مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط ali126 » چهارشنبه مارس 14, 2012 1:58 pm
حرف الکیه 200نفربه زورمیاین
-
ali126
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am
-
توسط meraj130 » چهارشنبه مارس 14, 2012 2:05 pm
مهاجم داماش گیلان گفت:در انزلی بردیم در رشت هم برنده خواهیم بود. به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان ،افشين چاووشي مهاجم تيم داماش كه اين روزها بسيار آماده و سرحال نشان مي دهد در خصوص بازي هفته بیست و هشتم لیگ برتر داماش با ملوان گفت: كاش بازي در عضدي برگزار مي شد چون زمين سردارجنگل شرايط بازي خوب را ندارد البته براي ما فرقي ندارد ما در انزلي برديم در رشت هم حتما مي بريم.
وي كه پيش از اين در يكي از دربي هاي گيلان يك گل از فاصله 40 متري به ملوان زده بود گفت: من نه تنها يكبار از فاصله 40 متري به ملوان گل زدم بلكه يكبار نيز طي سال گذشته و در يك بازي دوستانه نيز اينكار را تكرار كردم و اميدوارم براي سومين بار روز شنبه اينكار را تكرار كنم .
-

meraj130
- کاندیدا

-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am
مهاجم داماش گیلان گفت:بازی با ملوان هیجان انگیز خواهد بود. به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان ، محمد غلامی مهاجم تیم فوتبال داماش گیلان در خصوص مسابقه روز شنبه با ملوان گفت:این بازی واقعا خیلی هیجان انگیز است ، من فوتبال خودم را مدیون ملوان هستم اما چون ما نیاز به برد داریم باید حتما این بازی را ببریم . وی ادامه داد :ما به هواداران داماش گیلان قول داده ایم که در آخر فصل رتبه یک رقمی به دست آوریم پس نباید بد قولی کنیم.
-

meraj130
- کاندیدا

-
کاپیتان داماش گیلان گفت:بازی حساسی در پیش داریم. به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان ، محمد رضا مهدوی محمد رضا مهدوی کاپیتان تیم فوتبال داماش گیلان در خصوص بازی مقابل تیم فوتبال ملوان بندر انزلی گفت: بازی بسیار حساسی پیش رو داریم که مطمئن باشید با پیروزی داماش به پایان خواهد رسید.
مهدوی افزود: ما باید در این بازی برنده شویم تا با کسب سه امتیاز بازی به عدد سی و پنج در جدول امتیازات دست یابیم و در حاشیه امنیت بیشتری قرار بگیریم.
کاپیتان تیم فوتبال داماش افزود : قطعا با سعی و تلاش زیاد می توانیم در این بازی به نتیجه دلخواه دست پیدا کنیم و مردم رشت را خوشحال نماییم .
وی همچنین در خصوص بازی هفته گذشته تیم فوتبال داماش گیلان در شهر اهواز گفت: تیم ما در نیمه اول فولاد را تحت فشار قرار داد و عملکرد خوبی داشت اما در نیمه دوم این تیم فولاد بود که بازی را در دست داشت که البته با کمی دقت می توانستیم پیروز این دیدار باشیم. مهدوی در مورد مشکلات مالی باشگاه نیز گفت: به امید خدا و با تلاش آقای عابدینی مشکلات در حال رفع شدن است و امیدوارم قبل از دربی خبرهای خوش به گوش همه برسد.
-

meraj130
- کاندیدا

-
توسط ARYANST122 » چهارشنبه مارس 14, 2012 2:09 pm
اگرم از رشت کسی بخواد بره همون انزلیچیان نمونش پری روزا من تو چتروم باهاش درگیر شدم و بچه کاکتوس بود گفت بیا کاکتوس بهش گفتم بیا پارک 118 از اونجایی که یه چند وقتیه اونجا هر کی میره به بهانه های مختلف کتک میخوره و یکم خوف میزنه جفت کرد نیومد اگرم میومد نابود میشد چون بچه های 122 اونجا رو پر کردن
جان دهم اما نمیرد خاک من
-

ARYANST122
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am
توسط meraj130 » چهارشنبه مارس 14, 2012 2:09 pm
غلامی با غیرت .
تو این بازی محمد غلامی باید مثل همیشه تشویق بشه/
-

meraj130
- کاندیدا

-
توسط mahyarmaya » چهارشنبه مارس 14, 2012 2:11 pm
آبرار چند تا بیاد یا چند تا نیان مهم نیست .مهم اینه که ما بتونیم با تشویق خودمون اونها رو لال کنیم .من میگم یکی مسول بشه و بتونه سازمان بده به این بچه ه طبل میزنه .
فکر کنم مازیار عزیز میتونه به عهده داشته باشه .10 تا طبل توی توی هر سکوی یکی اون پایین پشت به بازی باشه و هم زمان ضرب بگیرن ورزشگاه یه صدا میشن .خیلی کار آسونی هستش کافیه بچه ها رو سازمان بدن .
-------------------
بخدا این سایت میتونه خیلی کار ما رو راحت کنه .توی کل دنیا از همین سایت هاشون یه آهنگ رو همه با هم همانگ میخونن یا بقیه کاشون رو انجام میدن .ما هم بجای این که اون این کار رو کرد ما این کارو کردیم بهتر هستش بها بدیم به این پیشنهاد ها .
------------------
همه ما میدونیم وقتی ما سوار بازی بشیم تیم ما هم سوار بازی میشه وقتی ما تشویق هامون سازمان داشته باشه تیم رو ب جلو بازی میکنه .پس حتما همکاری کنید توی بحث تا آخر یکی دو روز به نتیجه برسیم.
----------------
بچه ها درست ما مث سرآبی ها کانون نداریم و از روی نداشت کانون هواداران سازمان نداریم .اما میتونیم با همکاری به همه چیز برسیم .من توی این مدت کلی فیلم دانلود کردم از هواداران تیفوسی.این طبل هم ژاپنی ها و اون منطقه شیوع داره .بهتر از اینها الگو برداری کنیم .یا مثل ژاپن ها پرچم های غول پیگر داشته باشم پشت دروازه .اما این نشدنی هستش برای بازی آینده اما طبل خیلی راحت شدنی هستش.
--------------
بحث هر چیزی تعطیل لطفا به این بحث بپردازید .
-

mahyarmaya
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am
توسط zxzx » چهارشنبه مارس 14, 2012 2:12 pm
طبق قانون 10% ورزشگاه مال اوناست که میشه 1500 نفر جالبه که میگفتن 6000 نفر به رشت میان آخه هیچکی نیست بگه اون دهات انزلی چقدر جمعیت داره که شش هزار نفرش بیاد رشت اصلا تو بازیهای خودشوت بزور 1000نفر میاد اگه خیلی هم باوجودند فقط 2 تا اتوبوس بیاند رشت
داماش تا ابد جاویدان
-

zxzx
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am
توسط ARYANST122 » چهارشنبه مارس 14, 2012 2:20 pm
مهیار جان به نظرم تو این کار بهتره سالار و مازیار و پژمان بچه های پشت دروازه رو هماهنگ کنن که این مدتی که من این افراد رو شناختم خیالم کامل از این بابت راحته میرسیم به بچه های جایگاه h که یه عده باید انتخاب شیم با هم هماهنگ شیم اونجارو سرو سامان بدیم فقط تنها ترس من اینه که طبلهارو کی میخواد بیاره همه میگن 10 تا طبل بیارید ولی کسی نیست اعلام آمادگی کنه طبل بیاره یه پیشنهاد میدم اونم اینه که کسایی که میتونن و تو مسجد محلشون برش دارن برن یه طبل قرض بگیرن واسه این بازی به خدا شدنیه
جان دهم اما نمیرد خاک من
-

ARYANST122
- متعصب سایت
.png)
-
توسط mahyarmaya » چهارشنبه مارس 14, 2012 2:38 pm
دقیقا حق با تو هستش .باید از مساجد ها قرص گرفت خلاصه اون روز هم خیلی باری ما مهم هستش باید همه جوره سعی کرد .
البته من بیشتر مقصودم از این کار اینه که جایگاهی که ما بین تیفوسی و h نشسته بیکار نباشه .خیلی ها میخان اون قسمت ها که نشستن تشویق کنن اما نیاز به پایه یا یه بهونه هستن یا بهتر بگم اونا با صدای طبل مجبور به تشویق میشن .
-

mahyarmaya
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط shayan63 » چهارشنبه مارس 14, 2012 2:57 pm
اسامي داوران هفته بيست و هشتم ليگ برتر
*داماش – ملوان
محسن قهرمانی، مرتضی کریمی، محبت علی تبار، حمید سیفی آذر، ناظر داوری:فریدون اصفهانیان
SHATEL
-

shayan63
- کاربر سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 11, 2011 12:00 am
توسط ARYANST122 » چهارشنبه مارس 14, 2012 3:12 pm
بچه ها تورو خدا کسی میتونه طبل بیاره اگه من میتونستم میاوردم ولی کسی رو نمیشناسم طبل داشته باشه
جان دهم اما نمیرد خاک من
-

ARYANST122
- متعصب سایت
.png)
-
توسط Rashti0131 » چهارشنبه مارس 14, 2012 4:17 pm
[quote:74b2a4e341="ali126"]حرف الکیه 200نفربه زورمیاین[/quote:74b2a4e341]
سردار جنگله ها باید از فکلده رد شن 200 نفر یعنی میاد.

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
Rashti0131 در پنج شنبه مارس 15, 2012 7:42 am .
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
-

Rashti0131
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am
توسط ali126 » چهارشنبه مارس 14, 2012 4:21 pm
شنبه کی میرسه مامتنظرهستیم

-
ali126
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am
-
توسط mahyarmaya » چهارشنبه مارس 14, 2012 4:40 pm
ali126 :بعد جمعه شنبه ست .
Rashti0131 :آره امکانش هست بیان .
سوال مهم و جدی بود .
---------------------
یه کم مطلب رو بخونید بابا جان این حرف های بی دلیل چیه ؟اجبار نیست که مطلب بنویسیم.یکم به اون بحث پردازید که مطرح میشه .
-

mahyarmaya
- کاربر ویژه
.png)
-
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان