[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - لگویی برای هوادارن تیفوسی داماش گیلان

لگویی برای هوادارن تیفوسی داماش گیلان

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 2:18 pm

[quote:1de6ee2893="only_abarar"]خلاصه هر طرحی قراره انتخاب بشه باید همه هوادارا نظر بدن نه چند نفر.باید طرح های نهایی گذاشته بشه و هوادارا نظر بدن.نظر من اینه که با اینکه طرح مهیار قشنگه ولی طرحش مربوط میشه به کل استادیوم نه فقط تیفوسی ها و کلا داره استادیوم رو تجسم میکنه ولی طرح مجید خیلی بهتره داره هوادارای تیفوسی رو نشون میده ولی این فقط نظر منهه و ظاهرا بعضی ها یادشون رفته این قراره بشه نماد تیفوسی ها و کل بچهای تیفوسی که دارن اونجا حنجره پاره میکنن نظر بدن نه چند نفر!!!با احترام به زحمات بچها ولی باید تیفوسی ها همشون با این طرح موافق باشن و بعد اعلام کنید این نماد تیفوسی هاست نه اینکه با نظر چند نفر معدود!!!من مثلا میگم طرح مجید بهتره ولی امکان داره نظر اکثریت رو طرح مهیار باشه و باید مسلما اون انتخاب بشه.در ادامه اینکه بر بعضی از تصمیمات که حتی از بچهای تیفوسی نظر خواسته نشد بازم داره اینکارا ادامه پیدا میکنه!!با اینکه بچهای تیفوسی دارن بیشترین زحمتو میکشن و از همه بیشتر پشت تیمم همونطور که بازی با پرسپولیسم دیدیم که از کسایی که امده بودن ازادی چه درصدیشون تیفوسی بود نو چه درصدی غیر این بچها قبلا هم لطف کردن در مسائل کلی باشگاه هیچ نظرخواهی از این بچها نشد و الانم که دیگه راحت!!!نماد بچهای تیفوسی داره انتخاب میشه ولی خیلی از اون بچها حتی روحشونم خبر نداره!!![/quote:1de6ee2893]
من هم تقریبا با سالار موافقم وقتی هم دیدم نظرات به مذاق من خوش نیومد مخالفتم رو نشون ندادم ولی دیگه نظر هم نذاشتم...
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 2:26 pm

only_abarar :سالار جان چی رو توی رای بذاریم؟
یک لگو رو توی رای بذاریم ؟!بگیم کدام لگو مورد تایید شماست ؟
1.نماد عضدی
2.؟!!!!!؟!؟!؟!؟!؟!؟
2 نداشتیم؟!سالار جان 2 نداریم چی رو رای بذاریم؟!
برنامه این بود که بچه هایی که طرح زدن بیان دفاع کنن از نظرشون.کسی نبود جز 2 نفر!که مجید اون دختر بود .مجید داره فریاد میزنه که کار من تقلبی بود پس میماند یکی .اون یکی رای بگیریم؟!
----------------------
من مازیاز عزیز رو گفتم که که از تیفوسی ها هم نماینده بود .برداشتت از حرفا یه جور دیگه هستش سالار جان.
---------------------
این مشکل وجود داره سالار جان .وقتی باشگاه میگه لگو میخواد خیلی از بچه ها طرح زدن مخصوصا بچه های H.اما اینجا وارد نشدن انگار دارن برای جایگاه تختی انزلی جایگاه تصمصم میگیرن
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 2:27 pm

دیدید ناخواسته شد همون بحث جایگاه من جایگاه تو و جداسازی هوادار؟!
انصافا اگر از بیرون به قضیه نگاه کنید همین داره الان تعبیر میشه . نگید نسبت به جایگاه ها و برتر بودن جایگاه تعصبی برخورد نمی کنید چون من یکی که دارم اینطور می بینم .
یه بار حرف برتری جایگاه پشت دروازه میشه یه بار H مثل اون هفته که حمزه گفت در حالی که من از بیرون گود نگاه کردم و مخصوصا طی دو سه هفته اخیر هر دوشون خوب بود .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 2:27 pm

[quote:33337a7e2c="MAZIYAR"][quote:33337a7e2c="only_abarar"]خلاصه هر طرحی قراره انتخاب بشه باید همه هوادارا نظر بدن نه چند نفر.باید طرح های نهایی گذاشته بشه و هوادارا نظر بدن.نظر من اینه که با اینکه طرح مهیار قشنگه ولی طرحش مربوط میشه به کل استادیوم نه فقط تیفوسی ها و کلا داره استادیوم رو تجسم میکنه ولی طرح مجید خیلی بهتره داره هوادارای تیفوسی رو نشون میده ولی این فقط نظر منهه و ظاهرا بعضی ها یادشون رفته این قراره بشه نماد تیفوسی ها و کل بچهای تیفوسی که دارن اونجا حنجره پاره میکنن نظر بدن نه چند نفر!!!با احترام به زحمات بچها ولی باید تیفوسی ها همشون با این طرح موافق باشن و بعد اعلام کنید این نماد تیفوسی هاست نه اینکه با نظر چند نفر معدود!!!من مثلا میگم طرح مجید بهتره ولی امکان داره نظر اکثریت رو طرح مهیار باشه و باید مسلما اون انتخاب بشه.در ادامه اینکه بر بعضی از تصمیمات که حتی از بچهای تیفوسی نظر خواسته نشد بازم داره اینکارا ادامه پیدا میکنه!!با اینکه بچهای تیفوسی دارن بیشترین زحمتو میکشن و از همه بیشتر پشت تیمم همونطور که بازی با پرسپولیسم دیدیم که از کسایی که امده بودن ازادی چه درصدیشون تیفوسی بود نو چه درصدی غیر این بچها قبلا هم لطف کردن در مسائل کلی باشگاه هیچ نظرخواهی از این بچها نشد و الانم که دیگه راحت!!!نماد بچهای تیفوسی داره انتخاب میشه ولی خیلی از اون بچها حتی روحشونم خبر نداره!!![/quote:33337a7e2c]
من هم تقریبا با سالار موافقم وقتی هم دیدم نظرات به مذاق من خوش نیومد مخالفتم رو نشون ندادم ولی دیگه نظر هم نذاشتم...[/quote:33337a7e2c]
مازیار جان شما بالا نیومدی یه نظر بدی !الان میگی!چی بگم والا
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 2:53 pm

[quote:3c67b4742f="mahyarmaya"][quote:3c67b4742f="MAZIYAR"][quote:3c67b4742f="only_abarar"]خلاصه هر طرحی قراره انتخاب بشه باید همه هوادارا نظر بدن نه چند نفر.باید طرح های نهایی گذاشته بشه و هوادارا نظر بدن.نظر من اینه که با اینکه طرح مهیار قشنگه ولی طرحش مربوط میشه به کل استادیوم نه فقط تیفوسی ها و کلا داره استادیوم رو تجسم میکنه ولی طرح مجید خیلی بهتره داره هوادارای تیفوسی رو نشون میده ولی این فقط نظر منهه و ظاهرا بعضی ها یادشون رفته این قراره بشه نماد تیفوسی ها و کل بچهای تیفوسی که دارن اونجا حنجره پاره میکنن نظر بدن نه چند نفر!!!با احترام به زحمات بچها ولی باید تیفوسی ها همشون با این طرح موافق باشن و بعد اعلام کنید این نماد تیفوسی هاست نه اینکه با نظر چند نفر معدود!!!من مثلا میگم طرح مجید بهتره ولی امکان داره نظر اکثریت رو طرح مهیار باشه و باید مسلما اون انتخاب بشه.در ادامه اینکه بر بعضی از تصمیمات که حتی از بچهای تیفوسی نظر خواسته نشد بازم داره اینکارا ادامه پیدا میکنه!!با اینکه بچهای تیفوسی دارن بیشترین زحمتو میکشن و از همه بیشتر پشت تیمم همونطور که بازی با پرسپولیسم دیدیم که از کسایی که امده بودن ازادی چه درصدیشون تیفوسی بود نو چه درصدی غیر این بچها قبلا هم لطف کردن در مسائل کلی باشگاه هیچ نظرخواهی از این بچها نشد و الانم که دیگه راحت!!!نماد بچهای تیفوسی داره انتخاب میشه ولی خیلی از اون بچها حتی روحشونم خبر نداره!!![/quote:3c67b4742f]
من هم تقریبا با سالار موافقم وقتی هم دیدم نظرات به مذاق من خوش نیومد مخالفتم رو نشون ندادم ولی دیگه نظر هم نذاشتم...[/quote:3c67b4742f]
مازیار جان شما بالا نیومدی یه نظر بدی !الان میگی!چی بگم والا[/quote:3c67b4742f]
مهیار جان من تابع جمع هستم و اگر جمع تصمیمی رو اتخاذ کنه مطمئنا من هم موافقم و اگر میومدم مخالفت می کردم میگفتن داره این طرح رو زیر سوال میبره و ...
حتی اگر دقت می کردید ، بی میلی رو متوجه میشدی.
الان هم دارم میگم اگر طرحی تصویب شد و بچه ها قبول کردند من حرفی ندارم،همین طور که قبلش حرفی نداشتم.
فقط اینکه شما در نظر قبلی گفتید از مازیار توی تیفوسی ها سرشناس تر سراغ دارید ، منظورتون چی بود؟شاید من در جاهای مختلف حامی هواداران هستم ولی از من قدیمی تر هم هست که من سعی کردم این بین تعادل و تعامل رو حفظ کنم

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 2:56 pm

[quote:d90870e59f="mahyarmaya"]only_abarar :
من مازیاز عزیز رو گفتم که که از تیفوسی ها هم نماینده بود .برداشتت از حرفا یه جور دیگه هستش سالار جان.
[/quote:d90870e59f]
من توی جلسه شما اومدم؟؟؟؟؟؟ :o :o :o یعنی متوجه نیومدن من نشدید؟؟؟؟ :roll:
من دیگه سکوت می کنم و هیچی نمیگم،فقط خواهشا بحث منو وسط نکشید

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط majid13 » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 2:59 pm

یکی به من میگه الان مشکل چیه!!!؟
مشکل از لوگو هست؟
یا مشکل اینه که این لوگو باید توو یه جایگاه خاص استفاده بشه؟؟؟
یا اینکه هوادارایه دیگه نظر ندادن!!؟
اگه دوستان جواب بدن واقعا ممنونم 8)
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 3:10 pm

[quote:6ff26259b5="MAZIYAR"][quote:6ff26259b5="mahyarmaya"][quote:6ff26259b5="MAZIYAR"][quote:6ff26259b5="only_abarar"]خلاصه هر طرحی قراره انتخاب بشه باید همه هوادارا نظر بدن نه چند نفر.باید طرح های نهایی گذاشته بشه و هوادارا نظر بدن.نظر من اینه که با اینکه طرح مهیار قشنگه ولی طرحش مربوط میشه به کل استادیوم نه فقط تیفوسی ها و کلا داره استادیوم رو تجسم میکنه ولی طرح مجید خیلی بهتره داره هوادارای تیفوسی رو نشون میده ولی این فقط نظر منهه و ظاهرا بعضی ها یادشون رفته این قراره بشه نماد تیفوسی ها و کل بچهای تیفوسی که دارن اونجا حنجره پاره میکنن نظر بدن نه چند نفر!!!با احترام به زحمات بچها ولی باید تیفوسی ها همشون با این طرح موافق باشن و بعد اعلام کنید این نماد تیفوسی هاست نه اینکه با نظر چند نفر معدود!!!من مثلا میگم طرح مجید بهتره ولی امکان داره نظر اکثریت رو طرح مهیار باشه و باید مسلما اون انتخاب بشه.در ادامه اینکه بر بعضی از تصمیمات که حتی از بچهای تیفوسی نظر خواسته نشد بازم داره اینکارا ادامه پیدا میکنه!!با اینکه بچهای تیفوسی دارن بیشترین زحمتو میکشن و از همه بیشتر پشت تیمم همونطور که بازی با پرسپولیسم دیدیم که از کسایی که امده بودن ازادی چه درصدیشون تیفوسی بود نو چه درصدی غیر این بچها قبلا هم لطف کردن در مسائل کلی باشگاه هیچ نظرخواهی از این بچها نشد و الانم که دیگه راحت!!!نماد بچهای تیفوسی داره انتخاب میشه ولی خیلی از اون بچها حتی روحشونم خبر نداره!!![/quote:6ff26259b5]
من هم تقریبا با سالار موافقم وقتی هم دیدم نظرات به مذاق من خوش نیومد مخالفتم رو نشون ندادم ولی دیگه نظر هم نذاشتم...[/quote:6ff26259b5]
مازیار جان شما بالا نیومدی یه نظر بدی !الان میگی!چی بگم والا[/quote:6ff26259b5]
مهیار جان من تابع جمع هستم و اگر جمع تصمیمی رو اتخاذ کنه مطمئنا من هم موافقم و اگر میومدم مخالفت می کردم میگفتن داره این طرح رو زیر سوال میبره و ...
الان هم دارم میگم اگر طرحی تصویب شد و بچه ها قبول کردند من حرفی ندارم،همین طور که قبلش حرفی نداشتم.
فقط اینکه شما در نظر قبلی گفتید از مازیار توی تیفوسی ها سرشناس تر سراغ دارید ، منظورتون چی بود؟شاید من در جاهای مختلف حامی هواداران هستم ولی از من قدیمی تر هم هست که من سعی کردم این بین تعادل و تعامل رو حفظ کنم[/quote:6ff26259b5]
من روان شناسی بلد نیستم که کسی ناراحت میشه چطور میشه ؟!من اومدم که نظر بدیم نه این که با اشاره و حدس گمان تصمصم بگیریم!
اگه مهم بود که نبود میومدی گوش میدادید .
من به مهرداد عزیز هم چند بار گفتم علی آقا سراوانی هم مشارکت داشته باشه.
در مورد کی اول تیفوسی شد کی آخر هم من تایم نگرفتم فقط میدونم شما توی تیفوسی ها میشینی و خیلی هم روت حساب میکنن .منظورم این بود .
با همه اینا ها مهم نیست مهم جنبه بچه هاست که محک خورد و تجربه ای شد
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 3:15 pm

[quote="mahyarmaya"][quote="MAZIYAR"][quote="mahyarmaya"][quote="MAZIYAR"][quote:f736c067a5="only_abarar"]
من روان شناسی بلد نیستم که کسی ناراحت میشه چطور میشه ؟!من اومدم که نظر بدیم نه این که با اشاره و حدس گمان تصمصم بگیریم!
در مورد کی اول تیفوسی شد کی آخر هم من تایم نگرفتم فقط میدونم شما توی تیفوسی ها میشینی و خیلی هم روت حساب میکنن .منظورم این بود .
با همه اینا ها مهم نیست مهم جنبه بچه هاست که محک خورد و تجربه ای شد[/quote:f736c067a5]

اینکه من مخالفتم را علنا اعلام نکردم یعنی به نظر شما احترام گذاشتم چون شخص قابل احترامی برام هستی و اگر نظر مخالف من برای شما بی جنبه بودنم رو معنی میده،مشکلی نیست و من از این حرف ها زیاد شنیدم و ناراحت نمیشم!

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 3:25 pm

[quote="MAZIYAR"][quote="mahyarmaya"][quote="MAZIYAR"][quote="mahyarmaya"][quote:09f6511f92="MAZIYAR"][quote:09f6511f92="only_abarar"]
با همه اینا ها مهم نیست مهم جنبه بچه هاست که محک خورد و تجربه ای شد[/quote:09f6511f92]

اینکه من مخالفتم را علنا اعلام نکردم یعنی به نظر شما احترام گذاشتم چون شخص قابل احترامی برام هستی و اگر نظر مخالف من برای شما بی جنبه بودنم رو معنی میده،مشکلی نیست و من از این حرف ها زیاد شنیدم و ناراحت نمیشم![/quote:09f6511f92]
جنبه چیز کلی بود و منظورم شما نبودی من آدم رک هستم اگه نظرم این بود که دیروز میگفتم بهت برار:).من به مجید عزیز گفته بودم چه خواهد شد هر چیزی تجربه میخواد .خدا به شما و مهرداد هم صبر بده.
ما عادت کردیم همه چیز رو تقلید کنید و جز آخرین ها باشیم این جوری هم آسونه هم بحثی نیست:).
مدیران عزیز اگه میشه این پست رو قفل کنن.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط hamed3 » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 3:29 pm

شیمی جانَ قوربان، همه تا می برارید، خواهش *َم کوتاه بَئید. مهیار جان کاش عنوان تاپیک بو لوگویی برای هواداران واقعی داماش. اَ لوگو اَنه وَسیه کی هوادارانَ به هم مرتبط بوکونه نه اینکی باعث تفرقه ببه. سالار خدا بگم تَرَ چی نوکونه
/13/ :wink:
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 3:31 pm

[quote:433c8ee497="majid13"]یکی به من میگه الان مشکل چیه!!!؟
مشکل از لوگو هست؟
یا مشکل اینه که این لوگو باید توو یه جایگاه خاص استفاده بشه؟؟؟
یا اینکه هوادارایه دیگه نظر ندادن!!؟
اگه دوستان جواب بدن واقعا ممنونم 8)[/quote:433c8ee497]

منم دقیق مشکل رو نفهمیدم !
خوهشا همه نظرشون رو بگن ... به نظر من فقط برای پشت دروازه انتخاب بشه و اون لوگوی مجید باشه خیلی خوب میشه ... هدف همه یم ا تشویق داماش هست و لوگوی اصلی که ورزشگاه برای اون میان لوگوی اصلی باشگاه هست ولی این لوگوی مجید فقط برای پشت دروازه باشه بهتر هست ... چون همه به اون قسمت توهین کردند و ما اینجوری میتونیم بهتر از خودمون دفاع کنیم ...
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 3:32 pm

[quote:e390850f89="MAZIYAR"][quote:e390850f89="mahyarmaya"][quote:e390850f89="MAZIYAR"][quote:e390850f89="only_abarar"]خلاصه هر طرحی قراره انتخاب بشه باید همه هوادارا نظر بدن نه چند نفر.باید طرح های نهایی گذاشته بشه و هوادارا نظر بدن.نظر من اینه که با اینکه طرح مهیار قشنگه ولی طرحش مربوط میشه به کل استادیوم نه فقط تیفوسی ها و کلا داره استادیوم رو تجسم میکنه ولی طرح مجید خیلی بهتره داره هوادارای تیفوسی رو نشون میده ولی این فقط نظر منهه و ظاهرا بعضی ها یادشون رفته این قراره بشه نماد تیفوسی ها و کل بچهای تیفوسی که دارن اونجا حنجره پاره میکنن نظر بدن نه چند نفر!!!با احترام به زحمات بچها ولی باید تیفوسی ها همشون با این طرح موافق باشن و بعد اعلام کنید این نماد تیفوسی هاست نه اینکه با نظر چند نفر معدود!!!من مثلا میگم طرح مجید بهتره ولی امکان داره نظر اکثریت رو طرح مهیار باشه و باید مسلما اون انتخاب بشه.در ادامه اینکه بر بعضی از تصمیمات که حتی از بچهای تیفوسی نظر خواسته نشد بازم داره اینکارا ادامه پیدا میکنه!!با اینکه بچهای تیفوسی دارن بیشترین زحمتو میکشن و از همه بیشتر پشت تیمم همونطور که بازی با پرسپولیسم دیدیم که از کسایی که امده بودن ازادی چه درصدیشون تیفوسی بود نو چه درصدی غیر این بچها قبلا هم لطف کردن در مسائل کلی باشگاه هیچ نظرخواهی از این بچها نشد و الانم که دیگه راحت!!!نماد بچهای تیفوسی داره انتخاب میشه ولی خیلی از اون بچها حتی روحشونم خبر نداره!!![/quote:e390850f89]
من هم تقریبا با سالار موافقم وقتی هم دیدم نظرات به مذاق من خوش نیومد مخالفتم رو نشون ندادم ولی دیگه نظر هم نذاشتم...[/quote:e390850f89]
مازیار جان شما بالا نیومدی یه نظر بدی !الان میگی!چی بگم والا[/quote:e390850f89]
فقط اینکه شما در نظر قبلی گفتید از مازیار توی تیفوسی ها سرشناس تر سراغ دارید ، منظورتون چی بود؟شاید من در جاهای مختلف حامی هواداران هستم ولی از من قدیمی تر هم هست که من سعی کردم این بین تعادل و تعامل رو حفظ کنم[/quote:e390850f89]

اینجوری که فکر نکنم نظر جمع معلوم بشه ! خواهشا نظرسنجی بزارید ...
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 3:55 pm

به نظر من بیخودی این مساله بزرگ شده.
خوبه که لگو داشته باشیم اما نه به اسم تیفوسی ها بلکه به نام داماشی ها .
یه مدتی جایگاه اس با اچ کل کل داشتن و گاهی درگیری ایجاد میشد و من احساس میکنم اینکار باعث اختلاف بین اچی ها و تیفوسی ها میشه!!!!
همه هوادارایی که میان و تیمو تشوق میکنن عزیز هستن نه فقط تیفوسی ها.

این اصلا خوب نیست که تیفوسی ها بعد بازی میگن عجب تشویقی کردیم ولی حیف که اچی ها خراب کردن و یا اینکه کسی که برای ما طبل میزد دستش پاره شد و خون میومد ولی بازم به کارش ادامه میداد و برعکس ( که این حرفارو اچی ها به تیفوسی ها میگن )

هر دو طرف با غیرت هستن و آبرار و عزیز

میشه اسم این لگو رو گذاشت : لگوی هواداران دو آتیشه ی داماش شهر باران!!!!
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » پنج شنبه ژانويه 24, 2013 5:57 am

نظر منم به نظر meraj130 نزدیکتره
مهیار جان ما همه میدونیم شما چقدر برای این لوگو زحمت کشدیدی. دمت گرم آبرار. ولی من فکر میکنم طرح ها هر چقدر که بد باشه باید بینشون 3 یا 4 تا انتخاب میشد و انتخاب بهترینو میذاشتی بر عهده اکثر هوادارا. شاید خیلی از آیتمهایی که از نظر شما مهم هست در نظر اکثر هوادارا دارای اولویت پایین تری باشه. شما هم که مطمئن هستم قصد نداری نظرتو تحمیل کنی یا به شعور هوادارا توهین کنی.
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان