من همیشه با تعویض سرمربی در حالت کلی مخالفم ! و قبل از اظهار نظر در مورد اخراج ، به فکر جایگزین می گردم ... یعنی اگه این بره کی بیاد ؟؟!!
درخشان در اینکه نشون داده وضعش در مورد بازی خوانی ، تغییر تاکتیک و مهره چینی و ... خرابه ؛ اصلا شکی نیست ! اما اینکه چه باید کرد مهمه ... اخراج نه ولی توجیه بله ... درخشان باد توجیه بشه ... قبلا هم گفتم ما این همه کمک مربی داریم و ماشالله همه هم روی نیمکت میشینند !! چجوری نمی تونند بازی رو عوض کنند ؟؟؟ یعنی می تونند و کمک نمی کنند ؟؟ یا اینکه از طرف درخشان قبول نمیشه ؟؟؟
من بیشتر به این فکر می کنم کی بیاد
اصلا به این سمت حتی فکر هم نکنید که مربی درست و حسابی میاد اینجا ... مثلا یکی مثل جلالی ... این رو سابقه نشون داده ...
مطمئنم یک آشغال دیگه از پرسپولیس یا استقلال دوباره قالب ما میشه ... نظرتون در مورد استیلی ، مظلومی ، ... ؛ چیه ؟؟
حرف از ویسی و امثال اون مثل مهابادی و کمالوند ( که هردوشون تیم دارند ) هم جک سال هست ... چون اینا کاملا معلوم الحال هستند ...
برگردوندن تارتار و قاسمپور و دست نشان هم اصلا ممکن نیست با این وضعیت ...
ما هرندی رو داشتیم و به هر دلیلی بیرون انداختیمش ! به نظرم تاریخ در مورد کارهاش ، نحوه مربیگریش ، بازیخوانیش ، چینش نفراتش و سیستم بازیش و ... قضاوت میکنه ... من با احترام بسیار زیادی که برای دوستمون مازیار عزیز قائلم که گفت هرندی مهره سوخته فوتبال رشت هست ؛ باید بگم اصلا اینطوری نیست و ما اگه به مسائل فنی تیم و توانایی هرندی در مربیگری برگردیم ؛ به نظرم در حد یک مربی ای که 8 هفته با ما بود و با اون وضعیت تیم رو جمع کرد و ... ، بسیار عالی بود اما حیف که از دستش دادیم !
حالا ما شاید از خیلی چیزها بی خبر باشیم ! ولی وقتی فقط دید از بالای سکوهای تمرینات داماش در زمان 5 مربی اخیر ( دینورزاده ، قاسمپور ، تارتار ، هرندی و درخشان ) رو کنار هم می ذارم ؛ به نظرم از همه لحاظ ؛ به ترتیب هرندی ، تارتار ، دینورزاده ، قاسمپور و درخشان رو می تونم رنبه بندی کنم .... در حالت کلی کاری به بیرون از محیط زمین فوتبال ندارم چون مهم همین داخل زمین هست ....
بگذریم ...
من فکر می کنم اگه بنا بر تعویض مربی باشه ، آوردن شخص جدید در این وضعیت درست نیست و بهتره با ناظمی به عنوان سرمربی ، دارکو دستیار اول و ربیعی فر دستیار دوم ادامه بدیم ... این تبعات داره ... شاید به سقوط هم بکشه ...
اما دوباره میگم به نظرم [b:fdccc891bf][size=24:fdccc891bf]با برد برابر پیکان ؛ به لیگ بر می گردیم ، خوب هم برمی گردیم[/size:fdccc891bf] [/b:fdccc891bf]و اگه فقط بازی های داخل خونه رو ببریم ( فجر ، صبا ، نفت آبادان ، تراکتور و سپاهان ) + 4 امتیاز از گهر و ذوب آهن ؛ موندنمون قطعی هست ... تازه این وسط بازی هایی با راه آهن و نفت تهران هم تو تهران داریم که اصلا سخت نیست برامون مخصوصا راه آهن ... بر فرض از استقلال تو آزادی ببازیم ...