[quote:a108921bba="mehdi_damash"][quote:a108921bba="popo131"][quote:a108921bba="Mordab"][quote:a108921bba="mehdi_damash"]فحاشم خودتی من نگفتم ناسزا میگم بهت ولی مطمئن باش با حرفم ساکتت میکنم.شما هم نگران رصد این سایت نباش شما خودتو علامه دهر میدونی عزیزم کاربر فوق حرفه ای...اینم بگم من با امیر افتخاری هیچ کاری ندارم و عاشقشم ولی هادی مرد نه تنها واسه من بلکه بیشتر هوادارا.طومارم دیگه ننویس[/quote:a108921bba]
مهدی عزیزم باور کن من خودم رو هیچی نمیدونم _ والله چی بگم داماش رو دوست دارم مثل تو شاید کمتر از تو ولی نگرانم : نگرانم از اینکه این تیم ضربه بخوره نگرانم حرص جوش بدسته شدن فصل بعد باز هم با ما باشه دوست دارم داماش شهرمون حالش خوب باشه...
تو اون جلسه ای که با عابدینی داشتیم یه حرف جالبی خطاب به یکی از بچه ها زد گفت :خیلی دوست داشتم تو اون صندلی که تو نشستی من نشسته بودم خیلی باحاله... { این جملش رو همیشه ازش به یادگار دارم }
دوست دارم اینجا بگم خیلی دوست داشتم من هم اون زمان مثله الان تو بودم تا اجازه نمیدادم اون بلاها رو سر استقلال رشت و هویتش بیارن ولی افسوس که نسل نااگاهی بودیم...[/quote:a108921bba]
مرداب جان فکر کنم آبرار مهدی هم سنو سال خودت باشه .......البته احساس میکنم[/quote:a108921bba]
popo

[/quote:a108921bba]
البته منظورم از استقلال رشت { دوره تیم داری شهرداری } بود وگرنه من سنم به دوره استقلال رشت نمیخوره...