[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان-فجرسپاسی/عکس ها-خبرهای کوتاه و نظرات

داماش گیلان-فجرسپاسی/عکس ها-خبرهای کوتاه و نظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mohammadrashti22 » چهارشنبه ژانويه 09, 2013 4:17 pm

فکر کنم بازی با ذوب رو بندازن اصفهان چون فکر میکنن که ببرن که اینطوری بازی با داماش رشت نباشن شاید!
میدونن اینجا میبازن
یا شاید دوباره سناریو سردارجنگل
یا شاید دوباره ...

کلاً یه فدرایسیون پشت پرسپولیس هست
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه ژانويه 09, 2013 4:23 pm

[quote:b4fa562496="mohammadrashti22"]فکر کنم بازی با ذوب رو بندازن اصفهان چون فکر میکنن که ببرن که اینطوری بازی با داماش رشت نباشن شاید!
میدونن اینجا میبازن
یا شاید دوباره سناریو سردارجنگل
یا شاید دوباره ...

کلاً یه فدرایسیون پشت پرسپولیس هست[/quote:b4fa562496]
تا جایی که خبر دارم با دستور هاشمی نیا استاندار فعلی مصوبه ای که به استاندار قبلی مربوط می شد رو برداشتن.
حداقل دیگه مصوبه 4 بازی خاص رو برداشتند .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه ژانويه 09, 2013 4:31 pm

این برد شیرین رو به همه همشهریان محترم و بزرگوارم تبریک عرض می کنم
بازی رو بردیم ، دست و پای همه بازیکنان درد نکنه
اما ما این شیرازی های رو آدم فرض می کردیم غافل از اینکه تمام چیزهایی که در موردشون می گند درسته ، اگه یک سری به کشورهای حاشیه خلیج فارس بزنید منظور من رو متوجه خواهید شد
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط doctor » چهارشنبه ژانويه 09, 2013 4:53 pm

اگه 15 دقیقه آخر وقت اضافه را فاکتور بگیریم , تیم بسیار دست پاچه وبدون تاکتیک مشخصی بازی میکرد. با توجه به استراحت کافی تیم , این امر غیره منتظره و عجیب بود.ولی پس از فحاشی وحشیانه تماشاگران در اواخر بازی , تیم به خودش آمدو تعویض کبه و تغییر تاکتیک حاصل از این تعویض , جریان بازی را به سود داماش تغییر داد. امری که زودتر از این ها باید اتفاق می افتاد. با تمام این تفاسیر , بردشیرین تیم محبوبمان در ضربات پنالتی جواب دندانشکنی بود به بی ادبی مردمان شهر ادب وهنر!!!
این برد شیرین را به همه اعضای سایت و جوانان شهرم , تبریک عرض می نمایم.
نماد کاربر
doctor
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه اکتبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » چهارشنبه ژانويه 09, 2013 5:13 pm

[quote:4da5cf368f="doctor"]اگه 15 دقیقه آخر وقت اضافه را فاکتور بگیریم , تیم بسیار دست پاچه وبدون تاکتیک مشخصی بازی میکرد. با توجه به استراحت کافی تیم , این امر غیره منتظره و عجیب بود.ولی پس از فحاشی وحشیانه تماشاگران در اواخر بازی , تیم به خودش آمدو تعویض کبه و تغییر تاکتیک حاصل از این تعویض , جریان بازی را به سود داماش تغییر داد. امری که زودتر از این ها باید اتفاق می افتاد. با تمام این تفاسیر , بردشیرین تیم محبوبمان در ضربات پنالتی جواب دندانشکنی بود به بی ادبی مردمان شهر ادب وهنر!!!
این برد شیرین را به همه اعضای سایت و جوانان شهرم , تبریک عرض می نمایم.[/quote:4da5cf368f]
آبرار مگه نشنیدی گزارشگرشون چی گفت! گفتش که هیچ تیمی تا حالا توو اون زمین فجرو نبرده و همچنین آخرین باری هم که گل خوردند از داماش خورده بودند. خلاصه دم بچه ها گرم که از این بازی سربلند بیرون اومدند :P
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط 777 » چهارشنبه ژانويه 09, 2013 5:15 pm

جابرانصاری پنالتی فجرروخراب کرد وفجرحذف این بازیکن درلیگ مقابل داماش هت تریک کرده بود
وهرچی چپ وراست زد رفت توگل /9/
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » چهارشنبه ژانويه 09, 2013 5:58 pm

A bord ro be hame zakan tabrik gam be omid fath ghahremani
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط yankee » چهارشنبه ژانويه 09, 2013 6:07 pm

[quote:07809b658a="doctor"]اگه 15 دقیقه آخر وقت اضافه را فاکتور بگیریم , تیم بسیار دست پاچه وبدون تاکتیک مشخصی بازی میکرد. با توجه به استراحت کافی تیم , این امر غیره منتظره و عجیب بود.ولی پس از فحاشی وحشیانه تماشاگران در اواخر بازی , تیم به خودش آمدو تعویض کبه و تغییر تاکتیک حاصل از این تعویض , جریان بازی را به سود داماش تغییر داد. امری که زودتر از این ها باید اتفاق می افتاد. با تمام این تفاسیر , بردشیرین تیم محبوبمان در ضربات پنالتی جواب دندانشکنی بود به بی ادبی مردمان شهر ادب وهنر!!!
این برد شیرین را به همه اعضای سایت و جوانان شهرم , تبریک عرض می نمایم.[/quote:07809b658a]

اتفاقا تیم تاکتیک داشت ابرار. تاکتیک تیم هم این بود که به هیچ وجه گل نخورند و درخشان دوست داشت که بازی بره پنالتی که همین طور هم شد.
ولی خدایی از موقعی که سهرابی اومد سبک تیم عوض شد و تونستیم چند تا موقعیت خوب ایجاد کنیم. نمیدونم چرا رو نیمکت بود هادی
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه ژانويه 09, 2013 6:15 pm

با کمی تاخیر من هم این برد سکته آور رو به همه تبریک میگم امیدوارم این بردها تداوم داشته باشه کل اون 120 دقیقه یه طرف اون پنالتی ها یه طرف!
من امروز از tv محل کارم بازی رو دیدم وقتی جهانبخش زد و سُر خورد من فریاد زد یا دانای علی طوری که همسایه بغلی ما با عجله اومد مغازه ما گفت چیزی شده؟حالت خوبه؟
بعدش هم آبشک!
وقتی که حاجی زاده پنالتی رو خراب کرد من دیگه زمین و زمان و غیره رو به باد پند و اندرز گرفتم !!!!
:x

مهدوی هم خواست پنالتی رو بزنه من به tv پشت کردم دقیقا بازی با تراکتور موقع پنالتی مهدوی چشمام رو بستم .
خلاصه بردیم
[size=24:a61a379b61][color=black:a61a379b61]نه[/color:a61a379b61] [color=yellow:a61a379b61]اصفـ[/color:a61a379b61][color=olive:a61a379b61]ـهان[/color:a61a379b61] [color=black:a61a379b61]نه [/color:a61a379b61][color=blue:a61a379b61]تهـ[/color:a61a379b61][color=red:a61a379b61]ران[/color:a61a379b61]******************[color=green:a61a379b61]گیلان آسیایی[/color:a61a379b61][/size:a61a379b61]
-------------------------------------
آبرار خرمی این عکس شما رو هم با اجازه برای امضای خودم استفاده کردم
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » چهارشنبه ژانويه 09, 2013 6:21 pm

[align=justify:d088eae4ab]اول از همه این برد شیرین رو ( بخصوص با اتفاقات 15 دقیقه دوم اضافه) به همه هوادارا و بخصوص بچه های سایت تبریک میگم
شاید به من خرده بگیرید ولی من بیشتر از اینکه نگران نتیجه بازی و صعود داماش باشم بعد از اینکه مهدوی به زمین آمد نگران تشدید مصدومیت این بازیکن کلیدی تیم بودم انهم با توجه به زمین بازی و شرایط آن شما فقط یک لحظه تصور کنید ادامه مسابقات لیگ رو بدون حضور کاپیتان در مرکز زمین قصدم این نیست که بگویم جام حذفی و حتی قهرمانی درآن فاقد ارزش است که خود این حرف جای تردیدهای بسیار دارد ولی شاید هر تیمی باید با توجه به شرایطش در اینگونه موارد تصمیم سیاستمدارانه ای بگیرد این درست که با آمدن مهدوی وزنه میانه میدان به نفع ما تغیر کرد ولی دوستان به بازی گرفتن بازیکنی اینقدر موثر و تازه از مصدومیت رها شده در این زمین و دراین بازی بیشتر به یک جاه طلبی مدیریتی و حتی هواداری شباهت داشت خواهش می کنم اشتباه نکنید برای من هم پیروزی بر فجر و هر تیم دیگری در جام حذفی ارزش دارد ولی چیزی که مهمتر است حفظ موقعیت داماش در لیگ و بهبود آن است که در این رقابت به بازیکنانی نظیر مهدوی نیاز شدیدی احساس می شود همه از نمایش ضعیف تیم در مقابل آلومنیوم و حتی در همین بازی قبل از حضور مهدوی مطلع هستیم جایی که آبشک با روزهای خوبش فرسنگها فاصله دارد و نیکبخت تا اینجا فقط یک نام نشان داده حضور مهدوی در مرکز میدان برای ما تنها برگ برنده ماست حالا اگر خدای نکرده در این بازی بر مصدومیت کاپیتان اضافه می شد جه کسی می توانست جای خالی او را در لیگ پر کند ؟فقط لحظه ای تصور کنید تیمی که امکان آسیایی شدنش در جام حذفی وجود دارد آیا با این کم درایتی ( از نظر شخصی من ) در آستانه سقوط قرار نمی گیرد ؟!! که فکر میکنم تثبیت جایگاه داماش در لیگ ارزشش بیشتر از قهرمانی احتمالی در جام حذفی خواهد بود شاید برای همین با اینکه تعویض درخشان یک تعویض کاملا درست از لحاظ فنی بود اما به نظرم یک بی درایتی کامل در بکار گیری یک عنصر کلیدی تیم بود بی درایتی که شاید ریشه در دیدگاه مقامات بالای باشگاه و جاه طلبی کسانی باشد که به یک موفقیت سریع می اندیشند . یکبار دیگر تاکید می کنم که من هم از پیروزی داماش امروز خیلی خوشحال شدم اما موفقیت دائمی و تثبیت جایگاه داماش در لیگ برتر برایم ارزشش بیشتر از قهرمانی جام حذفی است چرا که با این قهرمانی هیچ تیمی را در لیگ برتر نگه نمی دارند ![/align:d088eae4ab]
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه ژانويه 09, 2013 6:26 pm

Majid_Rasht
آبرار حرف شما کاملا درسته ولی خدا رو شکر به خیر گذشت در ضمن توی مصاحبه ای که شب گذشته وارش اسپورت با کاپیتان دوست داشتنی انجام داد ایشون گفتند که کاملا آماده هستند که از ابتدا بازی کنند ،باز هم میگم خدا رو شکر که همه چیز از سفر با هواپیمای خراب تا انواع و اقسام خوش شانسی های بازی امروز به خیر گذشت.
/13/
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه ژانويه 09, 2013 6:29 pm

[quote:9c1ca3f6cc="yankee"][quote:9c1ca3f6cc="doctor"]اگه 15 دقیقه آخر وقت اضافه را فاکتور بگیریم , تیم بسیار دست پاچه وبدون تاکتیک مشخصی بازی میکرد. با توجه به استراحت کافی تیم , این امر غیره منتظره و عجیب بود.ولی پس از فحاشی وحشیانه تماشاگران در اواخر بازی , تیم به خودش آمدو تعویض کبه و تغییر تاکتیک حاصل از این تعویض , جریان بازی را به سود داماش تغییر داد. امری که زودتر از این ها باید اتفاق می افتاد. با تمام این تفاسیر , بردشیرین تیم محبوبمان در ضربات پنالتی جواب دندانشکنی بود به بی ادبی مردمان شهر ادب وهنر!!!
این برد شیرین را به همه اعضای سایت و جوانان شهرم , تبریک عرض می نمایم.[/quote:9c1ca3f6cc]

اتفاقا تیم تاکتیک داشت ابرار. تاکتیک تیم هم این بود که به هیچ وجه گل نخورند و درخشان دوست داشت که بازی بره پنالتی که همین طور هم شد.
ولی خدایی از موقعی که سهرابی اومد سبک تیم عوض شد و تونستیم چند تا موقعیت خوب ایجاد کنیم. نمیدونم چرا رو نیمکت بود هادی[/quote:9c1ca3f6cc]
دوست عزیز این حرفی که شما میزنید رو قبول ندارم اگه قرار بود برنامه جوری باشه که گل نخوره که این همه موقیعت نباید میدادیم.
ما اگه دقیه 85 اون شانس رو نمیاوردیم و به تیرک نمیخورد باخته بودیم .جز 15 دقیقه اول خوب نبودیم.
با قسمت آخر حرفتون موافقم.با این توضیح که داماش وقتی نیکبخت رو تعوض کرد و سهرابی اومد بازی ما رو به جلو شد و کمتر تحت فشار بودیم.
من یه سوال دارم...
این نیکبخت با ایان همه اشتباه و کم دویدن چرا باید داخل زمین باشه ؟!
چرا سهرابی یا هر کس دیگه نباید باشه ؟!
بازی اول (هرمزگان)بخاطر گل عقب و هجومی بودنش تسکین دادم خودم رو اما اینجا اصـــلا قابل فهم نیست که چرا داخل بود !!!!!!
اگه اون آدم نیاز به احیا شدن داره نباید تیم من و شهر من هزینه بده !هم پول بگیره هم نتیجه بده.
من تا به حالا (درخشان بود)اینقدر داماش رو بی رمق و ندیده بودیم .جالبتر این که از سمت مربی سفارش میشه! و پست عوض میکنه! و وظایف بازی به عهدش گذاشته میشه!
این سوال ها باید جواب بسیار قانع کننده داشته باشه هر چقدر هم باتجربه باشه
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_mh852 » چهارشنبه ژانويه 09, 2013 6:31 pm

آسیا آماده باش، گیلان می آید با داماش... /14/
امیدوارم حمید هاینکس این سیاست پنالتی کشی رو ادامه نده!
بازی بعد بریم برای بردن و نه دیگر هیچ...
gilansaze.gilblog.ir
نماد کاربر
ali_mh852
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 13, 2012 12:00 am

پستتوسط shahre-baran » چهارشنبه ژانويه 09, 2013 6:48 pm

تبريك به همه داماشيها ورشتيها /23/
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط yankee » چهارشنبه ژانويه 09, 2013 6:51 pm

[quote:ec9f79cd35="mahyarmaya"][quote:ec9f79cd35="yankee"][quote:ec9f79cd35="doctor"]اگه 15 دقیقه آخر وقت اضافه را فاکتور بگیریم , تیم بسیار دست پاچه وبدون تاکتیک مشخصی بازی میکرد. با توجه به استراحت کافی تیم , این امر غیره منتظره و عجیب بود.ولی پس از فحاشی وحشیانه تماشاگران در اواخر بازی , تیم به خودش آمدو تعویض کبه و تغییر تاکتیک حاصل از این تعویض , جریان بازی را به سود داماش تغییر داد. امری که زودتر از این ها باید اتفاق می افتاد. با تمام این تفاسیر , بردشیرین تیم محبوبمان در ضربات پنالتی جواب دندانشکنی بود به بی ادبی مردمان شهر ادب وهنر!!!
این برد شیرین را به همه اعضای سایت و جوانان شهرم , تبریک عرض می نمایم.[/quote:ec9f79cd35]

ولی خدایی از موقعی که سهرابی اومد سبک تیم عوض شد و تونستیم چند تا موقعیت خوب ایجاد کنیم. نمیدونم چرا رو نیمکت بود هادی[/quote:ec9f79cd35]
دوست عزیز این حرفی که شما میزنید رو قبول ندارم اگه قرار بود برنامه جوری باشه که گل نخوره که این همه موقیعت نباید میدادیم.
ما اگه دقیه 85 اون شانس رو نمیاوردیم و به تیرک نمیخورد باخته بودیم .جز 15 دقیقه اول خوب نبودیم.
با قسمت آخر حرفتون موافقم.با این توضیح که داماش وقتی نیکبخت رو تعوض کرد و سهرابی اومد بازی ما رو به جلو شد و کمتر تحت فشار بودیم.
من یه سوال دارم...
این نیکبخت با ایان همه اشتباه و کم دویدن چرا باید داخل زمین باشه ؟!
چرا سهرابی یا هر کس دیگه نباید باشه ؟!
بازی اول (هرمزگان)بخاطر گل عقب و هجومی بودنش تسکین دادم خودم رو اما اینجا اصـــلا قابل فهم نیست که چرا داخل بود !!!!!!
اگه اون آدم نیاز به احیا شدن داره نباید تیم من و شهر من هزینه بده !هم پول بگیره هم نتیجه بده.
من تا به حالا (درخشان بود)اینقدر داماش رو بی رمق و ندیده بودیم .جالبتر این که از سمت مربی سفارش میشه! و پست عوض میکنه! و وظایف بازی به عهدش گذاشته میشه!
این سوال ها باید جواب بسیار قانع کننده داشته باشه هر چقدر هم باتجربه باشه[/quote:ec9f79cd35]

مهیار جان بنظر من امروز گل نخوردن تاکتیک تیم بود تا گل زدن. چون اگه میخواستیم خیلی راحت میتونستیم فجر رو ببریم. مثل 15 دقیقه اول و آخر.
مطمئنم اگه سهرابی و مهدوی از اول تو زمین حضور داشتند به هیچ وجه ما دفاع کننده ی مطلق نبودیم. و به همین خاطر هست که میگم تاکتیک تیم گل نخوردن بود.
در مورد نیکبخت هم باهات کاملا موافقم. نیکبخت دیگه حداکثر باید دقیقه 60 تعویض میشد و بیش از حد تو زمین بود. تو نیمه دوم بقول گزارشگر بازی اصلا توپ به پاهاش نخورد ولی تعویض نشد.
به هر حال خدا رو شکر که این بازی رو بردیم با توجه به وضعیت زمین و نتیجه ی دیدار رفت لیگ که 100% روی بچه ها تاثیر منفی گذاشته بود.
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان