[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه فبريه 24, 2013 5:34 pm

آقایان اصلا گیریممطلب رو من نوشتم؟
مشکلیه؟ /4/
از صبح دارم تهمت ها و توهین های یک سری ها رو میخونم و توی خودم میریزم و روزمو خراب کردید!
پسرهای خوب اگر این سایت وابسته به باشگاه بود،آیا اجازه داشت مطلبی بر علیه مالک باشگاه بنویسه؟
خیلی زور داره هم از طرف باشگاه متهم بشی به جانب داری(اون قضیه ی معروف که ا سوی مشور عابدینی متهم شدیم) و هم از طرف کاربرایی که دو ساله باهاشون هستی!
خدایی اون بالا هست و شاهد هست که مدیران وارش تا وقتی که توان "خر حمالی" برای عشقشون رو داشته باشند راهشون رو ادامه میدهند ولی این تهمت ها و توهین های بی جای یک سری افراد هست که دل آدم رو میسوزونه!
الان بر علیه عابدینی بودن ، نشان از مستقل بودن هست؟
شمایی که ادعای داماشی بودنتون سر به فلک میکشه ، اون زمانی که تیم توی لیگ یک ، هزارتا هوادار داشت کجا بودید؟
از نظر خودم وظیفم بود ولی اینکه بیاد یه نفر به من یا مهرداد تهمت بزنه زور دار!
آقای عقل کل!آره با تو هستم!با تویی که روی داماش قسم میخوری!میدونستی من و مهرداد و سالار و ... همین اسم داماش رو نگه داشتیم و نذاشتیم بشه درفک؟
یدونی توی بحث والیبال تنها منتقد ما بودیم و تا حدی پیش رفته بودیم که می خواستند ما رو فیلتر کنند؟
مشکلی نیست!اگر واقعا به همتون ثابت شده ما سایت مستقل نیستیم همین امشب سایت رو میبندیم و بعد از دو سال با خیال راحت زندگی می کنیم و دیگه حرف خونوادمون هم سرمون نیست.
به خدا قسم ، این قدر اعصابم از نظرات یه عده خورد هست که دوست دارم با کله برم توی مانیتورم تا اینجور تهمت ها رو نخونم!!!!
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MAZIYAR در دوشنبه فبريه 25, 2013 7:02 am .
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » يکشنبه فبريه 24, 2013 5:37 pm

[quote:c4508bff4d="MEHRDAD"]تفکر و اتهامت ناشی از توهمی هست که خواسته یاناخواسته دچارش شدی و به همین دلیل، نیازی به پاسخگویی نمی بینم ... نمیدونم شاید من فکر می کنم ابهام داری و قضیه چیز دیگه ای باشه که بی خبرم.....!

دوستان دیگه ای هم می تونند مراجعه کنند به آرشیو و یا اگر سوالی مثل ایشون در مورد بحث هرندی دارند هم می تونند باز به مطالب آرشیوی همون موقع یه سر بزنند که اصل بی طرفی رو داشتیم و به منافع تیم فکر می کردیم.
این آرشیو شهریور : (ما اینجا از چه کسی حمایت کردیم؟ و در ادامه طرف کسی رو گرفتیم؟ )
http://www.varesh-sport.com/archive-1391-6-.htmlشهريور%20ماه

این تیترها و پوشش خبری اون برهه :

http://www.varesh-sport.com/article951.html

http://www.varesh-sport.com/article959.html

http://www.varesh-sport.com/article960.html

http://www.varesh-sport.com/article961.html

http://www.varesh-sport.com/article962.html

این تیتر بعد از بازی راه آهن هست که حتی درخشان انتخاب شده بود:

http://www.varesh-sport.com/article966.html

قضاوت منصفانه با شما .
تو این موردم لابد نباید از مالک انتقاد می کردیم و مشکل یه شخص دیگه ای هست که بازیکنان با حرفا و قول اون بود که برگشتن سر تمرین. هنوز هم چیز خاصی نگرفتند...خیلی ها یک بعدی اند دیگه! حتما باید همه چی موشکافی بشه که قرار بوده چه اتفاقی بیفته و چطور شد که اون اتفاق نیفتاد (حتی مازیار میگفت یه خبری هست) اگر نگیم ما یه جای کارمون مشکل داره اگر بگیم متهم میشیم...باورها به مشکل خورده نه مطالب و حرف های ما .[/quote:c4508bff4d]

[color=blue:c4508bff4d]این لینک ها هیچ ارتباطی به گفته های بنده نداره صریح بگم بهتون که با این لینکها حداقل من قانع نشده و نمی شم در ضمن من اجباری نکردم که حتما جواب بدهید آینده آینه اعمال گذشتگان هست و بعدها مشخص میشه چه کسانی دچار توهم هستند شما هم قبل از اینکه لینک هارو انتخاب کنید اول سری به محتوای اون بزنید و بعد عنوان کنید . [/color:c4508bff4d]
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه فبريه 24, 2013 5:47 pm

منم برای تو و قانع کردن تو ندادم عزیزم برای بقیه نوشتم . خوب بخون فقط اون دو خط اول مال توئه... :wink: جوابایی هم که دادم در واقع به خاطر بقیه بود .
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در يکشنبه فبريه 24, 2013 6:04 pm .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط majid13 » يکشنبه فبريه 24, 2013 5:52 pm

من نمیدونم کی بحث هرندی رو دوباره پیش کشید تا این همه مشکل و اختلاف (سوتهاهم) پیش بیاد! آخه این هرندی بنده خدا چیکاره بود تو تساوی بازی با صبا؟ /4/
خوشبختانه بحث هرندی چه برا مخالفا چه برا موافقا برا منافع تیم فعلا تموم شده بود.
من تمام این تقصیرارو گردن کسی که این بحثه بی ربطو باز کرده میدونم چون چه درست چه غلط [size=18:dda981783e]الان در این شرایط تیم وقت این بحثا نبود![/size:dda981783e]
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه فبريه 24, 2013 5:57 pm

[quote:efcb5cb607="majid13"]من نمیدونم کی بحث هرندی رو دوباره پیش کشید تا این همه مشکل و اختلاف (سوتهاهم) پیش بیاد! آخه این هرندی بنده خدا چیکاره بود تو تساوی بازی با صبا؟ /4/
خوشبختانه بحث هرندی چه برا مخالفا چه برا موافقا برا منافع تیم فعلا تموم شده بود.
من تمام این تقصیرارو گردن کسی که این بحثه بی ربطو باز کرده میدونم چون چه درست چه غلط [size=18:efcb5cb607]الان در این شرایط تیم وقت این بحثا نبود![/size:efcb5cb607][/quote:efcb5cb607]
اگرمطلب صفحه اصلی رو بخونید و خوب تجزیه تحلیل کنید ، اصلا بحث هرندی ارجعیت نداشته و حتی به صورت غیرمستقیم حمایت هم شده...
چون اگر قرار بود باهرندی مثل خودش برخورد کنیم که همون موقع که پشت سر ما حرف زده بود مینوشتیم!
سه تا هدف بود در این متن:
مالک
مدیرعامل
سرمربی

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه فبريه 24, 2013 5:59 pm

دوستان گرامی و همیشه همراه داماش و شهر باران ، صلوات بفرستید ، نظرات متفاوته ، هیچ کس هم قصد نداره نظرات خودش رو بر دیگری تحمیل کنه ، بر اعصاب خودتان مسلط باشید .
اسامی نفرات حقیقی و حقوقی مهم نیست ، در عوض اعتلای نام رشت بسیار مهم هست که مطمئنم ، همه شما در این زمینه همسو و هم نظر هستید بنابراین خواهش می کنم حداقل امشب بر اعصاب خودتان مسلط باشید و فردا از طریق پیغام خصوصی با یکدیگر تبادل نظر کنید . /3/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » يکشنبه فبريه 24, 2013 6:02 pm

[quote:a251d1bdae="MAZIYAR"][quote:a251d1bdae="majid13"]من نمیدونم کی بحث هرندی رو دوباره پیش کشید تا این همه مشکل و اختلاف (سوتهاهم) پیش بیاد! آخه این هرندی بنده خدا چیکاره بود تو تساوی بازی با صبا؟ /4/
من تمام این تقصیرارو گردن کسی که این بحثه بی ربطو باز کرده میدونم چون چه درست چه غلط [size=18:a251d1bdae]الان در این شرایط تیم وقت این بحثا نبود![/size:a251d1bdae][/quote:a251d1bdae]
اگرمطلب صفحه اصلی رو بخونید و خوب تجزیه تحلیل کنید ، اصلا بحث هرندی ارجعیت نداشته و حتی به صورت غیرمستقیم حمایت هم شده...
چون اگر قرار بود باهرندی مثل خودش برخورد کنیم که همون موقع که پشت سر ما حرف زده بود مینوشتیم!
سه تا هدف بود در این متن:
مالک
مدیرعامل
سرمربی[/quote:a251d1bdae]
مازیار عزیز من منظورم به مطلب نبود. بنظرم با توجه به نظرات مهرداد. بخشی از این مطلب برا تلنگر آغا قویدل درست بود. من منظورم به این بحث شکل گرفته که قبل این خبر هم زده شده بود هست (توو تاپیک بازی با صبا).
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه فبريه 24, 2013 6:05 pm

[quote:b6c058e4e3="sajad1985"][quote:b6c058e4e3="MEHRDAD"]sajad1985 : عزیز جان من اصلا جواب کامنت جنابعالی رو ندادم، در پاسخ به آرمین بود و نمی دونم چجوری کامنتم رو مربوط به خودت دونستی!!!
تفکراتت هم واسه خودت محترم برادر، اما در مورد فضای باز سایت فقط کافیه که بری یه سر به سایت ها تائید نظری یا بسته همین دور و بر بزنی تا ببینی که اگر دنبال چیزی بودیم می تونستیم خیلی راحت تر از اون چیزی که حتی فکرش رو بکنی مثل بعضیا سایت رو ببندیم و با هویت های ناشناس نظراتی رو که دلمون می خواد رو انتشار بدیم و به چیزی که می خوایم برسیم نه اینکه وقت وانرژِی مون رو خرج پاسخگویی کنیم .[/quote:b6c058e4e3]
[color=blue:b6c058e4e3]خواسته یا ناخواسته ظاهرا نوع تفکرات و برداشت بنده و آقا آرمین در موازات هم بود در مورد فضای باز سایت هم کاری به کار این نزدیکی ها ندارم اما باید بگم همونایی که شما ادعا می کنی نظرات رو در جریان های خاص هدایت می کنند و من هم تا حدودی موافق حرفتون هستم بارها تیغ های انتقادیشون در گذشته بر علیه مدیرعامل سابقشون نشانه رفته و صالح نیا رو از انتقادهای به حقشون بی نصیب نگذاشته اند شما بفرمائید در این اواخر از بعد نقص های موجود مدیریتی در باشگاه و حرف دل هواداران چه وقت و زمانی لب به انتقاد گشودید ؟
الان هم این بحث هارو پیش می کشید تا هواداران رو مقابل مالک باشگاه قرار بدهید تا به عهد ابدیتان با امیر عابدینی پایبند باشید همانطور که در جریان برکناری هرندی تمام و کمال پشت مدیر باشگاه بودید و دم از افشاگری می زدید البته گویا الان خیلی از مسائل رنگ باخته و ..[/color:b6c058e4e3][/quote:b6c058e4e3]

آقا سجاد همونطور که اگه حرفی و نظری به نظرم توهین آمیز باشه خیلی رک میگم مثل کامنتی که خطاب به رضای عزیز نوشتم و قبلا هم چند بار با مدیران سایت بحث داشتم مخصوصا موردی که مازیار عزیز در مورد پیشکسوتهای سپیدرود در مورد نامه ای که نوشتند نظری داد که من هم جوابش رو دادم اینجا هم میگم متاسفانه رفتار شما اصلا درست نیست و سراسر توهین و اتهام بی اساس رو داری میزنی و سوابق قبلیتون هم در مورد خراب کردن بی جهت فضای سایت این رو نشون میده که هر موقع موضوعات مشابه و در مورد آقای هرندی پیش میاد شروع به نظر دادن میکنید و تا حدی پیش میرید که کار به توهین میرسه!!!
خواهشا تمومش کن این رویه رو - ببخش رک نوشتم
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه فبريه 24, 2013 6:05 pm

[quote:af0e79bd74="sajad1985"][quote:af0e79bd74="MEHRDAD"]تفکر و اتهامت ناشی از توهمی هست که خواسته یاناخواسته دچارش شدی و به همین دلیل، نیازی به پاسخگویی نمی بینم ... نمیدونم شاید من فکر می کنم ابهام داری و قضیه چیز دیگه ای باشه که بی خبرم.....!

دوستان دیگه ای هم می تونند مراجعه کنند به آرشیو و یا اگر سوالی مثل ایشون در مورد بحث هرندی دارند هم می تونند باز به مطالب آرشیوی همون موقع یه سر بزنند که اصل بی طرفی رو داشتیم و به منافع تیم فکر می کردیم.
این آرشیو شهریور : (ما اینجا از چه کسی حمایت کردیم؟ و در ادامه طرف کسی رو گرفتیم؟ )
http://www.varesh-sport.com/archive-1391-6-.htmlشهريور%20ماه

این تیترها و پوشش خبری اون برهه :

http://www.varesh-sport.com/article951.html

http://www.varesh-sport.com/article959.html

http://www.varesh-sport.com/article960.html

http://www.varesh-sport.com/article961.html

http://www.varesh-sport.com/article962.html

این تیتر بعد از بازی راه آهن هست که حتی درخشان انتخاب شده بود:

http://www.varesh-sport.com/article966.html

قضاوت منصفانه با شما .
تو این موردم لابد نباید از مالک انتقاد می کردیم و مشکل یه شخص دیگه ای هست که بازیکنان با حرفا و قول اون بود که برگشتن سر تمرین. هنوز هم چیز خاصی نگرفتند...خیلی ها یک بعدی اند دیگه! حتما باید همه چی موشکافی بشه که قرار بوده چه اتفاقی بیفته و چطور شد که اون اتفاق نیفتاد (حتی مازیار میگفت یه خبری هست) اگر نگیم ما یه جای کارمون مشکل داره اگر بگیم متهم میشیم...باورها به مشکل خورده نه مطالب و حرف های ما .[/quote:af0e79bd74]

[color=blue:af0e79bd74]این لینک ها هیچ ارتباطی به گفته های بنده نداره صریح بگم بهتون که با این لینکها حداقل من قانع نشده و نمی شم در ضمن من اجباری نکردم که حتما جواب بدهید آینده آینه اعمال گذشتگان هست و بعدها مشخص میشه چه کسانی دچار توهم هستند شما هم قبل از اینکه لینک هارو انتخاب کنید اول سری به محتوای اون بزنید و بعد عنوان کنید . [/color:af0e79bd74][/quote:af0e79bd74]
یه جمله ی کلیشه ای هست که الان کاملا صادقه:گسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو زده بخواب هرگز نمیشه بیدار کرد
همونطوری که نوشتی با این لینکها قانع نشدی و نمیشی.فکر نکنم دیگه این چیزی که گفتی نیاز به توضیح بیشتر داشته باشه.شما قانع نمیشی.یعنی نمیخوای که بشی...
در ضمن لینکی که مهرداد گذاشت در مورد بی طرفی بود که این لینکها اینو نشون میداد که مدیریت وارش اسپرت در مورد هرندی کاملا بی طرفانه رفتار کرده(با تموم تهمتها و کج خلقی ها).البته باید یک گله ی اساسی هم از مهرداد و مازیار بکنم (!)واسه اینکه یک سال و نیم قبل سر مربی شدن این فرد فراموش شدهرفتم سر ساختمان سازی این آقا و باهاش مصاحبه ی مفصلی کردند و بعدش توصیه ای به مجتبی پور بخش (!)آره دادش من مقصر شمایید(!)
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه فبريه 24, 2013 6:11 pm

abarar1989 : رضا جان خواهش می کنم باز شروع نکن. :roll: این بحث هرندی رو نمیدونم چطور باز هم باز شده . این بنده خدا هم تو همون دو خط یه جورایی گفتم معلوم نیست چه چیزی رو دنبال می کنه!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط majid13 » يکشنبه فبريه 24, 2013 6:18 pm

رضا جان با توجه به اینکه ارادت خیلی زیادی بهت دارم امیدوارم از دستم ناراحت نشی
شرمنده که اینو میگم آبرار . ولی من که الان تو تاپیک صبا نگاه کردم دیدم خود تو بودی که این بحثو پیش کشیدی آبرار . جالب اینکه کسی از هرندی حرفی نزده یا حمایتی نکرده بود ولی متاسفانه اونو بردی زیر بار انتقاد! {آخه چه ربطی به هرندی داشت!؟ } مطمعنا کسایی هستن مثل من جواب داشته باشن. چون هنوز واسه خیلیا این موضوع هنوز حل نشده!
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط gilan-astaneh » يکشنبه فبريه 24, 2013 6:23 pm

[quote:ef98531765="MAZIYAR"]آقایان اصلا گیریممطلب رو من نوشتم؟
مشکلیه؟ /4/
از صبح دارم تهمت ها و توهین های یک سری ها رو میخونم و توی خودم میریزم و روزمو خراب کردید!
پسرهای خوب اگر این سایت وابسته به باشگاه بود،آیا اجازه داشت مطلبی بر علیه مالک باشگاه بنویسه؟
آقایان عقل کل! هنوز متوجه نشدید توی مطلب چه چیزی هست؟
عابدینی هم اخر فصل کار داریم!(اگر تا اون موقع زنده باشیم یا توانی برای ادامه فعالیت بذارید)
فقط این رو بگم مدیرای این سایت باد به پرچم و تحت جو نیستند و به یکباره تغییر موضع نمیدن!
چون اگر این طور بودیم ، الان 10 ماه از جیب نمی خوردم...
خیلی زور داره هم از طرف باشگاه متهم بشی به جانب داری(اون قضیه ی معروف که ا سوی مشور عابدینی متهم شدیم) و هم از طرف کاربرایی که دو ساله باهاشون هستی!
فکر می کنید این مطلب که رفت روی سایت خواسته ی دل عابدینی بود،نه پسر خوب!از بالا تا پایین باشگاه براشون گرون تموم شده!
اینکه با یه نفر تعامل داری مبنی بر زیر بلیط قرار گرفتنش نیست.
خدایی اون بالا هست و شاهد هست که مدیران وارش تا وقتی که توان "خر حمالی" برای عشقشون رو داشته باشند راهشون رو ادامه میدهند ولی این تهمت ها و توهین های بی جای یک سری افراد هست که دل آدم رو میسوزونه!
چند تا مصاحبه و مطلب می خواهید که بر علیه عابدینی نوشتیم؟چند تا مصاحبه می خواهید که بر علیه عابدینی چاپ کردیم؟
شمایی که ادعای داماشی بودنتون سر به فلک میکشه ، اون زمانی که تیم توی لیگ یک ، هزارتا هوادار داشت کجا بودید؟
آقای عقل کل!آره با تو هستم!با تویی که روی داماش قسم میخوری!میدونستی من و مهرداد و سالار و ... همین اسم داماش رو نگه داشتیم و نذاشتیم بشه درفک؟
میدونستی من توی استادیوم شریعتی توی چشم عابدینی نگاه کردم و گفتم اسم تیم نباید تغییر کنه وگرنه ... ؟میدونستی هر وقت عابدینی رو میبینم از هوادارا صحبت می کنم و از حرف هاشون میگم؟میدونی توی بحث والیبال تنها منتقد ما بودیم و تا حدی پیش رفته بودیم که می خواستند ما رو فیلتر کنند؟
میدونستی همین کسی که الان شده عزیز دلت، چقدر بهمون فشار آورد که لوگوی جدید باشگاه رو استفاده کنیم؟میدونی سر قضیه استقلال رشت چه چرندیاتی رو اطرافیانش بر علیه ما و هواداران داماش گفتند؟
مشکلی نیست!اگر واقعا به همتون ثابت شده ما سایت مستقل نیستیم همین امشب سایت رو میبندیم و بعد از دو سال با خیال راحت زندگی می کنیم و دیگه حرف خونوادمون هم سرمون نیست.
به خدا قسم ، این قدر اعصابم از نظرات یه عده خورد هست که دوست دارم با کله برم توی مانیتورم تا اینجور تهمت ها رو نخونم!!!![/quote:ef98531765]

مازیار جان انقدر اعصبانی نباش اگرم کسی حرفی میزنه بیشتر دلسوزی واسه تیممون هست در اینکه جناب هرندی اشتباهاتی داشتن شکی نیست ومن تمامی حرفهای شما رو میپذیرم اما این متنی که نوشته شده عابدینی بسیار پاک و بدون کوجکترین اشتباهی نشون دادین واز سوی دیگه تمامی مشکلاتی تیم برعهده جناب قویدل گذاشته شده ایشون باعث بانی تمامی مشکلات معرفی شده! عابدینی مدیرعامل تیم هست قطعا باید نسبت به سرمربی و مجموعه تیم اشراف کامل داشته باشه من نمیتونم این بپذیرم که عابدینی در تعویض سرمربی و حواشی اون مقصر نبوده وهمچنین در مورد انتخاب اقای درخشان بهرحال مدیرعامل یه سری وظایفی داره اگر ایشون تا این حد در این مورد خوب عمل نکرده و درکارش دخالت شده یعنی ضعف مدیریتی داشته!
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه فبريه 24, 2013 6:40 pm

[quote:2ae7a3bfe8="gilan-astaneh"][quote:2ae7a3bfe8="MAZIYAR"]آقایان اصلا گیریممطلب رو من نوشتم؟
مشکلیه؟ /4/
آقایان عقل کل! هنوز متوجه نشدید توی مطلب چه چیزی هست؟
عابدینی هم اخر فصل کار داریم!(اگر تا اون موقع زنده باشیم یا توانی برای ادامه فعالیت بذارید)
فقط این رو بگم مدیرای این سایت باد به پرچم و تحت جو نیستند و به یکباره تغییر موضع نمیدن!
چون اگر این طور بودیم ، الان 10 ماه از جیب نمی خوردم...
فکر می کنید این مطلب که رفت روی سایت خواسته ی دل عابدینی بود،نه پسر خوب!از بالا تا پایین باشگاه براشون گرون تموم شده!
اینکه با یه نفر تعامل داری مبنی بر زیر بلیط قرار گرفتنش نیست.
چند تا مصاحبه و مطلب می خواهید که بر علیه عابدینی نوشتیم؟چند تا مصاحبه می خواهید که بر علیه عابدینی چاپ کردیم؟
میدونستی من توی استادیوم شریعتی توی چشم عابدینی نگاه کردم و گفتم اسم تیم نباید تغییر کنه وگرنه ... ؟میدونستی هر وقت عابدینی رو میبینم از هوادارا صحبت می کنم و از حرف هاشون میگم؟میدونی توی بحث والیبال تنها منتقد ما بودیم و تا حدی پیش رفته بودیم که می خواستند ما رو فیلتر کنند؟
میدونستی همین کسی که الان شده عزیز دلت، چقدر بهمون فشار آورد که لوگوی جدید باشگاه رو استفاده کنیم؟میدونی سر قضیه استقلال رشت چه چرندیاتی رو اطرافیانش بر علیه ما و هواداران داماش گفتند؟
به خدا قسم ، این قدر اعصابم از نظرات یه عده خورد هست که دوست دارم با کله برم توی مانیتورم تا اینجور تهمت ها رو نخونم!!!![/quote:2ae7a3bfe8]

مازیار جان انقدر اعصبانی نباش اگرم کسی حرفی میزنه بیشتر دلسوزی واسه تیممون هست در اینکه جناب هرندی اشتباهاتی داشتن شکی نیست ومن تمامی حرفهای شما رو میپذیرم اما این متنی که نوشته شده عابدینی بسیار پاک و بدون کوجکترین اشتباهی نشون دادین واز سوی دیگه تمامی مشکلاتی تیم برعهده جناب قویدل گذاشته شده ایشون باعث بانی تمامی مشکلات معرفی شده! عابدینی مدیرعامل تیم هست قطعا باید نسبت به سرمربی و مجموعه تیم اشراف کامل داشته باشه من نمیتونم این بپذیرم که عابدینی در تعویض سرمربی و حواشی اون مقصر نبوده وهمچنین در مورد انتخاب اقای درخشان بهرحال مدیرعامل یه سری وظایفی داره اگر ایشون تا این حد در این مورد خوب عمل نکرده و درکارش دخالت شده یعنی ضعف مدیریتی داشته![/quote:2ae7a3bfe8]
من هم با قسمت هایی از نظر شما موافقم هست و معتقدم عابدینی هم به دلایل مختلف که شاید ما خبر نداشته باشیم در برخی مسائل کوتاه اومد و ضعیف عمل کرد اما..
یادتون نره مدیرعامل یک باشگاه،مجری مصوبه های هیئت مدیره است و در اون زمان واعظ،جعفرزده،محمد،قویدل،پورمختار اعضای هیئت مدیره بودند ولی اکنون محمد،قویدل و عابدینی هستند...
قسمت هایی از حرف های بچه ها درست هست ولی بقیه رو باید با در نظر گرفتن تمام جوانب اظهار نظر کرد...
حالا اگر نمی خواهیم یا نمی توانیم جوانب مختلف را تحلیل کنیم اشکال نداره ولی اینکه بیاییم و به هر کسی تهمت بزنیم زور داره به مولا

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه فبريه 24, 2013 7:22 pm

[quote:f18b89d9de="majid13"]رضا جان با توجه به اینکه ارادت خیلی زیادی بهت دارم امیدوارم از دستم ناراحت نشی
شرمنده که اینو میگم آبرار . ولی من که الان تو تاپیک صبا نگاه کردم دیدم خود تو بودی که این بحثو پیش کشیدی آبرار . جالب اینکه کسی از هرندی حرفی نزده یا حمایتی نکرده بود ولی متاسفانه اونو بردی زیر بار انتقاد! {آخه چه ربطی به هرندی داشت!؟ } مطمعنا کسایی هستن مثل من جواب داشته باشن. چون هنوز واسه خیلیا این موضوع هنوز حل نشده![/quote:f18b89d9de]
جواب رو تو پیغام خصوصی دادم...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه فبريه 24, 2013 7:44 pm

از طرفین خیلی ممنونم که روی ما رو زمین انداختند و به بحث شان ادامه دادند ، :(

در اینکه در حق هادی سهرابی اجحاف شده ، شکی نیست ، واقعاً کلاس بازی سهرابی یک سر و گردن از بسیاری از هافبک های ایران بالاتره ، اما اینکه ذخیره هستی ، دلیلش اینه که آقایان باید به نحوی از مهره های سوخته تازه جذب شده استفاده کنند تا به همگی ثابت کنند ، حذب بازیکن ما خالص و زلال بوده است!!! و انتخاب این بازیکنان از روی شایستگی بوده و لاغیر اما . . .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان