*****************************************همه بچه هــا بخونیــــد مخــصـــوصا سالار عزیز***********************************
توضیح میدم با این پیش فرض که ذهنیتت رو پاک کن بعد نظر بده ابرار با غیرت.
برعکس همه شما ها خود مجید عزیز که طرح رو زد با موضوع کنار اومد شاید مثل ما آماتور نیست
سالار جان من برای این موضوع تقریبا 1 ماه در نظر گرفتم که فکر نکنم کم باشه.چون رقیب هامون موجوداتی متقلبی هستن خواستیم مهلت نه کم باشه نه زیاد.
یک هفته بود من تاکید کردم که کی زمان آخر هستش که تا اون زماان 3تا کار داشیتم فقط(یعنی مشت"کار مجید_کار آرمین عزیز_کار دوست محمود "میرزا")من 4شنبه رفتم تهران جمعه که آخرین مهلت بود کار رو رسوندم و مجید عزیز هم کار دیگه ای هم آماده کرد همین آدمک.
من با مهرداد عزیز هماهنگ کردم برای جلسه که شد 3شنبه" و به محمود و آرمین و اون خانوم و مجید از 2 روز قبل هماهنگ کردم.
سالار جان باید کیا رو دعوت میکردم ؟!غیر کسایی که طرح زدن ؟!من این افراد رو دعوت کردم تا از کارشون دفاع کنن بعد رای بگیریم .محمود درس داشت و دوستش رو پیدا نکرد نیومدن(دمش گرم باز همتی بخرج داد)
ارمین عزیز گرفتار بود و نتونست بیاد(دم این دوستمون هم گرم)
مجید با گرفتاری که داشت با تاخیر رسید.
سالار جان این از قبل انتخاب .
اما خود مغز بحث:متاسفانه ما کاری نداشتیم که انتخاب کنیم "کار مجید و کار اون خانوم.کار مجید به دلیل منحصر به فرد بودن که مجید هم قبول کرد رد شد.
توضیح:مجید عزیز این لگوی آماده رو چند تا باران اضافه کرد و نوشته "بقیه آماده بود و این رو اگه برج میلاد اضافه میشد نماد تهرانی ها لقب داده میشد اگه پل سی سه پل میذاشتیم میشد نماد اصفهان.متوجه منظورم شدین ؟یعنی اون آرم ساخته شده بود و ممکنه که توی آمریکا یکی مثل ما ایده بده و این لگو استفاده شه و ممکنه یه گروه آزادی خواه هم برای نماد سایت این لگوی آماده رو استفاده کنه !یعنی این طرح آماده بود ونوشته و باران اضاقه شد.
شما سالارجان جای ما بودی بین 2 تا کار که یکی که باب دلتون نبوده و یکی لگوی آماد کدوم رو انتخاب میکردی؟اصلا به مرحله انتخاب میرسید ؟!
با این وجود ما نخواستیم که صرفا اون کار انتخاب بشه و با تغییر و تحولات و ناچار این رو انتخاب کردیم که با کمک مجید ایده اون خانوم پردازش بشه.
ما که کسایی که طرح زدن رو دعوت کردیم حال بنده خداها نتونستن بیان "اصلا بفرض همه هوادارن دعوت میشدن وقتی یک طرح بود چیز دیگه ای قرار بود انتخاب بشه ؟!
در ضمن از بچه های تیفوسی کسی بیشتر از مازیار سرشناس تر سراغ داره ؟!
-------------------------------------------------------------------------------
سالار جان در مورد لگوی خاص برای اون تیکه موافقم اما بچه های ما با وجود رفاقت دلخور میشن.
این پست ایجاد شد بچه های Hنظر ندادن و اصلا رابطه خوبی با این پست برقرار نکردن!یا حمزه عزیز توی حرف هاش تیکه انداخت که از کامنتش کپی کردم"=>چرا از تیفوسی های فصل قبل فقط یک اسم و ادعا مونده!!!!!!!
بهتر نیست بجای اینکه فکر تهیه لوگو و بنر و سایر مسایل جانبی باشید به فکر تشویق تیم باشید.
امروز در اکثر دقایق بازی بعد از خوردن گل از سایپا جایگاه شما با جایگاه پشت نیمکت داماش فرق زیادی نداشت...."
حمزه عزیز که من به شخصه دوستش دارم این ماجرا رو علنی کرد

.
خلاصه سالار جان عرف هرجا رو باید در نظر گرفت رم و یووه و لیورپول رو قیاس نکن چون ما همه رفیقیم اما باز با دید دیگه به جایگاه نگاه میکنیم .
-----------------------------------------------------------------------------
اگه باز ایده دارید برای انتخاب یا هر چیز دیگه ای من مشتاقم بگید اما انصافا بچه ها ذلگیر نشید چون نه من سودی بردم بلکه ضررم کردم.پس اگه ایده ای داده میشه برخورد سفت و سخت نکنید و توی نطفه خفه نکنید.
هر تلاشی میشه برای داماش و شهرمون هستش پس کمک کنید .
------------------------------------------------------------------------------
از مجید عزیز هم میخوم که اون لگوی خامش رو بذاره تا سو تفاهم ها حل شه