[quote:de29b29afb="siabagh"][quote:de29b29afb="everlasting-rain"]دم افتخاري گرم كه با بوسيدن پيراهن خوش رنگ داماش و تعظيم به هواداران لحظات دل انگيزي رو ايجاد كرد البته بعضي از افراد مثل اينكه بسيار طلبكار تشريف دارن و حتما بايد طرف كفششون رو واكس بزنه تا راضي بشن . يكي از كاربران از من خواست كه بيشتر در مورد مسائل تيم نظر بدم ولي به نفع اعصاب خودمه كه بي خيال بشم چرا كه واقعا مسخره ست كه توي ورزشگاه رشت يك عده ميمون وار از طرفداران ترتر تقليد كنند و بي شرمانه شعار تركي عيبي يوخ بدن انگار اگه بگن عيب ناره لال ميشن . به اين ميگن انزلیچی تركها كه من هميشه هشدارش رو دادم و خواهم داد كه هدفشون اينه كه رشت رو مثل استارا غصب كنن و ما توي شهر خودمون غريبه بشيم .[/quote:de29b29afb]
من تا حالا نشنيدم كسي بگه عيبي يوخ؟! تو بازي سايپا دادند؟
واقعا تاسف آوره؛ تو رشت كسي به تركي شعار بده، حتي اون اشك كه به تراكتور ها ميگفتيم نبايد به تركي داده ميشد ،همون خر ميگفتند بهتر بود حداقل تركي نبود
اگه غيرت دارين به گيلكي شعار بدين،
آبرار هنوز اسكل غريبه پزست زياد داره رشت، كلا 200 نفر طرفدار اصيل داماش هستند،
باهات موافقم؛ حتي[color=green:de29b29afb][size=18:de29b29afb] يك كلمه صحبت به تركي يعني تقديم يك متر خاك گيلان به تركا[/color:de29b29afb][/size:de29b29afb]
يه زماني بود تركاي مهاجر همه مجبور بودند گيلكي ياد بگيرند، تركه اصلا فارسي بلد نبود ولي گيلكي رو فول ميدونست، هنوز خيلي اين تركاي قديمي گيلك شده تو رشت هستند، گيلكي اينقدر پرقدرت بود تنها زباني بود كه تركا رو استحاله كرده بود،
خودمون اين بلا رو سرخودمو آورديم ، بوسيله فارسي ياد دادن به بچه ها[/quote:de29b29afb]
تو همین جا هم مدام داریم فارسی حرف میزنیم که...