[color=black:4efffe074e]وی خاطرنشان کرد: روز بازی محمد آبشک در زمین راه میرفت و 4 پاس سالم نمیتوانست بدهد. شادابی از تیم ما گرفته شده بود و تنها [size=18:4efffe074e]ابوالفضل حاجیزاده[/size:4efffe074e] و رضا کاردوست در تیم بازی میکردند اما سایر بازیکنان زیر صفر بودند. به نظرم داماش روز گذشته ترسو بازی کرد.[/color:4efffe074e]

بنظرم آبشک روز خوبی نداشت اما دیگه از ابوذر رحیمی - مهدوی - حاجی زاده - قدمی - سروش نیا - متوسل زاده بهتر بود.. من فکر کنم عابدینی اسم حاجی زاده و آبشک رو اشتباه گفته.. آخه حاجی زاده همون 3تا پاس سالم رو هم نداد!
واقعا نامردیه که یه بازیکن اینطوری تخریب بشه از طرف مدیرعامل![/quote:4efffe074e]
مجید جان باید بگم که من با نظر عابدینی در مورد آبشک شدیدا موافقم !
من محمد رو خیلی دوست دارم و به داشتنش تو تیم هم افتخار میکنم . دیروز کل تیم بد بود .از مربی و تاکتیکش گرفته تا تعویض هاش و همینطور همه ی بازیکنها.
ولی دیروز محمد آبشک خیلی بد بود. خیلی ! اصلا انتظار چنین بازی رو نداشتم ازش ! بخدا دیروز اینفقدر حرص خوردم پشت سرم داشت میترکید گفتم سکته جانو میزنم دیگه ! همه ی بچه ها یه همچین حالتی داشتند.
باید به بازیکنامون بفهمونیم که باید موقعی که بد هستن مسئولیت شکست رو بپذیرن نه اینکه بعد هر باختی مشکل مالی رو سپر بلای خودشون کنند !
در نهایت اینکه من به شهرم. به تیمم داماش. به کادر فنیش به بازیکن هاش به مدیریتش و از همه مهمتر به هوادار هاش میبالم.
به امید روز بهتر ♥[/quote:4efffe074e]
آبرار نظر شما محترمه و تا حدی قبول دارم که در حدواندازهاش نبود.. همه بازیکنا روز خوب و بد دارن ولی با این حال از خیلی بازیکنا بخصوص حاجی زاده که مورد تحسین قرار گرفت خیــــــــــلـــــــــی بهتر بود... آقای عابدینی نباید تا این حد یه بازیکن نسبتا جوونو تخریب کنه چون تا پایان فصل خیلی مونده و آبشک و ... بازیکنهای ما هستن و همینان که باید برامون امتیاز بگیرن...