[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان-فجرسپاسی/عکس ها-خبرهای کوتاه و نظرات

داماش گیلان-فجرسپاسی/عکس ها-خبرهای کوتاه و نظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط alimoteboy » چهارشنبه ژانويه 09, 2013 2:03 pm

[quote:0d2c34aa9f="ali126"]من به شخصه دوست دارم با پرسپولیس نخوریم چون....دیگه خودتون میدونیم ناداوری و...[/quote:0d2c34aa9f]
بنظر من نداوری وجود نداره برای جام حذفی مطمعنم غیر اینکه تو فینال ناداوری بشه یا توانی
نماد کاربر
alimoteboy
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 03, 2012 12:00 am

پستتوسط mehdi369 » چهارشنبه ژانويه 09, 2013 2:04 pm

آیا ملوان زنانه بازارتر میشود؟ /10/
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%A7%D9%86
نماد کاربر
mehdi369
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Dane_Ali » چهارشنبه ژانويه 09, 2013 2:04 pm

شیرازی های عزیز ما بی غیرتیم ؟ :cry:

غیرت را از جوانان شیرازی آموختم آنگاه که در روز دیدار تیم شهرشان با لنگی های پایتخت 80 درصد ورزشگاه قرمز بود :lol:
نماد کاربر
Dane_Ali
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » چهارشنبه ژانويه 09, 2013 2:04 pm

خداییش شانس با ما یار بود که نباختیم تیم اصلا در حد انتظار نبود ولی باز خدا رو شکر تو این دو سه بازیه اخیر آبشک در حد انتظار ظاهر نشده هنوز به آمادگی نرسیده نیکبختم همین طور امروز کاملا مشخص بود که هافبک ها در رسوندن توپ به فورواردها دچار مشکل بودند
ضمنا دوستانی که همش از فراهانی ناامید بودید فکر کنم امروز جوابتونو گرفتید
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه ژانويه 09, 2013 2:07 pm

آسیا آسیا ما داریم می آییم
پس پس و اس اسو بین راه ...
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط Daniial » چهارشنبه ژانويه 09, 2013 2:07 pm

[size=18:68f275c2bf]تماشاگرای شیرازی با فحاشی به مردم دیار میرزا فهم و فرهنگ پایین خودشونو ثابت کردن[/size:68f275c2bf]
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه ژانويه 09, 2013 2:10 pm

یک چیز دیگه ای یادم رفت بگم این بود که رفاقت و موفقیت تیم چقدر در بین بازیکنان بزرگ ما ( مهدوی و ابراهیمی ) موج می زنه و همینه که همیشه این 2 تا مثل بت هایی از فوتبال رشت هستند و تا ابد خواهند ماند ...

تو تیمی مثل استقلال و بازیکنانی که از نا کجا آبادها اومدن توش و ادعاشون گوش فلک رو داره پاره می کنه ، هنوز مشکل سر بستن بازوبند کاپیتانی دارند و یک روز این قهر می کنه ، یک روز اون قهر می کنه ، یک روز اون خوشحال نیست و ....

اما تو تیمی مثل داماش این یک مسئله حل شده هست و من به یاد ندارم حداقل در این چند سال اخیر ، مشکلی برای بستن بازوبند داشته باشیم ...

اتفاقا برای خود من بازوبند نبستن ابراهیمی و بعدش مهدوی خیلی بیشتر ارزش داشت ....

دمشون گرم و ما که کلی حال کردیم ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » چهارشنبه ژانويه 09, 2013 2:10 pm

تبريك به خاطر برد و صعود به نيمه نهايي
...
خيلي فاجعه بازي كرديم، برنامه اي براي برد نداشتيم و انگار تيم رفته بود براي پنالتي ،نيكبخت اصلا معلوم نيست وظيفش چيه درخشان داره بد از نيكبخت استفاده ميكنه، از وقتي نيكبخت اومده ، جهانبخش و ابراهيمي كلا محو شدن و تيم ما تو موقعيت سازي دچار مشكل شده
تيم جوان فجرواقعا به خاطر بي تجربگي نتونست مارو ببره، مخصوصا نيمه اول و آخر نيمه دوم،
با اومدن مهدوي آخر بازي (وقت اضافه دوم) ميدان رو دردست گرفتيم؛ نميدونم درخشان چرا زودتر از مهدوي و سهرابي استفاده نكرد؟؟؟
در مورد گزارشگر به نظر من بيطرفترين گزارشگر ايراني بود كه من ديدم، به هر حال گزارشگراي ديگه بصورت فاجعه يكطرفه گزارش ميكنند مخصوصا در تبريز نژاد پرست
در مورد تماشاگران شيرازي ، متاسفانه ميتونم بگم در آخر بازي فحاشي هاي بدي كردند؛ كه حداقل از شيرازي ها انتظار نداشتيم، ولي اينو بگم كه تو اون صحنه تحريك شدند، نميدونم ،بازيكن ما بود يانه چند تا اعتراض كرد كه باعث فحاشي شيرازي ها شد، ولي انصافا از همه شهرهايي كه داماش توش رفته كمتر بود تا قبل از اون فقط تيم خودشون رو تشويق ميكردند و شعاراشون در حد كري خاني بود و اون بازي كذايي رو به ما گوشزد ميكردند؛ ولي انصافا همه تماشاگراي شيرازي با فحاشي هاي آخر بازي همراهي نكردند؛ولي اي كاش آخر بازي خراب نميكردند ...
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط siabagh در چهارشنبه ژانويه 09, 2013 2:14 pm .
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » چهارشنبه ژانويه 09, 2013 2:10 pm

همین کاکو های سیاه سوخته گشاد السلطـنه کم مونده بود فرهنگ و ادب شهرشون رو به رُخ بکشن که کشیدن ! ..
شهر گل و گلاب و حافط و سعــدی ...!
بازی برگشتی هم وجود داره ؛ مثل اینکه بازی برگشت باید یه چند بیت شعر حافظ و سعدی جـدیـد براشون بـگیم !!
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه ژانويه 09, 2013 2:13 pm

[quote:2a94fad358="majid13"]بابام میدونه من چقد بعد باخت داماش داغون میشم از دقیقه 80 تا آخر بازی یکسره داشت میگفت خب داماش واقعا خیلی خوب بازی کرد همین که تا اینجا اومده کلی ارزش داره و ... مثلا میخاست منو دلداری بده منم تا آخر بازی اینقد محو بازی بودم یه لحظه هم به حرفش گوش ندادم که چی داره میگه خلاصه حدود 40 دقیقه حرف ولی من جز چند جمله هیچی نفهمیدم :D[/quote:2a94fad358]

دم خودتو پدر و همه رشتیای با تعصب گرم...
همسر منم اهل تهرانه و الان یه داماشی شده از ترسه اینکه من سکته کنم بغض کرده بود... :P :P :P :P :x :x :x :x :x
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Dane_Ali » چهارشنبه ژانويه 09, 2013 2:17 pm

راستی وقتی مهدوی اومد تو زمین چرا نظیفکار بازوبند و نداد ؟؟؟؟؟؟؟ /15/
نماد کاربر
Dane_Ali
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه ژانويه 09, 2013 2:21 pm

[quote:5eb0bd081e="Dane_Ali"]راستی وقتی مهدوی اومد تو زمین چرا نظیفکار بازوبند و نداد ؟؟؟؟؟؟؟ /15/[/quote:5eb0bd081e]

کار بسیار درستی کرد
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط khorami201 » چهارشنبه ژانويه 09, 2013 2:21 pm

[quote:5d99f12fde="alex00755"][quote:5d99f12fde="majid13"]بابام میدونه من چقد بعد باخت داماش داغون میشم از دقیقه 80 تا آخر بازی یکسره داشت میگفت خب داماش واقعا خیلی خوب بازی کرد همین که تا اینجا اومده کلی ارزش داره و ... مثلا میخاست منو دلداری بده منم تا آخر بازی اینقد محو بازی بودم یه لحظه هم به حرفش گوش ندادم که چی داره میگه خلاصه حدود 40 دقیقه حرف ولی من جز چند جمله هیچی نفهمیدم :D[/quote:5d99f12fde]

همسر منم اهل تهرانه و الان یه داماشی شده از ترسه اینکه من سکته کنم بغض کرده بود... :P :P :P :P :x :x :x :x :x[/quote:5d99f12fde]

[color=black:5d99f12fde]خدا آقا مجید و باباشون رو
alex00755 و همسر محترمشون رو
و همه دوستان وارشی رو حفظ کنه و طول عمر با عزت به همشون بده.[/color:5d99f12fde]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه ژانويه 09, 2013 2:29 pm

[quote:7f3bb65e4c="khorami201"][quote:7f3bb65e4c="alex00755"][quote:7f3bb65e4c="majid13"]بابام میدونه من چقد بعد باخت داماش داغون میشم از دقیقه 80 تا آخر بازی یکسره داشت میگفت خب داماش واقعا خیلی خوب بازی کرد همین که تا اینجا اومده کلی ارزش داره و ... مثلا میخاست منو دلداری بده منم تا آخر بازی اینقد محو بازی بودم یه لحظه هم به حرفش گوش ندادم که چی داره میگه خلاصه حدود 40 دقیقه حرف ولی من جز چند جمله هیچی نفهمیدم :D[/quote:7f3bb65e4c]

همسر منم اهل تهرانه و الان یه داماشی شده از ترسه اینکه من سکته کنم بغض کرده بود... :P :P :P :P :x :x :x :x :x[/quote:7f3bb65e4c]

[color=black:7f3bb65e4c]خدا آقا مجید و باباشون رو
alex00755 و همسر محترمشون رو
و همه دوستان وارشی رو حفظ کنه و طول عمر با عزت به همشون بده.[/color:7f3bb65e4c][/quote:7f3bb65e4c]

سپاسگزارم آقای خرمی دوست داشتنی...من محمد هستم.
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » چهارشنبه ژانويه 09, 2013 2:34 pm

خدایی نیکبخت خیلی ضعیفه.هادی نباید رو نیمکت بشینه.حاجی زاده هم خیلی ضعیف بود.ابشک هم همینطور.امیدوارم درخشان یه فکری بکنه
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان