دسامبر 06, 2013 3:10 pm

من به این داماش افتخار می کنم
پر افتخار ترین باخت داماش!
چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون برای برد همه کار کرد
ولی
قول بزرگی به نام .......................

داور
وجود داشت که ......................
بازی رو برای اونا در اورد

من به داماش افتخار می کنم
/3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/
سایت هواداران منچسترسیتی در ایران
http://www.mc-fc.rozblog.com/
سایت هواداران منچسترسیتی
نماد کاربر
yaranemirza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 15, 2013 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » جمعه دسامبر 06, 2013 3:12 pm

باختی که تیم داوری وملوان به کمک هم به ما تحمیل کردند جای خود داره وجای خیلی صحبت، اما بدتر از این باخت اینه که مدیر عامل تیم دلش جای دیگه است واصلا به فکر تیم ما نیست وخیلی جالبه همین اقا به ابشک گیر میداد ومیگفت که تو زمین راه میره وتعصب نداره و به تیم دیگری فکر میکنه
[size=24:f94d52176f][color=red:f94d52176f]ی[/color:f94d52176f]ک چیز رو بعداز بازی فهمیدم میخوام یکی که اطلاعاتی داره در مورد دیشب بگه که چه اتفاقاتی در اردوی داماش افتاد وچه شد که ابوذر رحیمی بازی نکرد ؟[/size:f94d52176f]
لطف کنید جهت روشن کردن اذهان عمومی (طرفداران شریف داماش )یکی این ماجرا رو بگه
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط 777 » جمعه دسامبر 06, 2013 3:15 pm

این شکست رو هنوز باور ندارم باورکنید هنوز تو شوکم همش فکر میکنم که توخوابم ودارم کابوس میبینم اما این حقیقت وحقیقت داره ما باختیم بدم باختیم
روی یکسری اتفاقات واشتباهات داوری وبازیکنان خودمون باختیم
عابدینی هم که هپرا سپری میکنه چندوقت تیم رو هوا گذاشته
یعنی من میخوام بدونم دهقانی از لایقی فربهتره
ترکیب ابتدایی تیم خوب بود اما ای کاش حاجتی دفاع چپ می بودوسهرابی جلوش
درود صد درود به روح الله سیف اللهی وحسن زاده
پنالتی بعدش یهو کاردوست جوگیرمیشه وچک میزنه به بازیکن حریف داوری افتضاح گل دوم مضخرف
خوردیم وعملکرد درخشان پاشنکو وحضور گلری نشا مث دهقانی همگی دست به دست هم دادن تا همچین شکستی داشته باشیم
جو رو سکو ها خوب بود ولی ازموقع اخراج وگل دوم شیرازه سکوها وتیم ازهم پاشیده شد
[size=24:accd6d8e73][color=red:accd6d8e73]ولی ولی ولی زندگی همچنان ادامه دارد[/color:accd6d8e73][/size:accd6d8e73]
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط r4sht » جمعه دسامبر 06, 2013 3:16 pm

یکم به نیمه دوم نگاه کنید

اگه از اول مهدوی و حسن زاده بودند . اگه ابوذر توی تیم بود
اگه فرهانی میرسید بازم این نتیجه میشد ؟

وقتی ناظمی با زبون خودش میگه مقصر هست راست میگه مقصره

گرچه اشتباه کاردوست و داوری بد و توهین ها و جو بد استادیوم هم تاثیر داشت

اخر بازی کسایی که فقط واسه فحاشی اومده بودن رو باید نگاه میکردین چی میگن : اخه داماشم شد تیم ؟ داماش سقوط میکنه . داماش اسانسوره
واقعا خیال کردین همه اینا هوادار بودن ؟
یا همون هوادارانی تیم های پایتختی ؟
در اوج این موضوع پسره روزنامه گذاشته صندلی استادیوم داره اتیش میگیره 2 بار خاموش کردم گفتن نکن صندلی میسوزه بار سوم بهم میگه : مگه مال پدرته ؟ گور بابای استادیوم و داماش
خوب من به این چی بگم ؟ اینم همشهری هست ؟ با غیرته ؟
ققط بهش گفتم : تو برو طرفداری استقلال پرسپولیست رو بکن و اینجا نیا مال بازم میخوایم رو این صندلی ها بشینیم .

بچه ها جو بد استادیوم قابل کنترل نبود ولی مقصر اصلی شکست ناظمی بود
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي