[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - جوابیه شهرداری رشت پیرو درج مصاحبه عابدینی درباره مجموعه شهرداری

جوابیه شهرداری رشت پیرو درج مصاحبه عابدینی درباره مجموعه شهرداری

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط miladcivil » يکشنبه جولاي 29, 2012 9:28 pm

[quote:bdc5b05b21="saravani"]من در اینجا نه به عنوان مسوول روابط عمومی باشگاه داماش بلکه به عنوان یک شهروند میخوام حرف بزنم:
1- اولا اگر پاداش 5 میلیونی از جیب شخصی شما بوده چرا اعلام شد شهردار در صورت پیروزی 5 میلیون می دهد؟
2 - شما که بقول دوستمان دکترای شهرسازی دارید همین ....رو که طی این چند روزه در سبزه میدان زدید جمع کنید و بعد به دیگران ایراد بگیرید
3 - آقای طرفدار جدید! تا دیروز کجا بودی؟ وقتی هزاران جوان و نوجوان ما فریاد می زدند آیا یاری رسی برای ما هست چرا صدایت در نیامد؟
4 - مدیر روابط عمومی شهرداری از 3 روز قبل از بازی با فولاد با من تماس گرفت و گفت که میخواهم شهردار را بیاورم و راضیش کنیم تا یک کمکی به داماش بکنه و اعلام 5 میلیون نیز همین معنی رو میداد!!
5 - اخیرا شبکه های ماهواره ایی تبلیغی پخش می کنند برای نوعی پوشک بچه با ویتامین که قیمتش آنگونه که شنیدم بیش از 100 هزار تومان است دوستان با پاداش آقای شهردار بازیکنان حتی یک پوشک نمی توانستند بخرند[/quote:bdc5b05b21]

آقای سراوانی نشد ، شما حرف خودتونو نقض کردین :D :lol: :wink: اگه شما از جانب یه شهروند نظر میدید پس مورد
شماره 4 شما باطل هست ....... مورد شماره 5 هم جنبه طنز و جک داشت .
یه انتقادی از شما دارم ، البته شخص شما نه ، همه ماها و مسئولین ما ، همیشه برای اثبات حرفاشون میان نکات و نقاط
مبهم و نامعلوم کارهای افراد مثال میزنن .
مثلا" مورد شمار 2 شما که منظورتون ریدمان سبزه میدان بود ، درسته ؟ حق با شماست ..... اصلا" آتیش زد شهر مارو .
حالا من به عنوان یه هوادارا از شما که مسئولیتی در تیم داماش دارین می پرسم : آیا شخص مهندس عابدینی در تیم داماش
از روز اول تا امروز هیچ اشتباه مدیریتی نداشت ؟ طبق حکم سازمان میراث فرهنگی ادامه کار بر روی سبز میدان متوقف شد
خداروشکر یکی تونست جلوی این کارو به قول شما (همین ....رو) بگیره ، اما جلوی اشتباهات کدیریت باشگاه کی باید بگیره ؟
من شخص امیر عابدینی بهترین مدیر فوتبالی ایران میدونم ، اما اون اظهارنظر میتونست به شکلی باشه که این عدد پاداش که
به نظر من هم کم بود رو برسونه و باعث شرمندگی مسئولین ما بشه . درسته ؟ قبول دارید یا نه ؟
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط saravani » يکشنبه جولاي 29, 2012 9:42 pm

نقض مورد 4 غلطه چون مدیر روابط عمومی شهرداری به من به عنوان یک روزنامه نگار زنگ زد نه یک داماشی
هر آدمی اشتباه می کنه وگرنه معصوم می شدیم اما یک آدم سعی می کنه اشتباهاتش رو جبران کنه مثل تغییر مجدد رنگ لباس از قرمز به آبی و جذب مجدد بازیکنان بومی و ...
ضمنا عابدینی انتقاد از شهعردار رو بخاطر هواداران انجام داد نه به خاطر خودش وقتی اون فریاد هوادار با غیرت مسوولین ... شنید این مصاحبه رو کرد
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه جولاي 29, 2012 9:44 pm

[quote:6d29b9c057="miladcivil"]دوستان منتقد و دارای توانایی بالای مدیریتی !!! میدونید که این شهردار ما نهایتا" یک ماه هست بر سر کار اومده ؟؟؟
میدونید این شهردار ما دکتری شهرسازی داره و بچه رشت و بومی هست ؟
در اینکه مسئولین یک استان و شهر باید به خواسته مردم اهمیت بدن و تمام تلاششونو انجام بدن شکی نیست ، اما دندون اسب
پیش کشی رو نمیشمرن .
من در اون تاپیک مخصوص گفته بودم و بازم میگم ، در نظر گرفتن پاداش 5 میلیونی کمه (از نظر من 10 میلیون خوب بود) اما این لحن
گفتن عابدینی اصلا" درست نبود و نیست .
این ااااامیر شهرباران (عابدینی) با حالت تمسخر به اون بچه هایی که واسه استقبال مالک صبح روز جمعه رفته بودن دفتر باشگاه
میدونید چی گفت ؟؟؟؟ اونجا هم به صورت طلبکارانه حرف زد .
پس دوستانه به شما پیشنهاد میکنم ، از یه آدم معمولی با یکسری توانایی خاص بت نسازید ، درسته عابدینی مدیر قوی و توانمدی
در فوتبال هست ، اما دلیل نمیشه از زمین و زمان طلب داشته باشه .
در تاپیک قبلی گفتم و بازم تکرار میکنم ، اگه به امید هرندی امید داریم که داماش به هدف ما برسونه و ازش حمایت میکنیم ، باید نسبت
به شهردارمون هم چنین موضعی داشته باشیم .[/quote:6d29b9c057]
میلاد جان به من هم خیلی برخورد و شاید تنها کسی که در اون جمع جواب عابدینی رو داد من بود و آقای سراوانی می تونند شهادت بدهند که بعد از تمرین پیش عابدینی رفتم و بهش گفتم حالا چی؟بازم استقبال کم بود؟اون موقع که شما پایین اومده بودید هنوز زمان دقیق فراخوان فرا نرسیده بود!
که در جواب گفت؛عالی بود ولی عالی تر هم میشه!
میلاد جان امیرعابدینی از این اطلاع نداشت که قرار هواداران ساعت 11 بود و حتی به آقای سراوانی گفت رشتی ها دقیقه نود خودشون رو میرسونند و بعد که هواداران رو دید جا خورد
میلاد جان اگه تعداد هواداران در اون لحظه که عابدینی پایین اومده بود باقی میموند من هم اعصابم خورد شد و بعد دیدید که در سخنرانی دومی که پیش قویدل انجام داد از همه تشکر کرد و حتی به درخواست خودش هواداران به داخل زمین اومدند
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط iman1978 » يکشنبه جولاي 29, 2012 9:49 pm

میلاد عزیز با اینکه احترام زیادی برات قائل هستم اما نظرت رو قبول ندارم احترام هرکسی دست خودشه جناب به اصطلاح شهردار با اون پول دقیقا به شخصیت تیم داماش توهین کرد. و مهندس عابدینی پاسخی که شایسته این فرد بو د نثارش کرد.
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه جولاي 29, 2012 9:57 pm

[quote:5322dd967f="saravani"]نقض مورد 4 غلطه چون مدیر روابط عمومی شهرداری به من به عنوان یک روزنامه نگار زنگ زد نه یک داماشی
هر آدمی اشتباه می کنه وگرنه معصوم می شدیم اما یک آدم سعی می کنه اشتباهاتش رو جبران کنه مثل تغییر مجدد رنگ لباس از قرمز به آبی و جذب مجدد بازیکنان بومی و ...
ضمنا عابدینی انتقاد از شهعردار رو بخاطر هواداران انجام داد نه به خاطر خودش وقتی اون فریاد هوادار با غیرت مسوولین ... شنید این مصاحبه رو کرد[/quote:5322dd967f]

ممنون که پاسخگو هستید ، برای من همین به اندازه یه دنیا ارزش داره . اما در مورد شماره 4 (البته زیاد مهم نیست) ، 100% اون
فردی که با شما بعنوان یه روزنامه نگار تماس گرفت ، خبر از جایگاهتون در باشگاه داماش داشت .....
دست آقای عابدینی درد نکنه که از جانب ما هوادارا چنین حرفی زد ، اما من و شما می دونیم منظور هوادارا از مسئولین بی غیرت
کی بود (هر کی هست شهردار نیست) . شخص شهردار هم که با 9 رای قاطع شورای شهر منتخب مردم برای این پست انتخاب
شد و الان تقریبا" یک ماهه به مسند کار رفته ولی متاسفانه 99% افراد نظردهدنده در این تاپیک این موضوع نمیدونن و همچنین از
مشکلاتی که حکم ایشونو 5 ماه به تاخیر انداخت و افراد مانع در این موضوع شناختی ندارن ......
بیخیال .... شهردار بده ، خیلی هم بده ، در حق داماش و هوادارا در همین یک ماه نامردی کرد ، خدا کنه هرچه زودتر از کار عزلش کنن !

من فقط یه تقاضا به عنوان هوادارای که تقریبا" هر روز بیش از یک ساعت تمرینات تیمو تماشا میکنه دارم ، لطفا" خواهشا" این موضوع
به گوش آقای هرندی برسونین ، در حال حاضر تیم ما بیمار هست و در تمام خطوط داریم بد کار می کنیم :
لطفا" به آقای هرندی بگین از چاووشی و کیانی در این پست هایی که در این دو بازی استفاده کردن استفاده نکنن ، هم چاووشی کند
هست و در جلو درگیر نمیشه و هم کیانی به عنوان یه بازیکن لب خط توانایی دور زدن یار مقابلشو نداره .
همچنین چاوشی نباید فیکس باشه و دقیقه 60 ، 70 بیاد تو بازی ..... ما باید از سرعت جهانبخش و یا افشه در چپ بجای کیانی استفاده
کنیم و جای کنونی چاووشی باید مهدوی باشه تا حفظ توپ و مانور و بازیسازی ما تو اون منطقه بیشتر بشه .
راستی وقت بیشتری در تمرینات بر روی سانتر از جناحین باید گذاشت ، مختاری و نظیفکار خیلی دارن بد کار میکنن و تو هر دوتا بازی سوتی
دادن .......... امروز هم که سر تمرین همه رو سرشون هد میزنن و آخرشم بین مختاری و لایقی فر بحث پش اومد ....
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » يکشنبه جولاي 29, 2012 10:05 pm

[quote:36652183f8="MAZIYAR"][quote:36652183f8="miladcivil"]دوستان منتقد و دارای توانایی بالای مدیریتی !!! میدونید که این شهردار ما نهایتا" یک ماه هست بر سر کار اومده ؟؟؟
میدونید این شهردار ما دکتری شهرسازی داره و بچه رشت و بومی هست ؟
در اینکه مسئولین یک استان و شهر باید به خواسته مردم اهمیت بدن و تمام تلاششونو انجام بدن شکی نیست ، اما دندون اسب
پیش کشی رو نمیشمرن .
من در اون تاپیک مخصوص گفته بودم و بازم میگم ، در نظر گرفتن پاداش 5 میلیونی کمه (از نظر من 10 میلیون خوب بود) اما این لحن
گفتن عابدینی اصلا" درست نبود و نیست .
این ااااامیر شهرباران (عابدینی) با حالت تمسخر به اون بچه هایی که واسه استقبال مالک صبح روز جمعه رفته بودن دفتر باشگاه
میدونید چی گفت ؟؟؟؟ اونجا هم به صورت طلبکارانه حرف زد .
پس دوستانه به شما پیشنهاد میکنم ، از یه آدم معمولی با یکسری توانایی خاص بت نسازید ، درسته عابدینی مدیر قوی و توانمدی
در فوتبال هست ، اما دلیل نمیشه از زمین و زمان طلب داشته باشه .
در تاپیک قبلی گفتم و بازم تکرار میکنم ، اگه به امید هرندی امید داریم که داماش به هدف ما برسونه و ازش حمایت میکنیم ، باید نسبت
به شهردارمون هم چنین موضعی داشته باشیم .[/quote:36652183f8]

میلاد جان به من هم خیلی برخورد و شاید تنها کسی که در اون جمع جواب عابدینی رو داد من بود و آقای سراوانی می تونند شهادت بدهند که بعد از تمرین پیش عابدینی رفتم و بهش گفتم حالا چی؟بازم استقبال کم بود؟اون موقع که شما پایین اومده بودید هنوز زمان دقیق فراخوان فرا نرسیده بود!
که در جواب گفت؛عالی بود ولی عالی تر هم میشه!
میلاد جان امیرعابدینی از این اطلاع نداشت که قرار هواداران ساعت 11 بود و حتی به آقای سراوانی گفت رشتی ها دقیقه نود خودشون رو میرسونند و بعد که هواداران رو دید جا خورد
میلاد جان اگه تعداد هواداران در اون لحظه که عابدینی پایین اومده بود باقی میموند من هم اعصابم خورد شد و بعد دیدید که در سخنرانی دومی که پیش قویدل انجام داد از همه تشکر کرد و حتی به درخواست خودش هواداران به داخل زمین اومدند[/quote:36652183f8]

می دونم مازیار جان ، متوجه شدم . حتی به این نتیجه رسیدم که این حرف عابدینی باعث تهییج بچه ها و اطلاع رسانی بیشتر
و نهایتا" اون استقبال با شکوه شب شد ، اما حرفم اینه که آقای عابدینی از یه ادبیاتی استفاده میکنه که آدم همش میخواد
جبهه گیری کنه .......
در هر صورت من و شما و همه هوادارای داماش میدونیم ایشون در حق تیم ما پدری کردن ، اما خب انتقاد و اشتباه و ..... نزد همه
ماها هست ، چون هیچکدوممون معصوم نیستیم .
در مورد شخص ثابت قدم هم همین موضوع میگم ، چون ازش شناخت جرئی دارم ، با قدرت میگم نه برای پول و نه با باند بازی و رای
خریدن و نه برای اون نکات منفی که در کامنت بچه ها خوندیم سر کار اومده ، اومده سرو سامانی به این شهر محروم در طول تاریخ
بده که خدا کنه موفق بشه و کارش به نتیحه برسه ، اما اگه خوب نباشه اولین فردی که میگه بره من هستم ، چون نمیخوام مشکلات
بیشتری برای شهرم پیش بیاد .......
یه یاد آوری هم به بعضی از دوستان انجام بدم : من پسرخاله شهردار نیستم و هیچ نسبت باهاش ندارم ....... :D :lol: :wink:
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط iman1978 » يکشنبه جولاي 29, 2012 10:10 pm

میلاد جان من در مورد شهردار یه چیزایی میدونم و انو از خیلی از شهردار های قبلی بهتر میدونم اما اونطوری هم که میگی نیست فقط به این فکر کن چطور اعضای شورای شهر که سر هیچ موضوعی با هم توافق نداشتند سر ثابت قدم با هم توافق کردند؟ فقط به همین موضوع فکر کن من دیگه چیزی نمیگم
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه جولاي 29, 2012 10:13 pm

[quote:c43adf4a35="iman1978"]میلاد عزیز با اینکه احترام زیادی برات قائل هستم اما نظرت رو قبول ندارم احترام هرکسی دست خودشه جناب به اصطلاح شهردار با اون پول دقیقا به شخصیت تیم داماش توهین کرد. و مهندس عابدینی پاسخی که شایسته این فرد بو د نثارش کرد.[/quote:c43adf4a35]

دوست عزیزم iman1978 شما نسبت به بنده لطف دارید ، منم بارها گفتم رقم 5 میلیون برای پاداش کم بود اگه من میخواستم
چنین کاری بکنم 10 میلیون در نظر میگرفتم ....... اما در کل با کلیات موضوع مشکل دارم .شاید هم حق با شما باشه و من به
نادرست دارم از ثابت قدم طرفداری میکنم ، اما یه چیزی رو مطمئنم ، اینکه نیت ثابت قدم اون چیزی غیر گفته های دوستان در
کامنت ها بود و یه چیز جالب دیگه برام موضوع کار کردن ثابت قدم در ایم مدت کوتاه هست !!!! انگار بچه ها تو رشت و گیلان
زندگی نمیکنن و از مشکلات پیش آمده از سوی برخی افراد با نیت خاص خبردار نیستن .......
در جوابیه آقای سراوانی هم گفتم ، همیشه حق با اکثریت هست !!! شهردار ما بده و اشتباه کرده و امیدوارم بزودی عزل بشه تا
امثال فریدونی و ....... و یا اونموقعی که هر هفته یه شهردار داشتیم و یا جوک سال که شهر ما دو شهردار داشت بشیم .....
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط rashtlove » يکشنبه جولاي 29, 2012 10:15 pm

در کل هیچ ارزشی شورای شهر واسه من نداره
همین اقا همبعد یه مدت میره هیچ چیزی تکون نمیخوره مگه یه نفر گیریم خوب میتونه کاری انجام بده؟معلومه نمیشه

بازی با پیکان هم
هوادار با غیرت ..مسولین بی غیرت و امثال این شعار میدیم
تا اخای شهردار بفهمه حرفش تف سربالا بود رو سر خودش

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه جولاي 29, 2012 10:17 pm

[quote:978990cd11="iman1978"]میلاد جان من در مورد شهردار یه چیزایی میدونم و انو از خیلی از شهردار های قبلی بهتر میدونم اما اونطوری هم که میگی نیست فقط به این فکر کن چطور اعضای شورای شهر که سر هیچ موضوعی با هم توافق نداشتند سر ثابت قدم با هم توافق کردند؟ فقط به همین موضوع فکر کن من دیگه چیزی نمیگم[/quote:978990cd11]

اگه شما چیزی میدونی بگو ، چون من از نحوه معرفی به شورا و حکم گرفتن و دلیل اومدنش از زمان انتخابات مجلس خبر دارم .....
حالا سربازان گمنام امام زمان میان و منو میبرن ، بیخیال ......... این هم حق با اکثریت ....... با لابی و باندبازی اومده و مثل بقیه گدا
گشنه بود و واسه پرکردن جیبش اومده .
به قول اون مرده از شهرک همسایه که 90 نشونش داده بود : ووووووااااا بده ... :lol: :wink: :lol:
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط hadimasih » دوشنبه جولاي 30, 2012 12:02 am

استاد اصول مبانی و اقتصاد مهندسی من بود
شاید از خیلی جهات حق داشته باشه نتونه مستقیم کمک مالی کنه ولی بهتر بود وعده 5 میلیون رو نمیداد که امیر جوش بیاره و جواب بده بهش
در کا با خوندن این بیانیه ازش نامید شدم امیدوارم تو کارش موفق بشه شاید بهش امیدوار شدیم
نماد کاربر
hadimasih
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » دوشنبه جولاي 30, 2012 4:01 am

شهرداری بی غیرت :evil:
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه جولاي 30, 2012 4:17 am

با نهایت احترامی که به دوستان دارم ولی مثل اینکه شور حسینی دوستان رو فرا گرفته و ول کن هم نیست !؟!؟!؟!
وقتی این شهردار انتخاب شد چندین تاپیک زده شد و همه حمایت و .... و اعتقاد دوستان بر این بود که با انتخاب این شهردار ما برترین شهر جهان میشیم و .... ولی الان یهو به دزد و زن باز و معتاد و ... داره کارش میرسه !!!!؟؟؟
من همون اول که مبلغ 5 میلیون رو دیدم گفتم این یک حرکتی هست هرچند کم و ناچیز . حالا مثلا اگه شهردار بیاد و 500 میلیون بده میشه مرد خدا و زاهد و درست کار ؟!؟!؟!؟
خدا رو شکر در زمان انتخابات مجلس بیشتر دوستان در دفاتر کاندیداها فعالیت می کردند ، چرا نماینده های منتخب شما کاری واسه این تیم نکردند ؟! چرا اونا همین 5 میلیون رو پیشنهاد ندادند ؟! اونایی که مجلس برای ماشین خریدنشون چیزی در حدود 30 میلیون بهشون میده ... چرا شورای شهری که خیلی از دوستان تو اونجا آشنا داشتند و همش با عبارت " از یک منبع آگاه" استفاده می کردند کمکی نکردند حتی همین 5 میلیون رو ؟!؟
ما از کجا می دونیم شاید شهردار از جاهای دیگه به این تیم کمک کنه مثلا در اختیار قرار دادن سرویس های خط واحد برای رفت و آمد تماشاگران و ....
این یک حرکت بود ولی متاسفانه ما که یک هوادار هستیم و احساسی انتظار حل مشکلات مالی تیم رو داشتیم نه پاداش !!!
اما برای من اظهار نظر عابدینی جالب هست که اون هم مثل من هوادار نظر داده و انتظار همون 500 میلیون رو داشته !!!!
یک صحبتی هم با آقای سراوانی عزیز دارم و اون اینه که طرح های شهرداری تا قبل این شهردار همه عالی و بی نقص بوده و تا الان این شهردار اومده و طرحی رو که شاید 15 سال هست داره تو کتاب خونه های شهرداری خاک می خوره رو اجرا می کنه باز هم .... به سبزه میدان بنامیم ؟! پس من الان میگم که شاید این طرح برای دیگر ورودی های شهرداری هم اجرا بشه مسیرهاش از دهنه تختی تا شهرداری و یکی دیگه از دهنه معلم تا شهرداری و دیگری از دهنه حاجی آباد به شهرداری و هدفش هم زیبا سازی و کاهش حجم ترافیکی هست . البته درست یا غلطش رو نمی دونم و این ها رو اساتید ما در دانشگاه برامون شرح دادند ...

من فکر می کنم به این موضوعات دامن نزنیم بهتر هست و بذاریم مسئولین شهری و عابدینی کارشونرو بکنند و الکی هیزم تو آتیش این اختلاف بی نهایت مذخرف نریزیم تا از همه انرژی مسئولینمون استفاده کنیم ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mostafa » دوشنبه جولاي 30, 2012 4:38 am

امیدوارم هم شهرداری و هم مهندس این قائله رو با خوشی به اتمام برسونند که الکی برای تیم حاشیه ایجاد نشه. انکار قرار نیست ما تیممون یک خورده رنگ آرامش ببینه. اه!
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط sheykhe_rashti » دوشنبه جولاي 30, 2012 5:37 am

آقایانی که از شهردار حمایت میکنن حتماًاز خیلی جهات حق دارن اما من فقط اینو میگم که ایشون نباید خودشو جلوی جوونا قرار بده، اکثریت طرفدارای داماش بخاطر زحماتی که عابدینی کشیده عاشق ایشون هستن و تاب و تحمل اظهارنظرها و جوابیه های مغرضانه رو ندارن، تا جایی هم که من جوابیه رو خوندم کاملاً از رو لجبازی و بغض بوده، شهرداری که تاب و تحمل انتقاد و شاید کمی هم شوخی(از روی دلشکستگی) رو نداره به چه درد میخوره؟؟ ایشون باید آستانه تحملشو بالا ببره و اینجوری باتاب جوابیه نده!!!!!! بنظر من عابدینی حرف حق رو زد، شما اگه یه نگاه به سایت های مختلف میزدین میدیدید چطور مضحکه انزلیچیا و پایتخت نشینا شده بودیم، لیاقت ما اینه مسئولین مون اسباب دست خنده دیگران بشه؟ ایشون باید یه تلنگری بهش میخورد تا بفهمه داماش شخصیت داره واسه خودش و مردم رو این تیم حساسن.
منم دامـــــــــــــــاش کوبنده
نماد کاربر
sheykhe_rashti
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان