توسط mostafa » سه شنبه اکتبر 09, 2012 10:34 am
کاسيميرو: تيم نفت آبادان در ليگ برترمي ماند
سرمربي تيم فوتبال نفت آبادان گفت: با وجود اينکه نفت در شرايط فعلي در رده هاي انتهايي جدول رده بندي قرار دارد ولي ايمان داريم که نماينده آبادان، در ليگ برتر باقي مي ماند.
آلفردو کاسيميرو در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در اين چند روزي که تمرينات تيم را به عهده گرفته ام مشاهده کرده ام که برخي بازيکنان مشکل بدني دارند که بايد در تمرينات اين مشکل را برطرف کنيم.
وي افزود: در اين مدت سعي کرده ايم بازيکنان نفت آبادان را به يک گروه متحد تبديل کنم و قلب آنان را به هم نزديک کنم تا بتوانيم در برابر مشکلات پيش آمده براي تيم و رده بسيار نازلي که به خود اختصاص داده به بهترين شکل مقابله کنيم.
کاسيميرو با اشاره به اينکه ايجاد تغييرات در تيم به سرعت امکانپذير نيست، عنوان کرد: تلاش دارم تيمي را بسازم که نتايج بهتري کسب کند ولي به زمان بيشتري نياز دارم تا بازيکنان تيم را بهتر بشناسم.
سرمربي تيم نفت آبادان در خصوص جايگاه تيم در ليگ برترعنوان کرد:گام اول و به عبارتي هدف اصلي ما ماندن در ليگ برتر است و اگر امتيازکافي را به دست بياوريم در نظرداريم جايگاه خود را در جدول رده بندي بهبود ببخشيم.
کاسيميرو ادامه داد: هفته آينده يک اردوي کوتاه مدت را برگزار مي کنيم و قرار است روز سه شنبه يک بازي دوستانه با تيم ملي جوانان انجام دهيم.
سرمربي نفت آبادان تصريح کرد:قرار است براي تقويت کادرفني يک مربي اهل کشور پرتغال بنام ماتياس را به کادرفني اضافه کنيم.
کاسيميرو در خصوص اضافه کردن بازيکنان جديد به تيم نفت آبادادن نيز گفت: به خاطراينکه ليست بازيکنان بسته شده، امکان نقل و انتقال وجود ندارد به همين دليل امکان پذير نيست در شرايط فعلي بازيکني را به تيم اضافه کنيم.