توسط soroosh8 » جمعه نوامبر 29, 2013 7:36 pm
[quote:2366cf39dd="Rasht131"][quote:2366cf39dd="soroosh8"][quote:2366cf39dd="Rasht131"]من که میگم هر مشکل و خرده حسابی هست بیرون بعد بازی باهاشون تسفیه حساب کنیم ، داخل ورزشگاه بهونه دست کسی ندیم که باز جناب دکتر حسن زاده (!) بخوان امتیاز کم کنن!
ضمنا اونجور که مسئولین کمیته انضباطی میگفتن اگه از تیمی که امتیاز کسر شده اون تیم بازم مرتکب تخلف بشه بار دوم امتیاز بیشتری کسر میشه ، بنابراین اگه فحاشی کنیم احتمالا 2 یا 3 امتیاز ازمون کم میشه (با توجه به سابقه درخشان کمیته انضباطی مقابل داماش کوچکترین حرکات ما رو اونا زیر ذره بین میبرن تا امتیاز کم کنن)
پس داخل ورزشگاه نباید بهونه دست کسی بدیم
اما بیرون ورزشگاه که نه ناظری هست و نه نماینده فدراسیونی میشه انتقام بازی رفت رو گرفت[/quote:2366cf39dd]
حالا اینقدر مثل همیشه فحش بدید ندید راه بندازید تا همه سر در گم بشن,ولی انزلیچی ها قبل بازی همه متحد یک صدا میان که فحش بدن!!!![/quote:2366cf39dd]
آبرار میدونم ، اونا فقط هدفشون اینه که بیان و ما رو تحریک کنن ، ولی فکر کنم ما بتونیم با شعار "خارجی بی ادب" هم اونا رو ساکت کنیم هم جو رو علیه اونا برگردونیم تا ناظرین بیشتر رو اونا زوم کنن[/quote:2366cf39dd]
[color=darkblue:2366cf39dd]
[size=18:2366cf39dd]
من اهل فحاشی نیستم برادر من,ولی عمرا جلو هیشکی رو نمیگیرم,بذار همه راحت باشن,اونا قبل بازی هایی که اونجا هست توی سایتشون نقشه کشتن مارو میکشن بعد بعضی عزیزان ما اینجا روشن فکر بازی در میارن!میتونی خودتون رو بذارید جای اون پسری که شیشه خرد شد کامل توی صورتش؟
حرف من اینه,با خشونت مخالفم,ولی جویی که پارسال ایجاد شد که فحش ندید ندید ندید انقدر توی سایت بود حال آدم بهم میخورد,بعد نیم فصل پیش وحشی بازی های اونا دیده نشد!کلا خواهش میکنم از همه آبرارها,فقط در مورد بازی نظر بدید,حواشی رو بیخیال بشید,انقدر میگید که خودتون باعث زوم بیشتر میشید!!!![/size:2366cf39dd][/color:2366cf39dd]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
soroosh8 در جمعه نوامبر 29, 2013 7:48 pm .