این بردخیلی بهم حال داد
اول بازی ترکیب رو دیدم جاخوردم!2-5-3اونم باحضورالماسخاله...که انصافا منو غافلگیرکرد با بازیش حرکاتش توگوشه ها شبیه حسین ابراهیمی بود
تودفاع مختاری خوب بودومحمدی متوسط نظیفکارضعیف وکندوبی هدف
سه تاهافبک مرکزی مون حاجی زاده متوسط بودونسبتا کم اشتباه تربه بازیایه قبل بودکاردوست جنگده بودکه خوب ظاهرشده اماتعویض شدنش اشتباه بودحاجتی هم بدنبود
ازفیکس بازی کردن افشین هم تعجب کردم که الحق والانصاف بدبازی نکرد و دونده تربودوامین هم عالی بازی کرد و واقعا لوکاتونی وار بازی کرد حفظ توپ خوب حرکات بدون توپ جگنده واکثرنبردهوایی روبنفع خودش میکرد وتعویض حسن زاه خوب بود تااومدگل هم زد گذاشت رو دم گزارشگرتبریزی واین بازیکن بطورپیش فرض میخوادگل زیبابزنه ونیمکت نشینی هم براش خوب بود تا یه ذره به خودش بیاد
درست بردیم امایکسری اشکالات دیگه هم داشتیم هم توترکیب وهم اشتباهات فردی
ابراران یک سئوال دهقانی خوبه تودروازه وایسه یادهگانی

(براساس تلفظ گزارشگرتبریز)
ولی بهتره درموردش صحبت نکنیم دوضرب گیرمحضه/15/
[color=red:4a06847a51]امااین بردیه شیرینی ویژه برای من داشت
این بازیرو خونه یکی ازبستگانم توتهران میدیدم که اکثرایاپرسپولیسی بودن یاترک!!!
که خیلی به من زخم زبون میزدن که داماش ضعیف وتیم نیست وگسترش میزنه دو زار بازیکن نداره تاالان برد نداره بزاربازیه پرسپولیس روببینیم اماخب به رسم مهمانوازی واین که یک تیم تبریزی بودگذاشتن ولی برام جهنمی درست کرده بودن این بازیروببینیم که خلاصه همراه شدبابرد داماش گیلان واوناهم دیگه ساکت شده بودن وجوابشون هم توزمین گرفتن اخربازی داماش از اون جهنم برام یک بهشت ساخت ومنم سربلندشدم که ازفرط خوشحالی رفتم یک گوشه توتنهایی بغضم روشکوندم وخیلی این برد برام ویژه بود وهیچ وقت فراموشم نمیشه
ولی چقدسخت دیدن بازیایه داماش ازپشت این جعبه جادویی [/color:4a06847a51]:evil: