[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پرسپولیس تهران VSداماش گیلان/تایپیک نطرات,عکس ها وخبرهای کوتاه

پرسپولیس تهران VSداماش گیلان/تایپیک نطرات,عکس ها وخبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه اکتبر 19, 2013 10:13 am

داماش بی امیر می میرد... :?
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه اکتبر 19, 2013 10:13 am

واقعا منظور آقای عابدینی رو متوجه نشدم!!! جالب اینجاست که یسری به تبعیت از ایشون نظرشونو همسو میکنن!!!!
[color=black:786802985a]وی خاطرنشان کرد: روز بازی محمد آبشک در زمین راه می‌رفت و 4 پاس سالم نمی‌توانست بدهد. شادابی از تیم ما گرفته شده بود و تنها [size=18:786802985a]ابوالفضل حاجی‌زاده[/size:786802985a] و رضا کاردوست در تیم بازی می‌کردند اما سایر بازیکنان زیر صفر بودند. به نظرم داماش روز گذشته ترسو بازی کرد.[/color:786802985a] /15/
بنظرم آبشک روز خوبی نداشت اما دیگه از ابوذر رحیمی - مهدوی - حاجی زاده - قدمی - سروش نیا - متوسل زاده بهتر بود.. من فکر کنم عابدینی اسم حاجی زاده و آبشک رو اشتباه گفته.. آخه حاجی زاده همون 3تا پاس سالم رو هم نداد!
واقعا نامردیه که یه بازیکن اینطوری تخریب بشه از طرف مدیرعامل!
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه اکتبر 19, 2013 10:14 am

[quote:c5ce277abb="miladcivil"][quote:c5ce277abb="MAZIYAR"][b:c5ce277abb][color=black:c5ce277abb]با اطمینان کامل میگم که کادرفنی داماش اختیار تام دارد و ترکیب تیم در بازی دیروز کاملا و کاملا نظر کادرفنی بود و از این لحاظ در چند بازی اخیر هیچ شک و شبهه ای وجود نداره...[/color:c5ce277abb][/b:c5ce277abb]
این حرفی که زدم به خودم ثابت شده و شکی ندارم.[/quote:c5ce277abb]

[color=red:c5ce277abb]پس اگه اینطور باشه که مازیار عزیز میگه .... [/color:c5ce277abb][color=blue:c5ce277abb]مقصر اصلی باخت ما در این بازی و تکرار مکررات کسی جز ناظمی نیست
و باید بهمون ثابت بشه ناظمی از این سال دستیار بودن و کار با آدمای بزرگ و متوسط و باتجربه، تفکر غلطی برداشته !![/color:c5ce277abb][/quote:c5ce277abb]

همون طور که به افشین ناظمی تعویض های طلاییش در 5 بازی متوالی رو احسنت گفتیم ، الان هم تمام ایرادات فنی به گردن افشین هست و خودش هم قبول داره...
فقط این حرف من به خاطر این بود که در همه حال افشین ناظمی سرمربی داماش هست و به خصوص دوستانی که از نظر سنی بزرگتر هستند با حرف روزنامه ها تصمیم گیری نکنند...
من به شخصه چندین و چند بار دیدم که عابدینی فقط و فقط مشاوره میده و خود افشین هم بارها گفته که اختیار کامل داره...
فقط من نمیدونم چرا بعضی از هواداران واقعی داماش هم دوست دارن این قضیه کش پیدا کنه.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » شنبه اکتبر 19, 2013 10:33 am

[quote:baeadb2b9b="rashti_sarvar"]باید از امیر عابدینی حمایت کنیم.مجبورم کردین که بعضی از حرفهارو بدون سانسور بگم. دوستانی که از عابدینی انتقاد میکنن باشه بزارین عابدینی بره. برین مدیر عامل سابق رو بیارین که با استقلال تو جام حذفی تبانی کنه(بازی پگاه استقلال) بریتن مدیر عمل سابقتر رو بیارین تیم رو بفرسته دسته یک جیبشو پر کنه بره(زمان ساشا ایلیچ رو میگم). اینجاست که باید گفت نمک خوردینو نمکدون رو شکوندین... زحمات امیر عایدینی یادتون رفته... همون مدیر عاملهای قبلی رو برین بیارین تیم رو بفرسته دسته یک /9/[/quote:baeadb2b9b]

[size=24:baeadb2b9b][color=blue:baeadb2b9b]ايران آسيا امير عابديني[/color:baeadb2b9b][/size:baeadb2b9b]

[size=18:baeadb2b9b][color=black:baeadb2b9b] تو اين 6 ماهي كه عضو هستم ميتونين ببينين ،كه جزء محدود كسايي بودم كه فقط از عابديني انتقاد كردم
ولي دوستاي من الان زمانيه كه بايستي از امير باشگاهمون حمايت كنيم
حمايت تا حد نهايتش
مديراي سايت و بزرگترها و قديميها الان بايستي راهبري كنند

دوستاي خوبم تو رو خدا اينقدر سريع و زود تصميم و نتيجه نگيرين
الام ما دقيقاً داريم رو لبه تيغ راه ميريم و از دست دادن امير عابديني يعني . . . . . . . وا مصيبتا

تو رو خدا فراموش كنين اين باخت لعنتي رو ،بابا از پرسپوليس مافيا تو تهران جلوي 20 هزار هوادارش 2 هيچ باختيم ،يه گل هم كه آفسايد بود
نميدونم بعضيها دنبال چي هستند
از پرسپوليسي باختيم كه هزينه 5 تا از بازيكناش برابري ميكنه با 2 سال تراز مالي باشگاهمون
از همين الان دوباره دستها رو بديم تو دست هم و بريم واسه 3 امتياز بازي پنج شنبه

امير بزرگ داماش رو هم در حال حاضر به هر قيمتي بايستي نگه داريم .

پس همه با هم به احترام و بزرگي تيممون
پس همه با هم به احترام و بزرگي شهرمون
پس همه با هم به احترام و بزرگي فرهنگمون
پس همه با هم به احترام و بزرگي استانمون
پس همه با هم به احترام و بزرگي تاريخمون
پس همه با هم به احترام و بزرگي تعصبمون
پس همه با هم به احترام و بزرگي عشقمون
پس همه با هم به احترام و بزرگي روح بزرگ باشگاهمون
و پس همه با هم به احترام و بزرگي . . . . . . .

دست تو دست هم يك صدا :

اي داماش ، تورا با تمام وجود فرياد خواهيم زد و از تو و تك تك اعضاي بزرگت حمايت خواهيم كرد

كور بشه هر كي نميتونه ببينه[/color:baeadb2b9b][/size:baeadb2b9b] /3/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /3/
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط 888 » شنبه اکتبر 19, 2013 10:37 am

بعضی حرفای عابدینی ادم میخونه میخواد سرشو بکوبه به دیوار به بازیکنا میگه برین حقنتونو از قویدل بگیرین تو که کلفت تیم بودی گول قویدلو خوردی چه انتظاری از بازیکنا داری.جالبه بعضی از بچه های ما هم حاضرن به بازیکنی مثل ابشک اتهام کم فروشی بزنن تا فقط از عابدینی حمایت کرده باشن.فکر کنم الان عابدینی بگه تیم منحل بشه اونا هم بگن اره باید منحل بشه.
برخی بازیکنا وافشین ناظمی هم قطعا"ضعف هایی تو کارشون هست اما امیدوارم این مسائل سناریویی (این بار برای ناظمی )نباشه!
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه اکتبر 19, 2013 10:40 am

[quote:ca00590eee="MAZIYAR"][quote:ca00590eee="miladcivil"][quote:ca00590eee="MAZIYAR"][b:ca00590eee][color=black:ca00590eee]با اطمینان کامل میگم که کادرفنی داماش اختیار تام دارد و ترکیب تیم در بازی دیروز کاملا و کاملا نظر کادرفنی بود و از این لحاظ در چند بازی اخیر هیچ شک و شبهه ای وجود نداره...[/color:ca00590eee][/b:ca00590eee]
این حرفی که زدم به خودم ثابت شده و شکی ندارم.[/quote:ca00590eee]

[color=red:ca00590eee]پس اگه اینطور باشه که مازیار عزیز میگه .... [/color:ca00590eee][color=blue:ca00590eee]مقصر اصلی باخت ما در این بازی و تکرار مکررات کسی جز ناظمی نیست
و باید بهمون ثابت بشه ناظمی از این سال دستیار بودن و کار با آدمای بزرگ و متوسط و باتجربه، تفکر غلطی برداشته !![/color:ca00590eee][/quote:ca00590eee]

همون طور که به افشین ناظمی تعویض های طلاییش در 5 بازی متوالی رو احسنت گفتیم ، الان هم تمام ایرادات فنی به گردن افشین هست و خودش هم قبول داره...
فقط این حرف من به خاطر این بود که در همه حال افشین ناظمی سرمربی داماش هست و به خصوص دوستانی که از نظر سنی بزرگتر هستند با حرف روزنامه ها تصمیم گیری نکنند...
من به شخصه چندین و چند بار دیدم که عابدینی فقط و فقط مشاوره میده و خود افشین هم بارها گفته که اختیار کامل داره...
فقط من نمیدونم چرا بعضی از هواداران واقعی داماش هم دوست دارن این قضیه کش پیدا کنه.[/quote:ca00590eee]

[color=brown:ca00590eee]احسنت مازیار جان؛ دقیقا همین نکته گویای تمام مسائل هست.[/color:ca00590eee]
[color=blue:ca00590eee]ما [هواداران،مدیرعامل،کادر فنی،بازیکنان] باید قبول کنیم دیروز روز ما به هیچ وجه نبوده و باید ازش درس بگیریم.
اما ترس من اینه که اشتباهاتی پیش پا افتاده که قبلا هم بارها اتفاق افتاد، داره صورت میگیره.[/color:ca00590eee]
[color=black:ca00590eee]بازم میگم: امیدوارم موضوع به نحوی به نفع داماش ختم بشه.[/color:ca00590eee]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » شنبه اکتبر 19, 2013 10:48 am

[quote:77ade0bd68="miladcivil"][quote:77ade0bd68="MAZIYAR"][quote:77ade0bd68="miladcivil"][quote:77ade0bd68="MAZIYAR"][b:77ade0bd68][color=black:77ade0bd68]با اطمینان کامل میگم که کادرفنی داماش اختیار تام دارد و ترکیب تیم در بازی دیروز کاملا و کاملا نظر کادرفنی بود و از این لحاظ در چند بازی اخیر هیچ شک و شبهه ای وجود نداره...[/color:77ade0bd68][/b:77ade0bd68]
این حرفی که زدم به خودم ثابت شده و شکی ندارم.[/quote:77ade0bd68]

[color=red:77ade0bd68]پس اگه اینطور باشه که مازیار عزیز میگه .... [/color:77ade0bd68][color=blue:77ade0bd68]مقصر اصلی باخت ما در این بازی و تکرار مکررات کسی جز ناظمی نیست
و باید بهمون ثابت بشه ناظمی از این سال دستیار بودن و کار با آدمای بزرگ و متوسط و باتجربه، تفکر غلطی برداشته !![/color:77ade0bd68][/quote:77ade0bd68]

فقط من نمیدونم چرا بعضی از هواداران واقعی داماش هم دوست دارن این قضیه کش پیدا کنه.[/quote:77ade0bd68]

[color=brown:77ade0bd68]احسنت مازیار جان؛ دقیقا همین نکته گویای تمام مسائل هست.[/color:77ade0bd68]
[color=blue:77ade0bd68]ما [هواداران،مدیرعامل،کادر فنی،بازیکنان] باید قبول کنیم دیروز روز ما به هیچ وجه نبوده و باید ازش درس بگیریم.
اما ترس من اینه که اشتباهاتی پیش پا افتاده که قبلا هم بارها اتفاق افتاد، داره صورت میگیره.[/color:77ade0bd68]
[color=black:77ade0bd68]بازم میگم: امیدوارم موضوع به نحوی به نفع داماش ختم بشه.[/color:77ade0bd68][/quote:77ade0bd68]

آفرين ميلاد جان
بچه ها شما كه قديمي و ارشد ماها تو سايت هستين ،تو رو خدا بياين يه جوري كمك كنيم اين داستان رو هر جوري كه هست جمعش كنيم و ختم به خيرش كنيم(الته اونقدري كه در توانمون و اختيارمونه)
دوستاي خوبم واسه شهرمون هم كه شده يه يا علي بلند بگيم و درقدم اول نقدها ،بحث ها و ابراز نظرهاي همديگرو ببخشيم و بريم واسه قدم بعدي . . . .
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه اکتبر 19, 2013 10:59 am

[quote:950742a8b3="toshiba"]آقای مهدوی همینومیخاستی که عابدینی ازما بگیری آقاتونمی گی مگه پول نمیدن خوب اگه نمیتونی تحمل کنی ازتیم برو کسی مجبورت نکرده بمونی این عابدینی که باید بمونه توباید ازتیم بری هیچ کس منکربازی خوبت درفصل های گذشته نیست ولی احساس نمی کنی دیگه فوتبالت تموم شده باشه تواین فصل پدرمونو کاملا درآوردی خداشاهده اونایی که فوتبال چیزی سردرنمیارند میدونند که بازیت بیش ازاندازه کندهست وداره سرعت بازی تیممونو میگیره .[/quote:950742a8b3]

عجــــــــــــــــب!!!!!! - حالا دیگه کاپیتان مهدوی فوتبالش تموم شده و پدر تیمو در آورده؟؟؟؟!!!!! :roll:

اگه قرار باشه این تیم جای یکی از این دو نفر باشه اون کاپیتان مهدویِ نه آقای مدیر!
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه اکتبر 19, 2013 11:00 am

[size=24:d24ced636a][color=blue:d24ced636a]تو رو خدا این بی پدر و دزد سرگردنه ببینید که چی میگه !!![/color:d24ced636a][/size:d24ced636a]

[color=red:d24ced636a]رويانيان: توهين‌ها را خودم پاسخ مي‌دهم[/color:d24ced636a]
[color=black:d24ced636a]مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: براي من هم عذاب‌آور است وقتي مي‌بينم تمرکز علي دايي به هم مي‌خورد.
محمد رويانيان ابتدا در خصوص بازي با داماش گفت: خوشبختانه بازي خوبي را مقابل تيم باانگيزه داماش برگزار کرديم و من اين پيروزي را به بازيکنان و کادر فني و مخصوصا هواداران عاشق پرسپوليس که تيم ما را حمايت کردند تبريک مي‌گويم.
به گزارش فارس ، وي در پاسخ به سوالي در مورد حمله برخي افراد به علي دايي به دليل اعتراض‌هايش پس از اين بازي گفت: امروز ديدم که امير عابديني در حمايت از برخي موارد صحبت‌هايي انجام داده و درباره دايي حرف‌هايي را زده است.
رويانيان افزود: به همين دليل من با عابديني حرف زدم. اول اينکه من از شرايط او در داماش بسيار ناراحتم اما عابديني در مورد حرفهايي که در مورد دايي زده به من گفت من دايي را دوست دارم و پرسپوليسي‌ام، اين را همه مي‌دانند. عابديني حتي به من گفت من دايي را دوست دارم اما دايي نبايد تا اين حد عصباني باشد و من نگران عصبانيت دايي در بازي‌ها هستم.
وي تاکيد کرد: حتي عابديني اعلام کرد من دايي را خيلي دوست دارم شايد بيشتر از هر کسي اما معتقدم که دايي نبايد چنين عصباني باشد و نگراني خود را بابت سرمربي ما اعلام کرد. همچنين او اعلام کرد که به دايي احترام مي‌گذارد. حتي او گفت که صحبت‌هايي را در مورد دايي انجام داده که من هم حرفهايم را با او زدم.
مديرعامل پرسپوليس خاطرنشان کرد: اما برخي‌ها مي‌گويند که داوران از دايي و پرسپوليس ترس دارند. من شايد نبايد اين حرف را بزنم تا برخي‌ها سوءاستفاده نکنند اما پس از اتفاقات اخير قصد داشتيم مراسم تجليلي از داوران با کمک همه به صورت مفصل انجام دهيم و حتي دايي اعلام کرد که در اين مراسم کمک بزرگي را خواهد کرد. پس مشخص است که دايي به داوران احترام مي‌گذارد اما نمي‌دانم به چه دليل مي‌خواهند او را مقابل داوران قرار دهند.
وي در پاسخ به سوال ديگري که اين گفته‌هاي عابديني شايد با مصاحبه‌اش فرق داشته باشد گفت: من حرفهايم را با عابديني زدم و به صورت مفصل با ايشان حرف زدم. عابديني مي‌گويد که هر دفعه و شايد در هر بازي اشتباه داوري باشد و اين خوب نيست که بخواهيم به داوران اعتراف کنيم و در مورد داوران چيزي بگوييم البته دايي هم همين اعتقاد را دارد و خودتان ديديد که در خيلي مواقع نيز بازيکنان ما را با آرامش دعوت مي‌کند.
مديرعامل قرمز‌پوشان خاطرنشان کرد: به نظرم شان پرسپوليس و دايي بالا است و ما هم اين توقع را داريم که داوران با آرامش کار خودشان را انجام دهند اما شما هيجانات فوتبال و کنار زمين را مي‌دانيد پس نبايد در چنين مواقعي خيلي سريع قضاوت کرد.
رويانيان در مورد اظهارات زيني‌زاده و جلالي نيز گفت: من احترام خاصي به باشگاه تراکتور، مسئولان و هوادارانش قائل هستم اما حرف آقايان کم‌لطفي است. ما قبول داريم در بازي اول يک پنالتي به اشتباه به نفع ما گرفته شد اما مگر آن پنالتي گل شد و يا در پيروزي پرسپوليس تاثير‌گذار بود. ما قبول داريم که داور در اين بازي اشتباه کرد اما آقاي جلالي و زيني‌زاده عزيز که ما دوستتان داريم و هميشه قابل احترام هستيد، مگر آن پنالتي گل شد؟
وي افزود: ما به تراکتور احترام مي‌گذاريم ولي انتظار داريم بهانه‌تراشي‌ هم نکنند. سوت داور در بازي اول اشتباه بود و اشتباه هم مسلم بود ولي توپ به گل تبديل نشد و نتيجه بازي هم هيچ تاثيري نداشت. به نظرم اين موضوع دليل خوبي براي بهانه‌گيري نيست و اگر آقايان درباره بازي فولاد و تراکتور حرفي دارند آن را به بازي پرسپوليس و تيم ما ربط ندهند.
وي افزود: اگر بخواهيم درباره گذشته حرف بزنيم بايد خيلي مسائل مطرح شود و همه دنبال آمار و ارقام و همه چيز بروند. به نظر من ضرورتي ندارد حالا که آقايان معتقدند مقابل فولاد ضرر کرده‌اند با بهانه‌گيري آن بازي را به بازي هفته اول ربط دهند. اين خوب نيست که بگويند در بازي اول داور منجر به شکست تيم ما شد چون آقايان اين اتفاق نيفتاده و حالا مي‌خواهيد درباره بازي فولاد و تراکتور سر و صدا کنيد به آن بازي اشاره کرديد.
رويانيان ادامه داد: اما من از علي دايي که سومين بازيکن برتر جهان و بزرگ فوتبال ايران است و حتي آقاي گل جهان مي‌خواهم که به هيچ عنوان ديگر در مورد يکسري درگيري‌ها و حتي حرفهايي که مي‌شنود چيزي نگويد چون باور کنيد تمرکز دايي که به هم بخورد براي من عذاب‌آور است.
وي گفت: دايي سومين بازيکن جهان و اسطوره فوتبال ايران است اما من از او مي‌خواهم در فضايي آرام با قدرت کار خود را دنبال کند تا تيم ما را به پله قهرماني برساند. اگر حاشيه‌اي و مسائلي است همه را به باشگاه و من بسپارد چون من تمام قد از دايي حمايت مي‌کنم و هرگز نمي‌گذارم حق پايمال شود البته هيچ وقت هم سعي نمي‌کنم اعتراض‌هاي بي‌مورد داشته باشم تا خداي ناکرده تيم‌هاي ديگر ضرر کنند.
رويانيان تاکيد کرد: من هر کاري از امروز مي‌کنم تا دايي آرامش داشته باشد. از دايي هم مي‌خواهم ديگر فکرش را به هيچ چيزي مثل قبل به جز موفقيت پرسپوليس مشغول نکند و فکر تيم و مسابقات باشد. از الان هم اين را اعلام مي‌کنم به عنوان مديرعامل باشگاه پرسپوليس هر کس به دايي توهين کرد شخصا جوابشان را خواهم داد و ديگر نياز نيست دايي زحمت بکشد. ما دايي را مي خواهيم تا با آرامش خاطر تيم ما را قهرمان کند و به هدفش برسد و مثل هميشه با تعصب کار خود را دنبال کند.[/color:d24ced636a]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه اکتبر 19, 2013 11:11 am

[quote:1e01b39612="sepidroudi"][quote:1e01b39612="toshiba"]آقای مهدوی همینومیخاستی که عابدینی ازما بگیری آقاتونمی گی مگه پول نمیدن خوب اگه نمیتونی تحمل کنی ازتیم برو کسی مجبورت نکرده بمونی این عابدینی که باید بمونه توباید ازتیم بری هیچ کس منکربازی خوبت درفصل های گذشته نیست ولی احساس نمی کنی دیگه فوتبالت تموم شده باشه تواین فصل پدرمونو کاملا درآوردی خداشاهده اونایی که فوتبال چیزی سردرنمیارند میدونند که بازیت بیش ازاندازه کندهست وداره سرعت بازی تیممونو میگیره .[/quote:1e01b39612]

عجــــــــــــــــب!!!!!! - حالا دیگه کاپیتان مهدوی فوتبالش تموم شده و پدر تیمو در آورده؟؟؟؟!!!!! :roll:

اگه قرار باشه این تیم جای یکی از این دو نفر باشه اون کاپیتان مهدویِ نه آقای مدیر![/quote:1e01b39612]
آقای عزیز توشیبا چرا عجله داری؟!این اتحاد و آشتی و روزهای خوش میاد و رو سیاهی باقی میمونه.فـکر کن"آروم باش.محکم باش.
گذشت اون روزهایی داماش یارو یاور نداشت"دامـاش دیروز 100 تا هوادار داشت که اگه 20 تومن داده باشن 200هزار تومن میشه "هواداری که از سربازی و درس و خوشی میزنه و دستی پول میده نمیذاره تیم نابود بشه .
بجای اینکه طرف کسی باشی"یقه هر دوتا رو بگیر بچسبون به دیوار و از مدیر تیم مدیریت بخواه از کاپیتانت لیدری توی زمین و اجازه نده با تفرقه تیمون نابود شه .
کسی حق نداره برای کل کل با تیم قبلی یا پول داماشمون رو نابود کنه .پس محکم جلوی تفرقه باشیم البته با همون کسایی که همه روزهای خوش رو فراهم کردن .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط yaranemirza » شنبه اکتبر 19, 2013 11:15 am

/3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/
امیر عابدینی
/3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/
و دیگر هیچ................
/3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/
سایت هواداران منچسترسیتی در ایران
http://www.mc-fc.rozblog.com/
سایت هواداران منچسترسیتی
نماد کاربر
yaranemirza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 15, 2013 12:00 am

پستتوسط meelad » شنبه اکتبر 19, 2013 12:16 pm

افشین چاووشی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: بازی خوبی نبود روز بد داماش بود متأسفانه نتوانستیم خوب کار کنیم.

وی در خصوص بازی نکردنش در بازی دیروز اظهار داشت: به لطف خدا من تمرینات خوبی دارم و بدنم کاملاً آماده است و هیچ مشکلی ندارم و هر وقت هم جلوی استقلال و پرسپولیس بازی کردم خوب بازی کردم به هر حال این تصمیم کادر فنی و سرمربی است که بازی نکنم و من در خدمت تیم هستم و هر وقت از من بخواهند با دل و جان در خدمت تیم خواهم بود.

بازيکن تيم فوتبال داماش گيلان در خصوص شرایط میزبانی پرسپولیس بیان کرد: اعتراض های علی دایی به نفع تیم خودشان تمام شد و بنده فکر می کنم این اعتراضات روی داور تأثیر می گذارد، ما رو صحنه ای گل خوردیم که احساس می کنم خطا نبود و همان توپ وارد دروازه ما شد و به هر حال پرسپولیسی ها به خوبی از شرایط میزبانی استفاده کردند.

چاووشي در خصوص استعفا عابدینی بیان داشت: من کمتر از 3 ساعت است که این موضوع رو شنیدم و در این مورد نمی دانم چه باید بگویم.
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » شنبه اکتبر 19, 2013 12:27 pm

[size=15:52061e42c0][b:52061e42c0]از خواندن بعضی کامنت ها احساس غرور می کنم که رشتیم که همشهری مثل شما دارم اینکه این قدرت رو داریم که بعد از هر عصبانیت، کنار هم بایستیم و اونچه رو که می خوایم فریاد کنیم و مهیار عزیز چقدر قشنگ گفت
بجای اینکه طرف کسی رو بگیریم از مدیر تیم مدیریت می خواهیم و از کاپیتان، لیدری در زمین
و هر اختلافی مابین پدر و فرزند باید در داخل خانواده حل شود که نامحرم بسیار است[/b:52061e42c0][/size:52061e42c0]
[align=center:52061e42c0][size=22:52061e42c0][color=darkblue:52061e42c0]عابدینی شاید از ناملایمات و نامهربانیها خسته است
مهدوی و همه بازیکنان شاید از امروز و فرداها دلشکسته اند
اما ما هنوز اینجاییم کنار شما و این اتحاد را روز پنج شنبه به همه ثابت خواهیم کرد[/color:52061e42c0][/size:52061e42c0][/align:52061e42c0]
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط farhad2590076 » شنبه اکتبر 19, 2013 12:35 pm

سلام
من تعجب می کنم از بعضی دوستان که از شکست تیم اینقدر نگران و ناراحت هستند. کدام تیم ؟ پرسپولیس ، با اینهمه امکانات و پول و اینهمه تماشگر و در زمین خودی آنهم با این وضعیتی که ما داریم. بابا جان توقع هم حدی دارد تیم مقابل ما پرسپولیس بود بهترین بازیکنان را خریده ما چه کردیم حالا پشت سرهم بگویید چرا باختیم و ترکیب بد بود اشکالی ندارد بازی بعدی ما با تیم ذوب آهن است که باید کمک کنیم که تیم برنده شود و 3 امتیاز را بگیریم. خواهشا" دیگر به این مسئله و فکر بازی آینده باشیم ضمنا" مسئولین محترم سایت لطف کنند ساعت و محل تمرین را زودتر حداکثر قبل از ظهر اعلام کنند. ممنون

فرهاد از رشت
نماد کاربر
farhad2590076
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am

پستتوسط yankee » شنبه اکتبر 19, 2013 2:22 pm

[quote:8dd9426eb7="majid13"]واقعا منظور آقای عابدینی رو متوجه نشدم!!! جالب اینجاست که یسری به تبعیت از ایشون نظرشونو همسو میکنن!!!!
[color=black:8dd9426eb7]وی خاطرنشان کرد: روز بازی محمد آبشک در زمین راه می‌رفت و 4 پاس سالم نمی‌توانست بدهد. شادابی از تیم ما گرفته شده بود و تنها [size=18:8dd9426eb7]ابوالفضل حاجی‌زاده[/size:8dd9426eb7] و رضا کاردوست در تیم بازی می‌کردند اما سایر بازیکنان زیر صفر بودند. به نظرم داماش روز گذشته ترسو بازی کرد.[/color:8dd9426eb7] /15/
بنظرم آبشک روز خوبی نداشت اما دیگه از ابوذر رحیمی - مهدوی - حاجی زاده - قدمی - سروش نیا - متوسل زاده بهتر بود.. من فکر کنم عابدینی اسم حاجی زاده و آبشک رو اشتباه گفته.. آخه حاجی زاده همون 3تا پاس سالم رو هم نداد!
واقعا نامردیه که یه بازیکن اینطوری تخریب بشه از طرف مدیرعامل![/quote:8dd9426eb7]

مجید جان باید بگم که من با نظر عابدینی در مورد آبشک شدیدا موافقم !
من محمد رو خیلی دوست دارم و به داشتنش تو تیم هم افتخار میکنم . دیروز کل تیم بد بود .از مربی و تاکتیکش گرفته تا تعویض هاش و همینطور همه ی بازیکنها.
ولی دیروز محمد آبشک خیلی بد بود. خیلی ! اصلا انتظار چنین بازی رو نداشتم ازش ! بخدا دیروز اینفقدر حرص خوردم پشت سرم داشت میترکید گفتم سکته جانو میزنم دیگه ! همه ی بچه ها یه همچین حالتی داشتند.
باید به بازیکنامون بفهمونیم که باید موقعی که بد هستن مسئولیت شکست رو بپذیرن نه اینکه بعد هر باختی مشکل مالی رو سپر بلای خودشون کنند !

در نهایت اینکه من به شهرم. به تیمم داماش. به کادر فنیش به بازیکن هاش به مدیریتش و از همه مهمتر به هوادار هاش میبالم.
به امید روز بهتر ♥
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان