[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - درخواست فسخ یکطرفه قرارداد انتقال داماش از دادستان تهران

درخواست فسخ یکطرفه قرارداد انتقال داماش از دادستان تهران

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mohammadrashti22 » شنبه مارس 30, 2013 8:19 pm

عابدینی اگر نبود الآن داماشی هم نبود و شاید همون فصل پیش منهل میشد یا تا الآن اسمش شده بود کاله مازندران!

ما که از عابدینی حمایت میکنیم یهو نیومدیم که ازش حمایت کنیم. کارهاش رو مدت ها دیدیم و به این نتیجه رسیدیم این انسان بزرگ بهترین فرد برای مدیریت این تیم هست و در صورت ایجاد آرامش و شرایط مالی خوب با مدیریت عابدینی میتونیم به آسیا هم برسیم. عابدینی خودش رو به مردم ثابت کرد که الآن این همه هوادار تو استان داره و دوستش دارند.

لطفاً این بحث ها رو تموم کنید. من اگر الآن دشمن هوادارا بودم خیلی لذت میبردم که این تاپیک توش بحث شدیدی بین هوادارا پیش بیاد اونم تو این زمان. پس دوستان خواهشاً اجازه ندید این چنین تاپیک های به بیراهه بره

ممنون از همه آبرار های گل
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » شنبه مارس 30, 2013 8:19 pm

[quote:a108921bba="mehdi_damash"][quote:a108921bba="popo131"][quote:a108921bba="Mordab"][quote:a108921bba="mehdi_damash"]فحاشم خودتی من نگفتم ناسزا میگم بهت ولی مطمئن باش با حرفم ساکتت میکنم.شما هم نگران رصد این سایت نباش شما خودتو علامه دهر میدونی عزیزم کاربر فوق حرفه ای...اینم بگم من با امیر افتخاری هیچ کاری ندارم و عاشقشم ولی هادی مرد نه تنها واسه من بلکه بیشتر هوادارا.طومارم دیگه ننویس[/quote:a108921bba]
مهدی عزیزم باور کن من خودم رو هیچی نمیدونم _ والله چی بگم داماش رو دوست دارم مثل تو شاید کمتر از تو ولی نگرانم : نگرانم از اینکه این تیم ضربه بخوره نگرانم حرص جوش بدسته شدن فصل بعد باز هم با ما باشه دوست دارم داماش شهرمون حالش خوب باشه...
تو اون جلسه ای که با عابدینی داشتیم یه حرف جالبی خطاب به یکی از بچه ها زد گفت :خیلی دوست داشتم تو اون صندلی که تو نشستی من نشسته بودم خیلی باحاله... { این جملش رو همیشه ازش به یادگار دارم }
دوست دارم اینجا بگم خیلی دوست داشتم من هم اون زمان مثله الان تو بودم تا اجازه نمیدادم اون بلاها رو سر استقلال رشت و هویتش بیارن ولی افسوس که نسل نااگاهی بودیم...[/quote:a108921bba]

مرداب جان فکر کنم آبرار مهدی هم سنو سال خودت باشه .......البته احساس میکنم[/quote:a108921bba]
popo :wink:[/quote:a108921bba]

البته منظورم از استقلال رشت { دوره تیم داری شهرداری } بود وگرنه من سنم به دوره استقلال رشت نمیخوره...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » شنبه مارس 30, 2013 9:38 pm

در مورد قویدل باید بچه ها بدونن این آقا به هیچ عنوان دیگه پول نمیده و فقط داره اذیت میکنه تا با مطرح بودن اسمش واسه خودش اسمی در کنه
امیدوارم قوه قضایی زودتر وضعیت حقوقی باشگاه رو تعیین تکلیف کنه
اگه این خریدار گیلانی که ساکن دبی هم هست تیم رو بگیره بد نیست
ما استادیوم 2 طبقه و خرج کردن آنچنانی نمیخوایم
فقط ثبات میخوایم
بخدا توی همین استادیوم پیر عضدی توی برف و بارون و گرما هم امدیمو بازم میایم حمایت می کنیم
به امید آسیای شدن داماش
داماش 2 پرسپولیس 0 گل ها ( جهانبخش - مهدوی )
فینال
داماش 2 سپاهان 1
رفتیم آسیا /23/
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » شنبه مارس 30, 2013 10:07 pm

[color=blue:3c4880cea4]یه چیزی میگم جایی نگین و نگین که از من شنیدین.
این آغای قویدل پای همه رو کشیده وسط و رفته پیش همه نماینده ها زیر آب امیرخان رو زده...
امروزم طباطبایی رو فرستاده پیش تامینی داره از هر راهی زور میزنه که به امیر و به داماش ضربه بزنه...
من دیگه آدمی به نام طباطبایی رو نمیشناسم.البته قبلا هم همچین تعصب خاصی روش نداشتم...باور کنین اگه بگم تو این چند روزه چه کارایی کرده همه فحشش میدن...
هیئت فوتبال هم ضد قویدل شده و حقایق رو به گوش مسئولین محترم استان میرسونه تا با کمک هم بتونیم داماشمون رو از چنگال پلیده این مردکه دزد کلاهبردار و دارو دسته نان به نرخ روز خورش در بیاریم...

تمام اسم صدرا رو از رو پیراهنم جر میدم... /9/[/color:3c4880cea4]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه مارس 30, 2013 10:35 pm

[quote:eb0a44f51e="Mordab"][quote:eb0a44f51e="mehdi_damash"]فحاشم خودتی من نگفتم ناسزا میگم بهت ولی مطمئن باش با حرفم ساکتت میکنم.شما هم نگران رصد این سایت نباش شما خودتو علامه دهر میدونی عزیزم کاربر فوق حرفه ای...اینم بگم من با امیر افتخاری هیچ کاری ندارم و عاشقشم ولی هادی مرد نه تنها واسه من بلکه بیشتر هوادارا.طومارم دیگه ننویس[/quote:eb0a44f51e]
مهدی عزیزم باور کن من خودم رو هیچی نمیدونم _ والله چی بگم داماش رو دوست دارم مثل تو شاید کمتر از تو ولی نگرانم : نگرانم از اینکه این تیم ضربه بخوره نگرانم حرص جوش بدسته شدن فصل بعد باز هم با ما باشه دوست دارم داماش شهرمون حالش خوب باشه...
تو اون جلسه ای که با عابدینی داشتیم یه حرف جالبی خطاب به یکی از بچه ها زد گفت :خیلی دوست داشتم تو اون صندلی که تو نشستی من نشسته بودم خیلی باحاله... { این جملش رو همیشه ازش به یادگار دارم }
دوست دارم اینجا بگم خیلی دوست داشتم من هم اون زمان مثله الان تو بودم تا اجازه نمیدادم اون بلاها رو سر استقلال رشت و هویتش بیارن ولی افسوس که نسل نااگاهی بودیم...[/quote:eb0a44f51e]

خیلی خوشحالم که سر استقلال رشت اون بلا اومد,چون الان داماشی دارم که خودم و خیلی ها(از پدرم که بهم از بچگی یاد داد فقط عشقم تیم های رشتی باشه تا دختردایی 10 سالم که وقتی یه پرچم داماش کادو میدم بهش اونقدر ذوق میکنه)عاشقشن,نه تیمی که اسم یه تیم پایتخت رو یدک میکشه و موقع بازیهاش که با سوگولی های پایتخت هست یتیمه!بلکه داماشی دارم که وقتی کسی بهم میگه استقلالی هستی یا پرسپولیسی با افتخار میگم فقط تیم شهرم [size=18:eb0a44f51e][color=darkblue:eb0a44f51e]داماش[/color:eb0a44f51e][/size:eb0a44f51e]
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » شنبه مارس 30, 2013 11:09 pm

این قرارداد باید حتما فسخ بشه /16/
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه مارس 31, 2013 4:54 am

سعی کنید با آرامش و احترام بیشتری با هم تبادل نظر کنید /13/
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » يکشنبه مارس 31, 2013 7:07 am

[color=blue:29d2816590]عابدینی نشون داده وقتی سرمایه در اختیارش باشه خوب بلده تک بعدی فکر و مدیریت کنه و اهمیتی به بومی های استان نده مثل زمانی که تیم تحت پوشش گروه آریا بود و این خاااااااان "اصلا توجه ایی به بومی ها چه بازیکن و مربی و چه پیشکسوت نداشت و حتی تره ایی واسه هوادارا خرد نمی کرد نگاه الان نکنید داره خواسته هوادارا رو اجرا می کنه پس بعضی از دوستان اینقدر جو کاذب ندن به نظر شما اگه وضعیت مالک باشگاه اینجوری نبود و منابع مالی برای عابدینی تامین بود این آقا افشین ناظمی رو می کرد سرمربی ؟
علی نظرمحمدی چی ؟
مگه خودش نسخه نظرمحمدی رو نپیچونده بود الان چی شده ....و....
تو یکی از کامنت ها دوست عزیزی عابدینی چند سال پیش رو با عابدینی اخیر
( چند ماه گذشته! ) مقایسه کرده بود اما خیلی دوست داشتم علت این تفاوت هم توضیح داده می شد.. چی شد ؟فقط خواهشا نگید بخاطر هوادارا و تعامل و این حرفها ! البته این تغییر چهره فعلا با مزاج و خواسته ما همسو هست اما هیچ تضمینی نداره در آینده هم ادامه داشته باشه ..
به شخصه علاقه دارم اگه قراره عابدینی بعنوان مدیر عامل فصل بعد داماش به کارش ادامه بده ( که مطمئنا نیست ) یه مالکی واسه باشگاه پیش قدم بشه که زیاد اهل خرج کردن و بریز و به پاش نباشه کارنامه عابدینی تو این چند سال کاملا روشن بوده نه میشه از اون کم کرد نه میشه توش تملق" کرد و ازش یه ناجی ساخت ![/color:29d2816590]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط sajad1985 در يکشنبه مارس 31, 2013 7:56 am .
ـــــــــــــــــــــــ
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه مارس 31, 2013 7:10 am

بله کاملا کارنامه عابدینی مشخص هست سجاد جان,موفق بوده :)
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » يکشنبه مارس 31, 2013 7:25 am

[quote:2b54372339="soroosh8"]بله کاملا کارنامه عابدینی مشخص هست سجاد جان,موفق بوده :)[/quote:2b54372339]

:D
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه مارس 31, 2013 8:21 am

[quote:0e155b0058="soroosh8"][quote:0e155b0058="Mordab"][quote:0e155b0058="mehdi_damash"]فحاشم خودتی من نگفتم ناسزا میگم بهت ولی مطمئن باش با حرفم ساکتت میکنم.شما هم نگران رصد این سایت نباش شما خودتو علامه دهر میدونی عزیزم کاربر فوق حرفه ای...اینم بگم من با امیر افتخاری هیچ کاری ندارم و عاشقشم ولی هادی مرد نه تنها واسه من بلکه بیشتر هوادارا.طومارم دیگه ننویس[/quote:0e155b0058]
دوست دارم اینجا بگم خیلی دوست داشتم من هم اون زمان مثله الان تو بودم تا اجازه نمیدادم اون بلاها رو سر استقلال رشت و هویتش بیارن ولی افسوس که نسل نااگاهی بودیم...[/quote:0e155b0058]

خیلی خوشحالم که سر استقلال رشت اون بلا اومد,چون الان داماشی دارم که خودم و خیلی ها(از پدرم که بهم از بچگی یاد داد فقط عشقم تیم های رشتی باشه تا دختردایی 10 سالم که وقتی یه پرچم داماش کادو میدم بهش اونقدر ذوق میکنه)عاشقشن,نه تیمی که اسم یه تیم پایتخت رو یدک میکشه و موقع بازیهاش که با سوگولی های پایتخت هست یتیمه!بلکه داماشی دارم که وقتی کسی بهم میگه استقلالی هستی یا پرسپولیسی با افتخار میگم فقط تیم شهرم [size=18:0e155b0058][color=darkblue:0e155b0058]داماش[/color:0e155b0058][/size:0e155b0058][/quote:0e155b0058]
مرســــی سروش جان لذت بردم .
استقلال رشت خفتی بوده که یادآوریش مثل کابوسه
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » يکشنبه مارس 31, 2013 8:36 am

[quote:6e8773cfe1="sajad1985"][color=blue:6e8773cfe1]عابدینی نشون داده وقتی سرمایه در اختیارش باشه خوب بلده تک بعدی فکر و مدیریت کنه و اهمیتی به بومی های استان نده مثل زمانی که تیم تحت پوشش گروه آریا بود و این خاااااااان "اصلا توجه ایی به بومی ها چه بازیکن و مربی و چه پیشکسوت نداشت و حتی تره ایی واسه هوادارا خرد نمی کرد نگاه الان نکنید داره خواسته هوادارا رو اجرا می کنه پس بعضی از دوستان اینقدر جو کاذب ندن به نظر شما اگه وضعیت مالک باشگاه اینجوری نبود و منابع مالی برای عابدینی تامین بود این آقا افشین ناظمی رو می کرد سرمربی ؟
علی نظرمحمدی چی ؟
( چند ماه گذشته! ) مقایسه کرده بود اما خیلی دوست داشتم علت این تفاوت هم توضیح داده می شد.. چی شد ؟فقط خواهشا نگید بخاطر هوادارا و تعامل و این حرفها ! البته این تغییر چهره فعلا با مزاج و خواسته ما همسو هست اما هیچ تضمینی نداره در آینده هم ادامه داشته باشه ..
به شخصه علاقه دارم اگه قراره عابدینی بعنوان مدیر عامل فصل بعد داماش به کارش ادامه بده ( که مطمئنا نیست ) یه مالکی واسه باشگاه پیش قدم بشه که زیاد اهل خرج کردن و بریز و به پاش نباشه کارنامه عابدینی تو این چند سال کاملا روشن بوده نه میشه از اون کم کرد نه میشه توش تملق" کرد و ازش یه ناجی ساخت ![/color:6e8773cfe1][/quote:6e8773cfe1]

دوست عزیز حرفای اولت روو بول دارم عابدینی که اول اومده بوود هیچ اهمیتی نمی داد به هوادارا و درخواستشون البته این رو هم باید در نظر بگیریم که هوادارا هم با تیم قهر کرده بودن کلا 1000 تا 2000 تا تماشاگر داشتیم ، بعد که اومدیم لیگ دوباره هوادارا اومدن از تیم حمایت کردن بعد اوون مشکلات پیش اومد، بعد عابدینی فهمید که تنها همین هوادارا هستن که پشتیبان تیم هستن. من یه سئوال از شما دارم ؟ انسان تغییر نمی کنه؟ آیا انسان جایز الخطا هست؟ آیا ما تغییر اساسی تو تصمیمات عابدینی حس نکردیم ؟ آیا ما حس نکردیم حتی بعد از گرفتن تیم توسط قویدل آیا عابدینی همون عابدینی هست که تصمیمات هوادارا روو ارجعیت میده؟ آیا ما اینو تو عابدینی حس نکردیم واقعا نسبت به این تیم و تماشاگرا تعصب داره؟ چرا بابعضی از دوستامون قصاص قبل از جنایت می کنن می گن اگه مالک جدید بیاد عابدینی همون عابدینی سابق می شه؟ یعنی ما حاضر هستیم به خاطر افکار خودمون نسبت به یه شخص اونم کسی که فعلا حد اقل با پارسال این همه واسه تیم زحمت کشیده روو ببریم زیر سئوال؟
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه مارس 31, 2013 9:03 am

[quote:155ce182f0="sajad1985"][color=blue:155ce182f0]عابدینی نشون داده وقتی سرمایه در اختیارش باشه خوب بلده تک بعدی فکر و مدیریت کنه و اهمیتی به بومی های استان نده مثل زمانی که تیم تحت پوشش گروه آریا بود و این خاااااااان "اصلا توجه ایی به بومی ها چه بازیکن و مربی و چه پیشکسوت نداشت و حتی تره ایی واسه هوادارا خرد نمی کرد نگاه الان نکنید داره خواسته هوادارا رو اجرا می کنه پس بعضی از دوستان اینقدر جو کاذب ندن به نظر شما اگه وضعیت مالک باشگاه اینجوری نبود و منابع مالی برای عابدینی تامین بود این آقا افشین ناظمی رو می کرد سرمربی ؟
علی نظرمحمدی چی ؟
به شخصه علاقه دارم اگه قراره عابدینی بعنوان مدیر عامل فصل بعد داماش به کارش ادامه بده ( که مطمئنا نیست ) یه مالکی واسه باشگاه پیش قدم بشه که زیاد اهل خرج کردن و بریز و به پاش نباشه کارنامه عابدینی تو این چند سال کاملا روشن بوده نه میشه از اون کم کرد نه میشه توش تملق" کرد و ازش یه ناجی ساخت ![/color:155ce182f0][/quote:155ce182f0]
سجاد جان سنگری که ترتیب دادی مشخص هستش که اهل مبارزه هستی اما داری وجه منطقی میدی به ماجرا!
داخل پرانتز نظر میدم.
عابدینی نشون داده وقتی سرمایه در اختیارش باشه خوب بلده تک بعدی فکر و مدیریت کنه (( میشه مثال بزنی کدوم مدیر اینجوری نیست ؟رویانیان؟ساکت؟یا مدیر موقت سپاهان؟فتح ا... زاده؟دوست عزیز هرکی پول داره خرج میکنه اما منظور تک بعدی رو نمیفهمم!اما شما و من به ماجرای فوتبال واقفیم داریم که برنامه امروز نمیرسه و تنها بعدی که باید فکر کرد بچه های امید و نوجوان فکر که خداروشکر پتانسیل خوبی داریم در ضمن مدیر عامل مس و حتی ملوان یادم رفت که پول داشتن ریخته پاش کرذن))
ما به فردا نمیشه و اهمیتی به بومی های استان نده مثل زمانی که تیم تحت پوشش گروه آریا بود و این خاااااااان "(((!!!!! خـاان ؟!!!این همون سنگر هستش که ذکر کردم))اصلا توجه ایی به بومی ها چه بازیکن و مربی و چه پیشکسوت نداشت و حتی تره ایی واسه هوادارا خرد نمی کرد ((نمیدونم یادتون هست که لباس قرمز شد ؟مذیری با عقبه عابدینی خبر داری؟با همه این تجربه های موفق به ندای بچه ها گوش دادن و رنگ رو تغییر داد و به میل ما شد اون موقع هم پول بود و موضع ما فرق داشت با این فرد اما میشه بگی چرا حرفمون رو گوش داد ؟!این اتفاق با ماجرای آرم و لباس قویدل قیاس کن.)))
نگاه الان نکنید داره خواسته هوادارا رو اجرا می کنه پس بعضی از دوستان اینقدر جو کاذب ندن به نظر شما اگه وضعیت مالک باشگاه اینجوری نبود و منابع مالی برای عابدینی تامین بود ((به حرف هایی که زدم تاکید میکنم ))
این آقا افشین ناظمی رو می کرد سرمربی ؟((ما هر وقت شروع کردیم فصل رو منهای این فصل همیشه پول داشتیم و خواستیم آسیایی باشیم اگه ناظمی رو میذاشت خیلی ها معترض بودن اما چرا اشاره نمیکنی که توی داماش همیشه میانگین بومی بودن ما 7 8 تا بازیکن بومی بوده ؟))
چندی پیش عابدینی در مورد مهدوی کیا حرف زد "من خودم به وود این فرد معترض بودم چون فکر میکردم عابدینی چون کیا رو دوس داره و دست پخت خودش هست آورده اما ماجرای کاپیتانی رو دیدیم که مهدوی با همه هیبتش همچنان کاپیتان هستش "مدیر عامل به اشاره ابرو میتونه بازوبند رو جابهجا کنه اما احترامی که گذاشتم هم کیا هم امیر عابدینی لذت بخش بود "اما مغر این ماجرا اینکه عابدینی گفت :من برای داماش فکرها داشتم "مهدوی کیا رو آوردم برای پرستیژ تیم "تا تیم شخصیت آسیایی شدن رو داشته باشه "تا اینکه اون بلای اختلاس گیرمون اومد !
من 100%مخالف وجود کیا بودم اما انصافا کسی با شخصیت تر از مهدوی کیا نیس و این حربه مدیریتی بود که شما اسمش رو میذاری تک بعدی !
حرف آخرم:دوستان متعرض بود و منتقد بودن خیلی خوبه از 1000تا تعریف بهتر هستش و من خودم یکی کثبت بگم 10تا منفی رو هم میگم امــا وقتش باید دید کی و کجاست "خدایی نکرده برای بقیه بچه ها سوتفاهم پش نیاد که این دوستمون تا الان کامنت کم میذاشت اما الان فعال شده !و از این محیط آزاد بهترین وقت رو چرا زمانی انتخاب کرده برای نقد کردن که قویدل داره ریشه رو میزنه!
چندین سال که ایران آسیا رو 2طرف میگیم اما چرا بعضی ها توی جایگاه وسط باید بشینن که بگن تیم رو تشویق کنید نه فرد رو !!!تویاین چند سال کجا بودین ؟چرا داماش گـــرا شدین و ما رو به فردگـــرا تشبیه میکنید ؟!
بنده خداها هنو در جریان نبودن که 2 3 ردیف صنذلی آخر نشستن یعنی فوتبال ندیدن اما قرار بود وسط بشینن اما دیر شده بود دیگه:).
خلاصه توی این زمان که داماش داره به دست غربیه میوفته نقد رو بذاریم کنار اگه بفکر داماشیم و بعد نقدر باران کنیم اما هدفی هست که با نقد و دعوا بهش رسیده میشه باید انجام داد وظیفه رو.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » يکشنبه مارس 31, 2013 9:09 am

[quote="mahyarmaya"][quote:5d22353a20="sajad1985"][color=blue:5d22353a20]عابدینی نشون داده وقتی سرمایه در اختیارش باشه خوب بلده تک بعدی فکر و مدیریت کنه و اهمیتی به بومی های استان نده مثل زمانی که تیم تحت پوشش گروه آریا بود و این خاااااااان "اصلا توجه ایی به بومی ها چه بازیکن و مربی و چه پیشکسوت نداشت و حتی تره ایی واسه هوادارا خرد نمی کرد نگاه الان نکنید داره خواسته هوادارا رو اجرا می کنه پس بعضی از دوستان اینقدر جو کاذب ندن به نظر شما اگه وضعیت مالک باشگاه اینجوری نبود و منابع مالی برای عابدینی تامین بود این آقا افشین ناظمی رو می کرد سرمربی ؟
علی نظرمحمدی چی ؟
به شخصه علاقه دارم اگه قراره عابدینی بعنوان مدیر عامل فصل بعد داماش به کارش ادامه بده ( که مطمئنا نیست ) یه مالکی واسه باشگاه پیش قدم بشه که زیاد اهل خرج کردن و بریز و به پاش نباشه کارنامه عابدینی تو این چند سال کاملا روشن بوده نه میشه از اون کم کرد نه میشه توش تملق" کرد و ازش یه ناجی ساخت ![/color:5d22353a20][/quote:5d22353a20]
سجاد جان سنگری که ترتیب دادی مشخص هستش که اهل مبارزه هستی اما داری وجه منطقی میدی به ماجرا!
داخل پرانتز نظر میدم.
عابدینی نشون داده وقتی سرمایه در اختیارش باشه خوب بلده تک بعدی فکر و مدیریت کنه (( میشه مثال بزنی کدوم مدیر اینجوری نیست ؟رویانیان؟ساکت؟یا مدیر موقت سپاهان؟فتح ا... زاده؟دوست عزیز هرکی پول داره خرج میکنه اما منظور تک بعدی رو نمیفهمم!اما شما و من به ماجرای فوتبال واقفیم داریم که برنامه امروز نمیرسه و تنها بعدی که باید فکر کرد بچه های امید و نوجوان فکر که خداروشکر پتانسیل خوبی داریم در ضمن مدیر عامل مس و حتی ملوان یادم رفت که پول داشتن ریخته پاش کرذن))
ما به فردا نمیشه و اهمیتی به بومی های استان نده مثل زمانی که تیم تحت پوشش گروه آریا بود و این خاااااااان "(((!!!!! خـاان ؟!!!این همون سنگر هستش که ذکر کردم))اصلا توجه ایی به بومی ها چه بازیکن و مربی و چه پیشکسوت نداشت و حتی تره ایی واسه هوادارا خرد نمی کرد ((نمیدونم یادتون هست که لباس قرمز شد ؟مذیری با عقبه عابدینی خبر داری؟با همه این تجربه های موفق به ندای بچه ها گوش دادن و رنگ رو تغییر داد و به میل ما شد اون موقع هم پول بود و موضع ما فرق داشت با این فرد اما میشه بگی چرا حرفمون رو گوش داد ؟!این اتفاق با ماجرای آرم و لباس قویدل قیاس کن.)))
نگاه الان نکنید داره خواسته هوادارا رو اجرا می کنه پس بعضی از دوستان اینقدر جو کاذب ندن به نظر شما اگه وضعیت مالک باشگاه اینجوری نبود و منابع مالی برای عابدینی تامین بود ((به حرف هایی که زدم تاکید میکنم ))
این آقا افشین ناظمی رو می کرد سرمربی ؟((ما هر وقت شروع کردیم فصل رو منهای این فصل همیشه پول داشتیم و خواستیم آسیایی باشیم اگه ناظمی رو میذاشت خیلی ها معترض بودن اما چرا اشاره نمیکنی که توی داماش همیشه میانگین بومی بودن ما 7 8 تا بازیکن بومی بوده ؟))
چندی پیش عابدینی در مورد مهدوی کیا حرف زد "من خودم به وود این فرد معترض بودم چون فکر میکردم عابدینی چون کیا رو دوس داره و دست پخت خودش هست آورده اما ماجرای کاپیتانی رو دیدیم که مهدوی با همه هیبتش همچنان کاپیتان هستش "مدیر عامل به اشاره ابرو میتونه بازوبند رو جابهجا کنه اما احترامی که گذاشتم هم کیا هم امیر عابدینی لذت بخش بود "اما مغر این ماجرا اینکه عابدینی گفت :من برای داماش فکرها داشتم "مهدوی کیا رو آوردم برای پرستیژ تیم "تا تیم شخصیت آسیایی شدن رو داشته باشه "تا اینکه اون بلای اختلاس گیرمون اومد !
من 100%مخالف وجود کیا بودم اما انصافا کسی با شخصیت تر از مهدوی کیا نیس و این حربه مدیریتی بود که شما اسمش رو میذاری تک بعدی !
حرف آخرم:دوستان متعرض بود و منتقد بودن خیلی خوبه از 1000تا تعریف بهتر هستش و من خودم یکی کثبت بگم 10تا منفی رو هم میگم امــا وقتش باید دید کی و کجاست "خدایی نکرده برای بقیه بچه ها سوتفاهم پش نیاد که این دوستمون تا الان کامنت کم میذاشت اما الان فعال شده !و از این محیط آزاد بهترین وقت رو چرا زمانی انتخاب کرده برای نقد کردن که قویدل داره ریشه رو میزنه!
چندین سال که ایران آسیا رو 2طرف میگیم اما چرا بعضی ها توی جایگاه وسط باید بشینن که بگن تیم رو تشویق کنید نه فرد رو !!!تویاین چند سال کجا بودین ؟چرا داماش گـــرا شدین و ما رو به فردگـــرا تشبیه میکنید ؟!
بنده خداها هنو در جریان نبودن که 2 3 ردیف صنذلی آخر نشستن یعنی فوتبال ندیدن اما قرار بود وسط بشینن اما دیر شده بود دیگه:).
خلاصه توی این زمان که داماش داره به دست غربیه میوفته نقد رو بذاریم کنار اگه بفکر داماشیم و بعد نقدر باران کنیم اما هدفی هست که با نقد و دعوا بهش رسیده میشه باید انجام داد وظیفه رو.

مهیار عزیز تا موقعی که ماهستیم اون وسط به هیچ بیگانه ای اجازه عرض اندام نمیدیم مثل بازی 5شنبه اگه بودی و مطمئنم که دیدی
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » يکشنبه مارس 31, 2013 9:55 am

بهرحال اگه دوستان فکر میکنن تو این اوضاع نباید انتقادی بشه باشه قبول...
البته من انتقادی هم نکردم
فقط هشدار دادم در مورد فصل بعد که اگه پول نباشه اکثر این بازیکنا جدا خواهند شد { امیدوارم با امدن مالک جدید و { به موقع } خیالمون راحت بشه }...

دوما"من گفتم مجموعه ای که با عابدینی برای داماش همکاری میکنند در حد امیر عابدینی نیستن { امثال مرغوب " سراوانی و ...}
بنده تاکید کردم علت موفقیت مهندس در پرسپولیس گروه و مجموعه ای بود که با امیر عابدینی همکاری داشت که پرسپولیس تو دوره مدیریت ایشون در اوج بود خب این اتفاق در فوتبال رشت برای ایشون نیفتاد...
حالا چرا ؟ مطمئن باشید زمان مشخص خواهد کرد ادمایی مثله مرغوب همون کسایی هستن که تا موقعی که شاد بود قربان صدقه اش میرفتن به محض رفتن شاد از پگاه پشت سرش حرف زدن من شک ندارم این اتفاق برای امیر عابدینی هم می افته چون مرغوب ها فقط بدنبال چسبیده شدن هستن...
...............................
در ضمن باید بهتون بگم نگران نباشید وقتی اختیاردار تیم قوه قضاییه هست از طرف داخل استان از طرف ادمایی که شما میگید سنگ اندازی میکنند کاری نمیتونن انجام بدن...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان