[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عابديني: درخشان بايد برود

عابديني: درخشان بايد برود

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mahyarmaya » جمعه فبريه 01, 2013 5:41 pm

soroosh8 :آبرار عزیز اصلا شک نداریم که الان احساسیم هستیم و خسته اما میدونم چند روزی بگذره کاری رو میکنیم که دوست عزیزمamirreza_pro اشاره کرد.
نداشتن مهاجم سختر هستش یا نداشتن پول ؟
فقط الان داریم برخوردمون رو اشتباه انجام میدیم!اگه قرار بود جلو باشگاه جمع بشیم باید جلوی اون داور که ما رو خلع صلاح کرد جلوی ملوان رو میگیرفتیم.
اون روز شار دادیم وای به حال داور اگه داماش ببازه اما من خودم بازی تموم شد رفتم خونه !اما شعارش رو دادم!
خب این کار برخورد ها شدید باید برای پوربخش و جعفری باشه که از همشهری خودشون دفاع نمیکنن بلکه شهرشون هم میفروشن.
این برخورد شدید نباید به داخل خونه بکشه باید خونه آروم باشه که برد بیاریم .این ترس ها رو باید به دل اون آدم هایی بکنیم که دارن ریشه ما رو میزنن"دارن نون و نمک میخورن اما حرمت نگه نمیدارن.
ما که معتقدیم برخورد شدید جواب میده چرا با کسی که با 4 تا فحش شهرشو میفروشه نکنیم ؟چا این برخورد شدید بعد باخت با داور نمیکنیم؟!چرا؟!چرا باید مثل مسولین که سر ما رو میزنن ما سر اونا رو میزنیم ؟!
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » جمعه فبريه 01, 2013 5:55 pm

والا من موندم چی بگم بازیکن نمیتونه توی چهارچوب شوت بزنه یه پاس سالم نمیده بگم مقصر درخشان میگم نه از این ور اصن تاکتیک و سیستم نداریم بگم بازیکن مقصره؟؟؟؟؟ وااااای کلافه شدم بابا /9/ /8/
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط chile1369 » جمعه فبريه 01, 2013 6:21 pm

عابديني اول تيمو بياره بالا بعد اگه ميخواد بره..
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » جمعه فبريه 01, 2013 7:56 pm

[quote:797e323414="mahyarmaya"]soroosh8 :آبرار عزیز اصلا شک نداریم که الان احساسیم هستیم و خسته اما میدونم چند روزی بگذره کاری رو میکنیم که دوست عزیزمamirreza_pro اشاره کرد.
فقط الان داریم برخوردمون رو اشتباه انجام میدیم!اگه قرار بود جلو باشگاه جمع بشیم باید جلوی اون داور که ما رو خلع صلاح کرد جلوی ملوان رو میگیرفتیم.
اون روز شار دادیم وای به حال داور اگه داماش ببازه اما من خودم بازی تموم شد رفتم خونه !اما شعارش رو دادم!
خب این کار برخورد ها شدید باید برای پوربخش و جعفری باشه که از همشهری خودشون دفاع نمیکنن بلکه شهرشون هم میفروشن.
این برخورد شدید نباید به داخل خونه بکشه باید خونه آروم باشه که برد بیاریم .این ترس ها رو باید به دل اون آدم هایی بکنیم که دارن ریشه ما رو میزنن"دارن نون و نمک میخورن اما حرمت نگه نمیدارن.
ما که معتقدیم برخورد شدید جواب میده چرا با کسی که با 4 تا فحش شهرشو میفروشه نکنیم ؟چا این برخورد شدید بعد باخت با داور نمیکنیم؟!چرا؟!چرا باید مثل مسولین که سر ما رو میزنن ما سر اونا رو میزنیم ؟![/quote:797e323414]
مهیار جان حرفایت را تا قسمتهای زیادی قبول دارم اما با چگونگی واکنشها شاید مسئله داشته باشم اینکه شعار وای به حالت داور را چگونه باید در پایان بازی عملی کرد منظورت را درک نمی کنم اینکه آیا باید به حمید درخشان واکنش نشان دهیم یا نه شاید روشن باشد اصرار بر کار اشتباه یک مربی شعارهای مخصوص خود را دارد و لجبازی یک مرب برای استفاده از داسیلوا هم تیشه به ریشه اعتبار او می زند و هم زهری در کام داماش هست که اعتراض به او را در بازی های قبل دیده ایم اما مهیار جان اعتراض بیشتر به داور فقط بهانه بدست آنان می دهد که اینروزها از ما دیو ساخته اند ! اینکه پوربخش و وهابی خود را اینچنین فروخته اند شکی نیست اما برخورد ما باید با آنان چگونه باشد من فکر میکنم ما نباید جا پای انزلیچی ها بگذاریم حتی اگر شعاری بر علیه شان می دهیم شعاری باشد بدور از توهین بلکه آنان را سر تا پا از شرمندگی بسوزاند از اینکه از هوای این شهر تنفس می کنند اینچنین به آن خیانت ! ما نمیخواهیم همش در مدح بگویند گه اگر مردند فقط واقعیت ها را بگویند مهیار جان شما راست می کی بایدبرخورد کرد اما مهمتر از ان باید سیاست داشت بخدا با عصبانیت و یا فحاشی و یا هر حرکت خشونت امیز دیگری فقط هیزم به کسانی می دهیم که برای سوزاندنمان هیمه جمع می کنند
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » جمعه فبريه 01, 2013 8:01 pm

عمرا درخشان رو اخراج کنن.درخشان انقدر میمونه و روی اشتباهش پافشاری میکنه تا کار از کار بگزره.درخشان زمانی از تیم میره که دیگه خیلی دیر شده و حسابی به ریشمون میخنده.چون بدترین گند هارو زد و کسی صداش در نیومد
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » جمعه فبريه 01, 2013 8:07 pm

[quote:7b1d090134="damash_fsz"]عمرا درخشان رو اخراج کنن.درخشان انقدر میمونه و روی اشتباهش پافشاری میکنه تا کار از کار بگزره.درخشان زمانی از تیم میره که دیگه خیلی دیر شده و حسابی به ریشمون میخنده.چون بدترین گند هارو زد و کسی صداش در نیومد[/quote:7b1d090134]

فقط خدا کنه پشیمونی به بار نیاره...هرندی با اینکه خیلی مصاحبه های بدی کرد ولی خیلی در حقش بدی شد بیچازه یه بازی باخت اخراجش کردن در صورتیکه ممی تو انزلی هم 6تا خورد...العا تیم به یه شوک نیاز داره :wink: ولی بهتره تا بازی پیکان صبر کنیم این 3امتیازم به چنگ بره
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه فبريه 01, 2013 8:07 pm

[quote="Majid_Rasht"][quote:223cae958e="mahyarmaya"]soroosh8 :آبرار عزیز اصلا شک نداریم که الان احساسیم هستیم و خسته اما میدونم چند روزی بگذره کاری رو میکنیم که دوست عزیزمamirreza_pro اشاره کرد.
ما که معتقدیم برخورد شدید جواب میده چرا با کسی که با 4 تا فحش شهرشو میفروشه نکنیم ؟چا این برخورد شدید بعد باخت با داور نمیکنیم؟!چرا؟!چرا باید مثل مسولین که سر ما رو میزنن ما سر اونا رو میزنیم ؟![/quote:223cae958e]
مهیار جان حرفایت را تا قسمتهای زیادی قبول دارم اما با چگونگی واکنشها شاید مسئله داشته باشم اینکه شعار وای به حالت داور را چگونه باید در پایان بازی عملی کرد منظورت را درک نمی کنم اینکه آیا باید به حمید درخشان واکنش نشان دهیم یا نه شاید روشن باشد اصرار بر کار اشتباه یک مربی شعارهای مخصوص خود را دارد و لجبازی یک مرب برای استفاده از داسیلوا هم تیشه به ریشه اعتبار او می زند و هم زهری در کام داماش هست که اعتراض به او را در بازی های قبل دیده ایم اما مهیار جان اعتراض بیشتر به داور فقط بهانه بدست آنان می دهد که اینروزها از ما دیو ساخته اند ! اینکه پوربخش و وهابی خود را اینچنین فروخته اند شکی نیست اما برخورد ما باید با آنان چگونه باشد من فکر میکنم ما نباید جا پای انزلیچی ها بگذاریم حتی اگر شعاری بر علیه شان می دهیم شعاری باشد بدور از توهین بلکه آنان را سر تا پا از شرمندگی بسوزاند از اینکه از هوای این شهر تنفس می کنند اینچنین به آن خیانت ! ما نمیخواهیم همش در مدح بگویند گه اگر مردند فقط واقعیت ها را بگویند مهیار جان شما راست می کی بایدبرخورد کرد اما مهمتر از ان باید سیاست داشت بخدا با عصبانیت و یا فحاشی و یا هر حرکت خشونت امیز دیگری فقط هیزم به کسانی می دهیم که برای سوزاندنمان هیمه جمع می کنند[/quote
آقا مجید عزیز شما حرف میزنید بالا سرماست من برای روشن شدن منظور کامنتم توضیح میدم .
پیله آبرار ماجرا اینکه ما فریادمون برای مسولین و بازیکن خودمون هستش تا حدی هم درسته اما نه همیشه!
عادل فردوسی پور وقتی بحرف بیاد که خدایی سر داماش بریده شد چرا باید خودمون جو رو خراب کنیم؟
چرا باید بعد بازی جو خراب رو خراب تر کنیم؟
من توی نظرم اینگونه بیان کردم اگه برخورد شدید را اعتقاد دارید بسم الله ...
حق داور بازی مس برخورد شدید هستش نه فحش فحاشی آخر بازی به آبشک(که من خودم کار آبشک رو تایید نمیکنم)
عرض میکنم اگه به برخورد شدید اعتقاد داریم باید این اعتراض رو جلو صدا سیما انجام بدیم.
چرا همین اجنبی زاده ها برای خودی چاقو نمیکشن اما برای رادنی ما شمشیر ر از رو بستن؟
من اعتقاد دارم به برخورد شدید اما بحق.اعتقاد دارم برای این فوتبال که آ ب ا ی مهد مردانگی هستن !باید شعبان بی مخ هم داشت شریعتی هم داشت صادق حمایت هم داشت مطهری هم داشت .باید همه چیز بود.
آقای مجید بزرگوار من نظرم رو فقط روشن بازگو کردم جسارت نباشه
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه فبريه 02, 2013 6:32 am

بحث هرندی رو بهتر است تموم کنید،هرندی یک مهره سوخته در فوتبال این شهر است،کاری که خودش با خوش کرد و در پایان فصل خیلی از واقعیت ها رو بازگو می کنیم تا شاید برخی از دوستان متوجه برخی مسایل بشوند.
حرف خیلی دارم ولی حیف که در شرایطی هستیم که نمیشه بازگو کرد!
حرف زدن خیلی آسان هست ولی اینکه نظرات تعدادی رو بخونید که از پشت قضیه باخیر نیتستن و هز ققصیه ای رو به امیدخانشون ربط میدن یا میگن نفرینش تیم رو گرفته خیلی برای آدم سخت هست که سکوت بکنه در واقع با سر رفتن توی دیوار بهتر از سکوت کردن هست.
آخرش هم بگم:اگر به نفرین باشه که نفرین های مجید خان جهانپور دفعاتت پیش ما رو روانهته لیگ یک کرد!
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه فبريه 02, 2013 6:39 am

اما در مورد نظر دادن و ...
مدیران این سایت نزدیک سی ماه است که بدون هیچ گونه منتی دارن از وقت زندگیشون صرف شما هواداران می کنند تا جایی که وقتی برای مصاحبه نزد پیشکسوتان و افراد دیگر می رویم و می گوییم برای عشقمان کار می کنیم تعجب می کنند و خداسرشاهده هیچ منتی هم نمیذاریم ولی اینکه بعضی کاربران می آیند و مواردی غیر واقع رو بیان می کنند قابل هضم برایمان نیست و اینکه کاربری میاد و نظر گذاشتن خودش رو منت بر سر دیگران می داند قابل پذیرش نیست!
خدا رو شکر هیچ محدودیتی هم ایجاد نکردیم و مثل سایت های دیگر نظرات رو تاییدی و در جهت خاص نکردیم!پس ...

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط ali0131 » شنبه فبريه 02, 2013 11:32 am

اقا در خشان رو چه کار داری داسلویا رو چی میگی اون باید بره.
همان قدر که شما به اکسیژن نیاز دارین تا زنده باشد من به شهرم رشت برای زنده ماندن نیاز دارم
نماد کاربر
ali0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط navid_rasht » شنبه فبريه 02, 2013 12:04 pm

[quote:5bf1317864="MAZIYAR"]اما در مورد نظر دادن و ...
مدیران این سایت نزدیک سی ماه است که بدون هیچ گونه منتی دارن از وقت زندگیشون صرف شما هواداران می کنند تا جایی که وقتی برای مصاحبه نزد پیشکسوتان و افراد دیگر می رویم و می گوییم برای عشقمان کار می کنیم تعجب می کنند و خداسرشاهده هیچ منتی هم نمیذاریم ولی اینکه بعضی کاربران می آیند و مواردی غیر واقع رو بیان می کنند قابل هضم برایمان نیست و اینکه کاربری میاد و نظر گذاشتن خودش رو منت بر سر دیگران می داند قابل پذیرش نیست!
خدا رو شکر هیچ محدودیتی هم ایجاد نکردیم و مثل سایت های دیگر نظرات رو تاییدی و در جهت خاص نکردیم!پس ...[/quote:5bf1317864]

هرندی نکات مثبتی هم در تیم داشت مثل نظم و انضباظ تیم(حداقل در ظاهر) برعکس سال گذشته که مربیان با بازیکنان وبالعکس مشکل داشتن و قهر میکردن.
اما از طرفی دیگر به حرف هایی مثل اینکه بازیکن های جوان بومی میذارم تو تیم عمل نکرد هر چند فرصت زیادی بهش داده نشد اما از همون فرصت کوتاه هم استفاده نکرد. چیزی جز تاسف خوردن نمیشه گفت که فردی سال ها برای یه تیم بازی کرده و زحمت کشیده بعد از کنار گذاشتن این چنین مصاحبه هایی بکنه و اتهام های ناروایی هم به هواداران متعصب بزنه. هرندی نه تنها به خودش بلکه به مربی های بومی دیگه هم ضربه زد. اعتقاد دارم اگه هرندی به درستی مدیریت میشد این اتفاقات به حداقل میرسید. متاسفانه افرادی مثل هرندی در استان بسیارند که موفقیت تیم تنها با خودشون میخوان. نمونه ی دیگر این افراد بهزاد داداش زاده هست که شنیدم حرف های نامربوطی در مورد داماش در کارشناسی بازی الگیلانو زده.(ولی کامل مطمئن نیستم.)
نماد کاربر
navid_rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه فبريه 02, 2013 12:15 pm

[quote:6c0f003ff9="navid_rasht"][quote:6c0f003ff9="MAZIYAR"]اما در مورد نظر دادن و ...
خدا رو شکر هیچ محدودیتی هم ایجاد نکردیم و مثل سایت های دیگر نظرات رو تاییدی و در جهت خاص نکردیم!پس ...[/quote:6c0f003ff9]

هرندی نکات مثبتی هم در تیم داشت مثل نظم و انضباظ تیم(حداقل در ظاهر) برعکس سال گذشته که مربیان با بازیکنان وبالعکس مشکل داشتن و قهر میکردن.
اما از طرفی دیگر به حرف هایی مثل اینکه بازیکن های جوان بومی میذارم تو تیم عمل نکرد هر چند فرصت زیادی بهش داده نشد اما از همون فرصت کوتاه هم استفاده نکرد. چیزی جز تاسف خوردن نمیشه گفت که فردی سال ها برای یه تیم بازی کرده و زحمت کشیده بعد از کنار گذاشتن این چنین مصاحبه هایی بکنه و اتهام های ناروایی هم به هواداران متعصب بزنه. هرندی نه تنها به خودش بلکه به مربی های بومی دیگه هم ضربه زد. اعتقاد دارم اگه هرندی به درستی مدیریت میشد این اتفاقات به حداقل میرسید. متاسفانه افرادی مثل هرندی در استان بسیارند که موفقیت تیم تنها با خودشون میخوان. نمونه ی دیگر این افراد بهزاد داداش زاده هست که شنیدم حرف های نامربوطی در مورد داماش در کارشناسی بازی الگیلانو زده.(ولی کامل مطمئن نیستم.)[/quote:6c0f003ff9]
با 99 % نظر شما موافقم و دقیق حرف دل من هست.خیلی دوست دارم مسائل رو باز کنم ولی میدونم کش پیدا می کنه و الان اصلا به صلاح تیم نیست.
دوستانی که با من ارتباط دارند میدونند که من هم برای زحماتی که امید برای داماش کشید ازش ممنونم اما اشکالاتی داشت...

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط damashmylove2 » شنبه فبريه 02, 2013 12:31 pm

استعفاى عابدينى، تهديد يا واقعيت؟
اينكه عابدينى استعفا دهد در شرايط كنونى چيزى در حد نشد است، چرا كه عابدينى خودش مديرعامل است و بايد خودش در هيات مديره اى كه خودش يكى از اعضايش است استعفاىش را تاييد نمايد

سایت گل - نتايج ضعيف داماش در روزهاى اخير آبستن حوادثى شد كه هنوز موجبات آرامش اين باشگاه را فراهم نكرده است. درست لحظاتى پس از بازى روز سه شنبه داماش عابدينى تلويحا اعلام كرد كه درخشان ديگر در داماش مسئوليتى ندارد و به زودى يك مربى آشنا به شرايط داماش جاى او را مى گيرد.( مهدى تارتار). اما اين تازه آغاز مجادله بود، چرا كه قويدل براى نخستين بار علنى در برابر عابدينى موضع گيرى كرد و با اخراج درخشان مخالفت نمود، و چون مى دانست عابدينى آدمى نيست كه حرف او را به سادگى بپذيرد، تهديد نمود كه در صورت اخراج درخشان نه پول خسارت او را پرداخت خواهد كرد و نه حاضر هزينه اى بابت بستن قرارداد با مربى تازه بپردازد. پس از آن بود كه عابدينى نخست تصميم گرفت از طريق يكى از افراد نزديك به باشگاه درخشان را مجاب به استعفا دهد و وقتى ديد وى حاضر به كناره گيرى نيست، خبر استعفاى خودش را بر روى خبرگزارى ها فرستاد.

اينكه عابدينى استعفا دهد در شرايط كنونى چيزى در حد نشد است، چرا كه عابدينى خودش مديرعامل است و بايد خودش در هيات مديره اى كه خودش يكى از اعضايش است استعفاىش را تاييد نمايد و اين در حالى است كه وى نماينده قانونى امير خسروى و قوه قضاييه در انتقال به گروه صدرا است و تا اين انتقال به صورت كامل انجام نگيرد عابدينى تقريبا نمى تواند داماش را ترك نمايد، به خصوص اينكه شنيده شده است كه قويدل و شركا هنوز به بسيارى از تعهدات خود عمل ننموده اند و هر لحظه احتمال روى دادن اتفاقى غير قابل تصور است. اينكه قويدل بلافاصله استعفاى عابدينى را رد كرد حكايت از همين مسايل است.

پس بايد از استعفاى عابدينى يك نتيجه گرفت، فهماندن اين موضوع به قويدل كه اگر بار ديگر در برابر خواسته هاى او مقاومت كند نتيجه اش براى او سنگين خواهد بود. حالا آخرين خبر اين است، فردا آخرين فرصت درخشان است، و على رقم حمايتهايى كه از او مى شود اگر برابر پيكان نتيجه نگيرد بايد برود. قويدل مى داند كه عابدينى چه پايگاه قوى و مستحكمى در بين هواداران داماش و دنياى فوتبال دارد و اگر خودش را با او سر شاخ كند كسى كه ضرر كند عابدينى به يقين نخواهد بود.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه فبريه 02, 2013 2:14 pm

[align=center:b63bcdf09e][size=24:b63bcdf09e][color=red:b63bcdf09e]درخشان: همه جا با اختیار تام کار کرده‌ام/ اجازه دخالت نمی‌دهم حتی شما آقای عابدینی
درخشان با اشاره به این که تیمش در بازی مقابل پرسپولیس 70 دقیقه صاحب توپ و میدان بود، مطرح کرد: هیچ کس در فوتبال این‌ها را قبول ندارد و همه به فکر سه امتیاز هستند
[/color:b63bcdf09e][/size:b63bcdf09e]

[color=black:b63bcdf09e]
سایت گل- حمید درخشان مسائل داوری را علت اصلی شرایط بحرانی تیمش می داند.
به گزارش گل به نقل از ایسنا ، حمید درخشان سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان در نشست خبری پیش از بازی با پیکان تهران با بیان این که امیدوار است تیمش بازی خوبی را فردا برابر پیکان به نمایش بگذارد، افزود: پیکان با توجه به تغییر و تحولاتی که در کادر فنی داشته و مربی باهوش، فهیم و کاربلدی به آن اضافه شده تیم خطرناکی است. امیدوارم ما از این بحرانی که در آن هستیم خارج شویم، چون چند هفته‌ واقعا اذیت شدیم.

وی ادامه داد: ما فرصت‌های زیادی را به دست می‌آوریم، اما به گل نمی‌رسیم. از طرفی داور‌ها ما را اذیت کردند و در چند بازی اخیر نقش تعیین کننده‌ای داشتند. امیدوارم که داوران دقت عمل بیشتری داشته باشند چون با حیثیت یک مربی بازی می‌شود. زمانی که یک تیم نتیجه‌ نمی‌گیرد همه نگاه‌ها به سمت سرمربی تیم است، اما هیچ کس ریشه‌یابی نمی‌کند تا ببیند علت عدم نتیجه‌گیری در مسایل فنی است یا موضوع دیگری وجود دارد.

درخشان همچنین با اشاره به این که تیمش در بازی مقابل پرسپولیس 70 دقیقه صاحب توپ و میدان بود، مطرح کرد: هیچ کس در فوتبال این‌ها را قبول ندارد و همه به فکر سه امتیاز هستند. بازنده این بازی‌ها هم سرمربی است، چون امتیاز نمی گیرد. با این حال من به بازیکنان اعتقاد دارم و می‌دانم که در بازی فردا همه توانشان را می‌گذارند تا سربلند از میدان خارج شوند.
[b:b63bcdf09e]
سرمربی داماش همچنین درباره محروم و مصدومان تیمش در بازی فردا، تصریح کرد: رودباریان را به دلیل اشتباه داور در بازی فردا نخواهیم داشت و او محروم است.[/b:b63bcdf09e] همچنین محمدرضا مهدوی و ابوذر رحیمی نیز نمی‌توانند بازی کنند و بازیکن خارجی‌مان نیز شرایط مطلوبی نداردبنابراین ما چهار بازیکن اصلی‌مان را در اختیار نخواهیم داشت. البته در بازی‌های قبل هم به این شکل بوده، اما امیدوارم در بازی فردا بقیه بازیکنان جور غایب‌ها را بکشند.

درخشان در پایان درباره اولتیماتومی که مدیرعامل داماش به او داده عنوان کرد: برای آقای عابدینی همیشه احترام قائلم و او به عنوان مدیرعامل جزو کسانی است که در فوتبال ما حضور دارد و خدمت کردن برای او افتخار است اما جایگاه او مدیرعامل است و من هم سرمربی تیم. شما شخصیت‌ام را بهتر از خودم می‌شناسید و می‌دانید هر کجا که بودم با اختیار تام کار کردم. نمی‌دانم توصیه پذیری را در چه می‌بینید؟ من اجازه نمی‌دهم که کسی در مسایل فنی در کارم دخالت کند، اما راهکار خوب را می‌پذیرم. مسایل فنی مختص مربیان است.[/color:b63bcdf09e]

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 9%87%D9%85[img:b63bcdf09e]http://u.goal.com/246200/246278hp2.jpg[/img:b63bcdf09e][/align:b63bcdf09e]
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه فبريه 03, 2013 8:44 am

بخدا بخاطر کارهای این,عابدینی بره بدجوری حالشو میگیریم /9/
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه