[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گسترش فولاد تبریز vs داماش گیلان / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

گسترش فولاد تبریز vs داماش گیلان / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط sepidroudi » جمعه آگوست 23, 2013 9:41 pm

خدایا شکرت - یه ذوقی الان کردم که حد نداره - یه فریادی هم زدم که اهالی خانه بیدار شدند :D

امروز به زور این رفقا ما رو کشوندن بیرون و حتی اجازه رادیو گوش دادن رو به ما ندادن - حتی جایی رفته بودیم (اون بالا بالاها :wink: ) که تلفن آنتن نمیداد - داشتم کلافه میشدم از بی خبری

آخ الان که اومدم هنوز شلوار پامه لب تاپو روشن کردم نتیجه رو دیدم آخ آخ آخ .............

خدایا تره شکر :P

جغلان موتشکریم /3/ /23/ /23/ /23/ /23/ - من چوتو بوخوسم هسه؟ :D
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ahura » جمعه آگوست 23, 2013 9:45 pm

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بلاخره اولين برد و بدست اورديم . روند ناكامي ها شكست طللسم نبردن شكست خدايا شكرت دست همه بازيكنا و كادر فني درد نكنه . واقعا همه خوشحاليممممممممممممممممممممممم :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط armin5 » جمعه آگوست 23, 2013 9:52 pm

/11/ عجب بردی !
آخ قیافه اون گزارشگره باید دیدن داشته . /10/
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط fire_boy » جمعه آگوست 23, 2013 9:53 pm

تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط 777 » جمعه آگوست 23, 2013 10:30 pm

این بردخیلی بهم حال داد
اول بازی ترکیب رو دیدم جاخوردم!2-5-3اونم باحضورالماسخاله...که انصافا منو غافلگیرکرد با بازیش حرکاتش توگوشه ها شبیه حسین ابراهیمی بود :arrow:
تودفاع مختاری خوب بودومحمدی متوسط نظیفکارضعیف وکندوبی هدف
سه تاهافبک مرکزی مون حاجی زاده متوسط بودونسبتا کم اشتباه تربه بازیایه قبل بودکاردوست جنگده بودکه خوب ظاهرشده اماتعویض شدنش اشتباه بودحاجتی هم بدنبود
ازفیکس بازی کردن افشین هم تعجب کردم که الحق والانصاف بدبازی نکرد و دونده تربودوامین هم عالی بازی کرد و واقعا لوکاتونی وار بازی کرد حفظ توپ خوب حرکات بدون توپ جگنده واکثرنبردهوایی روبنفع خودش میکرد وتعویض حسن زاه خوب بود تااومدگل هم زد گذاشت رو دم گزارشگرتبریزی واین بازیکن بطورپیش فرض میخوادگل زیبابزنه ونیمکت نشینی هم براش خوب بود تا یه ذره به خودش بیاد
درست بردیم امایکسری اشکالات دیگه هم داشتیم هم توترکیب وهم اشتباهات فردی
ابراران یک سئوال دهقانی خوبه تودروازه وایسه یادهگانی /10/ (براساس تلفظ گزارشگرتبریز)
ولی بهتره درموردش صحبت نکنیم دوضرب گیرمحضه/15/
[color=red:4a06847a51]امااین بردیه شیرینی ویژه برای من داشت
این بازیرو خونه یکی ازبستگانم توتهران میدیدم که اکثرایاپرسپولیسی بودن یاترک!!!
که خیلی به من زخم زبون میزدن که داماش ضعیف وتیم نیست وگسترش میزنه دو زار بازیکن نداره تاالان برد نداره بزاربازیه پرسپولیس روببینیم اماخب به رسم مهمانوازی واین که یک تیم تبریزی بودگذاشتن ولی برام جهنمی درست کرده بودن این بازیروببینیم که خلاصه همراه شدبابرد داماش گیلان واوناهم دیگه ساکت شده بودن وجوابشون هم توزمین گرفتن اخربازی داماش از اون جهنم برام یک بهشت ساخت ومنم سربلندشدم که ازفرط خوشحالی رفتم یک گوشه توتنهایی بغضم روشکوندم وخیلی این برد برام ویژه بود وهیچ وقت فراموشم نمیشه
ولی چقدسخت دیدن بازیایه داماش ازپشت این جعبه جادویی [/color:4a06847a51]:evil:
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » شنبه آگوست 24, 2013 4:06 am

[quote:3cad5b28b9="MEHRDAD"][quote:3cad5b28b9="majid13"]اومدیم 10 جدول /11/ /11/ /11/ /11/
آقا حال کردید تاپیکهای من همیشه برد داره :D :D :D شوخی کردم خودم به این مزخرفات اصلا اعتقاد ندارم[/quote:3cad5b28b9]

ولی من دارم به پیراهن سفید داماش ایمان میارم! :roll:
تبریک این برد شیرین به همه وارشی ها... به امید پیروزی بر سپاهان و تداوم نتیجه گیری داماش :twisted:[/quote:3cad5b28b9]

[size=24:3cad5b28b9][color=blue:3cad5b28b9]o[/color:3cad5b28b9][color=red:3cad5b28b9]k[/color:3cad5b28b9][/size:3cad5b28b9]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه آگوست 24, 2013 5:12 am

[quote:61f035bd99="khorami201"][quote:61f035bd99="golsar-boy"]خوشحالم که تیم برد و دوستان همه روحیه کامنت گذاشتن پیدا کردن.
امیدوارم همیشه شاد باشید[/quote:61f035bd99]

[size=13:61f035bd99][color=black:61f035bd99][b:61f035bd99]آقا مصطفی[/b:61f035bd99] گل ، از جمله خوبتون خیلی لذت بردم : [b:61f035bd99]"روحیه" [/b:61f035bd99]... واقعا داشتن روحیه و انگیزه در بدترین شرایط معجزه میکنه ، یادمه یک بار [b:61f035bd99]آقا رضا [/b:61f035bd99](abarar1989) کامنتی گذاشته بودند تقریبا با این مضمون که : " چقدر فضای صمیمی سایت بعد از برد رو دوست دارم که همه بچه ها تو سایت خوشحالند" دقیقا بنده هم همین حس رو دارم وقتی می بینم همشهریام برای لحظاتی هم که شده مشقات و مشکلات خودشون و زندگی رو فراموش میکنند و از ته دل شادند...
مسئولین کادر فنی بازیکنان محترم داماش ، مسئولیت سختی دارید ، چه چیزی ارزشمند تر از شادمان کردن دل جوانان و مردمی که دل در گرو این تیم دارند؟
و اما موضوعی رو هم ما هواداران نباید فراموش کنیم و اون هم [b:61f035bd99]مدیریت در مواقع بحران [/b:61f035bd99]تیمه... شاید مدیریت کردن در زمان بحران به مراتب سخت تر از شادی در زمان موفقیت باشه.[/color:61f035bd99][/size:61f035bd99][/quote:61f035bd99]

خواهش میکنم جناب خرمی عزیز و بزرگوار
اما من دوست دارم تمام هواداران همیشه با روحیه حاضر بشن حتی زمانیکه تیم نتیجه نمیگیره. چرا که اعتقاد دارم روحیه داشتن ما هواداراست که به تیم روحیه مضاعف تزریق میکنه و بازیکن میتونه با این روحیه از فکر مشکلات مالی، خانوادگی و ... بیرون بیاد و بهترین عملکرد را داشته باشه کما اینکه تا اینجای کار واقعا هوادارا و بازیکنا با تعصب و روحیه مثال زدنی چیزی کم نذاشتن و جا داره از همه تشکر کنم و امیدوارم در ادامه هم این روند ادامه داشته باشه و روز به روز بیشتر و بهتر هم بشه.
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه آگوست 24, 2013 5:18 am

چرا در این بازی نام اسپانسر روی پیراهن تیم نبود؟
نکنه شرکت فولادو که قرار بود به داماش بدن پس گرفتن؟
اونوقت چرا فقط روی پیراهن دهقانی نام فولاد بود؟
شاید شرکت فولادو قراره به دهقانی بدن /10/ /10/ /10/
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط antiros » شنبه آگوست 24, 2013 5:45 am

خدا رو شکر که به هر طریقی این 3 امتیاز حساس رو گرفتیم و امیدوارم 3 امتیاز سپاهان هم ببریم ... بازی رو ندیدم و اصلا برام مهم نیست چطور بازی کردیم و فقط نتیجه برام مهم ...

[color=black:f90bdee4fc]پ.ن: lvlamad_2010 ابرار دمت گرم که از درو داهاتای ارومیه واسه تشویق تیم شهرت رفتی تا تبریز :P از بقیه ابراران هم تشکر می کنم که پرچم رو تو تبریز هم بالا نگه داشتن ... /3/ [/color:f90bdee4fc]

[img:f90bdee4fc]http://upload7.ir/images/30592088489590435556.jpg[/img:f90bdee4fc]

هرجا اسم از داماش است ، نام یک [color=blue:f90bdee4fc]وارشی[/color:f90bdee4fc] می درخشد :wink:
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه آگوست 24, 2013 5:59 am

دیدار تیمهای فوتبال گسترش فولاد و داماش
http://www.mehrnews.com/detail/Photo/21 ... d-image-12
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط havosh » شنبه آگوست 24, 2013 9:51 am

نماد کاربر
havosh
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » شنبه آگوست 24, 2013 10:10 am

به همه تبریک میگم

فقط ببینید افشین ناظمی چقدر جسور هست. نمیشه فهمید تو فکرش چی میگذره /7/

مربی خیلی خوبی هست
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه آگوست 24, 2013 11:32 am

‏‎Mojtaba Pourbakhsh‎‏
چند خطی برای همکار گزارشگرمان بهزاد وحدت پناهی(گزارشگر بازی داماش و گسترش تبریز)
چند سال پیش در دوره گزارشگران ایران در شبکه سه با یکی از دوستان گزارشگر که متولد 64 بود و به تازگی کارش را شروع کرده بر سر فرهنگ گیلانیان و مبارزات میرزا کوپک خان و...بحث کردم که البته تعدادی از همکاران مرکز گیلان که همراه ما در دوره حضور داشتند از من خواستند که بحث را ادامه ندهم وقتی که میبینم طرف مقابل تمام دنیا را تنها در شهر خودش میبیند...گذشت تا اینکه در بازی ملوان در تبریز تماشاگران سنگی را به سر پورغلامی زدند و آن دوست عزیز در گزارش اعلام کرد که هیچ اتفاقی به وجود نیامده و پورغلامی بی جهت بر روی زمین افتاده که البته این عزیز چند روز بعد با ارسال نامه مکتوب اشتباهش را پذیرفت بعد از ان هم چندیدن و چند بار شاهد اینگونه اتفاقات توسط دوستان بودیم اما به تازگی عزیز دیگر به نام بهزاد وحدت پناهی بخاطر اینکه تسلط به زبان آذری ندارد و همواره توسط هواداران در تبریز تحت فشار است با لگد مال کردن تیمهای حریف و بی ارزش شمردن آنها سعی در پوشش این نقطه ضعف خود و به دست آوردن دل هواداران دارد اما واقعا به چه قیمت ...بارها برای خود من پیش آمده که دوستان هم استانی بخاطر تعصبی که به تیمشان دارن گاهی انتظار دارن ما هم در گیلان به این سبک گزارش کنیم اما پس از چند روز همان عزیزان میگویند شما حق داشتید فرهنگ ما گیلانیان اجازه نمیدهد مثل بعضی ها رفتار کنیم و باید همیشه پرستیژ و کلاس بالای گیلانی بودن را حفظ کنیم ما در گیلان برای تمام تیمهای ایران احترام قائل هستیم و سعی میکنیم حقمان را در فوتبال بگیریم و هیچوقت دست به کارهای افراطی نخواهیم زد حتی اگر روز تیممان بد بازی کند میگوییم بد بودیم و باختیم نه اینکه وقتی بازیکن حریف یک ایستگاهی 40 متری را گل کند بگوییم بازیکن حریف خوب نزد بلکه باشانسی بوده که توپ حریف گل میشود و ......
در بازی استقلال در دو صحنه مشکوک به پنالتی اعلام کردم که این دو صحنه پنالتی بود تا دو روز هنگام خواب با خودم میگفتم نکنه اشتباه کردم و بخاطر تعصب به استانم به نا حق این جمله رو گفته باشم که البته به همین خاطر روزنامه های سوگلی های پایتخت هم برایم جبران کردند و حسابی انتقاد کردند اما بعد در برنامه نود هر دو صحنه پنالتی تشخیص داده شد تا خیالم راحت بشه اما واقعا دوست عزیزم بهزاد ووحدت پناهی از اینکه 90 دقیقه با توهین و خار کردند تیم حریف روی اعصاب مردم یک استان اسکی رفتی خوشحالی .واقعا این هنره و آیا چشم انداز افق رسانه و اصل بی طرفی در رسانه رعایت شده خدا شاهد من همه تیمهای گیلانی اعم از لیگ برتری دسته 2 دسته 3 رو دوس دارم و همیشه میخوام که اونها در بازیهاشون حریف رو شکست بدن اما این حس رو بیرون اتاق گزارشگری میزارم و میرم پشت میککروفون میشینم و خدا رو شکر مثل شما تا حالا شالگردن هیچ تیمی رو به گردن خودم ننداختم در پایان آرزو میکنم گزارشگر همیشه گزارشگر باشه و پرچم هواداری تیمشو از پشت میکروفن تکان نده ..

عکس: سمت چپ مجتبی ساعی - سمت راست بهزاد وحدت پناهی عزیز با شالگردن تراکتور (گزارشگر بازی داماش و گسترش)

DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mostafa » شنبه آگوست 24, 2013 2:24 pm

[b:0e896c6d1d]این هم خلاصه کامل تر بازی (7 دقیقه و 30 ثانیه)[/b:0e896c6d1d]
http://footballitarin.com/video_page.php?id=6561

[color=blue:0e896c6d1d][b:0e896c6d1d]انصافا داماش بازی رو بسیار خوب و حرفه ای مدیریت کرد. در این لیگ فشرده باید بجز بازی زیبا، حتما به فکر حفظ نتیجه هم باشیم.[/b:0e896c6d1d][/color:0e896c6d1d]
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط nariman_aberar » شنبه آگوست 24, 2013 3:34 pm

[quote:a9a90b515f="popo131"]‏‎Mojtaba Pourbakhsh‎‏
چند خطی برای همکار گزارشگرمان بهزاد وحدت پناهی(گزارشگر بازی داماش و گسترش تبریز)
چند سال پیش در دوره گزارشگران ایران در شبکه سه با یکی از دوستان گزارشگر که متولد 64 بود و به تازگی کارش را شروع کرده بر سر فرهنگ گیلانیان و مبارزات میرزا کوپک خان و...بحث کردم که البته تعدادی از همکاران مرکز گیلان که همراه ما در دوره حضور داشتند از من خواستند که بحث را ادامه ندهم وقتی که میبینم طرف مقابل تمام دنیا را تنها در شهر خودش میبیند...گذشت تا اینکه در بازی ملوان در تبریز تماشاگران سنگی را به سر پورغلامی زدند و آن دوست عزیز در گزارش اعلام کرد که هیچ اتفاقی به وجود نیامده و پورغلامی بی جهت بر روی زمین افتاده که البته این عزیز چند روز بعد با ارسال نامه مکتوب اشتباهش را پذیرفت بعد از ان هم چندیدن و چند بار شاهد اینگونه اتفاقات توسط دوستان بودیم اما به تازگی عزیز دیگر به نام بهزاد وحدت پناهی بخاطر اینکه تسلط به زبان آذری ندارد و همواره توسط هواداران در تبریز تحت فشار است با لگد مال کردن تیمهای حریف و بی ارزش شمردن آنها سعی در پوشش این نقطه ضعف خود و به دست آوردن دل هواداران دارد اما واقعا به چه قیمت ...بارها برای خود من پیش آمده که دوستان هم استانی بخاطر تعصبی که به تیمشان دارن گاهی انتظار دارن ما هم در گیلان به این سبک گزارش کنیم اما پس از چند روز همان عزیزان میگویند شما حق داشتید فرهنگ ما گیلانیان اجازه نمیدهد مثل بعضی ها رفتار کنیم و باید همیشه پرستیژ و کلاس بالای گیلانی بودن را حفظ کنیم ما در گیلان برای تمام تیمهای ایران احترام قائل هستیم و سعی میکنیم حقمان را در فوتبال بگیریم و هیچوقت دست به کارهای افراطی نخواهیم زد حتی اگر روز تیممان بد بازی کند میگوییم بد بودیم و باختیم نه اینکه وقتی بازیکن حریف یک ایستگاهی 40 متری را گل کند بگوییم بازیکن حریف خوب نزد بلکه باشانسی بوده که توپ حریف گل میشود و ......
در بازی استقلال در دو صحنه مشکوک به پنالتی اعلام کردم که این دو صحنه پنالتی بود تا دو روز هنگام خواب با خودم میگفتم نکنه اشتباه کردم و بخاطر تعصب به استانم به نا حق این جمله رو گفته باشم که البته به همین خاطر روزنامه های سوگلی های پایتخت هم برایم جبران کردند و حسابی انتقاد کردند اما بعد در برنامه نود هر دو صحنه پنالتی تشخیص داده شد تا خیالم راحت بشه اما واقعا دوست عزیزم بهزاد ووحدت پناهی از اینکه 90 دقیقه با توهین و خار کردند تیم حریف روی اعصاب مردم یک استان اسکی رفتی خوشحالی .واقعا این هنره و آیا چشم انداز افق رسانه و اصل بی طرفی در رسانه رعایت شده خدا شاهد من همه تیمهای گیلانی اعم از لیگ برتری دسته 2 دسته 3 رو دوس دارم و همیشه میخوام که اونها در بازیهاشون حریف رو شکست بدن اما این حس رو بیرون اتاق گزارشگری میزارم و میرم پشت میککروفون میشینم و خدا رو شکر مثل شما تا حالا شالگردن هیچ تیمی رو به گردن خودم ننداختم در پایان آرزو میکنم گزارشگر همیشه گزارشگر باشه و پرچم هواداری تیمشو از پشت میکروفن تکان نده ..

عکس: سمت چپ مجتبی ساعی - سمت راست بهزاد وحدت پناهی عزیز با شالگردن تراکتور (گزارشگر بازی داماش و گسترش)

[/quote:a9a90b515f]

ذم گزارشگر اونا گرم . تو ایران این حرف ها هیچ ارزشی نداره ... شما هم یاد بگیرید برای داماش و ملوان همینجوری گزارش کنید ... واقعا بعضی وقت ها شما گزارشگر های گیلان اینقدر سعی میکنید اعتدال رو رعایت کنید که دیگه به نفع حریف گزارش میکنید !
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 29, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 8 مهمان