[quote:2ae7a3bfe8="gilan-astaneh"][quote:2ae7a3bfe8="MAZIYAR"]آقایان اصلا گیریممطلب رو من نوشتم؟
مشکلیه؟
از صبح دارم تهمت ها و توهین های یک سری ها رو میخونم و توی خودم میریزم و روزمو خراب کردید!
پسرهای خوب اگر این سایت وابسته به باشگاه بود،آیا اجازه داشت مطلبی بر علیه مالک باشگاه بنویسه؟
آقایان عقل کل! هنوز متوجه نشدید توی مطلب چه چیزی هست؟
عابدینی هم اخر فصل کار داریم!(اگر تا اون موقع زنده باشیم یا توانی برای ادامه فعالیت بذارید)
فقط این رو بگم مدیرای این سایت باد به پرچم و تحت جو نیستند و به یکباره تغییر موضع نمیدن!
چون اگر این طور بودیم ، الان 10 ماه از جیب نمی خوردم...
خیلی زور داره هم از طرف باشگاه متهم بشی به جانب داری(اون قضیه ی معروف که ا سوی مشور عابدینی متهم شدیم) و هم از طرف کاربرایی که دو ساله باهاشون هستی!
فکر می کنید این مطلب که رفت روی سایت خواسته ی دل عابدینی بود،نه پسر خوب!از بالا تا پایین باشگاه براشون گرون تموم شده!
اینکه با یه نفر تعامل داری مبنی بر زیر بلیط قرار گرفتنش نیست.
خدایی اون بالا هست و شاهد هست که مدیران وارش تا وقتی که توان "خر حمالی" برای عشقشون رو داشته باشند راهشون رو ادامه میدهند ولی این تهمت ها و توهین های بی جای یک سری افراد هست که دل آدم رو میسوزونه!
چند تا مصاحبه و مطلب می خواهید که بر علیه عابدینی نوشتیم؟چند تا مصاحبه می خواهید که بر علیه عابدینی چاپ کردیم؟
الان بر علیه عابدینی بودن ، نشان از مستقل بودن هست؟
شمایی که ادعای داماشی بودنتون سر به فلک میکشه ، اون زمانی که تیم توی لیگ یک ، هزارتا هوادار داشت کجا بودید؟
از نظر خودم وظیفم بود ولی اینکه بیاد یه نفر به من یا مهرداد تهمت بزنه زور دار!
آقای عقل کل!آره با تو هستم!با تویی که روی داماش قسم میخوری!میدونستی من و مهرداد و سالار و ... همین اسم داماش رو نگه داشتیم و نذاشتیم بشه درفک؟
میدونستی من توی استادیوم شریعتی توی چشم عابدینی نگاه کردم و گفتم اسم تیم نباید تغییر کنه وگرنه ... ؟میدونستی هر وقت عابدینی رو میبینم از هوادارا صحبت می کنم و از حرف هاشون میگم؟میدونی توی بحث والیبال تنها منتقد ما بودیم و تا حدی پیش رفته بودیم که می خواستند ما رو فیلتر کنند؟
میدونستی همین کسی که الان شده عزیز دلت، چقدر بهمون فشار آورد که لوگوی جدید باشگاه رو استفاده کنیم؟میدونی سر قضیه استقلال رشت چه چرندیاتی رو اطرافیانش بر علیه ما و هواداران داماش گفتند؟
مشکلی نیست!اگر واقعا به همتون ثابت شده ما سایت مستقل نیستیم همین امشب سایت رو میبندیم و بعد از دو سال با خیال راحت زندگی می کنیم و دیگه حرف خونوادمون هم سرمون نیست.
به خدا قسم ، این قدر اعصابم از نظرات یه عده خورد هست که دوست دارم با کله برم توی مانیتورم تا اینجور تهمت ها رو نخونم!!!![/quote:2ae7a3bfe8]
مازیار جان انقدر اعصبانی نباش اگرم کسی حرفی میزنه بیشتر دلسوزی واسه تیممون هست در اینکه جناب هرندی اشتباهاتی داشتن شکی نیست ومن تمامی حرفهای شما رو میپذیرم اما این متنی که نوشته شده عابدینی بسیار پاک و بدون کوجکترین اشتباهی نشون دادین واز سوی دیگه تمامی مشکلاتی تیم برعهده جناب قویدل گذاشته شده ایشون باعث بانی تمامی مشکلات معرفی شده! عابدینی مدیرعامل تیم هست قطعا باید نسبت به سرمربی و مجموعه تیم اشراف کامل داشته باشه من نمیتونم این بپذیرم که عابدینی در تعویض سرمربی و حواشی اون مقصر نبوده وهمچنین در مورد انتخاب اقای درخشان بهرحال مدیرعامل یه سری وظایفی داره اگر ایشون تا این حد در این مورد خوب عمل نکرده و درکارش دخالت شده یعنی ضعف مدیریتی داشته![/quote:2ae7a3bfe8]
من هم با قسمت هایی از نظر شما موافقم هست و معتقدم عابدینی هم به دلایل مختلف که شاید ما خبر نداشته باشیم در برخی مسائل کوتاه اومد و ضعیف عمل کرد اما..
یادتون نره مدیرعامل یک باشگاه،مجری مصوبه های هیئت مدیره است و در اون زمان واعظ،جعفرزده،محمد،قویدل،پورمختار اعضای هیئت مدیره بودند ولی اکنون محمد،قویدل و عابدینی هستند...
قسمت هایی از حرف های بچه ها درست هست ولی بقیه رو باید با در نظر گرفتن تمام جوانب اظهار نظر کرد...
حالا اگر نمی خواهیم یا نمی توانیم جوانب مختلف را تحلیل کنیم اشکال نداره ولی اینکه بیاییم و به هر کسی تهمت بزنیم زور داره به مولا