[quote:9337f5fbd6="888"][quote:9337f5fbd6="miladcivil"][quote:9337f5fbd6="amirreza_pro"]/9/
[color=darkblue:9337f5fbd6][b:9337f5fbd6]بازی مس کرمان-پرسپولیس چی؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بازی ِ تراکتور-استقلال چی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بازی ِ پرسپولیس-ملوان چی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ووو هزاران بازی ِ دیگههههههههههههه
این حسن زاده دیگه شورش رو در آورده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکی باید یک کاری کنه به خدا این انصاف نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکهو بگید می خوایم این تیم رو هستی ساقط کنیم دیگهههههههه!!!!!!!!!!!!!
واقعا شورش رو در آوردن
آقا بگن جرم ِ ما هوادارها چی هست؟!!!!!
چه گناهی کردیم؟!!!!!!چه اشتباهی کردیم؟!!!!!
تشویق کردن تیم هم مگه اشتباه هست؟!!!!!!!
گناه ما اینه که همه تیمها میان اینجا و از ترس جهنم عضدی نمی تونند بازی کنند!!!!!
من دیگه عقلم به جایی قد نمیدههههه
[/color:9337f5fbd6][/b:9337f5fbd6][/quote:9337f5fbd6]
[color=black:9337f5fbd6]نه دیگه آقا ، نمیشه که تیمی با بودجه ای برابر 4 ، بازیکن تیمهای سوگولی اونارو تو رشت شکست بده !
بعد تراکتور هم از حذفی اوووووت کنه ، حتما" این تیم یه چیزیش هست و باید جلوش گرفته بشه . . . . . .[/color:9337f5fbd6][/quote:9337f5fbd6]
دقیقا همینه میلاد جان[/quote:9337f5fbd6]
به خدا من دیگه اشکم داره در میاد.....چه قدر می خوان ما رو بازیچه بگیرند....اون از بازی با استقلال که مثل آب خوردن بازی رو انداختن عقب این هم این.....
نه اتفاقاتِ اصفهان دیده میشه نه کرمان نه تبریز و نه تهراننننن فقط رشت و رشت و رشت و باز هم رشت.........................
به خدا موفقیت ِ گیلانی ها رو نمی تونند ببیند...تا تیم میاد اوج بگیره سریع زیر پاش رو خالی میکنند!!!!!!!!
ای کور بشه چشم ِ هر کی که نتونه موفقیتهای ما رو ببینه!!!!!!!
به خدا این توهین به ماست به شهر ما به استان ِ ما و..... !!!!!!!!!!!!
هر کسی میاد دهن ِ گشادش رو بر علیه شهر ما باز میکنه و هیچ اتفاقی نمی افته!!!!!!
باید همه یک واکنشی نشون بدن,استاندار,نماینده مجلس و....
[color=darkblue:9337f5fbd6][size=18:9337f5fbd6][b:9337f5fbd6]ما شدیم حیاط خلوت ِ کمیته انضباطی, هر کاری می خواد با ما میکنه!!!!!!!!!!![/color:9337f5fbd6][/size:9337f5fbd6]![/b:9337f5fbd6]
به خدا اگه امروز جلوی این نامردا وانایستیم هر وقت که بخوان سر ما رو می برند....
من مطمئن هستم که باشگاه های[b:9337f5fbd6] پرسپولیس,صبای قم,ذوب آهن,آلومینیوم و فولاد خوزستان[/b:9337f5fbd6] با فشار آوردن به کمیته انضباطی باعث شدن این حکم صادر بشه....شک ندارم از اونها فشار وارد شده تا تیم ما دوباره افت کنه.....
اینهمه کار خوب در ورزشگاه میشه دیده نمیشه....
چند نفر اومدن اتفاقات ِ بازی داماش-گهر رو پوشش دادن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چند نفر اودن فعالیتهای گروه های مردمی در عضدی رو پوشش دادن؟!!!!!!