[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - مشکلات دیشب و تکرار نکردن آنها

مشکلات دیشب و تکرار نکردن آنها

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه آگوست 20, 2012 2:17 pm

بد يا خوب ، كم يا زياد ديروز حاشيه هايي براي ما بوجود امد كه از طرف حسيني و رسانه هاس ورزشي پياز داغش رو داره زياد مي كنند براي جلوگيري از هرگونه حركت و حكم غير منطقي كميته انضباطي ، مسئولين محترم داماش همانگونه كه لابي كثيف رويانيان رو خنثي كردند حالا هم بايد با رايزني ، جلوي شيطنت هاي دشمنان داماش رو بگيرند ، بعنوان مثال مي توان عنوان نمود :
1- حركات و گفتار يك عده قليل را نمي توان به كل تماشاگران يك تيم منتسب نمود .
2- كميته انضباطي در خصوص تخلفات پارسال هوچي گران پس پسي نسبت به مردم محترم رشت چه عكس العملي بروز داده است ؟ شايان ذكر است كه محروميت سال گذشته اين تيم مربوط به فحاشي به داور بوده است .
3- در صورت صحت مصاحبه آخر حسيني ، گفتار اين شخص خارج از شئونات يك ورزشكار ميلياردي و ملي پوش مي باشد و جرم اين شخص كه مي بايست الگوي جوانان باشد به مراتب بدتر از رفتار يك عده جوان مي باشد ؛ كميته انضباطي در اين خصوص چه حكمي صادر خواهد نمود ؟
4- همكاري تماشاگران رشتي با نيروي انتظامي و عدم درگيري با هواداران حريف جاي تقدير و تشكر دارد.
5- تشويق چندين باره علي كريمي جاي بسيار قدرداني دارد .
6- آيا توهين و فحاشي صرفاً مختص اين بازي و اين شخص بوده است ؟ ، عكس العمل كميته انضباطي در خصوص موارد مشابه در ساير شهر ها به چه شكلمي باشد؟
7- بدليل نزديكي دربي گيلان ، مصاحبه حسيني جهت دار بوده و باعث ايجاد تنش در آستانه دربي حساس الگيلانو خواهد بود.
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه آگوست 20, 2012 2:26 pm

[quote:8ff556b9d3="zxzx"]دقیقا همون قسمتی که دوستان گفتند زیر اسکوربورد 20 30 /9/ بودند که مدام میخواستند فحاشی کنند فرقی هم نمیکرد به حسینی به کریمی فقط واسه توهین اومده بودند متاسفانه تمامی لیدرهای جدید ما مثل مازیار و دوستان دیگر فقط یک جا جمع میشند روی یک سکو 6الی 7 تا لیدر داریم ولی جا مثل زیر اسکوربورد یک دون لیدر هم نیست تا بتونند جو رو کنترل کنند[/quote:8ff556b9d3]
متاسفانه بعضی از دوستان در جلسه توجیهی لیدرها در قبل از بازی خودشون رو باد کردند و گفتند زیر اسکوبرد دست ما هست ولی در عمل...
آبرارجان واقعیتی وجود داره که 90 درصد کسایی که بهشون کارت لیدری صادر شده توانایی چرخوندن تعداد زیادی هوادار رو ندارن و برای هماهنگ اونها رو در نظر گرفتیم که در شعارها پشت لیدر هسته ای باشند.دیروز در جایگاه اچ هم تعدادی زیادی لیدر نبود بلکه قسمت تیفوسی ها بود که کل لیدرهامون جمع شده بودند.چند بار زیر اسکوبرد شعار سید جلال آبایه رو داد که بچه های h به خوبی جمعش کردند و دیگه ممحلشون نکردیم ولی دفعه بعد تیفوسی ها دست تکون دادند و وقتی این شعار رو دادند دیگه موندم...آخر بازی هم تعدادی از بچه های زیر اسکوبرد اومدن و منو دیدن که چرا جواب ما رو نمیدادید گفتم فحش میدادیم و ما هم جواب ندادیم...
باشگاه هم فقط از دست همون هوادارا ناراحت بود
در ضمن نباید از بعضی لیدرهامون انتظار داشته باشید که بیان شق القمر بکنند چون باید جوری بشه که به مرور زمان در جایگاه با افراد حاضر در اون جایگاه رفیق بشه.برای مثال سه نفر پیش رضا بودند که داشتند فحاشی میکردند که وقتی رضا بهشون گفت فحش ندید با عصبانیت گفت میخوام فحش بدم و ... که من رفتم دو تا ماچش کردم و قانعش کردم و تا آخر بازی هم فحش نداد و موقع رفتن هم اومد معذرت خواهی کرد.
دوستان عزیز ما هیچکدوم لیدر نیستیم و فقط به عشق شهرمون چنین مسئولیتی رو پذیرفتیم و هیچ وقت هم از من انتظار نداشته باشید که تنهایی یه سکو رو بچرخونم،و در همون تهران هم به همین شکل هست و یه اکیپ 20 نفره و بیشتر با چه فحش هایی یه جایگاه رو میچرخونند
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط majid13 » دوشنبه آگوست 20, 2012 2:29 pm

مثل اینکه لیدرای جدید اون همدلی قبلی رو باهم ندارند. و اگه لیدرا با هم همدل و هماهنگ نباشند این یک فاجعه بزرگ هست.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه آگوست 20, 2012 2:34 pm

کاربران محترم سایت خواهشا تمومش کنید
مثل دارید زیادی یه چیز کوچیک رو بزرگ میکنیدا
حالا یه جایگاه فحاشی کرد،فدای سر تمام رشتی ها /9/

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه آگوست 20, 2012 2:36 pm

[quote:9700f75ad0="majid13"]مثل اینکه لیدرای جدید اون همدلی قبلی رو باهم ندارند. و اگه لیدرا با هم همدل و هماهنگ نباشند این یک فاجعه بزرگ هست.[/quote:9700f75ad0]
متاسفانه باید بگویم حق با شماست و بعضی ها رو جو برداشته :?

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط zxzx » دوشنبه آگوست 20, 2012 2:37 pm

[quote:94b3464938="MAZIYAR"]کاربران محترم سایت خواهشا تمومش کنید
مثل دارید زیادی یه چیز کوچیک رو بزرگ میکنیدا
حالا یه جایگاه فحاشی کرد،فدای سر تمام رشتی ها /9/[/quote:94b3464938]
مازیار جان زیاد ناراحت نشو اصلا میدونی چیه اونا از طرف لونگی ها شعار دادند اخه بازیکن ملیاردی بیاد از بازیکن 200 ملیونی جا بمونه معنی غیرت اینجاست که مشخص میشه
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه آگوست 20, 2012 2:41 pm

آبرار ها من خودم اول اومدم گفتم این حرکت اشتباه بود ! ولی هیچ سایتی قبل از اینکه اون مردک اون مصاحبه رو بکنه حرفی از فحاشی نزده بود چون صدا اصلا تو تلویزیون نرفت و خیلی هم محدود و کوتاه بود ... همه رو وارش اسپرت تمرکز کردند ببینند ما چی میگیم ... ما نباید بهانه دستشون بدیم ... بهتر هست همه چیزُ تموم کنیم .... بازی بعدی با مس هست ... بهتره ببه فکر مس باشیم ... باید 3 امتیاز مس رو از دست ندیم ... بعد هم اگه ملوانو ببریم راحت میایم صدر جدول .... یادمون باششه تیم ما پتانسیلش رو داره ... مگه ما از لنگیا چی کمتر داریم که اونا که آخر جدول هستند می خوان واسه قهرمان شدن بجنگند ولی ما اصلا حرف قهرمانی نمیزنیم!
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط alirashti » دوشنبه آگوست 20, 2012 2:52 pm

بچه ها من جایگاه زیر اسکوربرد بودم. اونجا جو خوب بود فقط یه پسره بود که یه تس شرت سفید با آرم باشگاه داماش داشت و همش می خواست فحش بده و بقیه رو تحریک کنه.تمومه فحشا زیر سر اون بود.یکی لطفا اونو شناسایی کنه و توجیهش کنه.فدای همتون
نماد کاربر
alirashti
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 29, 2011 12:00 am

پستتوسط HamidAltafi » دوشنبه آگوست 20, 2012 3:05 pm

من با نظر همه دوستان موافقم،
اینکه حسن زاده و سید جلال جفتشون پیاز داغ ماجرا رو زیاد کردن
اینکه اینهمه هوادارا تشویق کردن رو ندیدن و فقط بخش کوچیکی که فحش دادن رو دیدن هم خیلی نامردیه....
فقط 2تا نکته:
1- حسن زاده این التیماتوم رو داد که بعد از بازی با ملوان از ما امتیاز کم کنه ( و مطمئن باشین می کنه) و بعدش هم بگه ، من 2 هفته پیش بهتون گفتم که فحش بدید امتیاز کم می شه
2- بچه های با فرهنگ سایت ما و کسایی که میان fb رو نبینین، آقا پسره اومده دیروز ورزشگاه اسم 2 تا بازیکن ما رو نمی دونه، اصلا نمی دونه داماش چیه، میگه فقط اومدم فحش بدم!!! جلوی یه همچین افرادی رو با 1000 تا بیانیه و سایت بازی و اینا هم نمی شه گرفت. همچین افرادی نه تنها تو استادیوم های رشت و انزلی پُرَن بلکه از خود تهران تا آبادن هم تا دلت بخواد هستن... . و متاسفانه جناب آقای دکتر حسن زاده خودش اونقدر قدرت تشخیص نداره که حساب تماشاگرای با تعصب رو از چهار تا لات و لوت سیگاری کشیده که نمی دونن فوتبال رو با چه " ت" ای می نویسن جدا کنه و انگار که فقط این افراد تو استادیوم رشت هستن و بقیه استادیوم های این مملکت از گل نازک تر به فوتبالیس ها نمی گن.
3- ( روی سخن من با دکتر حسن زاده هست) شما باید الان از فرهنگ ما رشتیها تشکر کنی، می دونی چرا؟! کدوم سایت هواداری جز وارش اسپرت رو می تونی پیدا کنی که هواداراش جای خوشحالی بعد از برد، بیان بیشینن و کار یه عده ای رو که از فوتبال سر در نمی آرن و تقبیح کنن؟ اگه این بازی به جای داماش بازی ملوان - پرسپولیس بود و توو اون بازی به یه بازیکن رشتی فحش می دادن، هیچ وقت هیچ سایت هواداری ملوان رو پیدا می کردی که کوچکترین چیزی راجع به این فحاشی ها بنویسه؟ نه اینکه تقبیح نمی کردن ، می اومدن با افتخار همون فحش هایی که تو ورزشگاه داده بودن رو تو سایت شون هم می نوشتن که ما این فحش ها رو دادیم به رشتی ها!!! خودتم می دونی آقای حسن زاده که این کار رو می کردن.... من افتخار می کنم که رشتیم و افتخار می کنم که هوادارای واقعی داماش کار یه عده لات و لوت بی خبر از فوتبال رو اشتباه دونستن و در صدد راهکاری واسه دوباره انجام نشدنش هستن. این ها رو هم لطفا ببینین آقای دکتر حسن زاده.
نماد کاربر
HamidAltafi
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط Damash1 » دوشنبه آگوست 20, 2012 3:16 pm

[b:f0bef8be81]ای کاش به سد جلال فحاشی نمی شد
[/b:f0bef8be81]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » دوشنبه آگوست 20, 2012 3:19 pm

[quote:80c168b688="HamidAltafi"]من با نظر همه دوستان موافقم،
اینکه حسن زاده و سید جلال جفتشون پیاز داغ ماجرا رو زیاد کردن
اینکه اینهمه هوادارا تشویق کردن رو ندیدن و فقط بخش کوچیکی که فحش دادن رو دیدن هم خیلی نامردیه....
فقط 2تا نکته:
1- حسن زاده این التیماتوم رو داد که بعد از بازی با ملوان از ما امتیاز کم کنه ( و مطمئن باشین می کنه) و بعدش هم بگه ، من 2 هفته پیش بهتون گفتم که فحش بدید امتیاز کم می شه
2- بچه های با فرهنگ سایت ما و کسایی که میان fb رو نبینین، آقا پسره اومده دیروز ورزشگاه اسم 2 تا بازیکن ما رو نمی دونه، اصلا نمی دونه داماش چیه، میگه فقط اومدم فحش بدم!!! جلوی یه همچین افرادی رو با 1000 تا بیانیه و سایت بازی و اینا هم نمی شه گرفت. همچین افرادی نه تنها تو استادیوم های رشت و انزلی پُرَن بلکه از خود تهران تا آبادن هم تا دلت بخواد هستن... . و متاسفانه جناب آقای دکتر حسن زاده خودش اونقدر قدرت تشخیص نداره که حساب تماشاگرای با تعصب رو از چهار تا لات و لوت سیگاری کشیده که نمی دونن فوتبال رو با چه " ت" ای می نویسن جدا کنه و انگار که فقط این افراد تو استادیوم رشت هستن و بقیه استادیوم های این مملکت از گل نازک تر به فوتبالیس ها نمی گن.
3- ( روی سخن من با دکتر حسن زاده هست) شما باید الان از فرهنگ ما رشتیها تشکر کنی، می دونی چرا؟! کدوم سایت هواداری جز وارش اسپرت رو می تونی پیدا کنی که هواداراش جای خوشحالی بعد از برد، بیان بیشینن و کار یه عده ای رو که از فوتبال سر در نمی آرن و تقبیح کنن؟ اگه این بازی به جای داماش بازی ملوان - پرسپولیس بود و توو اون بازی به یه بازیکن رشتی فحش می دادن، هیچ وقت هیچ سایت هواداری ملوان رو پیدا می کردی که کوچکترین چیزی راجع به این فحاشی ها بنویسه؟ نه اینکه تقبیح نمی کردن ، می اومدن با افتخار همون فحش هایی که تو ورزشگاه داده بودن رو تو سایت شون هم می نوشتن که ما این فحش ها رو دادیم به رشتی ها!!! خودتم می دونی آقای حسن زاده که این کار رو می کردن.... من افتخار می کنم که رشتیم و افتخار می کنم که هوادارای واقعی داماش کار یه عده لات و لوت بی خبر از فوتبال رو اشتباه دونستن و در صدد راهکاری واسه دوباره انجام نشدنش هستن. این ها رو هم لطفا ببینین آقای دکتر حسن زاده.[/quote:80c168b688]

واقعا آفرین به شما با این ریزبینی...با تک تک ِ جملاتتون موافقم
واقعا شما نماد یک بچه رشتی اصیل هستی,با فرهنگ,ریزبین,باهوش ..... خدا حفظت کنه پسر
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط toshiba » دوشنبه آگوست 20, 2012 3:44 pm

من خودم پشته دروازه بودم ولی متا سفانه تماشاچیایه ما اون هماهنگی که در بازی فولاد باپیکانو داشتیمونداشتن باید بازی با ملوان خیلی هماهنگتر باشیم هرکس واسع خودش تشویق نکنه
نماد کاربر
toshiba
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 30, 2012 12:00 am

پستتوسط sheykhe_rashti » دوشنبه آگوست 20, 2012 5:04 pm

[quote:f98817c559="majid13"][quote:f98817c559="sheykhe_rashti"]وااااااااااااای من دام روانی میشم آخه اون * زیر اسکوربورد ی بودن که دائم فحاشی میکردن؟؟؟؟؟!!!!! 20 30نفر بودن از اول فحاشی میکردن هرچقدم تذکر میدادیم نمیفهمیدن!!!!!
آقا جون مادرتون یه کاری بکنین چرا نمیشه جلوی دهن هرزه این افرادو گرفت؟؟؟؟ لیدرا کجا بودن اینهمه میگفتن جو رو نگهمیداریم!!!
بابا سید جلال اصن انزلیچی نیست بچه خشکبیجاره، چرا بهش فحاشی میکنین؟ اونم گیلانیه باید مایه افتخارمون باشه نه فحاشی!! به حض ورودش اون * شروع به توهین کردن، دلم واقعاً واسش سوخت.
* همه اونایی که دیشب فحاشی کردن وتیشه به ریشه داماش زدن[/quote:f98817c559]
من بارها با کسایی که فحش میدادند بحث کردم.
ولی تو چی میگی این وسط! هرچی باشه اونا همشهریتن پسر. واقعا خجالت نمیکشی که همچین توهینی میکنی! :roll:[/quote:f98817c559]

عمراً اونا همشهریم باشن حاجی، شمام بیخود دفاع نکن ازین * ، اونا جز فحش دادن دیشب هیچ کاری نکردن!! انگار مامور بودن تیمو محروم کنن
منم دامـــــــــــــــاش کوبنده
نماد کاربر
sheykhe_rashti
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط navas » دوشنبه آگوست 20, 2012 5:15 pm

یادتون باشه این بچه های پشت دروازه اند که ورزشگاه رو به شور آوردند/اونایی که فحش میدادند یه مشت بچه بودند
نماد کاربر
navas
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 18, 2012 12:00 am

پستتوسط only_abarar » دوشنبه آگوست 20, 2012 5:19 pm

[quote:d01baa3f85="sheykhe_rashti"][quote:d01baa3f85="majid13"][quote:d01baa3f85="sheykhe_rashti"]وااااااااااااای من دام روانی میشم آخه اون * زیر اسکوربورد ی بودن که دائم فحاشی میکردن؟؟؟؟؟!!!!! 20 30نفر بودن از اول فحاشی میکردن هرچقدم تذکر میدادیم نمیفهمیدن!!!!!
آقا جون مادرتون یه کاری بکنین چرا نمیشه جلوی دهن * این افرادو گرفت؟؟؟؟ لیدرا کجا بودن اینهمه میگفتن جو رو نگهمیداریم!!!
بابا سید جلال اصن انزلیچی نیست بچه خشکبیجاره، چرا بهش فحاشی میکنین؟ اونم گیلانیه باید مایه افتخارمون باشه نه فحاشی!! به حض ورودش اون *شروع به توهین کردن، دلم واقعاً واسش سوخت.
* همه اونایی که دیشب فحاشی کردن وتیشه به ریشه داماش زدن[/quote:d01baa3f85]
من بارها با کسایی که فحش میدادند بحث کردم.
ولی تو چی میگی این وسط! هرچی باشه اونا همشهریتن پسر. واقعا خجالت نمیکشی که همچین توهینی میکنی! :roll:[/quote:d01baa3f85]

عمراً اونا همشهریم باشن حاجی، شمام بیخود دفاع نکن ازین بی غیرتا، اونا جز فحش دادن دیشب هیچ کاری نکردن!! انگار مامور بودن تیمو محروم کنن[/quote:d01baa3f85]
منم با مجید موافقم وقتی داری در مورده هوادارای داماش حرف میزنید اول حرفتونو مزه مزه کنید و بعد بگید.این سد جلالی که تو خیلی دلت واسش سوخت همونی اشغالیه که وقتی سایپا بود و در حالی که 50/60 دقیقه از بازی گذتشه بود و هیچ توهینی بهش نشده بود وقتی امد اوت دستی بندازه برگشت و به طرف طرفدارای ما توف انداخت و مرتب با مهدوی درگیر شد تا اینکه از همونجا اختلاف هوادارای ما باهاش شروع شد.پس کرم رو خوده عوضیش ریخت و تنها دلیلی که من میگفتم بهش فحش ندیم این بود که محروم نشیم و جریمه نشیم وگرنه با اون حرکاتش لایق هر فحشی هست و تو هم نمی خواد کاسه داغ تر از اش بشی و دهنتو باز کنی و به هوادارای خودمون توهین کنی.با افشین چاووشی و نظر محمدی تو انزلی از این بدترم فحش دادن ولی اونا هیچوقت اینطور حاشیه درست نکردن و کاملا حسن زاده واین سد جلال عوضی پیاز داغشو زیاد کردن.پس مثلا فکر میکنید کسایی که میخواستن به سد جلال فحش بدن کجایی بودن؟؟؟!خوب رشتی بودن دیگه.در اینکه دهنه مارو صاف کردن و اصلا حرف حالیشون نمیشد شکی نیست ولی توهین نباید بشه.
وقتی دیروز چنتا از کسایی که سالها میان ورزشگاه سر فحش دادن و ندادن با من بحث میکردن و وقتی من میگفتم بره ندید محروم میشیم میگفتن وابدن بره داربی محرومیت نداره دیگه چطور بهشون حرف حالی کنن لیدرا؟؟؟؟؟!!!
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان