[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS تراکتورسازی تبریز / تایپک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلان VS تراکتورسازی تبریز / تایپک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Rashti0131 » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 2:14 pm

[quote:648ae8fc58="hamidjavan"][quote:648ae8fc58="amirabarar"]گل اول تراکتورو فقط یه نگاه به محمدی بندازید ....* ببین تا کجا اومد جلو...گل سومم که بایستی میومد جلو ولی نیومد...خیلی * /9/ /9/ /9/ /9/[/quote:648ae8fc58]

از این فوتبال فقط فحش دادنو یاد گرفتیم ان هم به بازیکنان خودی[/quote:648ae8fc58]
آقا ما فقط انتقاد نمیکنیم آخه ببین اومده یه میلیارد گرفته دوهزار دروازبانی نکرده بازی رفتو که یادته.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط Saeeed » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 2:17 pm

من ورزشگاه بودم.تمام دوستای تبریزیم که پیشم بودن بعد بازی گذشته از اینکه * اما تو جدیت گفتن پنالتی نبود و داماش خوب بازی کرد .واقعاٌ افتخار کردم به بازیه بچه ها...عالی بودن.جز مختاری که واقعاٌ * تو اون صحنه گل سوم چون من پشت دروازه تراکتور نیمه دوم بودم.قشنگ توپ رو بلند کرد بالا سرش...
من و 4 تا از بچه های رشت و رودسر و انزلی با دوستان تبریزی هم دانشگاهی طرف تراکتوریا پشت دروازه تراکتور نیمه دوم بودیم.ولی 12 نفر دیگه هم طرف تیم میهمان بودن...
قابل توجه اون یارویی که میگه ما بی فرهنگ نیستیم فحش بدیم بگم استادیوم نبودی * .اون همه طرفدار داد میزدن نه اینتر .... چه غلطی داشتن می کردن پس....
دم ابراهیمی سرپرست هم گرم.دیگه بد بخت هر چی دهنش بود داشت میگفت به داور و داور چهارم.
اینم نگم آروم نیمیشم.اون همه فحش خوردیم ما تو استادیوم.طوری که رفیق تبریزیام قرمز شده بودن ولی بخاطر داماش.... ولی این داور بی همه چیز * به بازی. کامل تو زاویه دید من بود.پاش نخورد دستشم نخورد...داور .
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Saeeed در پنج شنبه ژانويه 19, 2012 2:22 pm .
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 2:18 pm

[color=red:664ecd0832]کسانی که به هیچ عنوان قوانین رعایت نمیکنن به زودی باهاشون برخورد میشه[/color:664ecd0832]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط raincityboy در پنج شنبه ژانويه 19, 2012 2:18 pm .
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط zxzx » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 2:18 pm

دوستان خواهشأ انتقادهای بی مورد نکنید این بازی تو تبریز بود نه تو رشت جلوی 30 هزار تماشاگر تیمی که الان در یکقدمی صدر جدول هستش نکته مثبت ما نسبت به اون ها این بود که 5-6 تا از بازیکن های ما که در زمین بودند بومی بودند اما اونها ....
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 2:23 pm

[quote:22a8a435be="hamidjavan"]داماش بازی خوبی به خصوص در نیمه دوم برابر تراکتور انجام داد این بازی خوب تقدیم به انهایی که بعد از بازی با سپاسی می گفتند تیم خوب بازی نمی کنه وضعیفه والا ماشاالله .هرچی بهشون میگفتی سپاسی تیم خوبی قبول نمی کردند اما همین سپاسی صدرنشین لیگ برتر استقلال را برد. اما امروز دقیقا" روی اشتباهات فردی بازی را باختیم اشتباهات مکرر دفاع تیم . دفاع راست تیم ما اشتباهی بدتر از اشتباه مهدوی کیا در بازی با پرسپولیس انجام داد اشتباهی که دوستان مغز کل فوتبال ما تو فروم سایت داماش مشکوک به تبانی دانستند آیا اشتباه کوشکی هم مشکوک به تبانی بود زود باشید یه فروم دیگه تشکیل بدید وکشف کنید.اما محد مختاری که دوستان ما از اول فصل می گفتند این باید فیکس باشه (بدون اینکه حتی یه جلسه تمرینی داماش را حتی نگاه کنند)به خصوص بعد از بازی مس سرچشمه که 4-0 بردیم واینکه چرا از اقایی به جای مختاری استفاده کرد .( مختاری جدا از اشتباهات منجر به گلش در هربازی. بازی ضعیفی ارایه میکنه شوتهای بی هدف پاسهای فراوان اشتباه حتی تو استپ ساده هم ناتوان است)اما دوستان براشون نتیجه بازی وبازی ضعیف مهم نیست مهم بازی کردن بازیکنان محبوبشون حتی به قیمت باخت وسقوط). ای کاش ما بفهمیم که مربی بهتر از مامیتونه تشخیص بده چون در تمام تمرینات وآماده سازی تیم است.
راستی دوستان این هفته تراکتور با شهرداری بازی داره دوستان ما در سایت وارش اسپورت دوباره یه تیم کارشناسی تشکیل بدهند وتبانی را رصد کنندمثل بازی رفت. ما هم که آی پی ما از الان مشخصه خارج از استان است.خوب همین دوستان فوتبال فهم ما هم تو استادیوم هستندویکی نادر صدا میزنه یکی از بازی تیم ایراد میگیره یکی فحش میده ............... . .. واینها هم علت داره یکی توتو داماش تک داره یکی لاین رفته والا آخر[/quote:22a8a435be]

تایید
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 2:27 pm

چرا نظیف کار بازی نکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 2:28 pm

[quote:f7973ed5c6="Saeeed"]من ورزشگاه بودم.تمام دوستای تبریزیم که پیشم بودن بعد بازی گذشته از اینکه دهن من رو ... اما تو جدیت گفتن پنالتی نبود و داماش خوب بازی کرد .واقعاٌ افتخار کردم به بازیه بچه ها...عالی بودن.جز مختاری که واقعاٌ رید تو اون صحنه گل سوم چون من پشت دروازه تراکتور نیمه دوم بودم.قشنگ توپ رو بلند کرد بالا سرش...
من و 4 تا از بچه های رشت و رودسر و انزلی با دوستان تبریزی هم دانشگاهی طرف تراکتوریا پشت دروازه تراکتور نیمه دوم بودیم.ولی 12 نفر دیگه هم طرف تیم میهمان بودن...
قابل توجه اون یارویی که میگه ما بی فرهنگ نیستیم فحش بدیم بگم استادیوم نبودی گه نخور.اون همه طرفدار داد میزدن نه اینتر .... چه غلطی داشتن می کردن پس....
دم ابراهیمی سرپرست هم گرم.دیگه بد بخت هر چی دهنش بود داشت میگفت به داور و داور چهارم.
اینم نگم آروم نیمیشم.اون همه فحش خوردیم ما تو استادیوم.طوری که رفیق تبریزیام قرمز شده بودن ولی بخاطر داماش.... ولی این داور بی همه چیز رید به بازی. کامل تو زاویه دید من بود.پاش نخورد دستشم نخورد...داور .[/quote:f7973ed5c6]

آبره دمت گرم...مرداکی...
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط hamed-rashti » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 2:34 pm

مختاری*
حیف نمیتونم اینجا فحش بدتر از این بدم.
* مختاری* ؛حتی یه بغل پا نمی تونی بزنی.
گرچه میدونم چندتا از بجه های وارش اسپرت رفیق فابریکشن و *.
از شدت عصبانیت دارم میترکم.
*
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed3 » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 2:36 pm

اشتباه عجیب کوشکی، اشتباه عجیب تر داور، تیـــر دروازه (مثل همیشه) با بدشانسی هرچه تمام تر، و تــــر زدن مختاری با اوجور شیرجه زئن باعث بُبُسته کی بَبازیم. ولی من نَنَم تارتار چره هرچی رشتی بویَ بازی نَدَه؟ جای خالی نظیفکار کاملاً حس بُستی :-( جهانبخش هم تَنَستی بازی بوکونه! محمدی هم کی با خروج های استثنایی خودش نیشان بَدَ کی بهترین دروازبان طول تاریخ فوتبالِ!!!!!
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 2:38 pm

[quote:229765d90c="hamed-rashti"]*حیف نمیتونم اینجا فحش بدتر از این بدم.
خیلی* مختاری خیلی ؛حتی یه بغل پا نمی تونی بزنی.
*از شدت عصبانیت دارم میترکم.
*.[/quote:229765d90c]

داداشی آروم باش...همه مثل توایم...خودتو ناراحت نکن...منم میخام آسفالتو گاز بگیرم از عصبانیت...
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط milad8708 » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 2:42 pm

شیمی سر فیدا زاکان. ده هر چی بو بوگوذشت. امروز از سه تا بازی قبلی بختر بازی بوکودیم. به فکر بازی سایپا بیبید. /23/
نماد کاربر
milad8708
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 2:45 pm

هر چی بازی حیثیتی بود باختیم فقط ملوانو بردیم /9/ اعصاب نمیزارن برای ادم که /9/
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 2:46 pm

آره منم میگم به فکر بازی سایپا باشیم حتما باید ببریم ولی داورا... /9/ /9/ /9/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 2:49 pm

[quote:f1f0354ac8="hamed-rashti"]** * * * * ** * * *.[/quote:f1f0354ac8]
دوست عزیز اروم باش همه عصبانی هتیم اما این قرارنمیشه به بازیکن ها یا بچه های سایت توهین بشه
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » پنج شنبه ژانويه 19, 2012 2:52 pm

چی آروم باشیم آخه بره.
اعصاب واسه ما نذاشتن.
من مریضی معده دارم.
استرس و فشار عصبی حالمو خراب میکنه.هر بازی من باید حرص بخورم.
تیم داره خوب بازی میکنه بعد میبازی.
لااقل با اختلاف یه گل میباختیم.
تو کل بازی چندتا حرکت مفید کرد این دراز احمق؟؟
هر بازی داریم پنالتی میدیم. پس این مربی چی میگه ما رو نقاط ضعف و قوت کار میکنیم؟؟؟
ماهم باید فوتبالو بیخیال شیم مثل اصفهانی ها. حداقل سالم زندگی میکنیم
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان