پیشنهاد راهکاری برای شنیدن فحاشی در دیگر ورزشگاه ها.

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط pouri_sb » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 7:41 pm

[quote:b89783c74f="MEHRDAD"]pouri_sb : به هر حال این کار باشگاه یا حتی ما نیست و به خود هوادار بر میگرده که تو سایت های اجتماعی اینکار رو به این شکل که گفتی انجام بده که خب اونم مشکل هست و شدنی نیست . ضمن اینکه اینطوری که همش رو باید بوق بذارند :wink:
.[/quote:b89783c74f]

درست می گی مهرداد جان :)
فعلا تا 20 بهمن کاری نمی تونم بکنم :دی بعدش باهاتون هماهنگ می کنم. ادیت فیلمش با من :) بعدش فقط فحشا نیستن که! گلوله برفی و سنگ پرانی و گوجه اندازی اینا هم جزئش هست الان همین گهر که اینقدر دارن تعریف می کنن ازش زده بودن اول فصل پدر انزلیچی ها رو درآورده بودن با سنگ پرانیها.
نماد کاربر
pouri_sb
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi369 » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 8:46 pm

دقیقاً این همون چیزی هست که من میگم
یه ذره بیرون از فضای مجازی هم فعال باشیم الان با 30تا نظر به چنین فکری رسیدیم که کلی هم میشه روش مانور داد. البته باید خیلی دقت کنیم که مبادا توپ تو زمین خودمون بیفته و نتیجه خدای نکرده برعکس بشه.
یعنی اینجور نشه که همین شگرد رو روی ما پیاده کنند بخاطر همین میگم از سکوهامون باید مطمئن باشیم.
نماد کاربر
mehdi369
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi369 » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 8:58 pm

اون ماجرای نشریه رو من خیلی می پسندم ولی همین جور که آقا مهرداد گفتند چند جنبه مهم داره که باید در نظر گرفته بشه
اما برای نمونه میشه با کانون هواداران و یا روابط عمومی هماهنگ کرد و حداقل یه نشریه در روز بازی های خانگی توی ورزشگاه پخش بشه تا قبل بازی اونقدری وقت هست که مطالعه مطالب نشریه انجام بشه همه که دسترسی به اینترنت و فضای مجازی رو ندارند.
یه نظر دیگه هم دارم اونم اینه که باشگاه داماش یه سری لباس داماش اما در سایز کودک یا نوجوان تهیه کنه و مثل لیگ و جام های خارجی به تن بچه ها کنه و در مراسم قرائت قرآن و مراسم افتتاح بازی جلوی بازیکنان حریف و داماش وایستند در نهایت قبل از این عمل باید توی همون نشریه قبل از بازی دلیل از اینکار گفته بشه.
ضمنا این کار از بازی های غیرحساس شروع بشه بهتره چون توی بازی های حساس ثابت شده که خواننده هم بیاد بخونه و صدای شعر و موزیک قطع بشه باز هم ........
یعنی اون فضا اجازه تعقل و تفکر رو از تماشاگر میگیره تنها چیزی که توی اون فضا ماندگاره عادته. باید این موضوع عادت بشه تا قبل از بازی های مهم.
در ضمن با آوردن کودکان ملبس به لباس تیم داماش یه جورهایی جواب بعضی ها که دست شون رو روی گوش بچه هاشون میذارند تا صداها رو نشوند داده میشه.
نماد کاربر
mehdi369
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط mehdi369 » دوشنبه ژانويه 14, 2013 8:20 pm

این بازی تو ورزشگاه آزادی از اون بازیهاست که حتما پرسپولیسی ها فحاشی می کنند.
میشه از این بازی مدرک جمع کرد
نماد کاربر
mehdi369
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان