[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - لگویی برای هوادارن تیفوسی داماش گیلان

لگویی برای هوادارن تیفوسی داماش گیلان

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط amirreza_pro » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 8:06 am

[quote:ab88308958="majid13"]اینجا هم یخورده قطراتو سرسامون دادم!
[img:ab88308958]http://upload.tehran98.com/img1/k0bh27cko4gsuexfnedv.jpg[/img:ab88308958][/quote:ab88308958]

آبرار جان این طرح خیلی خوب شد,دستت درد نکنه :P
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 9:22 am

[quote:c5c97437ff="alex00755"][quote:c5c97437ff="majid13"][quote:c5c97437ff="alex00755"][quote:c5c97437ff="majid13"][quote:c5c97437ff="alex00755"]با تشکر فراوان از آقا مجید گل یه سوال داشتم قراره متن شعار همین باشه که روش نوشته؟[/quote:c5c97437ff]
مرسی آبرار. توو جلسهی که با چندتا از بچه هایه سایت داشتیم قرار شد از طرح آبرار مهیار استفاده (بخاطر منحصر به فرد بودنش) ولی با کمی تغییرات. اون طرح منحصر بفردتره خدایش. و با کمی تغییرات که قراره شکل بگیره ایشالله یه چیز میزون در میاد که مختص هوادارایه خودمون باشه.[/quote:c5c97437ff]

کدوم آبرار؟؟؟همون ورزشگاهه؟؟؟[/quote:c5c97437ff]
آره آبرار[/quote:c5c97437ff]

نظر من:
در اینکه اون طرح بسیار منحصر به فرد و حرفه ای هست شکی نیست اما آبرار فکر نمیکنی صرف اینکه طرحش منحصر به فرده دلیله خوبی نباشه برای انتخاب اون لوگو جهته هواداران تیفوسیه داماش؟با احترام به اون طرح زیبای آبرار مهیار و اون بانوی عزیز و سپاسگزاریه فراوان ازشون،من برای هدفمون نمیپسندمش و طرح آخر رو بسیار مناسب میدونم و احساس میکنم بیشتر کاربرای وارش هم نظرشون رو طرح آخر باشه،به همون دلایلی که تو اولین نظرم بعد از دیدن طرحت گفتم.خیلی طرح های خاص و تک میتونه باشه اما اون حس و اون هدف رو القا نکنه.به هر حال امیدوارم هر طرحی انتخاب بشه با نظر اکثریت باشه. :arrow:
من نظرم رو گفتم امیدوارم ازم ناراحت نشین...بی نهایت از زحماتتون سپاسگزارم.ما هم کاری نکردیم جز ایراد گرفتن... :oops: :oops:[/quote:c5c97437ff]
آبرار گل مطمعن باش من خودم از همه بیشتر دوست داشتم طرح خودم انتخاب بشه ولی بعد صحبت هایی که توو جلسه شد کاملا قانع شدم.
1: اون آدمک چون کلیشه هست مطمعا در آینده یه گروه دیگهی شاید با کمی تفاوت درست کنند. که اگه اینطوری بشه پرچم ما میاد پایین.
2: دو که از یک مهمتره اینه که بقول مهرداد اینجا ایرانه! شما مطمعا باشید که اینا یه جوری به این طرح نگاه میکنن که آخرشش میگن سیاسیه و باید سر از اطلاعات در بیاریم! :D یادمه که مهرداد عزیز هم گفته بود خاطرات خوشی داره اونجا! :D
3: اینکه قبلا گفتم. اون طرح با نوشته ها و شکل هایی که داره میشه گفت مخصوص هوادارا داماشه.
در ضمن قراره یه تغییراتی هم توش شکل بگیره که امیدوارم همه خوششون بیاد.
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط only_abarar » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 11:10 am

خلاصه هر طرحی قراره انتخاب بشه باید همه هوادارا نظر بدن نه چند نفر.باید طرح های نهایی گذاشته بشه و هوادارا نظر بدن.نظر من اینه که با اینکه طرح مهیار قشنگه ولی طرحش مربوط میشه به کل استادیوم نه فقط تیفوسی ها و کلا داره استادیوم رو تجسم میکنه ولی طرح مجید خیلی بهتره داره هوادارای تیفوسی رو نشون میده ولی این فقط نظر منهه و ظاهرا بعضی ها یادشون رفته این قراره بشه نماد تیفوسی ها و کل بچهای تیفوسی که دارن اونجا حنجره پاره میکنن نظر بدن نه چند نفر!!!با احترام به زحمات بچها ولی باید تیفوسی ها همشون با این طرح موافق باشن و بعد اعلام کنید این نماد تیفوسی هاست نه اینکه با نظر چند نفر معدود!!!من مثلا میگم طرح مجید بهتره ولی امکان داره نظر اکثریت رو طرح مهیار باشه و باید مسلما اون انتخاب بشه.در ادامه اینکه بر بعضی از تصمیمات که حتی از بچهای تیفوسی نظر خواسته نشد بازم داره اینکارا ادامه پیدا میکنه!!با اینکه بچهای تیفوسی دارن بیشترین زحمتو میکشن و از همه بیشتر پشت تیمم همونطور که بازی با پرسپولیسم دیدیم که از کسایی که امده بودن ازادی چه درصدیشون تیفوسی بود نو چه درصدی غیر این بچها قبلا هم لطف کردن در مسائل کلی باشگاه هیچ نظرخواهی از این بچها نشد و الانم که دیگه راحت!!!نماد بچهای تیفوسی داره انتخاب میشه ولی خیلی از اون بچها حتی روحشونم خبر نداره!!!
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط only_abarar » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 11:34 am

[quote:86290a5240="MEHRDAD"]*[/quote:86290a5240]
lمساله جداسازی نیست.اسم این تایپیک انتخاب لوگو برای هوادارای تیفوسیه و تا اونجایی که من میدونم بقول تو بخش جنوب غربی استادیوم میشه جایگاع تیفوسی ها.همونطوری که مثلا جایگاه پشت دروازه سمت راست ورزشگاه المپیکو میشه جایگاه تیفوسی های رم با نماد و پرچم های خاص خودشون و همونطور که دروازه پشت دروازه سمت راست ورزشگاه امفیلد میشه جایگاه افراطی های لیورپول که اون جایگاه یه اسم خاصم داره که یادم نیست . در همه جای دنیا جایگاه تیفوسی ها یه جایگاه خاص تو استادیوم هاست نه اینکه هرکی تو ورزشگاه بیشتر تشویق میکنه و هرجای استادیوم بشینه بشه تیفوسی.ابتدای این تایپیک تا اونجایی که من یادمه صحبت شد که با توجه به اینکه خیلی از مربی های و رسانه ها در مورده جایگاه پشت دروازه حرف میزنن(اشاره به صحبت های قلعه نوعی و مربی و بازیکنای تراکتور) باید یه لوگو و نماد واسه اون قسمت انتخاب بشه ولی الان این اولین باره که دارم میشنوم تو میگی منظور به جایگاه خاصی نبود و منظور همه کسایی که دلشون واسه تیم میتپه.اصلا لوگو درست کردن واسه کل استادیوم بی معنایه!!اگه قراره واسه کل تیمو و ورزشگاه لوگو درست کنیم که خوب پس لوگوی خوده باشگاه این وسط چیه؟!؟!؟تا اونجایی که اطلاعات کم فوتبالی من منو یاری میکنه میدونم که لوگو ها واسه جایگاه های خاص و هوادارای خاص در نظر گرفته میشه نه کل کسایی که قلبشون میتپه!بر فرض که این لوگو هم واسه کل هوادارا باشه که البته به نظر من بی معناست بر فرضم اگه اینور باشه خوبه دیگه بدتر!!من میگفتم قراره واسه جایگاه تیفوسی ها لوگو انتخاب بشه غافل از اینکه روحشونم خبر داشته باشه و باید اونا نظر بدن الان که دیگه بدتر شد اگه قراره واسه کل هوادارا باشه و فقط چند نفر خاص نظر بدن!!!!!!!!!!!!!!
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط only_abarar » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 11:43 am

چره خودته نظره پاکه کونی بره!؟؟!؟!یعنی خودته حرفم قبول ناری؟؟!!!!
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 11:46 am

یه روزی تشویق ها به جایگاه S فعلی ختم می شد اما سه سال پیش بعد سر یه مسائلی یه تعدادیمون به H نقل مکان کردیم و که همون پایه ساز این شد که اون قسمت استادیوم هم به جنب و جوش بیاد و اگرچه قبلا هم پشت دروازه تشویق ها بود، اون قسمت هم کم کم جنب و جوش بیشتری پیدا کرد و به نفع تیم شد .
اینا رو گفتم که بگم من یه نظری دادم ، نظرم رو هم پاک کردم چون زیاد نمی خواستم وارد این مسئله و موضوع بشم اما به طور کل تو هر جای دنیا هم که باب باشه ، اگر قرار هست که نتیجه نهایی اینکار به جداسازی هوادار منتج بشه ، واسه من یکی قابل قبول نیست و دوست ندارم . باز به نظر جمع هست و من یک نفرم ...
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 11:50 am

مهم اینه هرجا نشستیم دلمون با هم هست, چون هممون رشتی هستیم و هممون عشق داماشیم.بنظر منم این لوگو مال کل هوادارا هست,همه آبرارای گل /3/
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 11:52 am

به نظر من جدا سازی نیست ... این یه نماد برای جایگاه پشت دروازه میشه تا اتحادشون بیشتر بشه و بتونند راحتتر از حقشون دفاع کنند ...
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 11:58 am

[quote:d8e131f204="nima_beckham"]به نظر من جدا سازی نیست ... این یه نماد برای جایگاه پشت دروازه میشه تا اتحادشون بیشتر بشه و بتونند راحتتر از حقشون دفاع کنند ...[/quote:d8e131f204]
من نگفتم یه لوگو باعث جداسازی و شکاف میشه! منظورم به کامنت سالار بود که اول کامنت قبلیم نوشته بودم و اینجا هم گفتم اگر قراره چنین نتیجه ای داشته باشه .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط only_abarar » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 12:04 pm

[quote:bad670003b="MEHRDAD"]یه روزی تشویق ها به جایگاه S فعلی ختم می شد اما سه سال پیش بعد سر یه مسائلی یه تعدادیمون به H نقل مکان کردیم و که همون پایه ساز این شد که اون قسمت استادیوم هم به جنب و جوش بیاد و اگرچه قبلا هم پشت دروازه تشویق ها بود، اون قسمت هم کم کم جنب و جوش بیشتری پیدا کرد و به نفع تیم شد .
اینا رو گفتم که بگم من یه نظری دادم ، نظرم رو هم پاک کردم چون زیاد نمی خواستم وارد این مسئله و موضوع بشم اما به طور کل تو هر جای دنیا هم که باب باشه ، اگر قرار هست که نتیجه نهایی اینکار به جداسازی هوادار منتج بشه ، واسه من یکی قابل قبول نیست و دوست ندارم . باز به نظر جمع هست و من یک نفرم ...[/quote:bad670003b]
چه ربطی به جداسازی داره بره!؟!؟!من با اینکه اصلا هم از عباس خوشم نمیاد ولی هیچوقت دسوت نداشتم تو استادیوم درگیری باشه.بعضی وقتی مثلا که اونا جواب مارو نمیدن بعد وقتی اونا دو طرفه میخوان برن بعضی بچها میگن جوابشونو ندیم ولی من همیشه میگم مگه هدف ما غیذ از تشویق کردن تیمه!؟!؟پس باید جواب بدیم یا بعضی وقتا که جواب دو طرف رو اونا نمیدن و واسه خودشون تشویق میکنن بچها عصبانی میشن میگم ابره خوب میخوساتیم تشویق کنیم خوب اونا دارن میکنن دیگه هدف همین بود که تشویق کنیم و ورزشگاه ساکت نباشه من کلا با بحث جدا شدن و اختلاف بین هوادارا اونم بخاطر چند نفر ادم بی ارزش بشدت مخالفم ولی الان اصلا بحث چیزی دیگست من میگم قرار بود لوگو واسه یه جایگاه خاص باشه و همه جای دنیا هم اینطوریه و اصلا ربطی به جدایی هم نداره.مگه بچهایی که پشت دروازه میشینن تو شناسنامشون نوشته پشت دروازه ای؟؟!!مهدی و مهران و خیلی بچهای دیگه اکثرا روبرو میشینن ولی بعضی بازیها هم میان پیش ما و وقتی پیش ما میان میشن پشت دروازه ای اصلا هرکی باید همینطوره چون بحث شخص یا اشخاص خاصی نیست بحث یه جایگاست که هرکی میخواد نود دقیقه سرپا تشویق کنه میتونه باید اینجا پیش ما و هیچ ربطی هم به جدا شدنو اینا نداره
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط majid13 » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 12:27 pm

ولی من نظرم به مهرداد نزدیکتر هست! فکر میکنم اگه بخایم این لوگو اختصاصی برا پشت دروازه باشه! 100% بچه هایه اچ ناراحت میشن و به نوعی دودستگی پیش میاد.
در ضمن سالارجان. اینکه میگی نظر هوادارا رو باید بشنویم. خب آبرار بگو چجوری میشه؟ همین یووه مگه همه هواداراش اومدن نظر دادن؟ اگه اینطوری باشه که دیگه نمیشه تصمیم گیری کرد آبرار. /3/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط only_abarar » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 12:37 pm

[quote:25f269925a="majid13"]ولی من نظرم به مهرداد نزدیکتر هست! فکر میکنم اگه بخایم این لوگو اختصاصی برا پشت دروازه باشه! 100% بچه هایه اچ ناراحت میشن و به نوعی دودستگی پیش میاد.
در ضمن سالارجان. اینکه میگی نظر هوادارا رو باید بشنویم. خب آبرار بگو چجوری میشه؟ همین یووه مگه همه هواداراش اومدن نظر دادن؟ اگه اینطوری باشه که دیگه نمیشه تصمیم گیری کرد آبرار. /3/[/quote:25f269925a]
اره مطمئن باش همه نظر دادن.مربی میخواد بازیکن بگیره با اینکه حق مسلم خود مربی تصمیم گیری کنه کیرو میخواد کیرو نمیخواد اول نظر سنجی میزارن با کدوم بازیکن موافق و مخالفید بعد نماد خودشونو خودشون انتخاب نمیکنن؟!؟!؟!نگفتم که پنجاه تا طرح بزاریم هرکی هرچی دلش بخواد نظر بده که.اگه خوب نظر منو خونده باشی گفتم طرح های نهایی که مطمئنن به 2 تا 3 محدود میشه رو بزاریم و همه نظر بدن اکثرا که به سایت و فیسبوک دسترسی دارن و بعضیها هم که ندارن و نظرشون مهمه میشه شفاهن پرسید.به این میگن حداقل احترام به نظر کسایی که دارن واسه این تیم حنجره پاره میکنن
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط majid13 » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 1:43 pm

آبرار راجع به لوگویی که زدم. همونطور که توو چند صفحه پیش به 777 گفتم کلیشه هست و اون آدمکو من درست نکردم حتی دیروزم توو یه سایت هواداری که فکر کنم لوگو سایتشون بود از همین استفاده کرده بود. حالا من دارم میگردم اون سایتو پیدا میکنم و لوگوشو میذارم (فرقش این بود که من بارون استفاده کردم اونا ستاره). من بخاطر همین میگم که اون لوگو بهتره چون نماد استادیوم خودمونه
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 1:46 pm

*****************************************همه بچه هــا بخونیــــد مخــصـــوصا سالار عزیز***********************************
توضیح میدم با این پیش فرض که ذهنیتت رو پاک کن بعد نظر بده ابرار با غیرت.
برعکس همه شما ها خود مجید عزیز که طرح رو زد با موضوع کنار اومد شاید مثل ما آماتور نیست
سالار جان من برای این موضوع تقریبا 1 ماه در نظر گرفتم که فکر نکنم کم باشه.چون رقیب هامون موجوداتی متقلبی هستن خواستیم مهلت نه کم باشه نه زیاد.
یک هفته بود من تاکید کردم که کی زمان آخر هستش که تا اون زماان 3تا کار داشیتم فقط(یعنی مشت"کار مجید_کار آرمین عزیز_کار دوست محمود "میرزا")من 4شنبه رفتم تهران جمعه که آخرین مهلت بود کار رو رسوندم و مجید عزیز هم کار دیگه ای هم آماده کرد همین آدمک.
من با مهرداد عزیز هماهنگ کردم برای جلسه که شد 3شنبه" و به محمود و آرمین و اون خانوم و مجید از 2 روز قبل هماهنگ کردم.
سالار جان باید کیا رو دعوت میکردم ؟!غیر کسایی که طرح زدن ؟!من این افراد رو دعوت کردم تا از کارشون دفاع کنن بعد رای بگیریم .محمود درس داشت و دوستش رو پیدا نکرد نیومدن(دمش گرم باز همتی بخرج داد)
ارمین عزیز گرفتار بود و نتونست بیاد(دم این دوستمون هم گرم)
مجید با گرفتاری که داشت با تاخیر رسید.
سالار جان این از قبل انتخاب .
اما خود مغز بحث:متاسفانه ما کاری نداشتیم که انتخاب کنیم "کار مجید و کار اون خانوم.کار مجید به دلیل منحصر به فرد بودن که مجید هم قبول کرد رد شد.
توضیح:مجید عزیز این لگوی آماده رو چند تا باران اضافه کرد و نوشته "بقیه آماده بود و این رو اگه برج میلاد اضافه میشد نماد تهرانی ها لقب داده میشد اگه پل سی سه پل میذاشتیم میشد نماد اصفهان.متوجه منظورم شدین ؟یعنی اون آرم ساخته شده بود و ممکنه که توی آمریکا یکی مثل ما ایده بده و این لگو استفاده شه و ممکنه یه گروه آزادی خواه هم برای نماد سایت این لگوی آماده رو استفاده کنه !یعنی این طرح آماده بود ونوشته و باران اضاقه شد.
شما سالارجان جای ما بودی بین 2 تا کار که یکی که باب دلتون نبوده و یکی لگوی آماد کدوم رو انتخاب میکردی؟اصلا به مرحله انتخاب میرسید ؟!
با این وجود ما نخواستیم که صرفا اون کار انتخاب بشه و با تغییر و تحولات و ناچار این رو انتخاب کردیم که با کمک مجید ایده اون خانوم پردازش بشه.
ما که کسایی که طرح زدن رو دعوت کردیم حال بنده خداها نتونستن بیان "اصلا بفرض همه هوادارن دعوت میشدن وقتی یک طرح بود چیز دیگه ای قرار بود انتخاب بشه ؟!
در ضمن از بچه های تیفوسی کسی بیشتر از مازیار سرشناس تر سراغ داره ؟!
-------------------------------------------------------------------------------
سالار جان در مورد لگوی خاص برای اون تیکه موافقم اما بچه های ما با وجود رفاقت دلخور میشن.
این پست ایجاد شد بچه های Hنظر ندادن و اصلا رابطه خوبی با این پست برقرار نکردن!یا حمزه عزیز توی حرف هاش تیکه انداخت که از کامنتش کپی کردم"=>چرا از تیفوسی های فصل قبل فقط یک اسم و ادعا مونده!!!!!!!
بهتر نیست بجای اینکه فکر تهیه لوگو و بنر و سایر مسایل جانبی باشید به فکر تشویق تیم باشید.
امروز در اکثر دقایق بازی بعد از خوردن گل از سایپا جایگاه شما با جایگاه پشت نیمکت داماش فرق زیادی نداشت...."
حمزه عزیز که من به شخصه دوستش دارم این ماجرا رو علنی کرد :).
خلاصه سالار جان عرف هرجا رو باید در نظر گرفت رم و یووه و لیورپول رو قیاس نکن چون ما همه رفیقیم اما باز با دید دیگه به جایگاه نگاه میکنیم .
-----------------------------------------------------------------------------
اگه باز ایده دارید برای انتخاب یا هر چیز دیگه ای من مشتاقم بگید اما انصافا بچه ها ذلگیر نشید چون نه من سودی بردم بلکه ضررم کردم.پس اگه ایده ای داده میشه برخورد سفت و سخت نکنید و توی نطفه خفه نکنید.
هر تلاشی میشه برای داماش و شهرمون هستش پس کمک کنید .
------------------------------------------------------------------------------
از مجید عزیز هم میخوم که اون لگوی خامش رو بذاره تا سو تفاهم ها حل شه
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 2:14 pm

البته ایکشا خودتم از این پیش فرض ذهنتو پاک کن بعد نظر بده استفاده میکردی اونوقت دیگه نیاز نبود این همه هم توضیح بدی!!من نگفتم همه رو دعوت میکردید واسه ارائه طرخ و جلسه من اصلا هب جلسه کار ندارم.من میگم حالا یه عده زحمت کشیدن طرح ارائه دادن با توجه به حالا منحصرف بفرد بودن و هرچیز دیگه طرح حهای نهایی انتخاب شد .حرف من اینه که وقتی همه کارا حالا هرچنتا هم باشه نهایی شد باید نظر اخر رو هوادارا بدن نه اینکه همه بیان طرح بدن.من یه حرف ساده زدم فکر نکنم اونقدر پیچیده باشه.اگه این طرحتون واسه کل ورزشگاست اره طرح تو بهتره مسلما.اگه خوب میخوندی نظراتمو گفتم باحاله ولی واسه کل ورزشگاه نه یه جایگاه خاص و من دقیقا بر اساس حرفای خود شما که گفتید اخیرا داره در مورده جایگاه پشت دروازه صحبت میشه پس باید نماد داشته باشه تو رسانه(حرفای قلعه نوعی و بازیکنای تراکتور) نظر دادم حالا اینکه یهو نظرتون تغییر کرد و شد کل استادیوم دیگه بر میگرده به عدم ثبات نظرات شما پس خودتم قبول داری که از اول این بحث لوگو مربوط میشد به بچهای تیفوسی و بعد بخاطر حرفای بعضی ها شد کل استادیوم.واقعا واسه هرکی که این بحثای جایگاه ها رو به این شکل مسخره پیش میکشه متاسفم.حالا حمزه یا هرکس دیگه.از اول گفته شد میخوایم واسه جایگاه تیفوسی ها یه لوگو انتخاب بشه.دیگه این برخوردن و اینطور بچه بازیهای نداره که!!خوب اگه جایگاه اچ بهتره خوب باشه من که از خدامه همه جایگاها از ما بیشتر تشویق کنن خوب اونا هم واسه خودشون لوگو انتخاب کنن با مزمون بچهای جایگاه اچ دیگه ناراحتی و بچه بازی و تیکه انداختن نداره که!!!!من اول فصل چندبازی جایگاه اچ نشستم و اونجا هم همه دوستام بودن ولی تفاوتو همون چند بازی اول احساس کردم و نیازی هم نمیبنم کسایی که صداشون دو صندلی اونروتر نمیره تشویق منو بچهای مارو زیر سوال ببرن چون اصلا بحث جیگاه نیست بحث کسایی هست که یه جایگاه رو تشکیل میدن و هرکسیم که بتونه 90 دقیقه سرپا تشویق کنه میشه تیفوسی .در مورده اینکه گفای مازیار سرشناس تر من نفهمیدم!؟؟!!؟اگه منظرت اینه که از مازیار نظر خواستید پس دیگه بچهای پشت دروازه نظر ندن این حرفو اصلا قبول ندارم.اول اینکه گفتم نظر شخص حالا هرکسیم باشه بتنهایی هیچ ارزشی نداره حالا چه مازیار باشه چه من باشم چه هر کس دیگه ای.باید همه نظر بدن.دوم اینکه همون پشت دروازه خیلی های هستن که چندین برابر این سابقه چند ساله مازیار سابقه حظور تو استادیوم رو دارن و مطمئنن نظرشون مهم و ارجع تره
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان