[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بازی داماش گیلان و ذوب آهن اصفهان در عضدی بدون تماشاگر

بازی داماش گیلان و ذوب آهن اصفهان در عضدی بدون تماشاگر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط raincityboy » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 11:06 pm

من دقیقا دیم بنر بین فنس گیر کرده بود و فنس هم میله هاش زده بود بیرون ما اومدیم با سربازا درگیر شدیم و بنرو از دستشون کشیدیم که متوجه شدیم بنر پاره شد، حالا نمیدونم میخواستن ببرن یا میخواستن به هوادارا بدن چون اون لحظه من گفتم چرا بنر داشتید میکندید ، حالا از روی ترس یا از روی واقعیت گفتند میخواستیم بدیم به هوادارها نباید روی فنس چیزی باشه!
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 11:10 pm

[quote:1fc4aba048="raincityboy"][quote:1fc4aba048="abarar1989"][quote:1fc4aba048="raincityboy"][quote:1fc4aba048="Mordab"][quote:1fc4aba048="raincityboy"][quote:1fc4aba048="333"][b:1fc4aba048]واقعا انتظار داشتید با مصاحبه ای سراوانی تو قزوین با ورزش از نگاه دو به خاطر منافع شخصی خودش بر علیه منافع تیم و هواداران کرد بازی با تماشاگر بشه؟! همین که با این وضعیت درهم بر هم عضدی گذاشتند جای شکرش باقی هست[/b:1fc4aba048][/quote:1fc4aba048]

[color=black:1fc4aba048]
شما توی قزوین بودین؟؟

جسارت نباشه ببخشید این حرفو میزنم اگر به شما کسی فحش خواهر و مادر بده چطور مصاحبه میکنید؟ همین سراوانی برای بازی با سایپا 1000 نفر برد کرج حالا بازم با پول باشگاه ولی این رسمش نیست که با فحاشی حرمت ها بشکونیم انگار ما عقل کل هستیم و دیگران هیچ چیزی نمیفهم

من الان مصاحبه از اقای امید هرندی دارم که دوستان اجازه پخششو به من ندادند در این مصاحبه اقای هرندی گفتند که اقای سراوانی و اقای مرغوب تا اخرین لحظه از من حمایت کردن و دقیقا این جمله گفت ( هوادار غلط میکنه به علی سراوانی که برای این تیم داره زحمت میکشه فحاشی میکنه) این حرف من نیست حرف امید خان هرندی فایل صوتی این مصاحبه هم موجود هستش،[/color:1fc4aba048][/quote:1fc4aba048]
جالبه که امید خان همچین حرفی زده پس قضیه پاره شدن بنر امید خان به دستور این اقا چیه؟[/quote:1fc4aba048]

[color=black:1fc4aba048]من پیگیری کردم موضوع پاره شدن بنر امید خان، در قوانین جدیدی که به ناظران مسابقات داده شده است هیچ بنر و پرده ای نباید به فنس بسته شود، حالا اون دیگه بستگی داره به ارتباط ناظر با باشگاه ها، یکی قوانین اجرا میکنه و یکی هم قوانین اجرا نمیکنه اگر هم یادتون باشه در ورزشگاه عضدی هم پرده و بنر هوادارها اجازه نداشتند بزنند اون هم در قسمت رو به رو، البته مسئولین باشگاه با ناظرین صحبت میکردند که در قسمت های پشت دروازه اجازه بنر و زدن پرده داده میشد

در بازی داماش ، راه اهن ناظر بازی اقای شهبازی به مامورین نیروی انتظامی دستور داد تا بنر جمع اوری کنند که یک سرباز اومد بنر از فنس بکشه فنس اون ورزشگاه هم قدیمی بود و میله های فنس زده بود بیرون وقتی سرباز میخواست بنر بکنه با مقاومت ما تماشاگرا مواجع شد که در همین بکش،بکش بنر به فنس گیر میکنه و قسمت پایین بنر پاره میشه من حتی با نیروی انظامی صحبت کردم گفت سرباز میخواست بنر بکنه و بده به هوادارها فقط نباید به فنس بسته میشد، در پایان بازی هم اقای رضا زارع طلب با مامورین صحبت کرد تا متوجه بشه که چه کسی دستور کندن بنر را داد که اون مامور نام ان شخص را نمیدانست و گفت کسی که موهای جو گندمی دارد و پیراهن سرمه ای تنش است که اگر به نشانه ها توجه کنیم در اون بازی علی سراوانی مشکی پوشیده بود و ناظر بازی سرمه ای این سوئ تفاهم هایی بود که توسط هوادرها راه انداخته شد وگرنه انقدر موضوعات پیچیده نبود حالا میخواد هرکی بگه من دارم دروغ میگم ولی خودم شاهد ماجرا بودم و خودم هم با سربازی که داشت بنر میکند درگیر شدم و دیدم که بنر چگونه پاره شد

در مصاحبه ای که با امیدخان کردم به این نکته اشاره کردم و گفتم بنر شما پاره شد ایا فکر میکنید بچه های باشگاه و شخص علی سراوانی این کار را کرد؟ گفت من مطمئنم که علی سراوانی این کار را انجام نداده است چون رابطه من و اقای سراوانی خیلی خوب است حتی اگر هم علی سراوانی این کار را کرده است نباید به او فحاشی کرد چون او بومی است و همین بومی ها از من حمایت کردند

بازهم میگم فایل صوتی این مصاحبه بعد از تمام شدن این جریانات انعکاس داده میشه تا متوجه بشید دارم دروغ نمیگم[/color:1fc4aba048][/quote:1fc4aba048]
[color=black:1fc4aba048]ای کاش چیزی که میگفتی میبود.موضوع ماله همون اول بازی بود و همون اول اون مامور عینکیه گفت اونی که پیراهن سرمه ای پوشیده و رو نیکت داماش نشسته.بعید میدونم ناظر بازی رو نیکت داماش بشینه.حالا بگذریم که ما قیافه ی آقای سراوانی رو هم میشناسیم
دقیقا همون لحظه ای که رسیدم خونه اینو نوشتم.و خبر پاره کردن بنر و مابقی رو همون دقیقه ی 5 بازی خودم به معراج گفتم که تو سایت کار کنه...
در ضمن اینو بخون
ارسال شده در: شنبه، 1 مهر ماه ، 1391 01:27:41
دقیقه 5 بازی بود بنر هرندی روی فنس بود و همه داشتیم شعار همه حمله رو میخوندیم.یه آن دیدیم که مامورها حمله کردن به سمت بنر و بنر رو پاره کردن.به ماموره گفتم بنرو چی کار داری.مشکلش چیه.گفت به من چه.مسئولای تیمه خودتون گفتند پارش کن.گفتش همون کسی که پیراهن سرمه ای پوشیده رو نیمکت نشسته گفت پاره کنید.
به نظرت این آدم ناظر بازیه؟![/color:1fc4aba048][/quote:1fc4aba048]

یعنی رضا جان عقل خودت میگه توی یک شهر غریب سراوانی به سرباز مملکت که خودش زیر نظر نیروی انتظامی هست دستور میده تو برو بنرو پاره کن؟؟؟نمیخوام حمایت کنم از شخصی ولی احساس میکنم تاحالا طرفدارامون انقدر احساسی و بی منطق تصمیم نمیگرفتند،من دیگه نظری نمیزارم شاید شهادت دوستان درست تر باشه ما نه فحش دادیم و نه اشتباهی کردیم همه چی آروم بود و من چقدر خوشحالم[/quote:1fc4aba048]
[color=black:1fc4aba048]گفتم که:این عینه چیزایی بود که مامور گفت.البته فکر کنم(!) یه تیم میتونه بگه فلان بنر یا پرده باعث تشنجه و جمعش کنید و...
بگذریم من فکر میکنم تو اون روز کر بودم و چیزی نشنیدن و کور بودم و چیزی ندیدم.حق با از ما بهترونه محمود جان.
در پایان منم عینه حرفاتو یه طوری دیگه میگم.ما هم تو قزوین فحش نخوردیم،هیچ کس هم نمیخواست مارو تو شهر غریب بزنه(!)،نه اشتباهی از مسئولین دیدیم،نه بی محلی دیدیم،نه تو سری خوردیم،نه به مدیرای ما تهمت زدن و توهین کردند.نه...همه چیز آروم بود من چقدر بدبختم(!)[/color:1fc4aba048]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 11:15 pm

همه چی آرومه من چقدر بدبختم خیلی فلسفی بود واقعا!!!!!!!

دیگه به هر صورت ما هم بودیم همه چیو دیدیم , مقصر این روزهای تلخ رو واگذار کنیم به خدا بهتره , قضیه رو هم بیشتر از این کش ندیم بهتره

البته کوچیک هر دو بزرگوار هستم /2/
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 11:18 pm

‏ ‏raincityboy‏ : آبرار شما گفتی توو قوانین جدید ناظرا وظیفه دارن که بنرها و پردها رو از فنس جمع کنند ولی جهت اطلاع ما دو سه تا پرده دیگه به جز هرندی نصب کرده بودیم حتی یکیشو من و حمزه نصب کردیم، ولی حالا چه جوری مامورا عدل اومدند اون بنر جمع کردند و پرده های دیگه رو تا آخر بازی کاری نداشتن جالبه :wink: ‎‏ منم قبول دارم که دیگه برای منافع داماش باید هرندی رو بیخیال بشیم ولی بنظرم بی انصافیه که حقایقو تغییر بدیم.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 11:26 pm

آبرار الان با سراوانی هم صحبت کتیم نمیگه این کارو کردم(البته شایدهم(1%) نکرده باشه)،تموم این اتفاقات به ضرر تیم تموم میشه و بهتره ما هم بخاطر تیم تمومش کنیم ولی میدونید من از چی میترسم.گریه های آخر فصل...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط raincityboy » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 11:28 pm

بلاخره امیدوارم هرچه زود تر این حاشیه ها تمام بشه نه بنفع هوادار هست و نه به نفع باشگاه است و نه بنفع تیم هست فقط و فقط تیم داره توی حاشیه میره، رضا جان من روی تعصب شما روی تیم قسم میخورم و میدونم چقدر تعصب داری که از مازندران پا میشدی میومدی مسابقه، و حداقل بچه هایی که این چند ساعت باهاشون دارم صحبت میکنم مثل مرداب، مجید،777، و رضا،حامد، و دوستان دیگر روی تیم تعصب دارن و اگر هم حرفی میزنند از روی دلسوزی هستش، ولی بخد الان دشمنامون خیلی شاد هستند ما باید اتحاد داشته باشیم اگر کسی مشکل داره باید مشکل به خودش بگیم نه جلو صورتشو فحش خار مادر بدیم، ما اگر ادعای با فرهنگی داریم باید انتقاد درست و منطقی به کسی که مورد انتقاد برسونیم نمیدونم چقدر تونستم منظورم برسون امیدوارم که داماش و هواداری رشتی روزهای خوب ببینند و این کابوس تموم بشه :x
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط raincityboy » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 11:31 pm

[quote:fd0de21332="majid13"]‏ ‏raincityboy‏ : آبرار شما گفتی توو قوانین جدید ناظرا وظیفه دارن که بنرها و پردها رو از فنس جمع کنند ولی جهت اطلاع ما دو سه تا پرده دیگه به جز هرندی نصب کرده بودیم حتی یکیشو من و حمزه نصب کردیم، ولی حالا چه جوری مامورا عدل اومدند اون بنر جمع کردند و پرده های دیگه رو تا آخر بازی کاری نداشتن جالبه :wink: ‎‏ منم قبول دارم که دیگه برای منافع داماش باید هرندی رو بیخیال بشیم ولی بنظرم بی انصافیه که حقایقو تغییر بدیم.[/quote:fd0de21332]

آره این هم جای تعجب هستش مجید جان راست میگی و اگر تصمیم به کندن پرده های دیگه هم داشتن با اون حمله ای که ما کردیم دیگه پشیمون شدن :wink:

بیچاره سرباز دال اورده بود :lol:
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط khorami201 » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 11:32 pm

[quote:0d7c6c575c="abarar1989"]آبرار الان با سراوانی هم صحبت کتیم نمیگه این کارو کردم(البته شایدهم(1%) نکرده باشه)،تموم این اتفاقات به ضرر تیم تموم میشه و بهتره ما هم بخاطر تیم تمومش کنیم ولی میدونید من از چی میترسم.گریه های آخر فصل...[/quote:0d7c6c575c]

[color=black:0d7c6c575c]'گریه های آخر فصل . . . حتی شنیدنش هم عذاب آوره. [/color:0d7c6c575c]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 11:36 pm

[quote:09d946a075="khorami201"][quote:09d946a075="abarar1989"]آبرار الان با سراوانی هم صحبت کتیم نمیگه این کارو کردم(البته شایدهم(1%) نکرده باشه)،تموم این اتفاقات به ضرر تیم تموم میشه و بهتره ما هم بخاطر تیم تمومش کنیم ولی میدونید من از چی میترسم.گریه های آخر فصل...[/quote:09d946a075]

[color=black:09d946a075]'گریه های آخر فصل . . . حتی شنیدنش هم عذاب آوره. [/color:09d946a075][/quote:09d946a075]

بچه ها ما گریه نیارین دیگه بابا ایشالله داماش به روزهای اوجش بر میگرده اگر بر نگشت خودمون لباس تنمون میکنیم میریم تو زمین ، منتخب وارش اسپرت :)

ولی زیاد نا امید نباشید از لنگی ها دیگه بد تر نیستیم که ، مهدوی کیا دیدید چی پاسی داد به کلاه کج؟ :wink:
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 11:38 pm

[quote:013d8d91a2="raincityboy"]بلاخره امیدوارم هرچه زود تر این حاشیه ها تمام بشه نه بنفع هوادار هست و نه به نفع باشگاه است و نه بنفع تیم هست فقط و فقط تیم داره توی حاشیه میره، رضا جان من روی تعصب شما روی تیم قسم میخورم و میدونم چقدر تعصب داری که از مازندران پا میشدی میومدی مسابقه، و حداقل بچه هایی که این چند ساعت باهاشون دارم صحبت میکنم مثل مرداب، مجید،777، و رضا،حامد، و دوستان دیگر روی تیم تعصب دارن و اگر هم حرفی میزنند از روی دلسوزی هستش، ولی بخد الان دشمنامون خیلی شاد هستند ما باید اتحاد داشته باشیم اگر کسی مشکل داره باید مشکل به خودش بگیم نه جلو صورتشو فحش خار مادر بدیم، ما اگر ادعای با فرهنگی داریم باید انتقاد درست و منطقی به کسی که مورد انتقاد برسونیم نمیدونم چقدر تونستم منظورم برسون امیدوارم که داماش و هواداری رشتی روزهای خوب ببینند و این کابوس تموم بشه :x[/quote:013d8d91a2]
[color=black:013d8d91a2]نظره لطفته داداش.منم کاملا با حرفات موافقم.به هیچ عنوان با فحاشی موافق نیستم.سراوانی واسه این تیم خیلی زحمت کشیده ولی تو این یک ماهه تموم زحمت هاشو به باد داد.من میگم چرا علی سراوانی باید کاری کنه که تماشاگر به خودش این اجازه رو بده که بهش فحاشی کنه(البته اینو بگم من اصلا فحاشیه یادم نمیاد چه به داور و چه سراوانی و... .چون بعد از یه حرکتی کاملا رفتم تو شک و با سیگار خودمو خفه کردم و حتی وقتی رسیدم رشت طاقت نداشتم برم خونه و تا ساعت 2،3 شب پیشه حامد الطافی بودم و فقط سیگار میگشیدم) .اشتباهات سراوانی تو این یک ماهه از حد گذشته و داره روش اسرار میکنه و این بده،حتی حاضر نیست بیاد و جواب مارو بده.من هنوز ندیدمش فردا سر تمرین این موارد رو بهش میگم،...[/color:013d8d91a2]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط raincityboy » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 11:44 pm

ایشالله درست میشه رضا جان ولی فحاشی متاسفانه صورت گرفت اون هم از نوع فاجعه آمیز که منم اگر اونطوری فحش میخوردم از کسانی که باهاشون نون نمک خوردم دیگه حرفی با هیچکس نمیزدم، من آخرین پله گوش چپ نشسته بودم و دور برم یکم اروم بود و فحاشی ها داشتم میشنیدم داشتم میدیدم که تو اصلا تمرکز نداری راه به راه سیگار میکشی
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 11:49 pm

[quote:7a2dd25c3b="raincityboy"]ایشالله درست میشه رضا جان ولی فحاشی متاسفانه صورت گرفت اون هم از نوع فاجعه آمیز که منم اگر اونطوری فحش میخوردم از کسانی که باهاشون نون نمک خوردم دیگه حرفی با هیچکس نمیزدم، من آخرین پله گوش چپ نشسته بودم و دور برم یکم اروم بود و فحاشی ها داشتم میشنیدم داشتم میدیدم که تو اصلا تمرکز نداری راه به راه سیگار میکشی[/quote:7a2dd25c3b]
[color=black:7a2dd25c3b]جان داداش فکر کنم نهایتا یا تو یکی از همین بازی سکته کنم بمیرم یا به علت سیگار کشیدن زیاد سرطان ریه بگیرم و خلاص...
بچه ها میگفتن رضا تو مردی بنرتو میزنیم تو ورزشگاه ولی سراوانی به مامورا میگه پارش کنن :lol: :lol: :lol: [/color:7a2dd25c3b]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط khorami201 » يکشنبه سپتامبر 23, 2012 11:50 pm

[color=black:50cdf4e7ea]امروز اتفاقاتی رو دیدم که دیگه واقعا خسته شدم. خسته از این همه ندونم کاریها چه از طرف هوادارا و چه از طرف مسئولین. من که فقط و فقط اگر امید به خداوند بزرگ نبود ، روانم پاک شده بود. من فقط می دونم این تیم که فعلا بسیاری از جوونامون بهش دل بستن رو باید با چنگ و دندون حفظ کرد به هر طریقی که شده.
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست
گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست[/color:50cdf4e7ea]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه سپتامبر 24, 2012 12:06 am

[quote:30d2814bfc="abarar1989"][quote:30d2814bfc="raincityboy"]ایشالله درست میشه رضا جان ولی فحاشی متاسفانه صورت گرفت اون هم از نوع فاجعه آمیز که منم اگر اونطوری فحش میخوردم از کسانی که باهاشون نون نمک خوردم دیگه حرفی با هیچکس نمیزدم، من آخرین پله گوش چپ نشسته بودم و دور برم یکم اروم بود و فحاشی ها داشتم میشنیدم داشتم میدیدم که تو اصلا تمرکز نداری راه به راه سیگار میکشی[/quote:30d2814bfc]
[color=black:30d2814bfc]جان داداش فکر کنم نهایتا یا تو یکی از همین بازی سکته کنم بمیرم یا به علت سیگار کشیدن زیاد سرطان ریه بگیرم و خلاص...
بچه ها میگفتن رضا تو مردی بنرتو میزنیم تو ورزشگاه ولی سراوانی به مامورا میگه پارش کنن :lol: :lol: :lol: [/color:30d2814bfc][/quote:30d2814bfc]

خدا نکنه آبرار تو چرا سکته کنی امیدوارم دشمنای داماش سکته کنند :wink: ... ولی منم اگه سرطان حنجره گرفتم مُردم بنرمُ بزنید :D
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط khorami201 » دوشنبه سپتامبر 24, 2012 12:31 am

[quote:1709bd6a99="nima_beckham"][quote:1709bd6a99="abarar1989"][quote:1709bd6a99="raincityboy"]ایشالله درست میشه رضا جان ولی فحاشی متاسفانه صورت گرفت اون هم از نوع فاجعه آمیز که منم اگر اونطوری فحش میخوردم از کسانی که باهاشون نون نمک خوردم دیگه حرفی با هیچکس نمیزدم، من آخرین پله گوش چپ نشسته بودم و دور برم یکم اروم بود و فحاشی ها داشتم میشنیدم داشتم میدیدم که تو اصلا تمرکز نداری راه به راه سیگار میکشی[/quote:1709bd6a99]
[color=black:1709bd6a99]جان داداش فکر کنم نهایتا یا تو یکی از همین بازی سکته کنم بمیرم یا به علت سیگار کشیدن زیاد سرطان ریه بگیرم و خلاص...
بچه ها میگفتن رضا تو مردی بنرتو میزنیم تو ورزشگاه ولی سراوانی به مامورا میگه پارش کنن :lol: :lol: :lol: [/color:1709bd6a99][/quote:1709bd6a99]

خدا نکنه آبرار تو چرا سکته کنی امیدوارم دشمنای داماش سکته کنند :wink: ... ولی منم اگه سرطان حنجره گرفتم مُردم بنرمُ بزنید :D[/quote:1709bd6a99]

[color=black:1709bd6a99]از اون حرفها بودا. خدانکنه برادر. انشا ا... هم این هفته داماش برنده بشه و هم در آینده شما دوماد. . . [/color:1709bd6a99]:lol:
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان