[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نظر شما در خصوص ادامه یا عدم ادامه کار حمید درخشان چیست؟+نظرسنجی

نظر شما در خصوص ادامه یا عدم ادامه کار حمید درخشان چیست؟+نظرسنجی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

نظر شما در خصوص ادامه کار حمید درخشان چیست؟

باید برکنار شود
35
51%
تا پایان لیگ به کار ادامه دهد
7
10%
فعلا به کار ادامه دهد
27
39%

کل آرا : 69

پستتوسط shahre-baran » جمعه فبريه 01, 2013 7:07 pm

من به گزينه اول راي دادم وبايد بره چون تمامي تيمها دستشو خوندن و ديگه اصلا موندنش صلاح نيست و يك ريسكه.
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط antiros » جمعه فبريه 01, 2013 7:08 pm

این اولین کامنتم بعد بازی هستش و هنوزم ذره ایی از نارحتیم کم نشده .
حداقل تا بازی پیکان باید بهش فرصت داد و امیدوارم نتیجه لازم رو بگیریم و با خود درخشان لیگو تموم کنیم ، چون هر مربی دیگه هم بیاد تو این بازه زمانی حداقل 2 الی 3 تا بازی طول میکشه تیمو بشناسه و اگه نتیجه از دست بدیم بعنی میشه گفت کارمون تموم :roll: .... به امید خدا همه چی درست میشه فقط درخشان باید از انتقادات استفاده کنه و تیمو درست کنه و قویدل پول تزرق کنه
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » جمعه فبريه 01, 2013 7:37 pm

[quote:5a49872a06="khorami201"][quote:5a49872a06="havadarehamishegi"]نه ابرار ناراحت نشدم من از دس بچه های سایت ناراحت نمیشم اگه هم بشم خیلی رک میگم تازه همه ما هدفمون یه چیزه اونم داماش /11/[/quote:5a49872a06]

[color=black:5a49872a06][size=13:5a49872a06]درود بر شما همشهری خوب و منطقی ام. درود بر شما . هدف همه ما سربلندی شهر و تیم شهرمونه. خب گاهی هم اختلاف نظر هست دیگه... [/size:5a49872a06][/color:5a49872a06][/quote:5a49872a06]
100% اما هدفمون یکیه و اصن اختلاف نظر نباشه هیچ وقت پیشرفتی صورت نمیگیره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط metall » جمعه فبريه 01, 2013 8:49 pm

شوک /2/
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه فبريه 01, 2013 8:58 pm

دوستان بهتره بی خود سر خودمون رو شیره نمالیم!
عاقایان اخراج بکن درخشان نیستن!انتقاد پذیر هم نیستن! هر وقت احتیاج داشته باشن به هوادارها ؛ مصاحبه میکنند،دعوت میکنند،تعریف میکنند از هوادارها ولی وقتی خرشون که از پل گذشت دیگه * ما رو به حساب نمیارن!
به خودم قول دادم چند تا بازی رو استادیوم نیام (شاید تا آخر فصل) یادمه آخرین باری هم که از ملوان باخته بودیم یه مدت استادیوم نیومدم کلا طاقت هر چیزی رو دارم بجز تحقیر شدن جلوی *# ها!
آبراران گل من هم که مخالف اخراج درخشان هستند یه سوال ازشون دارم :
بوی لیگ 1 به مشام مبارکتون نمی رسه؟
شب همگی خوش
/14/
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه فبريه 01, 2013 9:03 pm

[quote:3e7aad85f8="The_King_of_rasht"]دوستان بهتره بی خود سر خودمون رو شیره نمالیم!
عاقایان اخراج بکن درخشان نیستن!انتقاد پذیر هم نیستن! هر وقت احتیاج داشته باشن به هوادارها ؛ مصاحبه میکنند،دعوت میکنند،تعریف میکنند از هوادارها ولی وقتی خرشون که از پل گذشت دیگه * ما رو به حساب نمیارن!
به خودم قول دادم چند تا بازی رو استادیوم نیام (شاید تا آخر فصل) یادمه آخرین باری هم که از ملوان باخته بودیم یه مدت استادیوم نیومدم کلا طاقت هر چیزی رو دارم بجز تحقیر شدن جلوی *# ها!
آبراران گل من هم که مخالف اخراج درخشان هستند یه سوال ازشون دارم :
بوی لیگ 1 به مشام مبارکتون نمی رسه؟
شب همگی خوش
/14/[/quote:3e7aad85f8]
کامنت ها رو میخوندی بهتر بود .شب خوش آبرار
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط armin8651 » شنبه فبريه 02, 2013 5:44 am

واقعا هرندی حیف بود، ما که همشهریش بودیم ازش حمایت نکردیم! پس این مسائل حق ماست!
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه فبريه 02, 2013 7:57 am

من همیشه با تعویض سرمربی در حالت کلی مخالفم ! و قبل از اظهار نظر در مورد اخراج ، به فکر جایگزین می گردم ... یعنی اگه این بره کی بیاد ؟؟!!

درخشان در اینکه نشون داده وضعش در مورد بازی خوانی ، تغییر تاکتیک و مهره چینی و ... خرابه ؛ اصلا شکی نیست ! اما اینکه چه باید کرد مهمه ... اخراج نه ولی توجیه بله ... درخشان باد توجیه بشه ... قبلا هم گفتم ما این همه کمک مربی داریم و ماشالله همه هم روی نیمکت میشینند !! چجوری نمی تونند بازی رو عوض کنند ؟؟؟ یعنی می تونند و کمک نمی کنند ؟؟ یا اینکه از طرف درخشان قبول نمیشه ؟؟؟

من بیشتر به این فکر می کنم کی بیاد /4/

اصلا به این سمت حتی فکر هم نکنید که مربی درست و حسابی میاد اینجا ... مثلا یکی مثل جلالی ... این رو سابقه نشون داده ...

مطمئنم یک آشغال دیگه از پرسپولیس یا استقلال دوباره قالب ما میشه ... نظرتون در مورد استیلی ، مظلومی ، ... ؛ چیه ؟؟

حرف از ویسی و امثال اون مثل مهابادی و کمالوند ( که هردوشون تیم دارند ) هم جک سال هست ... چون اینا کاملا معلوم الحال هستند ...

برگردوندن تارتار و قاسمپور و دست نشان هم اصلا ممکن نیست با این وضعیت ...

ما هرندی رو داشتیم و به هر دلیلی بیرون انداختیمش ! به نظرم تاریخ در مورد کارهاش ، نحوه مربیگریش ، بازیخوانیش ، چینش نفراتش و سیستم بازیش و ... قضاوت میکنه ... من با احترام بسیار زیادی که برای دوستمون مازیار عزیز قائلم که گفت هرندی مهره سوخته فوتبال رشت هست ؛ باید بگم اصلا اینطوری نیست و ما اگه به مسائل فنی تیم و توانایی هرندی در مربیگری برگردیم ؛ به نظرم در حد یک مربی ای که 8 هفته با ما بود و با اون وضعیت تیم رو جمع کرد و ... ، بسیار عالی بود اما حیف که از دستش دادیم !

حالا ما شاید از خیلی چیزها بی خبر باشیم ! ولی وقتی فقط دید از بالای سکوهای تمرینات داماش در زمان 5 مربی اخیر ( دینورزاده ، قاسمپور ، تارتار ، هرندی و درخشان ) رو کنار هم می ذارم ؛ به نظرم از همه لحاظ ؛ به ترتیب هرندی ، تارتار ، دینورزاده ، قاسمپور و درخشان رو می تونم رنبه بندی کنم .... در حالت کلی کاری به بیرون از محیط زمین فوتبال ندارم چون مهم همین داخل زمین هست ....

بگذریم ...

من فکر می کنم اگه بنا بر تعویض مربی باشه ، آوردن شخص جدید در این وضعیت درست نیست و بهتره با ناظمی به عنوان سرمربی ، دارکو دستیار اول و ربیعی فر دستیار دوم ادامه بدیم ... این تبعات داره ... شاید به سقوط هم بکشه ...

اما دوباره میگم به نظرم [b:fdccc891bf][size=24:fdccc891bf]با برد برابر پیکان ؛ به لیگ بر می گردیم ، خوب هم برمی گردیم[/size:fdccc891bf] [/b:fdccc891bf]و اگه فقط بازی های داخل خونه رو ببریم ( فجر ، صبا ، نفت آبادان ، تراکتور و سپاهان ) + 4 امتیاز از گهر و ذوب آهن ؛ موندنمون قطعی هست ... تازه این وسط بازی هایی با راه آهن و نفت تهران هم تو تهران داریم که اصلا سخت نیست برامون مخصوصا راه آهن ... بر فرض از استقلال تو آزادی ببازیم ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط vahidjn » شنبه فبريه 02, 2013 8:25 am

با سلام به کلیه براران گول ایته خواهش کی از همه دارم انه کی آبه از ان کی ایسه روت تر نوکونیم تا هر خوکی ان روته آبه درووونی غولطه نوخوره!!!! امان همه دانیم تیم چه مشکلاتی داره الان وقت حماین از امیر خانه اگه اونه از دست بدیم داماشم از دست دهیم!!! تا جایی کی من دانم امیر خان فوتبال فهمه و ضعف ترکیب تیمه با هماهنگی با مربی و سر مربی از بین بردی ولی درخشان غد تر از ااا حرفان حالا هدفش بماند!!!! در کل امان و امی شیر بازیکنان پارسال خوشانه آزمایشه درشت پس بداییدی الان حمایت خاییدی...
درخشانم بهسه یا بشه مهم انه کی امان پوشت امی مدیر و بازیکنان بهسیم تا وگردین به روزایه خوش....ایشالاه همه چی حل به....

جمله آخر:طرفدار داماشیم تا آخرش باهاشیم /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /14/
نماد کاربر
vahidjn
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 09, 2011 12:00 am

پستتوسط vahidjn » شنبه فبريه 02, 2013 8:30 am

اگرم قرار ببه کی درخشان بشه بهتره کسیا نواریم امی افشین با تعصب از همه بهتره حداقل فعلا!!!
نماد کاربر
vahidjn
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 09, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » شنبه فبريه 02, 2013 9:48 am

من به گزينه 2 راي دادم،چون هيچ وقت نشده ما مربي عوض كنيم و بخوايم خوب نتيجه بگيريم
درضمن الان بهترين كسي كه ميتونه تيمو از اين مسايل بكشه بيرون امير خانه با درخشان.
(گر صبر كني زه قوره حلوا سازي)
براي مثالم ميتونيم پارسالو يادمون بياريم.... :twisted:
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ahura » شنبه فبريه 02, 2013 9:50 am

بازي قشنگ كردن ملاك نيس. واسه ما ايراني ها نتيجه مهمه چه شانسي چه ضد فوتبال. درخشان از 6 بازي 2 امتياز . اصلا قابل قبول نيس تيم بازي بازي افت كرده اون داماش نيم فصل نيس. با اوردن داسيلوا معلوم شد كه سرمربي قوي نيس
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان