[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - چند کلامی با بازیکنان داماش گیلان؛ تیمتان امشب بی تماشاگر بود

چند کلامی با بازیکنان داماش گیلان؛ تیمتان امشب بی تماشاگر بود

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط fire_boy » يکشنبه سپتامبر 08, 2013 11:18 pm

حیفم اومد این شعر و نگم و برم
[color=black:46889b3a58][size=18:46889b3a58]70 سال عبادت یک شب به باد میره[/size:46889b3a58][/color:46889b3a58]
از گیگز بگیر تا لوسیو همه پَــــــــر!
هنوز حرکت فصل گذشته م ح (به قول دوستان) یادم نرفته بازوبندم به بازو داشت آخر بازی سمت تماشاچیا نیومد تیم رو جمع کرد و رفت
...
شب همه وارشی اااا خوش :)
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط Dane_Ali » يکشنبه سپتامبر 08, 2013 11:35 pm

مثله اینکه بعضیا واقعا فکر میکنن لوسیو و رایان گیگز و غیره هستند

کاش ازین به بعد روی نحوه ی تشویق کردن و اینکه چه کسی چقدر تشویق بشه و القاب دادنها توجه بیشتری کنیم

مهم نیست این صحبت ها
مشکلی نیست ما این بی مهری ها رو تحمل میکنیم و همچنان تا اونجا که از دستمون بر میاد حامیه تیممون داماش خواهیم بود
البته از دست ما جوانان بیکار ( من ) کاره دیگه ای هم برنمیاد

البته سعادت نداشتم امشب در جمع دوستان باشم هرچند دیشب اطلاعیه رو دیدم اما پیش خودم گفتم خیلیا هستند نسبت به من اولویت دارن پس دست نگه داشتم
نماد کاربر
Dane_Ali
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 4:39 am

دوستان گلم
من دیشب در این مراسم با شکوه بودم و خیلی هم بهم خوش گذشت
از همه دوستان بخصوص آبرار مهرداد و مازیار عزیز و علی خیرخواه (شاه دوماد گل)و حامد با استعداد ، آبرار رضا هزار و نهصد و خورده ای و پوریای دوست داشتنی همونطور که حضوری تشکر کردم اینجا هم تشکر میکنم و همینطور خسته نباشید به همه اونهایی که زحمت کشیدن و من نمیشناسمشون میگم.
یه تشکر ویژه هم از همه دوستانی که اومدن دارم و از نیومدن بازیکنان هم ناراحت نیستم.
به نظر من جشن دیشب متعلق به ما بود و نه اونها و درسته اگر میومدن خوشحال تر میشدم ولی نیومدن هم که نیومدن ، انگار چندتا مهمان دعوت کردی و اونا دوست نداشتن بیان.
حالا چندتا اتفاق میفته، بعضی ها با چنین مهمانهایی مقابله به مثل میکنن، مثلا وقتی تو خیابون دیدن تحویلش نمیگیرن و یا در مراسمهای طرف مقابل شرکت نمیکنن و بعضی های دیگه برای نشون دادن بزرگواری خودشون و شرمنده کرده طرف مقابل همچون گذشته بهش احترام میزارن و تحویلش میگیرن.
من به این مسایل کاری ندارم و نمیگم کدوم درسته و کدوم غلط ولی با خوندن کامنتهای دوستان میخام اینو بگم در استادیوم پیرعضدی میزبان بازیکنان داماش نیستن که ما تحریمشون کنیم در این شهر قدمت ما بیشتر از هر بازیکنیه و ما بیشتر از همشون حق داریم، ما باید در استادیوم حضور داشته باشیم و میزبان خوبی برای باشگاه محبوب شهرمون باشیم و اگر از بازیکنی دلخور هستیم میتونیم تنها با تشویق مستقیم تیم (نه با فریاد اسم و لقب بازیکن) دلخوریمونو نشون بدیم.
همچنین باید اونهایی که در جشن بودن نظیر افشین خان ناظمی باتعصب و علی چیلاورت و ربیعی فر و ... را بیشتر تشویق کنیم تا بدونن برای ما کسی که بهمون احترام بزاره چقدر عزیز خواهد بود.
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط Soheil7004 » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 5:04 am

هیچ چیز و هیچکس مهمتر از خود تیم نیست افراد میان و میرن آنچه که باید پابرجا بمونه تیم هست
تا اونجایی من دیدم کسی به چشم و ابروی کسی توهین نکرد وتنها به نحوه ی بازی ایراد وارد بود
به فرض اگرچند مورد انتقاد نادرست هم وجود داشت که نداشت نباید به حساب کل مجموعه نوشته میشد وسایرزحمات دوستان زیر سوال میرفت.
ای کاش بجای این زود رنجی ها به آن همه حمایت های همین هواداران هم توجه میشد.
نماد کاربر
Soheil7004
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 06, 2013 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 5:13 am

آقایون این سایت مطعلق به هوادار هستش،بعضی ها وقتی وقت تمرین با غرور راه میرن،تمرین رو جدی نمیگیرن وقتی گند میزن تو بازی،امثال ما هم میریم اینارو تو تمرین تشویق میکنیم،معلومه که تره هم خورد نمیکنن واسه هوادار.

هوادار پلی هستش برای بعضیا برای شهرت،بازیکنان ما گذشته خودشونو یادشون نره،فقط بدونید این هوادار بودش که شما به اینجا رسیدید.

و فراموش نکنید که حالا اینا منتظرند بگن تو سایت به ما انگ زدن.پس قضیه رو همینجا کات کنید،

وممنون از مدریت سایت وبچه های که زحمت کشیدن جشن به اون قشنگی اجرا شد
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 5:20 am

دیشب همچی عالی بود..جای بازیکنا واقعا خالی بود.بازیکنا باید حرفه ای عمل کنن فوتبال همینه خوب بازی کنی تشویق میشی بد بازی کنی مورد انتقاد قرار میگیری همه ی بازیکنا باید بدونن این تماشاگرا باعث میشن بازیکن پیشرفت کنه و به اینجا برسه و نباید گذشتشونو فراموش کنن...دیشب وقتی فیلم گلهای افشین چاوشی رو نشون دادان حاضرین تو سالن همایش یک صدا افشین چاوشی رو تشویق کردن و یک صدا گفتن افشین اقای گل اما افشین نبود که به احساسات هوادارا پاسخ بده... حیف که بازیکنا تو این مراسم باشکوه نبودن حیف...از همه ی مدیران سایت ممنونم به خاطر برگزاری این مراسم خیلی زحمت کشیدن و بهشون خسته نباشید میگم. .
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 5:48 am

[b:19b315d4f5]من که نتونستم بیام ولی الان که نظرات دوستان رو خوندم موهای تنم سیخ شد،واقعا اینا از محبت زیاده که اینطور میشه...
2ساله پول نگرفتن خیال کردن باید هرکاری میخوان بکن،آخه پسر خوب تو که بالاخره پولتو میگیری،پدرای ما 6ماه به 6ماه حقوق نمیگیرن مرد مومن :?:
واقعا نمک نشناس هستن،حالا خوبه فحش ناموس نخوردن مثل ملوانیا!!!
برای دوست عزیز آقایان "م ح" و "ع ن " بسیار متاسفم،دست شما درد نکنه،بفرمایید توی زمین راه برین فقط،هرچی دوست داشتی توپ از دست بده گلم...[/b:19b315d4f5]
ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط somehsara » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 5:51 am

آقا من راه دور زندگی می کنم نتونستم بیام ولی جدی هیچ بازیکنی نیومد؟؟؟؟
تصوير

وبلاگ تیفوسی های داماش

http://damashrasht.mihanblog.com/
نماد کاربر
somehsara
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 18, 2013 12:00 am

پستتوسط amir-damashi » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 5:58 am

دیشب خیلی ناراحت وعصبانی بودم،
سعی کردم زیاد کامنت نذارم تا کمی اروم بشم...
اما بازم که فک میکنم بازم اعصابم خراب میشه،
نیومدن که نیومدن،فدای سرمون که نیومدن،
آدم های بزرگ این شهر اومدن،نماینده مجلس وشورای شهر،
ریئس یگان ویژه استان،مدیرعامل اسبق استقلال رشت و...
اینا که دربرابر اونا عددی نیستن،
به قول امین اسدالله پور وقتی که بازیکنی با غرور تو تمرین راه میره و هوادار بی ریا و از روی عشق اون بازیکنو تشویق میکنه بایدم همین بشه که میبینیم،
به قول گلساربوی دیگه نباید تو تشویق ها از اسامی بازیکنان استفاده کنیم ،فقط باید یکصدا نام داماش گیلان رو فریاد بزنیم،
تجربه نشون داده (چه اینجا و چه شهرهای دیگه) بازیکن رو که زیاد تشویق کنی جوگیر وگستاخ میشه و فک میکنه که دیگه چه خبره...!!

یه پیشنهاد هم برای کاربران عزیز این سایت دارم ،
کسانی که برای تصویر آواتارشون از عکس بازیکنای داماش استفاده کردن لطفا تغییرش بدن وبجاش لوگوی باشگاه داماش رو بذارن...
/7/
رو قلب ما نـــوشــته
فقط داماشو عشقه
نماد کاربر
amir-damashi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 31, 2011 12:00 am

پستتوسط hesam150 » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 6:46 am

هرکس به طریقی دل ما می شکند
بیگانه جدا، دوست جدا می شکند
بیگانه اگر می شکند حرفی نیست
از دوست بپرسید که چرا می شکند
کرمان را به یاد بیاورید. تیمی که هوادارانش سرمربی تیم را فراری دادند و با کادرفنی تیم دست به یقه شدند. اهواز را به یاد بیاورید که با وجود تیمی آسیایی که برای قهرمانی بسته شده، اما باز هم اغلب نگاه ها به استقلال تهران است. شیراز را به یاد بیاورید که شاغلام پیروانی که نامش با فجر عجین شده، از هوادارانش گله می کند که چرا در بازی با استقلال نسبت هواداران فجر به تیم آبی پوش 1 به 5 بود!!! تبریز را به یاد بیاورید که با وجود سرمربی کاردانی چون مجید جلالی، باز هم فریاد اعتراض هواداران از دقیقه ی 30 به گوش می رسد. انزلی را به خاطر بیاورید و مصاحبه های کادرفنی و بازیکنان ملوان در مورد هوادارانشان در چند روز گذشته. تهران را به یاد بیاورید با فریاد های ((بازیکن بی غیرت)) و ((علی فقط کریمی)) و ((امیر یادت باشه، فرهاد باید باشه))......
حال به یاد بیاورید بازی نیمه نهایی جام حذفی سال گذشته را. جایی که ابوذر رحیمی پنالتی اش را به تیر کوباند و تشویق شد. جایی که اشک حسین ابراهیمی و ابوذر رحیمی و بقیه ی بازیکنان با هق هق هواداران همراه بود......
می دانم که از فولاد و نفت و مس و ...پیشنهاد داشتی. می دانم 3 فصل حقت را نگرفته ای. می دانم روز خوب و بد بازیکن چیست و همه ی توجیهات را خوب می دانم. اما تو نیز بدان که من 3 سال استرس پولی را داشتم که از آن توست. چه شب ها که به امید گلزنی تو به صبح رسانده ام و چه اشک ها و لبخندها که پای یک شوت تو ریخته ام. استرس داشتم که این فصل لعنتی نقل انتقالات چرا تمام نمی شود تا بازیکنان داماش ندای کوچ سر ندهند. دشمنی با فدراسیون و کمیته ی انضباطی ورسانه ها و مالک قبلی و سرمربی پیشین، همه را به جان خریدم تا از حق پایمال شده ی تو دفاع کنم. اما امروز............
این بازی که شروع شده است، پایان خوش نخواهد داشت. اگر بازیکن باهوادار خودی درگیر شود، ضربات مشت تنها داماش را نشانه خواهد گرفت. این لجبازی باید هر چه سریعتر تمام شود تا این زخم تازه (که از کهنه زخم ها به مراتب دردناک تر است) التیام یابد. شاید این سرنوشت هواداران داماش باشد:
[size=18:9982d2f37d][color=red:9982d2f37d]حنجره ای زخمی و دلی زخمی تر[/color:9982d2f37d][/size:9982d2f37d]
بی مزد بود و منت هر خدمتی که کردم
یا رب مباد کس را مخدوم بی عنایت
امشب صدای تیشه از بیستون نیامد / شاید به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط havosh » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 6:46 am

من اون موقع هم موافق اون سبک انتقاد از م.ح و ع.ن نبودم با تمام احترام واسه دوستان منتقد ؛ اخیرا جنس انتقادای بعضی بزرگواران جوری بود که رعایت یکسری مسائل نظیر بزرگتری یا سابقه ی بازیکن رو نمی کرد. در صورتی که خود اون نقد ، مثلا همون ولز معروف ، از نظر زیرکی و ذوق ادیبانه هیچ کم و کسری نداشت .

از یه طرف بازیکنان با این حرکتشون به نوعی ثابت کردن که اونا هم مثل درصدی از تماشاگران بیشتر طالب شعارهایی نظیر عمو سبزی فروش ، بشکن بشکنه و ... هستن تا 90 دقیقه تشویق سرپا و پرچم های سه در چهار و اینجور داستان ها .
همین الان اگه داماش قهرمان کشور بشه با بهترین خط دفاعی ، آیا دوای درد حنجره ی آسیب دیده و دست های کبود کسی هست ؟

چطور وقتی اوضاع به مراد نیست هوادار میتونه مانع از برگزاری تمرین بشه - البته در درست بودن این حرکت هیچ شکی نیست - ولی وقتی هشت بازی تمام ضربه ایستگاهی هایی که سانتر میشه پشت 18 دفع میشه کسی نباید چیزی بگه ؟ وقتی رضای نوروزی 40 متر لب خط اسکورت میشه نباید پرسید چرا ؟ اونم نه هواداری معمولی ، بلکه بچه های اکثرا تحصیل کرده ای که از وقت و کار خودشون می زنن و کارهایی انجام می دن که هیچ جای کشور نمونه اش دیده نشده ، ما نه مثل آذری ها با شانتاژ ورزشگاه پر می کنیم نه اینکه مثل خیلی از شهرها ، تنها نقطه سرسبز اطرافمون چمن ورزشگاهه ، پس برای تفریح هم دور و بر تیم نیستیم .

بزرگ بودید و هستید ، ولی دیگه بزرگتر از این هرگز نخواهید شد/.

[color=darkblue:40b1ef053f][b:40b1ef053f]No1 Like Us , We Don't Ca[/color:40b1ef053f]re [/b:40b1ef053f]
نماد کاربر
havosh
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 7:13 am

[b:267fde019c][color=black:267fde019c]جالب اینجاست که اون کلمه ای که آقایون بابتش ناراحتن رو وارشی ها نگفتن.اون کلمه ای که افشین ناظمی گفت بازیکن با معرفتمون از دستش ناراحته تو وارش نیست.پس در صورت اینکه خبر چین درست خبر برده باشه
یکی تو فیسبوک یه چیزی نوشته و برای بازیکن ما خبر بردن.خدارو شکر جفتشون فرق فیسبوک و سایتو نمیدونن!!!
البته الان تغییر موضع دادن و چیزهای جدیدی میگن!!![/color:267fde019c][/b:267fde019c]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 7:37 am

[quote:30ef68d220="abarar1989"][b:30ef68d220][color=black:30ef68d220]جالب اینجاست که اون کلمه ای که آقایون بابتش ناراحتن رو وارشی ها نگفتن.اون کلمه ای که افشین ناظمی گفت بازیکن با معرفتمون از دستش ناراحته تو وارش نیست.پس در صورت اینکه خبر چین درست خبر برده باشه
یکی تو فیسبوک یه چیزی نوشته و برای بازیکن ما خبر بردن.خدارو شکر جفتشون فرق فیسبوک و سایتو نمیدونن!!!
البته الان تغییر موضع دادن و چیزهای جدیدی میگن!!![/color:30ef68d220][/b:30ef68d220][/quote:30ef68d220]

[size=18:30ef68d220][color=red:30ef68d220]متاسفانه مهم اينجاست كه اين اتفاق و خاطره تو ذهن و دل ما ثبت شده و فكر كنم خيلي طول بكشه كه اين اتفاقات از دل و روحمون حذف بشه[/color:30ef68d220]
فقط يه چيزي كه شايد گفتنش كمتر ارتباط داشته باشه رو بگم ،
آقايون بازيكناي عزيز اون آدمهايي كه فكر ميكنين يه مشت جوون بيكارند همشون حداقل سوادشون ليسانس و فوق ليسانس و چند[color=green:30ef68d220] نفر هم دكتر و يا دانشجوي دكترا هستند و چند برابر عمر فوتباليتون تو مراكز دانشگاهي و تحصيلي بودند[/color:30ef68d220][/size:30ef68d220]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط siabagh » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 7:47 am

[quote:024fcd75bc="MAZIYAR"]ای کاش میشد کلمه ای بهتر و بالاتر از این پیدا میکردم که دیگه نگم حرف من و خیلی ها رو زدی...
مجید جان ازآغاز همایش تا قبل از خوندن متن زیبات یه بغضی توی گلوم گیر کرده بود،زمانی که در مراسم برگشتم و صندلی خالی بازیکنان تیمم رو دیدم زمانی که خواستم تابلوهای بازیکنان رو جا به جا کنم بغضم بیشتر شد اما بغضم رو قورت دادم تا مراسم بهم نخورد...
اما وقتی بعد از سه روز طاقت فرسا اومدن متن زیبای مجید رو خوندم دیگه نتونستم جلوی بغضم رو بگیرم و هنوز هم چشمانم به مانند ابر می بارد...
اما در این روزگار بی وفا خدا رو هزار مرتبه شکر میکنم که هنوز هم نگاه خودش رو به مجموعه سایت برنداشته و همین که این سایت در نزد شما و نمایندگان مجلس،شورای شهر،مسءولان امنیتی استان و ... دارای عزت و احترام هست تمام خستگی این سه سال خدمت رو از تنمون در میاره...
شاید مقداری دلگیر هستم ، اما امروز بهترین روز زندگیم هست...
شاید مقداری بابت حضور پیدا نکردن برخی دوستان ناراحت باشم،اما تنها حسرت من حضور پیدا نکردن مجید خان جهانپور بود که درگیر انزلیچی یکی از نزدیکانشون بودند و جای خالی ایشان در مراسم امروز بدجور به چشم می آمد.
از تمام کسانی که ما را با تلاش ها و حضور خودشون یاری کردند که مراسم سومین سالروز تاسیس وارش اسپرت به خوبی انجام بشه تشکر میکنم...
تنها انتظار و خواسته ما از کاربران وارش اسپرت فعالیت در سایت و ارسال نظرات حمایتی و انتقادی از تیم به دور از توهین می باشد که اکثر مواقع هم در کمال ادب انتقاد خودتون رو بروز دادید[/quote:024fcd75bc]
بغض و اشك تو ، بغض و اشك ماست مازيار؛ ما پشتت هستيم؛ ما هواداران معني داماش هستيم، نه كسان ديگه، بازيكنان و كادر فني و مديريت ؛ جايگاهشون و ارزش و اعتبارشون رو از ما ميگيرن؛ خيلي بده كساني ، ستون اصلي داماش رو ناديده بگيرند؛ و اون رو كوچك بشمارند ؛ كه البته هيچ كس نميتونه اين كارو بكنه؛ چون اونا نيستند كه به داماش هويت ميدن، ماهويت و شناسنامه داماش هستيم؛ ما انتظار ديگه اي داشتيم ، باشه اين روزام ميگذره؛ فقط آقايان بدانند ؛ هر كلمه اي و عكسي كه تو اين سايت گذاشته ميشه ؛ ارزشش بيشتر از دويدن هاي توي زمين بعضي هاست؛ چه برسه به زيرباد و باران و آفتاب ؛ فرياد كشيدن هواداران.
من بازم از مازيار و مهرداد عزيزي عذر ميخوام بعلت مشغله كاري نتونستم تو جشن باشكوه دوستان باشم و خيلي ازين بابت افسوس مسخورم.
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط alirahbar0131 » دوشنبه سپتامبر 09, 2013 7:52 am

همش تقصیر ماست که هر کاری می کنن بازم تشویقشون می کنیم. اینا لیاقت این هوادارا رو ندارن. باید مثل حسین ابراهیمی برن به تیمی مثل نفت تا بفهمن هوادار چه ارزشی داره؟ جمعه فقط ناظمی رو تشویق می کنیم. دیگه هیچ کس. باید به خودشون بیان.
ابرار در دو واژه خلاصه میشه. "آقا" و "برادر". چون فقط یه ابراره که میتونه هم "آقا" باشه و هم مثل "برادر". ابرار رشت شینه.
نماد کاربر
alirahbar0131
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه نوامبر 10, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان