توسط The_King_of_rasht » سه شنبه آگوست 28, 2012 7:53 pm
یه چیز دیگه که من توی سکو متوجه شدم این بود که مازیار زارع دعواش با افشین تموم شده ولی اشاره کرد به اون دویست نفر معروف(کسانی که بازی با پرسپولیس آزادی بودند) که انگار "اونها مقصر بودند و من مقصر نبودم !!!"
خوشبختانه سعادت این رو داشتم که پارسال به همراهی دوستان در ورزشگاه آزادی حاظر باشم در واقع یکی از اون دویست نفر بودم من از اون موقع تا حالا بارها گفتم که ما مقصر نبودیم و فقط کاری رو کردیم که باید انجام میشد چون همین آقای مازیار زارع به لیدر های پرسپولیس پول داده بود که اون طوری فحاشی کنند این رو ما مقصر بودیم یا مازیار زارع؟
ما وقتی وارد استادیوم شدیم با هجمه شدید فحاشی هواداران پس پس مواجه شدیم و آقای زارع هم با بازیکنان ما دست نداد چه میکردیم حلوا حلواش میکردیم؟
یا بازی رفت پارسال مقابل پرسپولیس انگاریادمان رفته در لحظه گرم کردن بازیکنان پرسپولیس چه حرکت خیر اخلاقی از مازیار رخ داد که باعث اون فحاشی ها شد ما مقصر بود آقای زارع یا شما که با دست گذاشتن (روی عضله ای که ندارید) هواداران خونگرم داماش را تحریک کردید؟ یا انگار ما با نود مصاحبه کرده بودیم وآن عراجیف را در مورد مردم رشت گفته بودیم؟
قانون سوم نیوتن در فیزیک میگه : "هر عملی را عکس العملی است در جهت یا در خلاف جهت آن" ما پارسال در آزادی عکس العمل کار ایشون رو در جهت خودش انجام دادیم حالا هم که داماشی ها وافشین عزیز پیش قدم شدند ودست دوستی رو دراز کردند ما هم لبیک میگیم و فقط به تشویق تیم خودمون میپردازیم کاری که تا حالا همیشه انجام دادیم یک جمله هم به آقای درود گر میگم که :
دهن دُوُد ری تورب کله
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
The_King_of_rasht در سه شنبه آگوست 28, 2012 7:55 pm .
ما باز میگردیم