[quote:b2f1abd537="MAZIYAR"][quote:b2f1abd537="yankee"][quote:b2f1abd537="amirreza_pro"][quote:b2f1abd537="yankee"]دوستان این فقط یک پیشنهاد هستش :
به نظر شما اگه چنتا پرده بنویسیم و اون تو از شعاری استفاده کنیم که رشت و انزلی باهم مشکلی ندارن و بچه ها مثل همین پرده هایی که همیشه مینویسید و دور ورزشگاه میچرخونید انجام بدن که اینجوری همهی تماشاگرایی هم که که اهل اینترنت نیستن و اطلاع کافی ندارن هم متوجه موضوع بشن که قرار نیست فحشی داده بشه تو بازی و هم دوربین ها رو این پرده زوم میکنند.
یه شعار مثل : انزلی چی آبای...آبای امی براره
یا حالا هرچی که دوستان فکر میکنند خوبه؟
نظرتون چیه در این مورد ؟

[/quote:b2f1abd537]
فکر عالیه هستش,چه کار باید کرد که عملی بشه؟[/quote:b2f1abd537]
گفتم که میتونیم پرده بنویسیم و تو ورزشگاه بچرخونیم و به نمایش بزاریم-موضوع و عنوان نوشته رو دوستان نظر بدن...من نظر خودم رو تو کامنت خودم نوشتم
بنظرم میتونه کار خوبی باشه ولی بازم نظر دوستان خیلی مهم هستش

[/quote:b2f1abd537]
چنین کاری از سوی باشگاه انجام میشه و قبل از بازی هم امیدخان و فرهاد پورغلامی دست هم رو میگیرن و میرن سمت هوادارا و هوادارا هم دست هم رو میگیرن و از هواداران میخوان تا تیم خودشون رو تشویق کنند و اگر فحاشی انجام بشه بازی قطع میشه از سوی امیدخان[/quote:b2f1abd537]
lهر کس که میتونه پرده نویسی کنه حتما این رو انجام بده...ما پشتشیم.بسه دیگه هرچقد دیگرون از جمله فردوپوسو شاد کردیم و بهش سوژه دادیم.