[quote:2fb92473e1="meraj130"][quote:2fb92473e1="shahab_8121"][quote:2fb92473e1="Kadoos"]بازی با سپاهان نظیف کار و جهانبخشو نداریم!!!!
خدا کنه این حلافی رو نیاره بجای جهانبخش! اصن در حد و اندازه جهانبخش نیست!
راستی دقت کردین رودباریان چقد بعد رفتن درخشان داره بد کار میکنه! من که میگم کارشکنیه... بازی پرسپولیس دو تا پنالتیو راحت میتونس بگیره... معلوم بود میتونه!!!
ترکیب پیشنهادی من اینه:
فراهانی
سیاه، ابراهیمی، مختاری، رحیمی
حاجتی، آبشک، مهدوی، ابراهیمی
کبه، متوسل زاده!
بابا همش که نباید از گوش جلو بریم...
با دو تا مهاجم مرکزی هم میشه ب نتیجه رسید!
یادمون نره حسین ابراهیمی از بهترین پاسور های لیگه...
اگه عقب افتادیم هم چاووشی و سهرابی و دیگه گزینه آخر حلافی میتونن به تیم کمک کنن...[/quote:2fb92473e1]
کی گفته جهانبخش محرومه ؟ رو چه حسابی میگی ؟ بازی با نفت کارت نگرفت که بخواد محروم باشه .... رودباریان آدم با شرفیه .. [size=18:2fb92473e1]چرا شایعه و حاشیه الکی درست می کنید ؟ خواهشا کاسه داغتر از آش نشید ما هواداریم و وظیفه ما روحیه دادن و حمایت کردنه ... اینقدر حاشیه و شایعه درست نکنید و به تیم استرس وارد نکنید .. بازی بعدی رو باید ببریم و می بریم[/size:2fb92473e1][/quote:2fb92473e1]
51: حالا یک کارت زرد برای علیرضا جهانبخش که به زعم داور تمارض کرده ![/quote:2fb92473e1]
معراج جان فکر کنم بچه ها اشتباه کردن چون تو این سایتهایی که آمار کارت ها رو مینویسن فقط قرمز نظیفکار رو درج کردن.تو سایت سازمان لیگ هم هنوز آمار بازی های امروز وارد نشده.اگه میتونی از آقای سراوانی بپرس ایشالا که اشتباه شده.
اینم ی نمونه از اون سایت ها :
http://www.livescore.com/default.dll/ga ... ame=647925