[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - اظهارات تاسف برانگیز بهنام افشه و دامادش(خبرنگار 90)

اظهارات تاسف برانگیز بهنام افشه و دامادش(خبرنگار 90)

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط amirdamashcity » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 6:53 pm

اینم تلافی اولادی /11/

نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 6:54 pm

به نظرم بعضی از دوستان بازم زود احساساتی شدن و همه چیزو یادشون رفته از کجا معلوم این مصاحبه واقعی باشه ! مگه ما کم از این دست مصاحبه ها دیدیم که دروغ هم بودند! در ضمن اون موقع که تیم پول نداشت و امثال همین آقا مردانه وایسادند رو یادتون رفت من نمیدونم شما از بازیکنا چه انتظاری دارید ؟فقط باید فداکاری کنند فقط باید بگذرند
دوستان مشکل بهنام افشه و امثال اون نیستن مشکل خود ماهاییم که انتظاراتمون خیلی زیاده
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 7:02 pm

در مورد توهین کردن به افشه من مخالفم و به نظرم نباید زحماتی که برای تیم کشیده رو به خاطر این کار و اظهار نظرات (هرچند اشتباه) زیر سوال برد.
در مورد اینکه برخی از دوستان از واقعی و غیر واقعی بودن مصاحبه صحبت کردند که باید بگم یعنی می خواید بگید داماد آقای افشه میاد از بهنام (برادرخانومش) سواستفاده می کنه؟!!! قبلا مازیار گفت که آقای علی مسعودی داماد بهنام هست !
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mtb368 » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 9:38 pm

عابدینی زرنگ تر از این حرفهاست درودخر رو میندازه توجیبش آقای درودخر رشتی ها رو هنوز نشناختی تو که عددی نیستی گنده تر از تو رو هم می ذارن تو جیبشون حالا اینقدر بدو تا ثم های پات گرد بشه می تونیم می کنیم /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/
نماد کاربر
mtb368
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 27, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 9:46 pm

[quote:60aa825bfa="ashkan0131"]به نظرم بعضی از دوستان بازم زود احساساتی شدن و همه چیزو یادشون رفته از کجا معلوم این مصاحبه واقعی باشه ! مگه ما کم از این دست مصاحبه ها دیدیم که دروغ هم بودند! در ضمن اون موقع که تیم پول نداشت و امثال همین آقا مردانه وایسادند رو یادتون رفت من نمیدونم شما از بازیکنا چه انتظاری دارید ؟فقط باید فداکاری کنند فقط باید بگذرند
دوستان مشکل بهنام افشه و امثال اون نیستن مشکل خود ماهاییم که انتظاراتمون خیلی زیاده[/quote:60aa825bfa]
آخه برار یک رشتی که شما میگین مونده تو تیم موقع بی پولی کدوم تیم این و می خواست اون موقع که تو لیگ برترم باشه؟آخه کدوم بازیکنی میاد با درودگر تلفنی صحبت میکنه که آره حلافی اینجوری اونجوری اگه خیر و صلاح تیمش و می خواست هیچ وقت همچین کاری نمی کرد برادر من!
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 9:51 pm

[quote:fe02cdb327="ali126"][quote:fe02cdb327="ashkan0131"]به نظرم بعضی از دوستان بازم زود احساساتی شدن و همه چیزو یادشون رفته از کجا معلوم این مصاحبه واقعی باشه ! مگه ما کم از این دست مصاحبه ها دیدیم که دروغ هم بودند! در ضمن اون موقع که تیم پول نداشت و امثال همین آقا مردانه وایسادند رو یادتون رفت من نمیدونم شما از بازیکنا چه انتظاری دارید ؟فقط باید فداکاری کنند فقط باید بگذرند
دوستان مشکل بهنام افشه و امثال اون نیستن مشکل خود ماهاییم که انتظاراتمون خیلی زیاده[/quote:fe02cdb327]
آخه برار یک رشتی که شما میگین مونده تو تیم موقع بی پولی کدوم تیم این و می خواست اون موقع که تو لیگ برترم باشه؟آخه کدوم بازیکنی میاد با درودگر تلفنی صحبت میکنه که آره حلافی اینجوری اونجوری اگه خیر و صلاح تیمش و می خواست هیچ وقت همچین کاری نمی کرد برادر من![/quote:fe02cdb327]
[color=black:fe02cdb327]ابرار ما عنزلی چی نیستیم که به بازیکنای خودمون حرف نا مربوط بزنیم(حالا اونا که فحش میدن).افشه یه اشتباهی کرده.یه بچگی کرد ولی یادت باشه هرچی باشه بازیکنه بومیه شهرمون بوده.نباید تخریب شه.فقط و فقط بخاطر بازی هایی که برامون کرده.افشه به مردمش بد کرد خیلی هم بد کرد ولی ما فراومش میکنیم.همین.نه دیگه ازش اسمی میبریم نه بهش چیزی میگیم...[/color:fe02cdb327]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط eparsi » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 9:55 pm

[quote:fc0cd1a939="abarar1989"][quote:fc0cd1a939="ali126"][quote:fc0cd1a939="ashkan0131"]به نظرم بعضی از دوستان بازم زود احساساتی شدن و همه چیزو یادشون رفته از کجا معلوم این مصاحبه واقعی باشه ! مگه ما کم از این دست مصاحبه ها دیدیم که دروغ هم بودند! در ضمن اون موقع که تیم پول نداشت و امثال همین آقا مردانه وایسادند رو یادتون رفت من نمیدونم شما از بازیکنا چه انتظاری دارید ؟فقط باید فداکاری کنند فقط باید بگذرند
دوستان مشکل بهنام افشه و امثال اون نیستن مشکل خود ماهاییم که انتظاراتمون خیلی زیاده[/quote:fc0cd1a939]
آخه برار یک رشتی که شما میگین مونده تو تیم موقع بی پولی کدوم تیم این و می خواست اون موقع که تو لیگ برترم باشه؟آخه کدوم بازیکنی میاد با درودگر تلفنی صحبت میکنه که آره حلافی اینجوری اونجوری اگه خیر و صلاح تیمش و می خواست هیچ وقت همچین کاری نمی کرد برادر من![/quote:fc0cd1a939]
[color=black:fc0cd1a939]ابرار ما عنزلی چی نیستیم که به بازیکنای خودمون حرف نا مربوط بزنیم(حالا اونا که فحش میدن).افشه یه اشتباهی کرده.یه بچگی کرد ولی یادت باشه هرچی باشه بازیکنه بومیه شهرمون بوده.نباید تخریب شه.فقط و فقط بخاطر بازی هایی که برامون کرده.افشه به مردمش بد کرد خیلی هم بد کرد ولی ما فراومش میکنیم.همین.نه دیگه ازش اسمی میبریم نه بهش چیزی میگیم...[/color:fc0cd1a939][/quote:fc0cd1a939]

داداش قرار نیست بهش فحش بدیم ولی میتونیم با شعارهایی که منشوری نباشه بهش بگیم دلخوریم
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 9:56 pm

[quote:7633ccea1d="abarar1989"][quote:7633ccea1d="ali126"][quote:7633ccea1d="ashkan0131"]به نظرم بعضی از دوستان بازم زود احساساتی شدن و همه چیزو یادشون رفته از کجا معلوم این مصاحبه واقعی باشه ! مگه ما کم از این دست مصاحبه ها دیدیم که دروغ هم بودند! در ضمن اون موقع که تیم پول نداشت و امثال همین آقا مردانه وایسادند رو یادتون رفت من نمیدونم شما از بازیکنا چه انتظاری دارید ؟فقط باید فداکاری کنند فقط باید بگذرند
دوستان مشکل بهنام افشه و امثال اون نیستن مشکل خود ماهاییم که انتظاراتمون خیلی زیاده[/quote:7633ccea1d]
آخه برار یک رشتی که شما میگین مونده تو تیم موقع بی پولی کدوم تیم این و می خواست اون موقع که تو لیگ برترم باشه؟آخه کدوم بازیکنی میاد با درودگر تلفنی صحبت میکنه که آره حلافی اینجوری اونجوری اگه خیر و صلاح تیمش و می خواست هیچ وقت همچین کاری نمی کرد برادر من![/quote:7633ccea1d]
[color=black:7633ccea1d]ابرار ما عنزلی چی نیستیم که به بازیکنای خودمون حرف نا مربوط بزنیم(حالا اونا که فحش میدن).افشه یه اشتباهی کرده.یه بچگی کرد ولی یادت باشه هرچی باشه بازیکنه بومیه شهرمون بوده.نباید تخریب شه.فقط و فقط بخاطر بازی هایی که برامون کرده.افشه به مردمش بد کرد خیلی هم بد کرد ولی ما فراومش میکنیم.همین.نه دیگه ازش اسمی میبریم نه بهش چیزی میگیم...[/color:7633ccea1d][/quote:7633ccea1d]
درسته نباید حرف نا مربوط زد ولی این رسمش نبود که آقای افشه این کار و بکنه آره منم باهات موافقم ابرار من دیگه بازیکنی به اسم افشه نمیشناسم
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 10:41 pm

اقا من نمیدونم چرا یه سری ها هی میگن فحش بدیم اقا اعتراض کردن مبنی بر فحش دادن نی میشه با شعارهایی کوبیدش قشنگ اره حالا یه غلطی کرده اصن غلط کرده همچین غلطی کرده اما این هزار بار اعتراض فحش نیست
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 10:53 pm

آبرار از دسته افشه دلخوریم،بدم دلخوریم.من که عصبانیم.ولی نباید به روی خودمون بیاریم.به نظر من همین که اصلا بهش توجه نکنیم از صدتا شعار هم بدتر.یعنی اصلا واسمون مهم نیست...
/7/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط aslanadigozal » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 11:10 pm

فکر کنم دیگه همه برنامه نود رو دیدید , حرکت زشت افشه و زنگ زدن به درودگر و حرف زدن زد تیم خودش (اصلا تیم خودش نه تیم شهرش که هست) و خراب کردن عابدینی یه خنجر بزرگ از پشت زد به همه ی رشتی ها

دیگه هیچ راه برگشتی برای خودش نزاشت . واقعا نمی دونم چی بگم فقط براش متاسفم همین !!!!!!!!!!!!
بومی گرایی + جوانگرایی = موفقیت داماش گیلان
نماد کاربر
aslanadigozal
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 24, 2011 12:00 am

پستتوسط rashtlove » پنج شنبه دسامبر 27, 2012 1:29 am

باو گندش نکنید ولش کنید باو این درورگر دیدید چه جوری گوشی تو دستش بود جانه خودم مهم نبود واسم اما یه سوال تو ذهنم هست

این درودگر سوراخ دماغش چرا اون شکلیه اخه ابراران /10/ /10/ /10/ /10/ /10/

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » پنج شنبه دسامبر 27, 2012 4:44 am

قیافه دروغگر هم واقعا دیشب حال بهم زن بود...به خاطر چهرش نمیگما...نوع نگاهش به خبر نگاره،چشماش ار حرص و اینکه انگار چه رازی رو داره کشف میکنه داشت در میومد،واقعا آدم نیست...
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » پنج شنبه دسامبر 27, 2012 6:14 am

من وقتی کامنت بالا رو گذاشتم هنوز از صحت مطلب اطمینان نداشتم یا اگرم صحت داشته با خودم میگفتم با عابدینی مشکل داشته و عصبانی بوده شاید منم جای اون بودم همچین عکس العملی نشون میدادم ولی وقتی دیشب تو نود نشون داد که با درودگر همکاری کرده برای ضربه زدن به رشت واقعا واسه خودم که طرفداریشو کردم و واسه خودش متاسف شدم برای تیم زحمت کشیده و در این برهه هم بچگی بزرگی کرده امیدوارم مردم گیلان منهای منطقه خاص ببخشنش
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » پنج شنبه دسامبر 27, 2012 6:34 am

دوستان این پسره ارزش بحث کردن نداره که بیخود خودتونو درگیرش نکنید بع د فکر مینه حتما پخی بوده.الان همه باید تلاشمون این باشه که دوشنبه عضدی رو پر کنیم
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان