[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - لگویی برای هوادارن تیفوسی داماش گیلان

لگویی برای هوادارن تیفوسی داماش گیلان

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط alex00755 » سه شنبه ژانويه 22, 2013 3:12 pm

با تشکر فراوان از آقا مجید گل یه سوال داشتم قراره متن شعار همین باشه که روش نوشته؟
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » سه شنبه ژانويه 22, 2013 6:29 pm

[quote:f7b2e4261c="alex00755"]با تشکر فراوان از آقا مجید گل یه سوال داشتم قراره متن شعار همین باشه که روش نوشته؟[/quote:f7b2e4261c]
مرسی آبرار. توو جلسهی که با چندتا از بچه هایه سایت داشتیم قرار شد از طرح آبرار مهیار استفاده (بخاطر منحصر به فرد بودنش) ولی با کمی تغییرات. اون طرح منحصر بفردتره خدایش. و با کمی تغییرات که قراره شکل بگیره ایشالله یه چیز میزون در میاد که مختص هوادارایه خودمون باشه.
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط raincityboy » سه شنبه ژانويه 22, 2013 6:40 pm

[quote:9e48339578="majid13"][quote:9e48339578="alex00755"]با تشکر فراوان از آقا مجید گل یه سوال داشتم قراره متن شعار همین باشه که روش نوشته؟[/quote:9e48339578]
مرسی آبرار. توو جلسهی که با چندتا از بچه هایه سایت داشتیم قرار شد از طرح آبرار مهیار استفاده (بخاطر منحصر به فرد بودنش) ولی با کمی تغییرات. اون طرح منحصر بفردتره خدایش. و با کمی تغییرات که قراره شکل بگیره ایشالله یه چیز میزون در میاد که مختص هوادارایه خودمون باشه.[/quote:9e48339578]

[color=black:9e48339578]متاسفانه دوستی که طرح منو اپلود کرده بود از یک اپلود سنتری استفاده کرد که دیگه عکسی از طرحم نیست داخل سایت ولی کاش میشد یک نظر سنجی در همین جا ایجاد میشد تا دوستان نظر میدادند چون نه من و نه دوستم نمیتونستیم تو جلسه امروز شرکت کنیم بخاطر مشکلات درس و غیره...

درباره طرح ها هم نظر من روی طرح مجید هست ولی حرفه ای تر این طرح مجید یک طرح پایه هست و میشه خیلی شکیل تر طرحشو دراورد[/color:9e48339578]
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه ژانويه 22, 2013 6:43 pm

[quote:4ffbb9c99d="majid13"][quote:4ffbb9c99d="alex00755"]با تشکر فراوان از آقا مجید گل یه سوال داشتم قراره متن شعار همین باشه که روش نوشته؟[/quote:4ffbb9c99d]
مرسی آبرار. توو جلسهی که با چندتا از بچه هایه سایت داشتیم قرار شد از طرح آبرار مهیار استفاده (بخاطر منحصر به فرد بودنش) ولی با کمی تغییرات. اون طرح منحصر بفردتره خدایش. و با کمی تغییرات که قراره شکل بگیره ایشالله یه چیز میزون در میاد که مختص هوادارایه خودمون باشه.[/quote:4ffbb9c99d]
با این تصحیح که طرح من نیست اگه با کمک مجید نهایی بشه بنام اون خانوم و مجید زده میشه .من فقط این طراح رو که توی کار طراحی صحنه و آرم و لگو رزومه خوبی داره والبته رشتی هستش با جو ورزشگاه و علاقمندی هوادارن آشنا کردم.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه ژانويه 22, 2013 6:44 pm

اکه طرحی که مجید داده بود اون پسری که پرچم تو دستش هست بیاد وسط زمین چمنی که طرح مهیار بود جالب میشد ! /4/ زیاد تخیلی شد ؟ /4/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه ژانويه 22, 2013 6:52 pm

[quote:9c2c805751="raincityboy"][quote:9c2c805751="majid13"][quote:9c2c805751="alex00755"]با تشکر فراوان از آقا مجید گل یه سوال داشتم قراره متن شعار همین باشه که روش نوشته؟[/quote:9c2c805751]
مرسی آبرار. توو جلسهی که با چندتا از بچه هایه سایت داشتیم قرار شد از طرح آبرار مهیار استفاده (بخاطر منحصر به فرد بودنش) ولی با کمی تغییرات. اون طرح منحصر بفردتره خدایش. و با کمی تغییرات که قراره شکل بگیره ایشالله یه چیز میزون در میاد که مختص هوادارایه خودمون باشه.[/quote:9c2c805751]

[color=black:9c2c805751]متاسفانه دوستی که طرح منو اپلود کرده بود از یک اپلود سنتری استفاده کرد که دیگه عکسی از طرحم نیست داخل سایت ولی کاش میشد یک نظر سنجی در همین جا ایجاد میشد تا دوستان نظر میدادند چون نه من و نه دوستم نمیتونستیم تو جلسه امروز شرکت کنیم بخاطر مشکلات درس و غیره...

[/color:9c2c805751][/quote:9c2c805751]
محمود جان !
من که چندین بار باهات هم توی پیام خصوصی هم با اس ام اس مشورت و خاستم نظر بدی .نه اینکه توانایی برپایی یه جلسه رو نداشتم برای این بود که بعد انتخاب جای این حرف ها نباشه.
خب مجید عزیز هم گرفتاری داشت نهایتش 2 ساعت طول کشید محموذ جان"والبته من 2 روز قبل هماهنگ کردم و هفته پیش توی همین جا گفتم که نهایتش هفته دیگه ماجرای لگو رو به سرانجام میرسونیم.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط raincityboy » سه شنبه ژانويه 22, 2013 7:18 pm

من حرفی نزدم که مهیار جان، مبارک،اصلا من برای طرحی که دادم نگران نیستم دوستداشتم طرح در بین کاربرای وارش مورد تایید قرار بگیره و محبوبیت داشته باشه وگرنه من دوستدارم هر طرحی که زیبا تر هست انتخاب بشه
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط alex00755 » سه شنبه ژانويه 22, 2013 7:46 pm

[quote:1724221e60="majid13"][quote:1724221e60="alex00755"]با تشکر فراوان از آقا مجید گل یه سوال داشتم قراره متن شعار همین باشه که روش نوشته؟[/quote:1724221e60]
مرسی آبرار. توو جلسهی که با چندتا از بچه هایه سایت داشتیم قرار شد از طرح آبرار مهیار استفاده (بخاطر منحصر به فرد بودنش) ولی با کمی تغییرات. اون طرح منحصر بفردتره خدایش. و با کمی تغییرات که قراره شکل بگیره ایشالله یه چیز میزون در میاد که مختص هوادارایه خودمون باشه.[/quote:1724221e60]

کدوم آبرار؟؟؟همون ورزشگاهه؟؟؟
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط majid13 » سه شنبه ژانويه 22, 2013 7:59 pm

[quote:cbf0cf82bf="alex00755"][quote:cbf0cf82bf="majid13"][quote:cbf0cf82bf="alex00755"]با تشکر فراوان از آقا مجید گل یه سوال داشتم قراره متن شعار همین باشه که روش نوشته؟[/quote:cbf0cf82bf]
مرسی آبرار. توو جلسهی که با چندتا از بچه هایه سایت داشتیم قرار شد از طرح آبرار مهیار استفاده (بخاطر منحصر به فرد بودنش) ولی با کمی تغییرات. اون طرح منحصر بفردتره خدایش. و با کمی تغییرات که قراره شکل بگیره ایشالله یه چیز میزون در میاد که مختص هوادارایه خودمون باشه.[/quote:cbf0cf82bf]

کدوم آبرار؟؟؟همون ورزشگاهه؟؟؟[/quote:cbf0cf82bf]
آره آبرار
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » سه شنبه ژانويه 22, 2013 9:06 pm

[quote:37316c8f06="majid13"][quote:37316c8f06="alex00755"][quote:37316c8f06="majid13"][quote:37316c8f06="alex00755"]با تشکر فراوان از آقا مجید گل یه سوال داشتم قراره متن شعار همین باشه که روش نوشته؟[/quote:37316c8f06]
مرسی آبرار. توو جلسهی که با چندتا از بچه هایه سایت داشتیم قرار شد از طرح آبرار مهیار استفاده (بخاطر منحصر به فرد بودنش) ولی با کمی تغییرات. اون طرح منحصر بفردتره خدایش. و با کمی تغییرات که قراره شکل بگیره ایشالله یه چیز میزون در میاد که مختص هوادارایه خودمون باشه.[/quote:37316c8f06]

کدوم آبرار؟؟؟همون ورزشگاهه؟؟؟[/quote:37316c8f06]
آره آبرار[/quote:37316c8f06]

نظر من:
در اینکه اون طرح بسیار منحصر به فرد و حرفه ای هست شکی نیست اما آبرار فکر نمیکنی صرف اینکه طرحش منحصر به فرده دلیله خوبی نباشه برای انتخاب اون لوگو جهته هواداران تیفوسیه داماش؟با احترام به اون طرح زیبای آبرار مهیار و اون بانوی عزیز و سپاسگزاریه فراوان ازشون،من برای هدفمون نمیپسندمش و طرح آخر رو بسیار مناسب میدونم و احساس میکنم بیشتر کاربرای وارش هم نظرشون رو طرح آخر باشه،به همون دلایلی که تو اولین نظرم بعد از دیدن طرحت گفتم.خیلی طرح های خاص و تک میتونه باشه اما اون حس و اون هدف رو القا نکنه.به هر حال امیدوارم هر طرحی انتخاب بشه با نظر اکثریت باشه. :arrow:
من نظرم رو گفتم امیدوارم ازم ناراحت نشین...بی نهایت از زحماتتون سپاسگزارم.ما هم کاری نکردیم جز ایراد گرفتن... :oops: :oops:
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط golsar-boy » سه شنبه ژانويه 22, 2013 9:38 pm

[quote:b51d072bfe="majid13"][quote:b51d072bfe="alex00755"][quote:b51d072bfe="majid13"][quote:b51d072bfe="alex00755"]با تشکر فراوان از آقا مجید گل یه سوال داشتم قراره متن شعار همین باشه که روش نوشته؟[/quote:b51d072bfe]
مرسی آبرار. توو جلسهی که با چندتا از بچه هایه سایت داشتیم قرار شد از طرح آبرار مهیار استفاده (بخاطر منحصر به فرد بودنش) ولی با کمی تغییرات. اون طرح منحصر بفردتره خدایش. و با کمی تغییرات که قراره شکل بگیره ایشالله یه چیز میزون در میاد که مختص هوادارایه خودمون باشه.[/quote:b51d072bfe]

کدوم آبرار؟؟؟همون ورزشگاهه؟؟؟[/quote:b51d072bfe]
آره آبرار[/quote:b51d072bfe]
عجیبه!!!
ضمن تشکر از تلاشهای مهیار عزیز و اون خانم طراح. ولی اون طرح چندان مناسب هواداران با تعصب رشتی نیست. صرفا بخاطر منحصر بفرد بودن و یا استفاده از کلمه رشت نمیتونه بعنوان لوگو انتخاب بشه. چون اون شور و هیجان و حس رقابت و برتری هواداران در اون طرح دیده نمیشه.به نظر من این طرح آخر مجید از همه بهتر بود
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه ژانويه 22, 2013 10:19 pm

golsar-boy .alex00755
اگه مجید عزیز صلاح دونست توضیح میده میگه ماجرا رو.
اون طرح رو به نام من نزنید اگه خوب به نام اون خانوم اگه خوب هم بود بنام اون خانومه.ابن ایده رو توی سایت گفتم مجید و چند تا دوستان مثل آرمین و گلسار طرح زدن و همین ایده رو به دوستان بیرون سایت گفتم اونا هم طرح زدن.پس فرقی بین مجید عزیز و اون خانوم نیست چون بنده ایده دادم نه کار.
کاش توی جلسه می بودین تا مثل مجید و من قانع میشدید(من خودم از طرح مجید خوشم اومده)چه کنیم ماشاالله داماشی و وارشی انقدر هستن که توی استادیوم جا نمیشن.
بازم تاکید میکنم که اگه مجید صلا دونست کامل شرح میده.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط fire_boy » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 1:42 am

با سپاس فراوان از همه دوستانی که وقت گذاشتن برای این کار...
فقط یه پیشنهاد داشتم: یادمه کاربر عزیزی در این سایت بود که عکس کاربریش به این صورت بود که رشت\/\/\/ (بعد از حرف (ت) به صورت نوار قلب بود)
به نظرم اګه از این طرح در زیر لګوی نهایی استفاده بشه زیبا خواهد بود
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط navidmadan » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 1:51 am

[quote:72375c6c7f="majid13"]اینجا هم یخورده قطراتو سرسامون دادم!
[img:72375c6c7f]http://upload.tehran98.com/img1/k0bh27cko4gsuexfnedv.jpg[/img:72375c6c7f][/quote:72375c6c7f]
حالا شد :) ،،،،،،،،،،،،، این واقعا لگوی مناسبیه ،،،،، تا اینجا این از همه لگوهای قبلی قابل قبول تره :)
فقط چون مربوط به تیفوسیا میشه بهتر نیست موهاشو یکم حالت تیفوسی بهش بدی؟ :) یه امتحانی بکنی بد نیست :wink:
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 7:47 am

[quote:c2140597ea="mahyarmaya"]golsar-boy .alex00755
اگه مجید عزیز صلاح دونست توضیح میده میگه ماجرا رو.
اون طرح رو به نام من نزنید اگه خوب به نام اون خانوم اگه خوب هم بود بنام اون خانومه.ابن ایده رو توی سایت گفتم مجید و چند تا دوستان مثل آرمین و گلسار طرح زدن و همین ایده رو به دوستان بیرون سایت گفتم اونا هم طرح زدن.پس فرقی بین مجید عزیز و اون خانوم نیست چون بنده ایده دادم نه کار.
کاش توی جلسه می بودین تا مثل مجید و من قانع میشدید(من خودم از طرح مجید خوشم اومده)چه کنیم ماشاالله داماشی و وارشی انقدر هستن که توی استادیوم جا نمیشن.
بازم تاکید میکنم که اگه مجید صلا دونست کامل شرح میده.[/quote:c2140597ea]

اکی آبرار،اما فعلا من قانع نشدم و همچنان با اون طرح مخالفم و نظرم رو طرح دومه.باشد که هر چی به صلاحه پیش بیاد.
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان