[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان-تراکتورسازی تبریز |نظرات-عکس ها وخبرهای کوتاه

داماش گیلان-تراکتورسازی تبریز |نظرات-عکس ها وخبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط ali-tifusi » جمعه سپتامبر 20, 2013 9:26 pm

من انقدازاین بردخوشحال شدم انگاردنیاروبهم دادن .واقعامختاری سیم خارداره .مبتونه به تیم ملی هم کمک کنع.اگه بزاون .خلاصه امروزخیلی چیزادیدم.بعدچندسال لیدرای پگاه اومده بودن.که اون بلاهارو توقاعمشهرسرما اوردن واقعاموندم چطورامدن رشت واسه بعضیامتاسفم.......ابرارابرارغیرت قربان برار
نماد کاربر
ali-tifusi
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 12:00 am

پستتوسط ali-tifusi » جمعه سپتامبر 20, 2013 9:30 pm

سلام سپیدوودیه عزیز.من دوهفتس به امبن میگم که حرکت لوکاتونی انجام بده .برد به همه مخصوصا دایی روزبه تبریک میگم
نماد کاربر
ali-tifusi
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » جمعه سپتامبر 20, 2013 9:34 pm

یه چیز بگم . کاپیتان امروز داماش محمد مختاری بعد 7 سال بازی تو این تیم تازه شد کاپیتان پنجم . این یعنی اصالت و ریشه . شک دارم خیلیا درک کنن این موضوع رو
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » جمعه سپتامبر 20, 2013 9:34 pm

[quote:24c362687c="nima_beckham"]تو سایت گل همه ی تورک ها فحش میدند به رشتیا !
رشتیا کامنت میزارند برادر آذری بابت فوتبال زیباتون بهتون تبریک میگیم !!!!!!!!!!!!!! /15/

آقاجان اگه تو سایت گل کامنت میزاری مثل خودشون براشون کامنت بزار ... /9/

گیــــلان ... سرور آذربایجاننننننننننننننننننننننننننننننننننننن _ کامنت فراموش نشه

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... B2?ICID=OP[/quote:24c362687c]

بی پدرا تو فیسبوک هم به میرزاکوچک و گیلانی ها فحش دادن
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط amirdamashcity در جمعه سپتامبر 20, 2013 9:39 pm .
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه سپتامبر 20, 2013 9:37 pm

[quote:a82bf0d5a8="amirdamashcity"][quote:a82bf0d5a8="nima_beckham"]تو سایت گل همه ی تورک ها فحش میدند به رشتیا !
رشتیا کامنت میزارند برادر آذری بابت فوتبال زیباتون بهتون تبریک میگیم !!!!!!!!!!!!!! /15/

گیــــلان ... سرور آذربایجاننننننننننننننننننننننننننننننننننننن _ کامنت فراموش نشه

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... B2?ICID=OP[/quote:a82bf0d5a8]

بی پدرا تو فیسبوک هم به میرزاکوچک و گیلانی ها فوش دادن[/quote:a82bf0d5a8]

بچه های ما خوابیدن فعلا که مبادا تورک ها ناراحت بشند و پانترکیسم اتفاق بیفته از این مزخرفات ! این نفهم ها رو باید ادب کرد ... فعلا یه مدت هست من اعصاب فیسبوک اومدن رو ندارم ولی میدونم اینا چقدر توهین میکنند و از کامنت های سایت گل معلومه ....

گیلان ... سرور آذربایجاننننننننننننننننننننن
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط ahura » جمعه سپتامبر 20, 2013 9:47 pm

اين داماش منه دوسش دارم خيلي زياد
/23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط 777 » جمعه سپتامبر 20, 2013 9:51 pm

[quote:c6ca16cf2e="nima_beckham"][quote:c6ca16cf2e="amirdamashcity"][quote:c6ca16cf2e="nima_beckham"]تو سایت گل همه ی تورک ها فحش میدند به رشتیا !

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... B2?ICID=OP[/quote:c6ca16cf2e]

بی پدرا تو فیسبوک هم به میرزاکوچک و گیلانی ها فوش دادن[/quote:c6ca16cf2e]

بچه های ما خوابیدن فعلا که مبادا تورک ها ناراحت بشند و پانترکیسم اتفاق بیفته از این مزخرفات ! این نفهم ها رو باید ادب کرد ... فعلا یه مدت هست من اعصاب فیسبوک اومدن رو ندارم ولی میدونم اینا چقدر توهین میکنند و از کامنت های سایت گل معلومه ....

گیلان ... سرور آذربایجاننننننننننننننننننننن[/quote:c6ca16cf2e]
این تورکا رو دمشون مونده که هر دو تا تیمشون رو با پشکل خر یکی کردیم :D
واقعا جای تاسف داره چقدراین جماعت نصفان اینقدر کوته فکرهستن که بخاطر باخت ازگیلانیها(ملوان هم نتونستن ببرن)اون هم بخاطر فوتبال به یک اسطوره وازاده ایی مث میرزا توهین میکنن
اینا اینقدر از تهرانیافحش خوردن که دیگه شعار گیلان سرو اذربایجان هم براشون عقده میشه
داماش بارها مقابل تراکتورشکست خورد اما هواداران گیلان هیچ وقت به مشاهیرتبریز فحاشی نکردن
من خودم قومیت طلب ونژاد پرست نیستم اما
[color=red:c6ca16cf2e]گیلان...سروراذربایجان[/color:c6ca16cf2e]
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط Daniial » جمعه سپتامبر 20, 2013 9:52 pm

خیلی خیلی خوشحالم خدا رو شکر که بردیم /23/ :lol:
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » جمعه سپتامبر 20, 2013 9:53 pm

[quote:978f4969a8="ali_damashi"]یه چیز بگم . کاپیتان امروز داماش محمد مختاری بعد 7 سال بازی تو این تیم تازه شد کاپیتان پنجم . این یعنی اصالت و ریشه . شک دارم خیلیا درک کنن این موضوع رو[/quote:978f4969a8]

علی جان چرا هر چی من میگم تو هم همونو میگی؟ :D :!:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Dane_Ali » جمعه سپتامبر 20, 2013 10:00 pm

[quote:d5659c4765="nima_beckham"][quote:d5659c4765="amirdamashcity"][quote:d5659c4765="nima_beckham"]تو سایت گل همه ی تورک ها فحش میدند به رشتیا !

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... B2?ICID=OP[/quote:d5659c4765]

بی پدرا تو فیسبوک هم به میرزاکوچک و گیلانی ها فوش دادن[/quote:d5659c4765]

بچه های ما خوابیدن فعلا که [b:d5659c4765]مبادا تورک ها ناراحت بشند و [color=red:d5659c4765]پانترکیسم[/color:d5659c4765] اتفاق بیفته[/b:d5659c4765] از این مزخرفات ! این نفهم ها رو باید ادب کرد ... فعلا یه مدت هست من اعصاب فیسبوک اومدن رو ندارم ولی میدونم اینا چقدر توهین میکنند و از کامنت های سایت گل معلومه ....

گیلان ... سرور آذربایجاننننننننننننننننننننن[/quote:d5659c4765]

دمت گرم آبره :lol:
نماد کاربر
Dane_Ali
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » جمعه سپتامبر 20, 2013 10:20 pm

[quote:16739adbf5="sepidroudi"][quote:16739adbf5="ali_damashi"]یه چیز بگم . کاپیتان امروز داماش محمد مختاری بعد 7 سال بازی تو این تیم تازه شد کاپیتان پنجم . این یعنی اصالت و ریشه . شک دارم خیلیا درک کنن این موضوع رو[/quote:16739adbf5]

علی جان چرا هر چی من میگم تو هم همونو میگی؟ :D :!:[/quote:16739adbf5]

چون هر چی من مینویسم تو اون رو قبلا گفتی :D
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط fire_boy » جمعه سپتامبر 20, 2013 11:12 pm

این برد خیلــــــــی چسبید
ولی کاش از ورزشگاه پیر شهرمون شاهد این بازی می بودم...
شاد باش به همه عاشقان [color=blue:216a42e62b]داماش[/color:216a42e62b]
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه سپتامبر 20, 2013 11:34 pm

تبریک میگم به داماشی ها و گیلانی های عزیز.داماش الان غرور شده برامون که برای وجودش سرمون رو بالا نگه داریم "واقعا نصف تراکتور خرج نکردیم امـا 3 امتیاز میگیریم ازشون.
خدا قوت ناظـمـی"پاداش صبر و تحملت رو این روزها داری میگیری "خدا قوت گیله مرد .
خداروشکر آبشک برگشت.
سووباسـا "لـوکـا "مـرد پر انگیزه "دمــت گـرم.
سیف اللهی "کـاش مثل حسین ابراهیمی بومـی بودی تـا چیزی از اون برای من کم نمیداشتی"امید نداشته باش که تیم ملی بری امـا جایی اومدی که میشه رو اروپا فکر کنی.
فراهانی"خداروشکر که داره مثل زمان میشه که محمدی بود "این انگیزه زمانی بوجود میاد که رقابت باشه و فراهانی برای اینکه گلر اول بود پر اشتباه بود .
بشدت روی بومی بودن و سن و سابقه کاپیتان تیمم حساس هستم "امـا اینقدر که محمد مختاری متعصب و با غیرت هست که من اصلا حس نمیکردم یک غیر بومی بازوبند رو داره.محمد سیم خار دار لقبی هستش که امروز ثابت کرد به حق بهش چسبیده.
مرتضی ابراهیمی "هر کی بود با این همه تجربه توی تیم های معتبر یه حساسیتی نشون میداد امـا خیلی جنتلمنـه توی فوتبال .
دوستان به حرکت دست کـبـه دقــــت کنید "این بنده خدا 2 سال میخواد یه تشویقی رو مـد کنه امـا متوجه حرکت دستش نمیشـیم .دوست داره با حرکت دستش هماهنگ باشیم.
-------
بچه های وارش دست و چنجه هاتـون درد نکنه که اون پیراهن دامـاش رو تهیه کردین"یک حرکت باکلاس و عالی که کاملا سایز و اندازه مناسب داشت .دمتون گـرم .
مـرسی بابت هماهنگی جایگاه H و تیفوسی .لعنت به این تازه به دوران رسیده ها همه ناهماهنگی ها توی بازی های مهم برای وجود کذبـ ـشونه.بصراحت میگم حال بهم زن ترین آدم هایی هستن که برای فحاشی منت میکنن امـا شعار های بی حاشیه رو همراهی نمیکنن.(کلا در موردش بعد زیاد باید حرف زد و همینطور لیدر های مازنی)
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه سپتامبر 21, 2013 4:48 am

[quote:bd2669c4da="Dane_Ali"][quote:bd2669c4da="nima_beckham"][quote:bd2669c4da="amirdamashcity"][quote:bd2669c4da="nima_beckham"]تو سایت گل همه ی تورک ها فحش میدند به رشتیا !

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... B2?ICID=OP[/quote:bd2669c4da]

بی پدرا تو فیسبوک هم به میرزاکوچک و گیلانی ها فوش دادن[/quote:bd2669c4da]

بچه های ما خوابیدن فعلا که [b:bd2669c4da]مبادا تورک ها ناراحت بشند و [color=red:bd2669c4da]پانترکیسم[/color:bd2669c4da] اتفاق بیفته[/b:bd2669c4da] از این مزخرفات ! این نفهم ها رو باید ادب کرد ... فعلا یه مدت هست من اعصاب فیسبوک اومدن رو ندارم ولی میدونم اینا چقدر توهین میکنند و از کامنت های سایت گل معلومه ....

گیلان ... سرور آذربایجاننننننننننننننننننننن[/quote:bd2669c4da]

دمت گرم آبره :lol:[/quote:bd2669c4da]

کامنت من

گیلان سرور آذربایجان
اگر نمیتونید واقعیت را بپذیرید بهتره بسوزید
از هر نظر حساب کنی گیلان از آذربایجان برتره بجز لابی و کثافت بازی که مختص شماهاست
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » شنبه سپتامبر 21, 2013 4:51 am

تبریک بابت این پیروزی . /3/
خدا رو شکر به اون چیزی که مستحقش هستیم داریم میرسیم.
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان