[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پيکان VS داماش گيلان / عکس ها،خبرهای کوتاه و نظرات

پيکان VS داماش گيلان / عکس ها،خبرهای کوتاه و نظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط doctor » يکشنبه فبريه 03, 2013 5:29 pm

این بازی خدا رو شکر به نفع ما به اتمام رسید.
شنبه آینده باید به فکر انتقام از فجر باشیم . تیمی که مارا ماه ها به حاشیه برد و پدرمان را درآورد.
با انتقام از فجر و شکست این تیم ؛ تا حدودی به ساحل آرامش خواهیم رسید !!
انشاله !!!!؟؟؟؟
نماد کاربر
doctor
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه اکتبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط Chikchi » يکشنبه فبريه 03, 2013 5:48 pm

من امروز تو ورزشگاه بودم و تا الان خوشحالی برد تو وجودم هست. دم بچه ها گرم. خوب به تیم روحیه دادن. بعضی از اتفاقات قابل توجه این بازی ازین قراره:
1- هوادارایی که از رشت اومده بودن اونقدر برای برد مصمم بودن که حدود 15 دقیقه ی اول، رسما به جای سرمربی تیم رو از رو سکو کُچ می کردن.
2- یه عده از سربازای باغیرت گیلانی، که از طرف پادگانشون برای تشویق پیکان به بازی آورده شده بودن، جمع پیکانیا رو ترک کردن و به هوادارای داماش پیوستن.
3- حضور مازیار در بین هوادارا در نیمه ی دوم، که به تشویقا نظم خاصی داد.
4- به حدی این بازی حساس بود که بعد اینکه داماش گل اول رو زد یکی از اعضای کادر فنی به سمت هوادارا اومد و با دادن بطری های آب به هوادارا، ضمن تشکر از هوادارا، از اونا خواست که بچه های تیم رو تشویق کنن.
5- مجتبی پوربخش؛ بعد از برد داماش چنان کادر فنی تیم رو در آغوش گرفته بود که فک کردم که یه مربی به مربیای تیم اضافه شده.
6- بازی خوب محمد سیا که از طرف هوادارا هم تشویق شد، غیرقابل انکار بود. البته من فکر می کنم این به این معنی نیست که الان دیگه کلا داسیلوا رو باید کنار گذاشت. مثل سعید حلافی که تو بازی با پرسپولیس خیلی مورد انتقاد هوادارا بود. یه کم باید به بازیکنای تازه اضافه شده به ترکیب تیم، فرصت بدیم.
7- کاش بودید و می دیدید که تیم و کادر فنی چه قدر خوشحالن. صمیمانه آرزو می کنم که این خوشحالی رو تو این فصل تو دو جا ببینیم: 1- بعد اینکه داماش تو هفته ی 34 لیگ 12 تو رتبه ی خوبی نشست و 2- وقتی که قهرمان جام حذفی شدیم.
8- بعد برد که حسابی کیفور شده بودیم با خوندن "داماش ما تو رو خیلی دوسِت داریم/ داماش ما تو رو تنهات نمیذاریم" از تیم خواستیم که به سمت هوادارا بیان. یکی از کسایی که با تیم و کادر فنی به سمت هوادارا اومد حمید درخشان بود که به تشویق هوادارا پرداختن.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Chikchi در يکشنبه فبريه 03, 2013 6:17 pm .
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » يکشنبه فبريه 03, 2013 6:01 pm

سپاس برای همه بچه هایی که تیم رو در بازی امروز یک لحظه تنها نگذاشتند با همه وحود به شما افتخار می کنیم /23/ /3/ /23/ /3/ /23/ /3/
و یک تشکر ویژه از معراج و مازیار عزیز که ما را در شیرینی این پیروزی شریک کردند
همیشه پیروز و سلامت باشید
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه فبريه 03, 2013 6:07 pm

به حدی این 3 امتیاز لازم بود که از شدت لزوم ، اصلا نمیشه خوشحالی کرد !! و خدایی هم خوشحالی نداره چون این همه مدت با خیلی از بی تدبیری ها امتیاز از دست دادیم و الان به تکاپو افتادیم ...

الان رسیدیم به 10 تا بازی 6 امتیازی ... یعنی هر بازی رو ببریم ، میریم بالا و هر بازی رو از دست بدیم ، شاید پشیمانی برامون بمونه ...

به هر حال دم بازیکنانمون گرم که این بازی رو قطعا و ندید میگم که خیلی تلاش کردند چون بازیکنان ما هر چی باشند برای هوادارهای ما قلدری ندارند بر عکس کادر فنی و در بعضی مواقع مدیریتی ...

تبریک بابت این برد و به امید کسب بردهای بیشتر ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه فبريه 03, 2013 6:11 pm

پیروزی تو این بازی حیاتی رو به همه تبریک میگم... اگر این بازی رو هم خدای نکرده از دست می دادیم واقعا شرایطمون خیلی بد می شد چون هم هوادارا هم بازیکنا تو شش هفته اخیر به خاطر این امتیاز از دست دادن های بی خود بدجور عصبی شده بودند .
امیدوریم این پیروزی سرآغاز دور جدید موفقیت هامون باشه...
از مازیار و معراج عزیز هم بابت گزارش آنلاین تشکر می کنم بهشون خسته نباشید می گم .
یه تشکرم از رضا زارع طلب گل هم باید داشته باشم که با توجه به اینکه به اینترنت دسترسی نداشتم لحظه به لحظه من رو در جریان بازی قرار میداد . 12 نفر دیگه هم به من لحظه به لحظه زنگ میزدن و از من خبرو می خواستند که با اعلام خبر یه نفر پلاکباب و دو نفر هم پیتزا به عنوان شیرینی بهم قول دادن :lol:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه فبريه 03, 2013 6:16 pm

[quote:44af8ebf1d="MEHRDAD"]پیروزی تو این بازی حیاتی رو به همه تبریک میگم... اگر این بازی رو هم خدای نکرده از دست می دادیم واقعا شرایطمون خیلی بد می شد چون هم هوادارا هم بازیکنا تو شش هفته اخیر به خاطر این امتیاز از دست دادن های بی خود بدجور عصبی شده بودند .
از مازیار و معراج عزیز هم بابت گزارش آنلاین تشکر می کنم بهشون خسته نباشید می گم .
یه تشکرم از رضا زارع طلب گل هم باید داشته باشم که با توجه به اینکه به اینترنت دسترسی نداشتم لحظه به لحظه من رو در جریان بازی قرار میداد . 12 نفر دیگه هم به من لحظه به لحظه زنگ میزدن و از من خبرو می خواستند که با اعلام خبر یه نفر پلاکباب و دو نفر هم پیتزا به عنوان شیرینی بهم قول دادن :lol:[/quote:44af8ebf1d]

پلاکباب و پیتزا خیلی دوست می دارم :arrow: :wink:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط armin_punisher6 » يکشنبه فبريه 03, 2013 6:23 pm

مثل اینکه محمد سیاه امروز عالی بود؟
فراهانی چطور بود؟
نماد کاربر
armin_punisher6
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه فبريه 03, 2013 6:23 pm

[b:56986349e5]دوست گرامی Chikchi عزیز ، درود بر شما ، درود بر شما
هر تیمی نه تنها در ایران بلکه در جهان ، آرزوی هواداران متعصبی چون شما و سایر حاضرین در ورزشگاه رو داره
درود بی پایان بر شما و سایر دوستان[/b:56986349e5]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » يکشنبه فبريه 03, 2013 6:36 pm

امروزعلی جهانبخش گل زدو6گله شد ورزش3زده 7گله شده :D
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه فبريه 03, 2013 6:39 pm

[quote:2fd667e1d3="777"]امروزعلی جهانبخش گل زدو6گله شد ورزش3زده 7گله شده :D[/quote:2fd667e1d3]

[size=18:2fd667e1d3][color=red:2fd667e1d3] به نظر من 7 گل درسته [/color:2fd667e1d3][/size:2fd667e1d3]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه فبريه 03, 2013 6:44 pm

[quote:f1143772e6="RASHTBOY"][quote:f1143772e6="777"]امروزعلی جهانبخش گل زدو6گله شد ورزش3زده 7گله شده :D[/quote:f1143772e6]

[size=18:f1143772e6][color=red:f1143772e6] به نظر من 7 گل درسته [/color:f1143772e6][/size:f1143772e6][/quote:f1143772e6]

آره,7تا درسته
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » يکشنبه فبريه 03, 2013 6:47 pm

[quote:434914011e="MEHRDAD"]پیروزی تو این بازی حیاتی رو به همه تبریک میگم... اگر این بازی رو هم خدای نکرده از دست می دادیم واقعا شرایطمون خیلی بد می شد چون هم هوادارا هم بازیکنا تو شش هفته اخیر به خاطر این امتیاز از دست دادن های بی خود بدجور عصبی شده بودند .
یه تشکرم از رضا زارع طلب گل هم باید داشته باشم که با توجه به اینکه به اینترنت دسترسی نداشتم لحظه به لحظه من رو در جریان بازی قرار میداد . 12 نفر دیگه هم به من لحظه به لحظه زنگ میزدن و از من خبرو می خواستند که با اعلام خبر یه نفر پلاکباب و دو نفر هم پیتزا به عنوان شیرینی بهم قول دادن :lol:[/quote:434914011e]

مهرداد واسه کی هست؟ بگو ما هم بیایم :lol: :lol:
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط Chikchi » يکشنبه فبريه 03, 2013 6:47 pm

RASHTBOY عزیز به شخصه واقعا خجالت کشیدم وقتی که این جملتو خوندم. آرزوی من فقط اینه که جزء این هوادارای متعصب باشم. ممنونم.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Chikchi در يکشنبه فبريه 03, 2013 6:53 pm .
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط yankee » يکشنبه فبريه 03, 2013 6:50 pm

خدارو شکر که بردیم.چون باید میبردیم.به امیـــــد روزهای خوش
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه فبريه 03, 2013 6:52 pm

[quote:116bd17012="soroosh8"][quote:116bd17012="RASHTBOY"][quote:116bd17012="777"]امروزعلی جهانبخش گل زدو6گله شد ورزش3زده 7گله شده :D[/quote:116bd17012]

[size=18:116bd17012][color=red:116bd17012] به نظر من 7 گل درسته [/color:116bd17012][/size:116bd17012][/quote:116bd17012]

آره,7تا درسته[/quote:116bd17012]
طبق آمار من 6 گل هست و اگر تعداد گل های جدول گلزنان بازیکنان ما رو جمع بزنید مساوی میشه با تعداد گل زده تیم . با این همه بررسی می کنم ببینم آمار درست چیه.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 1 مهمان