[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - چرا از استقلال-پرسپولیس متنفریم؟

چرا از استقلال-پرسپولیس متنفریم؟

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط metall » سه شنبه سپتامبر 03, 2013 8:00 pm

من به کسانی که تیم اول یا تیم دومشون تیم های تهرانی هست بگم که تا فرصت هست دست از حمایت از این دو انگل فوتبال دست بردارید چرا که آن ها هیچ ارزشی برای شما و شهر شما و فرهنگ شما قائل نیستن

این مشکل در شهر های غیر از رشت و انزلی بیشتر هست

[img:4d631d142c]http://www.astroupload.com/uploads/1378238658861.jpg[/img:4d631d142c]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط metall در سه شنبه سپتامبر 03, 2013 8:05 pm .
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط r4sht » سه شنبه سپتامبر 03, 2013 8:03 pm

soheil_shahre_baran :
4) اما در این مورد که شما میگی با اینکه قبول داری فوتبال دست سیاسی هاست و بی عدالتی ها رو قبول داری و میبینی و باز هم میگی که این ها نباید دلیل بر تنفر باشه کاملا با شما مخالفم. اره به درستی اشاره کردی این ها عقده و بغض در حال انفجاریه که از کمبود ها نشئت میگیره.
صحبت های شما من رو یاد دین مسحیت میندازه که حضرت عیسی میگه اگه کسی به یک طرف گوش شما زد صورتت رو برگردون تا اونطرف صورتت هم بزنه! خیر من هرگز این رو قبول نمیکنم.
من هرگز قبول نمیکنم کسی که داره نسبت به شهرم و نسبت به تیمم تبعیض و بی عدالتی اعمال میکنه ازش متنفر نباشم. من هرگز نسبت به این سیاست و این افراد سیاسی که در فوتبال با اهداف خاص دخالت میکنند سکوت نخواهم کرد.
اگه شما ببینی کسی داره نسبت به حریمت به شهرت تجاوز میکنه سکوت میکنی؟ هرگز سکوت نمیکنی. من معتقدم داره به تیم های پر طرفداره شهرستانی و به طور کلی به شهرستان ها تجاوز میشه. جنس این تجاوز فکریه. با تبلیغات و با تحمیلات و با بی عدالتی ها داره به ما تجاوز فکری اعمال میشه دوست عزیز.
اسم این تجاوز فکری و تحمیله فوتبالی استقلال و پرسپولیسه! و این ها عوامل تنفر از دو تیم پایتخته!
به هر حال نظر هر کسی محترمه و قطعا نظر شما هم از این قاعده مستثنا نیست.

پاسخ : دوست گل من در مورد این قسمت متوجه حرف من نشدی
منظور من اینه قسمت های در فوتبال وجود داره که مسایل سیاسی و رانت در اون تاثیر داره و تیم های استقلال و پرسپولیس بخاطر پرطرفدار ترین تیم های ایران بودن این پتانسیل رو داره که عده ای برای استفاده از نام و .... به این تیم نزدیک میشن اتفاقا خود باشگاه استقلال و پرسپولیس بیشترین ضربه رو میخوره چون نه استقلال مدیریتی داره و افرادی در تصمیمات دخالت میکنند که باعث مشکل در فوتبال این باشگاه ها میشه نمونش در پرسپولیس بیشتره و میبینیم که چند ساله نتونسته جام بگیره
اما اگه با رعایت نکردن اصل جوانمردی و لابیگری ها مخالف باشیم ربطی به باشگاه ها نداره به اشخاص داره
شاید اگه داماش هم روزی طرفداران فرا استانی داشته باشه ههمین افراد برای منافع خود و معروفیت برای داماش دست به کارهای پشت پرده بزنند
اینکه شما با نظام مدیریتی فوتبال و ناپاک ها مخالفی باید بگم متاسفانه از ما بزرگترهاش نتونستند تغییری درش بدن و این موضوع همیشه یک نقطه سیاه در سیستم فوتبالی کشور خواهد بود تا روزی که قانونی تصویب بشه که دخالت هیچ مقام به غیر از ورزشی ها در فوتبال ممنوع است که شاید سالها چنین اتفاقی نیافته
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » چهارشنبه سپتامبر 04, 2013 8:37 am

[b:e0811dd3b2]ادم وقتی این نوشته و به طور کلی نوشته های روزنانه ها و سایت های ورزشی رو قبل این بازی میخونه با اب و تابی که نویسند هاش میدن یاد داستان های شاهنامه میفته! [/b:e0811dd3b2]
[b:e0811dd3b2]حال با خودتون بیندیشید که چه چیز باعث لقب گرفتن عنوان متن زیر شده است![/b:e0811dd3b2]

استقلال - پرسپوليس؛ [b:e0811dd3b2]بزرگ‌ترين دربي آسيا![/b:e0811dd3b2]
هفتاد و هفتمين [b:e0811dd3b2]دربي پايتخت [/b:e0811dd3b2]که[b:e0811dd3b2] بزرگ‌ترين دربي قاره آسياست[/b:e0811dd3b2] روز جمعه برگزار مي‌شود. در اين بازي استقلال ميزبان است اما ظرفيت ورزشگاه به طور مساوي بين تماشاگران دو تيم تقسيم مي‌شود. نصف ورزشگاه [b:e0811dd3b2]يکصد هزار نفري آبي[/b:e0811dd3b2] و [b:e0811dd3b2]نيمي ديگر قرمز[/b:e0811dd3b2] خواهد بود.

برخلاف دربي‌هاي فصل گذشته در دربي اين فصل فاصله دو تيم در جدول ليگ زياد نيست و استقلال با يک امتياز بيشتر نسبت به پرسپوليس در رده دوم جدول و يک پله بالاتر از سرخپوشان قرار گرفته است. همين مسئله [b:e0811dd3b2]حساسيت دربي 77 [/b:e0811dd3b2]را دو چندان مي‌کند. [b:e0811dd3b2]...[/b:e0811dd3b2]

متن بالا برگرفته از ورزش سه.
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » چهارشنبه سپتامبر 04, 2013 9:58 am

فقط برای مخالفین؛ چرا از این بازی متنفرید؟

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... ID=HP_BN_8

ابرارها اینجا نظرتون رو بذارید
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » چهارشنبه سپتامبر 04, 2013 2:07 pm

[b:7dd444a54a]این هم افرادی که با وجود تمام محرومیت ها و تحمیل و تبعیض و فشار ها نسبت به تیم شهر و استانشون وطن فروختگانی اند که به علت نا اگاهی و سطح فکر پایین از شب قبل پا به پایتخت میزارند تا بازیه این دوتیم متجاوز شیطانی رو از نزدیک تماشا کنند! و تازه بهشون مثل ... اب و دون هم داده میشه (شام و صبحانه) و با لذت بهشون دو تیم از پایتخت رو تحمیل میکنند.
گیلانی هایی که به میرزا و دیار میرزا میخوان خیانت کنند سریع برند تا به غذا هم برسند!
واقعا ادم بعضی وقت ها چیزی نمیتونه بگه و فقط باید سر خم کرد و تاسف خورد.[/b:7dd444a54a]

اسکان تماشاگران شهرستاني دربي

شهرداري منطقه 22 چادرهايي براي اسکان هواداراني که شب قبل از دربي به ورزشگاه آزادي مي‌روند برپا مي‌کند.

--------------------------------------------------------------------------------

حميدرضا احمدي مدير پشتيباني سازمان ليگ اظهار داشت: سازمان ليگ مکاتباتي را با شهرداري منطقه 22 تهران انجام داد تا مسئولان محترم شهرداري اين منطقه تسهيلاتي را براي تماشاگراني که از [b:7dd444a54a]شهرستان‌ها[/b:7dd444a54a] مي‌آيند و [b:7dd444a54a]شب قبل از بازي مقابل ورزشگاه آزادي مستقر مي‌شوند[/b:7dd444a54a] در نظر بگيرند.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: شهرداري منطقه 22 نيز جهت تکريم تماشاگران فوتبال و [b:7dd444a54a]دو چادر بزرگ [/b:7dd444a54a]در منطقه خرگوش دره برپا کرده و[b:7dd444a54a] پتو و زيرانداز به تعداد کافي[/b:7dd444a54a] براي تماشاگران در نظر گرفته شده است همچنين [b:7dd444a54a]پکيچ‌هاي تغذيه‌اي و ساندويچ سرد[/b:7dd444a54a] براي تماشاگران به عنوان [b:7dd444a54a]شام [/b:7dd444a54a]در نظر گرفته شده است و [b:7dd444a54a]صبحانه[/b:7dd444a54a]‌ هم به اين تماشاگران داده خواهد شد.

احمدي افزود: [b:7dd444a54a]سرويس‌هاي بهداشتي صحرايي نيز به تعداد مورد نياز[/b:7dd444a54a] برپا شده است. مسئولان شهرداري کار احداث اين کمپ را از روز دوشنبه آغاز کرده‌اند و اين کمپ فردا شب( چهارشنبه) قابل بهره‌برداري است و اين کمپ مقابل ورودي غربي ورزشگاه آزادي برپا شده است.

ديدار دو تيم استقلال و پرسپوليس جمعه ساعت 18 و 50 دقيقه در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.
منبع ورزش 3
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط ali73 » چهارشنبه سپتامبر 04, 2013 5:11 pm

به نظر من راه در آوردن این افراد از جهل آشنا کردن آنها با هویت و سرزمین مادریشون است ، من خودم تا یک سال قبل طرفدار یکی از این دو تیم بودم حتی در بازی مقابل داماش آرزوی باخت داماش رو داشتم ..... تا اینکه کم کم در اینترنت و حتی بیرون از اون با فرهنگ و تمدن گیلان و کلا تاریخ گیلان بیشتر و بیشتر آشنا شدم به طوری که هر چه جلوتر میرفتم احساسم به گیلان بیشتر می شد تا اینکه به این نتیجه رسیدم قید قهرمانی های پوشالی و خرید های میلیاردی اون تیم ها رو بزنم علاقمند به داماش بشم و الان طرفدار سرسخت تیم شهر و استانم هستم ........... خلاصه حرفم اینه باید هویت طلبی رو در گیلان رواج بدیم و گیلانیان رو با هویت واقعی خود آشنا کنیم آنوقت خواهیم دید طرفدار این دو تیم در گیلان ریشه کن خواهد شد ، البته حضور داماش در رتبه های بالا و گرفتن مقام هم میتونه تاثیر زیادی در این قضیه داشته باشه
ali73
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 05, 2012 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » چهارشنبه سپتامبر 04, 2013 5:33 pm

امروز تو فیسبوک یکی از بچه هایی که تو اچ میشینن و خیلی هم ادعای تعصب میکرد رو دیدم که عکس پروفایلشو گذاشته 7 واقعا تاسف خوردم به حالش.بدون که دیگه جایی نداری تو اون جایگاه هرچند من اس میشینم .سریع هم اخراج شد از فرندام
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » چهارشنبه سپتامبر 04, 2013 10:45 pm

[quote:5f5ca5fc43="ali73"]به نظر من راه در آوردن این افراد از جهل آشنا کردن آنها با هویت و سرزمین مادریشون است ، من خودم تا یک سال قبل طرفدار یکی از این دو تیم بودم حتی در بازی مقابل داماش آرزوی باخت داماش رو داشتم ..... تا اینکه کم کم در اینترنت و حتی بیرون از اون با فرهنگ و تمدن گیلان و کلا تاریخ گیلان بیشتر و بیشتر آشنا شدم به طوری که هر چه جلوتر میرفتم احساسم به گیلان بیشتر می شد تا اینکه به این نتیجه رسیدم قید قهرمانی های پوشالی و خرید های میلیاردی اون تیم ها رو بزنم علاقمند به داماش بشم و الان طرفدار سرسخت تیم شهر و استانم هستم ........... خلاصه حرفم اینه باید هویت طلبی رو در گیلان رواج بدیم و گیلانیان رو با هویت واقعی خود آشنا کنیم آنوقت خواهیم دید طرفدار این دو تیم در گیلان ریشه کن خواهد شد ، البته حضور داماش در رتبه های بالا و گرفتن مقام هم میتونه تاثیر زیادی در این قضیه داشته باشه[/quote:5f5ca5fc43]

[color=green:5f5ca5fc43][b:5f5ca5fc43]دوست عزیز از صداقت گفتارت لذت بردم. امیدوارم با خوندن متن این تاپیک و همچنین دیدگاه ها و نظرات دوستان متوجه ی تحمیلی که تا الان به تو شده بود شده باشی اما ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازست ابرار و از الان با تبلیغ و اگاه سازی بر علیه این دو تیم متجاوز شیطانی هم گذشتت رو جبران کن و هم حق خودت و تیمت و شهرت رو پس بگیر. تنها راه خشکاندن تمام اجهاف ها و بی عدالتی ها نسبت به توی شهرستانی که طرفداره تیم شهر و استان خودتی رسوا کردن و اظهار خشم و نفرتت نسبت به این دو تیم متجاوز سیاسیه پایتخته. تا میتونی اطرافیانت که طرفداره یکی از دو تیم پایتختند رو با منطق اگاه کن و حتی میتونی با این سایت و با این تاپیک اشناشون کنی و متن و کامنتها و نظرات دوستان رو براشون بخونی. قطعا بی تاثیر نخواهد بود.
در مورد نظرت هم درباره ی اشنایی با هویت طلبی و... موافقم. [/b:5f5ca5fc43][/color:5f5ca5fc43]
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 5:55 am

وظيفه من و شماهاست كه گيلاني هستيم و ميفهميم اين موضوع رو ،و ميخونيم اين جريانات رو
به نظر من وظيفه هر گيلاني و رشتي كه اين مسائل رو ميخونه و ميبينه و درك ميكنه بيشتر و بيشتر ميشه
ماها بايد يه تلاش چندين برابري داشته باشيم واسه روشن كردن و نشون دادن راه به آدمهايي كه درگير اون دو تيم سراسر تكبر و ظلم هستند
ما بايد هر روز و هر زماني كه شرايط فراهم بود صحبت كنيم و راهنمايي كنيم و ياد آور بشيم كه همه جاي دنيا اول تيم شهر و استان مهمه و بعد اينكه ياد آور فرهنگ و تاريخمون بشيم .
بعد ديگه تصميم با خود اون آدمهاست
[size=18:68b2093009][color=green:68b2093009]دوباره تاكيد ميكنم ما بايستي تلاشمون رو چند برابر كنيم.مطمئن باشيم كه خيلي زود جواب ميگيريم[/color:68b2093009][/size:68b2093009]
البته همه اينها كه گفتم اولش شكم سير ميطلبه
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 6:42 am

خدا رو شکر من از وقتی که خودم رو شناختم عاشق تیمهای گیلانی بودم و از تیمهای پایتخت با تمام وجودم متنفر بودم :)
دلیلش رو فکر کنم به خاطر خانواده ایم بود که این حس ناسیونالیستی رو تو من تقویت کردند....ولی واقعا وقتی میبینم یه گیلانی میگه تیم اولش قرمز یا آبی پایتخت هستش واقعا تعجب میکنم!!! قبولش برای من خیلی سخته !!
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط ali73 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 12:06 pm

[quote:e5ffa68b26="soheil_shahre_baran"][quote:e5ffa68b26="ali73"]به نظر من راه در آوردن این افراد از جهل آشنا کردن آنها با هویت و سرزمین مادریشون است ، من خودم تا یک سال قبل طرفدار یکی از این دو تیم بودم حتی در بازی مقابل داماش آرزوی باخت داماش رو داشتم ..... تا اینکه کم کم در اینترنت و حتی بیرون از اون با فرهنگ و تمدن گیلان و کلا تاریخ گیلان بیشتر و بیشتر آشنا شدم به طوری که هر چه جلوتر میرفتم احساسم به گیلان بیشتر می شد تا اینکه به این نتیجه رسیدم قید قهرمانی های پوشالی و خرید های میلیاردی اون تیم ها رو بزنم علاقمند به داماش بشم و الان طرفدار سرسخت تیم شهر و استانم هستم ........... خلاصه حرفم اینه باید هویت طلبی رو در گیلان رواج بدیم و گیلانیان رو با هویت واقعی خود آشنا کنیم آنوقت خواهیم دید طرفدار این دو تیم در گیلان ریشه کن خواهد شد ، البته حضور داماش در رتبه های بالا و گرفتن مقام هم میتونه تاثیر زیادی در این قضیه داشته باشه[/quote:e5ffa68b26]

[color=green:e5ffa68b26][b:e5ffa68b26]دوست عزیز از صداقت گفتارت لذت بردم. امیدوارم با خوندن متن این تاپیک و همچنین دیدگاه ها و نظرات دوستان متوجه ی تحمیلی که تا الان به تو شده بود شده باشی اما ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازست ابرار و از الان با تبلیغ و اگاه سازی بر علیه این دو تیم متجاوز شیطانی هم گذشتت رو جبران کن و هم حق خودت و تیمت و شهرت رو پس بگیر. تنها راه خشکاندن تمام اجهاف ها و بی عدالتی ها نسبت به توی شهرستانی که طرفداره تیم شهر و استان خودتی رسوا کردن و اظهار خشم و نفرتت نسبت به این دو تیم متجاوز سیاسیه پایتخته. تا میتونی اطرافیانت که طرفداره یکی از دو تیم پایتختند رو با منطق اگاه کن و حتی میتونی با این سایت و با این تاپیک اشناشون کنی و متن و کامنتها و نظرات دوستان رو براشون بخونی. قطعا بی تاثیر نخواهد بود.
در مورد نظرت هم درباره ی اشنایی با هویت طلبی و... موافقم. [/b:e5ffa68b26][/color:e5ffa68b26][/quote:e5ffa68b26] ممنون ، به امید سربلندی گیلان و داماش گیلان
ali73
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 05, 2012 12:00 am

پستتوسط somehsara » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 1:03 pm

عشقم فقط گیلان درضمن هربازی که تیمهای شهرستانی بااین دوتیم دارن دوست دارم برنده آبی و قرمز نباشن
تصوير

وبلاگ تیفوسی های داماش

http://damashrasht.mihanblog.com/
نماد کاربر
somehsara
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 18, 2013 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 1:03 pm

فوتبال ایران منهای تهران
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 1:12 pm

عشق و علاقه به داماش خوبه ولی دوستان اصلا درست نیست که متنفر باشید از این 2 تیم
من به هیچ عنوان طرفدار تیمی جز داماش نیستم ولی استقلال و پرسپولیس برام اصلا مهم نیست
اما اینکه به این موضوع بیش از جد بال و پر بدیم و آنتی تهرانی بشیم یک اشتباه بزرگه
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 1:44 pm

[size=16:983aa681f0][color=darkblue:983aa681f0]این صفحه اول دو روزنامه ورزشی پر تیراژ این سرزمین است
کاملا مشخص است که چنین روزنامه هایی مخاطبین خود را از چه قشر از جامعه و با چه میزان از درک و شعور فرض می کنند !!!!
[/color:983aa681f0][/size:983aa681f0]

[img:983aa681f0]http://www.8pic.ir/images/84468176572354100996.jpg[/img:983aa681f0]

[img:983aa681f0]http://www.8pic.ir/images/81996001851386414121.jpg[/img:983aa681f0]

[size=16:983aa681f0][color=darkblue:983aa681f0]حیف واژه " زرد " که برای چنین کاغذ پاره هایی باید بکار برد[/color:983aa681f0][/size:983aa681f0]
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان