[quote:b433751dd8="sajad1985"][quote:b433751dd8="majid13"][quote:b433751dd8="alex00755"][color=black:b433751dd8][b:b433751dd8]نمیدونم چی باعث شده سقف فکریه بعضی بچه های سایت این همه پایین بیاد و کوچیک فکر کنن؟!!؟
دوستان چرا اینقدر راحت حرف از افتادن میزنین؟؟؟کدوم افتادن؟چرا اینقدر امواج منفی به کائنات میفرستین؟؟؟من نمیگم بیایم صحبت از قهرمانی کنیم،ولی همش دنبال اینیم که چند امتیاز میخوایم تا موندن،این خیلی بده...اگه واقعا ادعای بزرگ بودن میکنیم و حرف از آسیا میزنیم باید و باید بزرگ فکر کنیم و بزرگ رفتار کنیم.بزرگ فکر کردن این نیست که بیایم تو وارش و ف.ب هی کامنت بزاریم ترکانیم...4 تا میزنیم،3 تا میزنیم ولی رفتار و روحیه مون مثل شکست خورده های باشه.باور داشته باشیم که بزرگیم.مگه تیم هایی که از ما بالاترن چی دارن؟؟؟چه برتری دارن؟؟؟کدومشون امسال تونسته هر 2 تا تیمه سوگولی پایتخت و به زانو در بیاره؟؟؟هیچ سالی مثل امسال از موندن تو لیگ مطمئن نبودم.این همه تیمه درب و داغون هستش.نه هواداری نه بازی قشنگی.تا الان فقط با چاشنیه شانس موندن.چیزی که بهش میگن شانس به نظر من همون مثبت فکر کردنه...همون موفقیت رو باور داشتنه که الان یه کم تو هوادارای ما ضعیف شده...اینقدر از 4 تا بازی آخر فصل حرف زدیم و بزرگش کردیم که اگه سختم نباشه الان سخت شده.یعنی سپاهان و تراکتور از لنگ و کیسه بزرگترن؟؟؟تر تر که امی بباخته حریفه بابا.
بیاین واقعا از ته دل باور داشته باشیم که امسال هم مثل پارسال تک رقمی میشیم.واقعا باور داشته باشیم.بخدا کائنات جواب میده...حرف از افتادن ممنوع...

و فقط فقط مثبت فکر کنین...
میبینم که تو هفته های پایانی مثل بنز همه تیما رو جا میزاریم میریم اون بالابالا ها...به کوری چشم تیمایی که با اون همه بازیکن هنوز تو باد نیم فصل اول خوابیدن و نمیدونن که آخرای فصل باید واسه بقا بجنگن...
[/b:b433751dd8][/color:b433751dd8][/quote:b433751dd8]
کاملا موافقم..
بقول مهیار ما چه منفی فکر کنیم چه مثبت فقط داریم فکر میکنیم! حالا چه خوبه بجای افکار ترس از سقوط. مثبت فکر کنیم و این انرژی رو به بازیکنا انتقال بدیم... باور کنید اینا مذخرف نیست (حتی افکار ما هم رو نتایج تاثیر داره

)
یه فیلمی دیده بودم (فکر کنم اسمش سکرت بود) به دوستان پیشنهاد میکنم حتما ببینند. فیلمش خیلی خوبه.[/quote:b433751dd8]
[color=blue:b433751dd8]دوست عزیز برای فکر کردن ارزش بیشتری قائل باشید از گالیله گرفته تا دکارت بسیاری از اکتشافات و اختراعات محصول ثانیه ایی معطوف شدن فکر آدمی به جنبه ایی از طبیعته [/color:b433751dd8]:wink:[/quote:b433751dd8]
آبرار باور کن من اصلا متوجه ربط کامتتون به کامنت خودم نشدم!
مگه من گفتم فکر کردن اشتباهه؟
اینجا بحثش جداست.مثلا اگه ما همینطور بگیم میفتیم چه سودی میکنیم جز ضرر؟ اگه یادتون باشه بازی با فجر (توو جام حذفی) رودباریان مصدوم بود و یه عده اومدند اینجا عذا گرفتن که این فراهانی * (!) فلان واین جز ضرر چیزی نداره (اگه فراهانی میومد نظراتو میخوند خواهر اعتماد بنفسش به شهر توریستی میرفت!

)