[align=center:58a8fc560c]کلی بازیکن جوان تر از من هست / کاملی مفرد:چاووشی کیه که بخوام بزنمش؟
چاووشي فكر ميكند مسي است كه من بخواهم بزنمش؟! اصلا من او را در حدي نميبينم كه بخواهم بزنم! او يك بازيكن معمولي و حتي ضعيفتر از فورواردهاي ديگري است كه بعد از او وارد زمين شدند
سایت گل - هيچوقت دليل جدايياش از فولاد را بعد از سالها بازي براي اين تيم، توضيح نداد. اينكه يك مرتبه تصميم به ترك شهر و تيم قديمياش گرفت، از يكطرف تعجب همه را برميانگيخت و از طرف ديگر انتخاب پيكان بهعنوان مقصد كامليمفرد، تصميمي عجيبتر به حساب ميآمد. آنقدر عجيب كه حتي حضور عبدا... ويسي بهعنوان همبازي قديمي كامليمفرد هم اين حضور را توجيه نميكرد.او از روزهای حضورش در تهران می گوید...
انگار طلسم پيكان شكستني نيست؟!
خودمان هم نميدانيم چرا وضعيت اينطور شده؟ براي نخستين بار در طول دوران فوتباليام است كه در چنين شرايطي قرار گرفتم و نميدانم حكمت اين اتفاقها چيست.
مشكل اصلي تيم را در چه چيزي ميبيني؟
در پيكان هيچ چيز سر جاي خودش نيست. مثلا ميگويند پولهايتان را نميدهيم تا ببريد. ما هم هر هفته با استرس بيشتري بازي ميكنيم كه مبادا پولهايمان را ندهند.
چنين مشكلاتي براي بازيكنان باتجربهاي مثل شما بايد حل شده باشد!
من خودم احتياج ندارم اما ميبينم جوانهايي را كه از شهرستان آمدند و پول غذايشان را هم ندارند. يك سال در فولاد چنين اتفاقي افتاد اما مسوولان با شارژ مالي بچهها و پاداشهايي كه به ما دادند شرايطي را فراهم كردند تا ما نه تنها سقوط نكرديم بلكه در انتهاي فصل نهم شديم!
به هر حال همه جا مثل هم نميشود!
بله، شايد روش پيكانيها اينطور باشد. شايد هم آه بازيكناني كه پولهايشان را نگرفتند دامنگير پيكان شده.[color=red:58a8fc560c]
[size=18:58a8fc560c]
از بازي با داماش بگو. شنيديم افشين چاووشي را مصدوم كردي.
بازي خوبي بود و موقعيتهاي ما خيلي بهتر از داماش بود اما متاسفانه باختيم. من از آقاي چاووشي هم خيلي عذرخواهي ميكنم.
او گفته كه فيروز كريمي به شما گفته بوده تا او را بزني!
تا به حال ديدهايد يك مربي به بازيكني بگويد، بازيكن حريف را بزن؟! ضمن اينكه از اول هم خودش شروع كرد و من گفتم آرام بازي كن وگرنه با اين روش بازي كردن آسيب ميبيني!
چاووشي اما مدعي است كه اين شما بودي كه از ابتداي بازي چندين بار او را زدي.
چاووشي فكر ميكند مسي است كه من بخواهم بزنمش؟! اصلا من او را در حدي نميبينم كه بخواهم بزنم! او يك بازيكن معمولي و حتي ضعيفتر از فورواردهاي ديگري است كه بعد از او وارد زمين شدند. محكم بازي كرد، من هم محكم بازي كردم، همين.
پس معتقدي كه هيچ قصد و غرضي براي زدنش نداشتي؟
اصلا. من بازيكناني كه يك سر و گردن بالاتر از او هم هستند را نميزنم چه برسد به او. قصدي در كار نبوده به هر حال چون هر دوي ما براي زدن توپ رفتيم، مچ پاي او زير مچ پاي من ماند.[/size:58a8fc560c][/color:58a8fc560c]
از اينكه به پيكان آمدي پشيمان نيستي؟
شرايط خاصي داشتم كه ناچار شدم به پيكان بيايم.
نميخواهي فصل آينده به فولاد بازگردي؟
اگر امسال در فولاد مانده بودم سال ديگر مربي اين تيم ميشدم اما حالا همه چيز تغيير كرده است.
خداحافظي نميكني؟
حالا كه به تهران آمدم ميبينم بازيكناني كه كنار من بازي ميكنند، حداقل 5، 6 سال از من بزرگترند. من از 70 درصد بازيكنان ليگ كوچكترم. حالا كلي اميد و انگيزه پيدا كردم و فعلا ميخواهم بازي كنم!
[img:58a8fc560c]http://u.goal.com/249400/249484hp2.jpg[/img:58a8fc560c]
[b:58a8fc560c]اصلا چاوشی بازیکن نیست ! تو آدمی که در مورد بازیکن محبوب گیلان حرف میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/b:58a8fc560c]
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%A7%D9%85
[/align:58a8fc560c]