[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پرسپولیس تهران VSداماش گیلان/تایپیک نطرات,عکس ها وخبرهای کوتاه

پرسپولیس تهران VSداماش گیلان/تایپیک نطرات,عکس ها وخبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط majid13 » شنبه اکتبر 19, 2013 2:48 pm

[quote:4efffe074e="yankee"][quote:4efffe074e="majid13"]واقعا منظور آقای عابدینی رو متوجه نشدم!!! جالب اینجاست که یسری به تبعیت از ایشون نظرشونو همسو میکنن!!!!
[color=black:4efffe074e]وی خاطرنشان کرد: روز بازی محمد آبشک در زمین راه می‌رفت و 4 پاس سالم نمی‌توانست بدهد. شادابی از تیم ما گرفته شده بود و تنها [size=18:4efffe074e]ابوالفضل حاجی‌زاده[/size:4efffe074e] و رضا کاردوست در تیم بازی می‌کردند اما سایر بازیکنان زیر صفر بودند. به نظرم داماش روز گذشته ترسو بازی کرد.[/color:4efffe074e] /15/
بنظرم آبشک روز خوبی نداشت اما دیگه از ابوذر رحیمی - مهدوی - حاجی زاده - قدمی - سروش نیا - متوسل زاده بهتر بود.. من فکر کنم عابدینی اسم حاجی زاده و آبشک رو اشتباه گفته.. آخه حاجی زاده همون 3تا پاس سالم رو هم نداد!
واقعا نامردیه که یه بازیکن اینطوری تخریب بشه از طرف مدیرعامل![/quote:4efffe074e]

مجید جان باید بگم که من با نظر عابدینی در مورد آبشک شدیدا موافقم !
من محمد رو خیلی دوست دارم و به داشتنش تو تیم هم افتخار میکنم . دیروز کل تیم بد بود .از مربی و تاکتیکش گرفته تا تعویض هاش و همینطور همه ی بازیکنها.
ولی دیروز محمد آبشک خیلی بد بود. خیلی ! اصلا انتظار چنین بازی رو نداشتم ازش ! بخدا دیروز اینفقدر حرص خوردم پشت سرم داشت میترکید گفتم سکته جانو میزنم دیگه ! همه ی بچه ها یه همچین حالتی داشتند.
باید به بازیکنامون بفهمونیم که باید موقعی که بد هستن مسئولیت شکست رو بپذیرن نه اینکه بعد هر باختی مشکل مالی رو سپر بلای خودشون کنند !

در نهایت اینکه من به شهرم. به تیمم داماش. به کادر فنیش به بازیکن هاش به مدیریتش و از همه مهمتر به هوادار هاش میبالم.
به امید روز بهتر ♥[/quote:4efffe074e]
آبرار نظر شما محترمه و تا حدی قبول دارم که در حدواندازهاش نبود.. همه بازیکنا روز خوب و بد دارن ولی با این حال از خیلی بازیکنا بخصوص حاجی زاده که مورد تحسین قرار گرفت خیــــــــــلـــــــــی بهتر بود... آقای عابدینی نباید تا این حد یه بازیکن نسبتا جوونو تخریب کنه چون تا پایان فصل خیلی مونده و آبشک و ... بازیکنهای ما هستن و همینان که باید برامون امتیاز بگیرن...
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » شنبه اکتبر 19, 2013 3:38 pm

[color=blue:1a4f43e907][size=18:1a4f43e907]این بازی با تمام بدی هاش تموم شد حالا فقط ازش یه خاطره بد و یه درس مهم مونده که اگه ما باهوش باشیم از تک تک ثانیه های این بازی میتونیم درس بگیریم و تجربه بدست بیاریم به شرطی که از اشتباهاتمون عبرت بگیریم[/size:1a4f43e907] [/color:1a4f43e907]
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط hesam150 » شنبه اکتبر 19, 2013 3:43 pm

اوج بحران مالی.......
داماش نتایج خوبی کسب نمی کرد. اختلاف عابدینی با قویدل بالا گرفته بود. قویدل عابدینی را برکنار می کرد و عابدینی هم قویدل را به رسمیت نمی شناخت. در چنین شرایطی هواداران شعار "ایران آسیا امیر عابدینی" سر دادند و از او حمایت کردند چون به فکر داماش بودند. سرانجام قویدل کنار رفت. عابدینی این بار سراغ مربیان پرسپولیس نرفت. بلکه به افشین ناظمی اعتماد کرد ولی باز هم اوضاع خطرناک بود. نفت آبادان را 3-1 بردیم. همان بازی که نظیفکار و حاجتی و متوسل زاده برای ما گلزنی کردند. سپس گهر را با گل های حسین ابراهیمی و کاپیتان مهدوی شکست دادیم اما تلخی شکست مقابل نفت ما را نگران کرد. سپاهان و استقلال....از این 2 بازی چند امتیاز می گیریم؟ اگر ذوب آهن ببرد و آلومینیوم هم حریفانش را شکست دهد و....نه حتی فکر کردن به آن هم وحشتناک است. به مصاف سپاهان رفتیم. گرگی زخمی. تیمی که چیزی برای از دست دادن نداشت دقیقا مانند داماش. هواداران آن روز از ناظمی حمایت کردند و پشت داماش ایستادند تا داماش نتیجه ی فوق العاده ی دیگری کسب کند و با پنالتی حاجتی و شوت سوباسایی متوسل زاده سپاهان را در رشت شکست دهد و اما گام آخر... استقلال تمام هوادارانش را برای برپایی جشن قهرمانی فراخوانده بود. استقلال می خواست با صلابت جام را بالای سر ببرد. با آخرین پیروزی. کار داماش گره خورده بود تا اینکه شوت کاپیتان مهدوی در تور دروازه ی رحمتی جای گرفت و مدتی بعد هم حسین ابراهیمی گل برتری داماش را زد تا استقلال هر دو بازی رفت و برگشت را به داماش واگذار کرده باشد........

آن روز گذشت و سیب معروف در ضرب المثل ها هم هزاران چرخ زد تا امروز برسد. مدیر عاملی که آن طور پشت داماش ایستاده بود، احساس خستگی می کند. کاپیتانی که در زمین بازی تیم را به خوبی مدیریت می کرد احساس خستگی می کند. هواداری که در این 2 سال شاهد بیشترین مشکلات تیمش بوده، از این همه سختی احساس خستگی می کند. این روز ها داماش غمگین شده است.

[color=darkblue:c2813c48e3]اما الان وقت خستگی نیست. الان وقت پشیمانی نیست. الان وقت خودزنی نیست. الان وقت گم شدن نیست. الان وقت ساختن است. الان وقت پیدا شدن است. داماش باید از نو ساخته شود. داماش باید از نو شروع کند. داماش باید بایستد. باید فریاد بکشد و باید پیروز شود. داماش باید مدیرش را، مربیش را، بازیکنش را و هوادارش را در کنار خود ببیند. داماش یکدلی می خواهد. یکدلی....[/color:c2813c48e3]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط hesam150 در يکشنبه اکتبر 20, 2013 2:31 am .
امشب صدای تیشه از بیستون نیامد / شاید به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » شنبه اکتبر 19, 2013 4:18 pm

همیشه قبل از بازی با یک تیم بزرگ مدیران عامل تیمها در حمایت از تیمشون یکسری کارها رو انجام میدن اما دریغ از اقای عایدینی که مثل همیشه در غیبت کبری بودند والان هم بعداز باخت از غیبت دراومدن وافاظات کلام فرمودند انهم نه در نکوهش کسانی که در روبرویمان بودند بلکه در مورد تیم مردمی داماش
اقای عابدینی ایا حرکات زشت دایی با داور چهارم ،یک گل کاملا افساید،فحشهای زشت ان تماشاگران پست فطرت پرسپولیسی ،وداوری که به ان سمت غش کرده بود سوژه های خوبی برای مصاحبه نبود ایا صحبتهای شما نمیباست در راه احقاق حق تیممان میشد ولی کاملا بر عکس بود وباز هم افکار عمومی را به سمتی بردید که انتخابات دیگری در یک انتخابات تک نامزده راه بیندازیدودران در مقابله با پسران شهرباران پیروز شوید مقصر شما نیستید مقصر ما گیلانیها هستیم که پشت هم نیستیم وشما از این اب گل الود ماهی خاویاری صید میکنید
اقای عابدینی باخت به پرسپولیس رو خیلی زود هضم کردم چون میدونم جنگ بین دارا ونداره یک بازی نابرابر ه بازیکنای 100و200میلیونی نگرفته ما کجا وستاره های میلیاردی انان کجا،بهترین زمین تمرین وامکانات اونا کجا وزمین پارک شهربدون رختکن ما کجا واقعا راست گفتی تیم ما محلی بود چند روز پیش سر تمرین تو پارک شهر رشت بودم واقعا دلم سوخت بازیکنا بعداز یک تمرین سخت کنار کانکسهای موجود لباسشون رو انهم در هوای بسیار سرد غروب عوض میکردنند دیدم این صحنه خیلی برام اشناست واقعیتش تو فوتبال محلات اینارو دیده بودم نه در یک تیم لیگ برتری
اقای عابدینی مصاحبه جنابعالی خیلی جای حرف داره اول از همه که میفرمایید دخالت نمیکنید که باورش خیلی سخته فکر میکنید با بچه طرفید ویا اینکه ما از فوتبال چیزی نمیفهمیم اگه اینگونه فکر میکنید سخت در اشتباهید اینکه ما حرفی نمیزنیم دلیل بر ندیدن ما نیست ما داماش را مثل روح وتن خود میدانیم در حالیکه شما انرا بچه خود میدانید وماها نمیخواهیم که که با نهیب زدن به شما تیم به حاشیه برود
اقای عابدینی چه منتی شما بر سر مهدوی میگذارید ایا مهدوی برای کار نکرده ان پول را از شما گرفته پولی که در سالهای گذشته از شما طلب داشته وبعداز 3سال از شما گرفته ،ایا ارزش ریالی ان پول در ان زمان بیشتر بودیا الان من زیاد از اقتصاد سر در نمیارم اما شما که اقتصاد رو از بر هستید،ثانیا حقش رو بعداز 3سال گرفته گناه که نکرده مگه بعضی از دوستان شما کل پولشون رو نگرفتند وبه ریش ماهم نخندیدند؟ اقای عابدینی ، محمد محمدی ،درخشان ،نیکبخت هرکدوم ازاینها وامثالشون حق این بچه ها رو تو جیبشون ریختند در رفتند
مهدوی در همین تیم اسیب دید وهمه ما میدونیم که غیرت به خرج میده ومیاد بازی میکنه در هر بازی هم اونقدرپاهاش از جای امپولاش درد میگیره که از جای اسیب دیده اش کمتره
اقای عابدینی ادعا میکنید که عرضه نداشتید از قویدل پول خود رو بگیرید میخوام بپرسم پای قویدل رو کی به این باشگاه باز کرد مگه شما دست در دست ایشان در استادیوم دور افتخار نزدید اقای عابدینی ، قویدل کلاهبر دار هم ازشما رکب خورد ،غیر ممکنه که شما اون کلاهبردار رو از قبل نمیشناختی شما پاش رو به داماش باز کردی که تیم رو از دست قوه قضائیه خارج کنی وبیشتر در اختیارش داشته باشی به هر حال شما مدیر عامل همان مالک بودی ،در ثانی مالکیت ایشان رو هم که شما خلع کردی
اما درمورد بازی که فکر میکنم بازی رو بطور اختصاصی وانهم با یکدوربین واز بازی زیبای اقای حاجی زاده برای شما پخش میکردند که اگر غیر ازاین بود مصاحبه شما قطعا جور دیگری بود همه ما شاهد بودیم که اقای حاجی زاده بالاترین امار در دادن پاس اشتباه را داشت وسرعت ایشان نیز که مشخص است که در یک مسابقه دو از شما جا میمانند
اما درمورد رضا کاردوست که شما ایشان راحتی تا ساعات پایانی نقل وانتقالات نمیخواستی ودلیلش هم این بود که میگفتی تیم بیش از حد بومی میشود وانگاه کنترل تیم با بودن بومیها سخت میشود در حالیکه این جوان 25روز بدون قرار داد با تیمی که مدیر عاملش شما بودی تمرین میکرد در ثانی همین شخص فقط برای اینکه بتونه در داماش بازی کنه 50میلیون تومان داد تا رضایتش رو از گهر بگیره ،البته اطلاع دارید که کل دریافتیی یک فصل ایشان از گهر فقط 55میلیون تومان بود لازم به یاداوری که محاسبه شما در مورد کاردوست هم اشتباه دار امد
اقای عابدینی موفقیت داماش فقط وفقط مرهون هوادارن بزرگ این تیم رشتی میباشد بدون انان داماش و شخص شما هیچ بودید هرچه دارید از انانی است که در سرما وگرما چه بر روی سکو وچه در خانه هایشان از این تیم حمایت میکنند
ودر پایان کمی به بازی ملوان وتیم تبریزی نگاه کنید که تعداد تماشگرانش به چند رسیده ایا دلیلی غیر از مصاحبه های غیر معقول ونابخردانه شخص درودگر دارد که تاثیر مستقیم در نتایج ان تیم دارد
اقای عابدینی از این مصاحبه ها شما ضرر میکنید پس در گفتارتان بیشتر اندیشه کنید تا موفقیت بیشتری نصیب شما وتیم محبوبمان گردد
به امید پیروزی وموفقیت روز افزون تیم محبوب ومردمی داماش
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » شنبه اکتبر 19, 2013 4:21 pm

قلب و روح و احساس من با شماست
برای رسیدن به هدفی که آرزوی شماست. داماش آسیایی-انشا الله

امیر عابدینی

[img:eb6c553655]http://up.vbiran.ir/uploads/05555_3942013822141247561.png[/img:eb6c553655]
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_farse » يکشنبه اکتبر 20, 2013 2:53 am

با سلام.بعد بازی و رسیدن به خونه اینقد اعصابم خورد بود که تا حالا تو سایت نیومدم.نمیدونم کدومتون آزادی بودین ولی * که اونجا بودم بدون توجه به بازی از یه چیزی خیلی بدم اومد.ما اینهمه راه رفتیم آزادی اونم با ماشینای خودمون،بازیه درست و حسابی که نکردیم،باختم که دادیم،همه اینا فدای سرمون،ولی میگم ما اینقد ارزش نداشتیم که بعد بازی بازیکنا و مربی بیان سمت ما و یه جورایی از دلمون در بیارن؟!!مایی که به عشق تیممون رفتیم و نزدیک بود یه دعوای شدیدم بگیریماین حقمون بود؟ واقعاً بد جور خورد تو ذوقم
نماد کاربر
ali_farse
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 19, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه اکتبر 20, 2013 3:43 am

[quote:e5cbe1c9d6="ali_farse"]با سلام.بعد بازی و رسیدن به خونه اینقد اعصابم خورد بود که تا حالا تو سایت نیومدم.نمیدونم کدومتون آزادی بودین ولی * که اونجا بودم بدون توجه به بازی از یه چیزی خیلی بدم اومد.ما اینهمه راه رفتیم آزادی اونم با ماشینای خودمون،بازیه درست و حسابی که نکردیم،باختم که دادیم،همه اینا فدای سرمون،ولی میگم ما اینقد ارزش نداشتیم که بعد بازی بازیکنا و مربی بیان سمت ما و یه جورایی از دلمون در بیارن؟!!مایی که به عشق تیممون رفتیم و نزدیک بود یه دعوای شدیدم بگیریماین حقمون بود؟ واقعاً بد جور خورد تو ذوقم[/quote:e5cbe1c9d6]

آبرار منم تهران بودیم
حرفت در شرایط عادی درسته ولی قبول کن با اون اعتراض هایی که دایی کرد و بازی را با گل آفساید برگردوند و گل دقیقه 88 که به تیرخورد و رفت تو گل دیگه اعصابی برای بازیکن نمیمونه که بیاد سمت تماشاگر، از مصاحبه های بازیکنا در مورد مشکلات مالی بگیر تا مصاحبه ها و استعفای امیرعابدینی نشون میده چقدر اعصابها داغونه و ای کاش با این اعصاب داغون هیچ کدوم مصاحبه نمیکردن تا تیم خدای نکرده با یه باخت تو بحران نره.
ما خیلی بازیها را قشنگ بازی کردیم و نبریدم و کلا در این نیم فصل دو بازی ضعیف بازی کردیم، فولاد و پرسپولیس که هر دوش در زمین حریف بوده و این دو تیم تیمهای اول و دوم جدول هستن، فدای سر بازیکنان و هوادارا که باختیم ، ایشالا ذوب را میبریم و به شرایط خوبمون بر می گردیم
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط siabagh » يکشنبه اکتبر 20, 2013 3:52 am

[quote:e321b30076="shervin1381"]همیشه قبل از بازی با یک تیم بزرگ مدیران عامل تیمها در حمایت از تیمشون یکسری کارها رو انجام میدن اما دریغ از اقای عایدینی که مثل همیشه در غیبت کبری بودند والان هم بعداز باخت از غیبت دراومدن وافاظات کلام فرمودند انهم نه در نکوهش کسانی که در روبرویمان بودند بلکه در مورد تیم مردمی داماش
اقای عابدینی ایا حرکات زشت دایی با داور چهارم ،یک گل کاملا افساید،فحشهای زشت ان تماشاگران پست فطرت پرسپولیسی ،وداوری که به ان سمت غش کرده بود سوژه های خوبی برای مصاحبه نبود ایا صحبتهای شما نمیباست در راه احقاق حق تیممان میشد ولی کاملا بر عکس بود وباز هم افکار عمومی را به سمتی بردید که انتخابات دیگری در یک انتخابات تک نامزده راه بیندازیدودران در مقابله با پسران شهرباران پیروز شوید مقصر شما نیستید مقصر ما گیلانیها هستیم که پشت هم نیستیم وشما از این اب گل الود ماهی خاویاری صید میکنید
اقای عابدینی باخت به پرسپولیس رو خیلی زود هضم کردم چون میدونم جنگ بین دارا ونداره یک بازی نابرابر ه بازیکنای 100و200میلیونی نگرفته ما کجا وستاره های میلیاردی انان کجا،بهترین زمین تمرین وامکانات اونا کجا وزمین پارک شهربدون رختکن ما کجا واقعا راست گفتی تیم ما محلی بود چند روز پیش سر تمرین تو پارک شهر رشت بودم واقعا دلم سوخت بازیکنا بعداز یک تمرین سخت کنار کانکسهای موجود لباسشون رو انهم در هوای بسیار سرد غروب عوض میکردنند دیدم این صحنه خیلی برام اشناست واقعیتش تو فوتبال محلات اینارو دیده بودم نه در یک تیم لیگ برتری
اقای عابدینی مصاحبه جنابعالی خیلی جای حرف داره اول از همه که میفرمایید دخالت نمیکنید که باورش خیلی سخته فکر میکنید با بچه طرفید ویا اینکه ما از فوتبال چیزی نمیفهمیم اگه اینگونه فکر میکنید سخت در اشتباهید اینکه ما حرفی نمیزنیم دلیل بر ندیدن ما نیست ما داماش را مثل روح وتن خود میدانیم در حالیکه شما انرا بچه خود میدانید وماها نمیخواهیم که که با نهیب زدن به شما تیم به حاشیه برود
اقای عابدینی چه منتی شما بر سر مهدوی میگذارید ایا مهدوی برای کار نکرده ان پول را از شما گرفته پولی که در سالهای گذشته از شما طلب داشته وبعداز 3سال از شما گرفته ،ایا ارزش ریالی ان پول در ان زمان بیشتر بودیا الان من زیاد از اقتصاد سر در نمیارم اما شما که اقتصاد رو از بر هستید،ثانیا حقش رو بعداز 3سال گرفته گناه که نکرده مگه بعضی از دوستان شما کل پولشون رو نگرفتند وبه ریش ماهم نخندیدند؟ اقای عابدینی ، محمد محمدی ،درخشان ،نیکبخت هرکدوم ازاینها وامثالشون حق این بچه ها رو تو جیبشون ریختند در رفتند
مهدوی در همین تیم اسیب دید وهمه ما میدونیم که غیرت به خرج میده ومیاد بازی میکنه در هر بازی هم اونقدرپاهاش از جای امپولاش درد میگیره که از جای اسیب دیده اش کمتره
اقای عابدینی ادعا میکنید که عرضه نداشتید از قویدل پول خود رو بگیرید میخوام بپرسم پای قویدل رو کی به این باشگاه باز کرد مگه شما دست در دست ایشان در استادیوم دور افتخار نزدید اقای عابدینی ، قویدل کلاهبر دار هم ازشما رکب خورد ،غیر ممکنه که شما اون کلاهبردار رو از قبل نمیشناختی شما پاش رو به داماش باز کردی که تیم رو از دست قوه قضائیه خارج کنی وبیشتر در اختیارش داشته باشی به هر حال شما مدیر عامل همان مالک بودی ،در ثانی مالکیت ایشان رو هم که شما خلع کردی
اما درمورد بازی که فکر میکنم بازی رو بطور اختصاصی وانهم با یکدوربین واز بازی زیبای اقای حاجی زاده برای شما پخش میکردند که اگر غیر ازاین بود مصاحبه شما قطعا جور دیگری بود همه ما شاهد بودیم که اقای حاجی زاده بالاترین امار در دادن پاس اشتباه را داشت وسرعت ایشان نیز که مشخص است که در یک مسابقه دو از شما جا میمانند
اما درمورد رضا کاردوست که شما ایشان راحتی تا ساعات پایانی نقل وانتقالات نمیخواستی ودلیلش هم این بود که میگفتی تیم بیش از حد بومی میشود وانگاه کنترل تیم با بودن بومیها سخت میشود در حالیکه این جوان 25روز بدون قرار داد با تیمی که مدیر عاملش شما بودی تمرین میکرد در ثانی همین شخص فقط برای اینکه بتونه در داماش بازی کنه 50میلیون تومان داد تا رضایتش رو از گهر بگیره ،البته اطلاع دارید که کل دریافتیی یک فصل ایشان از گهر فقط 55میلیون تومان بود لازم به یاداوری که محاسبه شما در مورد کاردوست هم اشتباه دار امد
اقای عابدینی موفقیت داماش فقط وفقط مرهون هوادارن بزرگ این تیم رشتی میباشد بدون انان داماش و شخص شما هیچ بودید هرچه دارید از انانی است که در سرما وگرما چه بر روی سکو وچه در خانه هایشان از این تیم حمایت میکنند
ودر پایان کمی به بازی ملوان وتیم تبریزی نگاه کنید که تعداد تماشگرانش به چند رسیده ایا دلیلی غیر از مصاحبه های غیر معقول ونابخردانه شخص درودگر دارد که تاثیر مستقیم در نتایج ان تیم دارد
اقای عابدینی از این مصاحبه ها شما ضرر میکنید پس در گفتارتان بیشتر اندیشه کنید تا موفقیت بیشتری نصیب شما وتیم محبوبمان گردد
به امید پیروزی وموفقیت روز افزون تیم محبوب ومردمی داماش[/quote:e321b30076]

ممنون آبرار
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » يکشنبه اکتبر 20, 2013 3:56 am

ديروز بازي حسين ابراهيمي رو ديدم تو نفت تهران
هر چند دقيقه يه نفوذ از سمت راست و يه سانتر موفق توي محوطه جريمه،
كلا نفت چقدر درگيرانه و دونده ست
-
مقايسه اش كردم با سيف اللهي؛ سيف اللهي بازيكن خوبيه ولي خيلي جا داره به حسين ابراهيمي برسه، شايد بهترين بازيكن ما تو بازي با پرسپوليس بود ؛ ولي هرز ميدوه ؛
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه اکتبر 20, 2013 4:08 am

وقتی کامنتهای بازی داماش پرسپولیس را در سایت گل میخوندم اینو نوشتم
مثل اینکه برخی دوستان قوانین داوری را هم مثل دایی نمیدونند
کمک داور چیزی که اعلام میکنه فقط برای کمک به داوره و هیچ الزامی نداره که داور نظر کمکش را اجرا کنه.
کاری ندارم داور صحنه را دید یا ندید ولی اگر بنا را بر این بزاریم که داور نظرش در اون صحنه این بود که توپ به دست خورده و نباید نظر کمک را تایید کرد چه حرفی برای گفتن میمونه؟!
چطوره که فقط اشتباهات داوری در بازیهای پرسپولیس عمدیه و در سایر بازیها طبیعی!!!
در هر صورت دایی حق نداره آنچنان به داوری اعتراض کنه و هر کس دیگری بود مدتها محروم میشد
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط hatam » يکشنبه اکتبر 20, 2013 6:33 am

[quote:e013e43fe7="golsar-boy"]وقتی کامنتهای بازی داماش پرسپولیس را در سایت گل میخوندم اینو نوشتم
مثل اینکه برخی دوستان قوانین داوری را هم مثل دایی نمیدونند
کمک داور چیزی که اعلام میکنه فقط برای کمک به داوره و هیچ الزامی نداره که داور نظر کمکش را اجرا کنه.
کاری ندارم داور صحنه را دید یا ندید ولی اگر بنا را بر این بزاریم که داور نظرش در اون صحنه این بود که توپ به دست خورده و نباید نظر کمک را تایید کرد چه حرفی برای گفتن میمونه؟!
چطوره که فقط اشتباهات داوری در بازیهای پرسپولیس عمدیه و در سایر بازیها طبیعی!!!
در هر صورت دایی حق نداره آنچنان به داوری اعتراض کنه و هر کس دیگری بود مدتها محروم میشد[/quote:e013e43fe7]

یه سوال داشتم این رو شما نوشتید؟
http://uiva.site90.com/up/2b98e1889050.jpg
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط navid_rasht » يکشنبه اکتبر 20, 2013 6:41 am

[quote:61ecc0f929="siabagh"]ديروز بازي حسين ابراهيمي رو ديدم تو نفت تهران
هر چند دقيقه يه نفوذ از سمت راست و يه سانتر موفق توي محوطه جريمه،
كلا نفت چقدر درگيرانه و دونده ست
-
.
مقايسه اش كردم با سيف اللهي؛ سيف اللهي بازيكن خوبيه ولي خيلي جا داره به حسين ابراهيمي برسه، شايد بهترين بازيكن ما تو بازي با پرسپوليس بود ؛ ولي هرز ميدوه ؛[/quote:61ecc0f929]
همه میگن که ما این بازی خوب بازی نکردیم و باختیم. تیم اونارو هم ببینید. اونا هم خوب بازی نکردن. حداقل میتونستیم یه مساوی بگیریم. گل دوم خیلی مسخره بود. دفاع با عجله میخواست بازیو شروع کنه که بریم گل مساوی رو بزنیم .یه دفاع ما توپو لو میده و بعد خطا میشه که اونم مشکوک بود و ضربه ی آزاد و توپ به مدافع ما میخوره و یه گل مسخره
این بازی سیف اللهی خیلی ضعیف بود. حتی یک بار هم نتونست از سمت راست نفوذ کنه. چندبارهم روش خظا کردن و داور به اونا کارت نداد و باعث شد که سبف اللهی عصبی بشه و بازیش هم ضعیف تر. بهتر بود تعویض میشد. این بازی خیلی خیلی بی انگیزه بود. مقایسش کنید با بازی که با تیم اونا جلوی ما در عضدی بازی کره بود.
نماد کاربر
navid_rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه اکتبر 20, 2013 9:09 am

[b:84574ad211][color=black:84574ad211]سرنخ هایی از یک توطئه!!![/color:84574ad211][/b:84574ad211]

[color=red:84574ad211]به گزارش اسپرت و به نقل از فارس ،پرسپوليسي‌ها در حال بررسي اين موضوع هستند تا پس از جلسه با دايي تصميم نهايي را بگيرند. همچنين خبر ديگر از قرمز‌پوشان اينکه [b:84574ad211]علي دايي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پيگير آخرين وضعيت [size=18:84574ad211]سعيد حلافي مهاجم داماش[/size:84574ad211] که به تازگي خودکشي کرده شده و وضعيت او را براي رسيدن به سلامتي کامل در حال پيگيري است.[/b:84574ad211][/color:84574ad211]
----------------------
[color=black:84574ad211]این خبر در حالی به گوش می رسد که خبر خودکشی سعید حلافی دو روز قبل از بازی با پرسپولیس ، حاشیه ی جدیدی را برای داماشی ها رقم زده بود و اخبار ضد و نقیض از مهاجم داماش شک و شبهه را برای هواداران داماش بیش از پیش کرده است!
زیرا داماشی ها در سالیان اخیر و قبل از بازی با پرسپولیس همیشه با حواشی جدیدی نظیر لابی مدیرعامل پرسپولیس برای تغییر زمین بازی و دعوای مالکیتی باشگاه از سوی قویدل ، دست نشانده رویانیان مواجه شده اند و اینکه حاشیه سازی سعید حلافی بازیکن کنونی داماش در پشت پرده ربطی به تیم سابقش ندارد ، باورش سخت می باشد!!!
قضاوت با شما...[/color:84574ad211]
آخرين ويرايش توسط MAZIYAR on يکشنبه اکتبر 20, 2013 9:28 am, ويرايش شده در 2.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط yankee » يکشنبه اکتبر 20, 2013 9:13 am

[quote:8d701a1752="MAZIYAR"][color=red:8d701a1752]به گزارش اسپرت و به نقل از فارس ،پرسپوليسي‌ها در حال بررسي اين موضوع هستند تا پس از جلسه با دايي تصميم نهايي را بگيرند. همچنين خبر ديگر از قرمز‌پوشان اينکه [b:8d701a1752]علي دايي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پيگير آخرين وضعيت [size=18:8d701a1752]سعيد حلافي مهاجم داماش[/size:8d701a1752] که به تازگي خودکشي کرده شده و وضعيت او را براي رسيدن به سلامتي کامل در حال پيگيري است.[/b:8d701a1752][/color:8d701a1752][/quote:8d701a1752]

مازیار جان این موضوع از قبل بازی هم کاملا مشخص بود !
پارسال تو جام حذفی موضوع قویدل رو کش دادند ! امسال این بچه ! فقط اگه این حلافی از باشگاه اخراج نشه من داغ میکنم !

بی صبرانه منتظر بازی برگشت هستم.
بی صبرانه !
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » يکشنبه اکتبر 20, 2013 9:17 am

راستی مازیار جان خبر داری که جهانگیر عسگری چرا امروز به دیدن دایی رفته بود ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان