[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - سه شنبه باید برای قویدل و عابدینی سنگ تمام گذاشت . . . .

سه شنبه باید برای قویدل و عابدینی سنگ تمام گذاشت . . . .

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط keyvan » يکشنبه جولاي 29, 2012 11:01 am

[quote:108561100b="Rashti0131"]آبرارا تورو خدا نظر قبلی منو انجام بدین آقای قویدل از ما خواسته تا ورزشگاه رو پر کنیم تورو خدا به همه دوستان آشنایان اطلاع رسانی کنید هرکس با خودش سه چهار نفرو بیاره /13/[/quote:108561100b]
شک نکن سانتیاگو عضدی بدون اطلاع رسانی هم پر خواهد شد...
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای سه شنبه بعضی ها که دارن بازی رو از شبکه باران نگاه میکنن به فکر این میفتن که امسال چطور از جهنم رشت جون سالم به در ببرن . . . . . :twisted:
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » يکشنبه جولاي 29, 2012 12:10 pm

[quote:af53d27bbb="keyvan"][quote:af53d27bbb="Rashti0131"]آبرارا تورو خدا نظر قبلی منو انجام بدین آقای قویدل از ما خواسته تا ورزشگاه رو پر کنیم تورو خدا به همه دوستان آشنایان اطلاع رسانی کنید هرکس با خودش سه چهار نفرو بیاره /13/[/quote:af53d27bbb]
شک نکن سانتیاگو عضدی بدون اطلاع رسانی هم پر خواهد شد...
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای سه شنبه بعضی ها که دارن بازی رو از شبکه باران نگاه میکنن به فکر این میفتن که امسال چطور از جهنم رشت جون سالم به در ببرن . . . . . :twisted:[/quote:af53d27bbb]
صددرصداین فکرداره دیوونشون میکنه اتفاقا توی م ل و ا ن ک ل ا ب یکی درمورد همین موضوع کامنت گذاشته بود. :lol:
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط armin_punisher6 » يکشنبه جولاي 29, 2012 12:26 pm

صد در صد با اینکه با تیم مهمی بازی نداریم ولی ورزشگاه پر میشه.ولی خدایی نه بخاطر اینکه قویدل مالک باشگاه ماست بگم ولی خدایی خیلی با شخصیت و انسانه.اینو از مصاحبه تلفنیش تو شبکه باران فهمیدم.قویدل و هرندی در کنار هم چه شودددددددددددد.
جونم داماش.
نماد کاربر
armin_punisher6
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه جولاي 29, 2012 2:55 pm

به نظر من همون چند تا شعاری که در روز استقبال دادیم خوب و اگه شعارها زیاد بشه همه گیر نمیشه.
و شعارهایی مثل:
شهرام قویدل ما رشتی هستیم،تیم ما داماشه ما پشتت هستیم
قویدل امیرخان.........داماش میشه جاویدان

در ضمن دوستان یادتون باشه قویدل نه از لحاظ سنی و از لحاظ مدیریتی تا اون حدی در فوتبال نرسیده که لقب خان بهش میدین.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط navid_rasht » يکشنبه جولاي 29, 2012 3:49 pm

[quote:af9b15f35e="MAZIYAR"]به نظر من همون چند تا شعاری که در روز استقبال دادیم خوب و اگه شعارها زیاد بشه همه گیر نمیشه.
و شعارهایی مثل:

در ضمن دوستان یادتون باشه قویدل نه از لحاظ سنی و از لحاظ مدیریتی تا اون حدی در فوتبال نرسیده که لقب خان بهش میدین.[/quote:af9b15f35e]

کلا خان لقب جالبی نیست. آدم یاد آدمایی مثل فیروز خان-ناصر خان-منصور خان میفته. این شعار امید خان هرندی هم یه جوریه.
نماد کاربر
navid_rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » يکشنبه جولاي 29, 2012 6:31 pm

بچه ها من خیلی نگران پشت نیمکت هستم... با حضور قویدل اون تعداد از طرفدارا نباید ساکت باشن... قویدل باید ببینه که پیر و جوون به داماش عشق می ورزن... با نشستن پشت سیستم و کامنت گذاشتن کاری پیش نمیره...از مهرداد/مازیار و بقیه بچه ها خواهش میکنم تدابیری اتخاذ کنن که پشت نیمکت سه شنبه ساکت نباشن... با اینکه خودم تا حالا از اون قسمت بازی ها رو نگاه نکردم اما حاضرم با تعدادی از بچه ها بریم و یه سر و سامانی به اون قسمت ببخشیم.
اگه بشه صادق و اکبر رو فرستاد اونجا خیلی خوب میشه چون تو اون قسمت اکثرا سن بالاها میشینن....
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه جولاي 29, 2012 9:25 pm

[quote:631821ca86="navid_rasht"][quote:631821ca86="MAZIYAR"]به نظر من همون چند تا شعاری که در روز استقبال دادیم خوب و اگه شعارها زیاد بشه همه گیر نمیشه.
و شعارهایی مثل:

در ضمن دوستان یادتون باشه قویدل نه از لحاظ سنی و از لحاظ مدیریتی تا اون حدی در فوتبال نرسیده که لقب خان بهش میدین.[/quote:631821ca86]

کلا خان لقب جالبی نیست. آدم یاد آدمایی مثل فیروز خان-ناصر خان-منصور خان میفته. این شعار امید خان هرندی هم یه جوریه.[/quote:631821ca86]

منصور خان و فیروز خانُ کاری ندارم ولی آدم یاد ناصر خان بیفته خیلی هم خوبه ...
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه جولاي 29, 2012 9:36 pm

[quote:85410fc54e="nima_beckham"][quote:85410fc54e="navid_rasht"][quote:85410fc54e="MAZIYAR"]به نظر من همون چند تا شعاری که در روز استقبال دادیم خوب و اگه شعارها زیاد بشه همه گیر نمیشه.
و شعارهایی مثل:

در ضمن دوستان یادتون باشه قویدل نه از لحاظ سنی و از لحاظ مدیریتی تا اون حدی در فوتبال نرسیده که لقب خان بهش میدین.[/quote:85410fc54e]

کلا خان لقب جالبی نیست. آدم یاد آدمایی مثل فیروز خان-ناصر خان-منصور خان میفته. این شعار امید خان هرندی هم یه جوریه.[/quote:85410fc54e]

منصور خان و فیروز خانُ کاری ندارم ولی آدم یاد ناصر خان بیفته خیلی هم خوبه ...[/quote:85410fc54e]

ناصر حجازی تا فوت کرد ، شد اسطوره ! اون روزایی که تو فوتبال بود هی به پاچه ایم می پرید و هی اون !
یه آدم باند باز و رابطه بازی بود ، شک نکن . اما متاسفانه ما ایرانی ها مرده پرست هستیم ، طرف که میمیره
یهو میشه پیغمبر ! تا اونجا که من میدونم معنی خان رئیس میشه ، اما چون لقب این واژه خان به آدمای نالایق
مثل منصور خان ، نار خان و امیر خان و ......... داده شد ، آدم یه حس نه چندان خوب پیدا میکنه .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه جولاي 29, 2012 9:43 pm

[quote:382308b6ba="miladcivil"][quote:382308b6ba="nima_beckham"][quote:382308b6ba="navid_rasht"][quote:382308b6ba="MAZIYAR"]به نظر من همون چند تا شعاری که در روز استقبال دادیم خوب و اگه شعارها زیاد بشه همه گیر نمیشه.
و شعارهایی مثل:

در ضمن دوستان یادتون باشه قویدل نه از لحاظ سنی و از لحاظ مدیریتی تا اون حدی در فوتبال نرسیده که لقب خان بهش میدین.[/quote:382308b6ba]

کلا خان لقب جالبی نیست. آدم یاد آدمایی مثل فیروز خان-ناصر خان-منصور خان میفته. این شعار امید خان هرندی هم یه جوریه.[/quote:382308b6ba]

منصور خان و فیروز خانُ کاری ندارم ولی آدم یاد ناصر خان بیفته خیلی هم خوبه ...[/quote:382308b6ba]

ناصر حجازی تا فوت کرد ، شد اسطوره ! اون روزایی که تو فوتبال بود هی به پاچه ایم می پرید و هی اون !
یه آدم باند باز و رابطه بازی بود ، شک نکن . اما متاسفانه ما ایرانی ها مرده پرست هستیم ، طرف که میمیره
یهو میشه پیغمبر ! تا اونجا که من میدونم معنی خان رئیس میشه ، اما چون لقب این واژه خان به آدمای نالایق
مثل منصور خان ، نار خان و امیر خان و ......... داده شد ، آدم یه حس نه چندان خوب پیدا میکنه .[/quote:382308b6ba]

تو فوتبال همه باند بازند ... داماشو استقلال هم نداره ... همه جا باند بازی هست ... دیگه این قضیه ایرانی ها مرده پرست هستند رفته رو مخ ! میدونستم الان من این حرفٌ بزنم شما هم همین کامنتٌ میزاری ... ناصر حجازی واسه من یه اسطوره هست و دوسش دارم از همون موقع که زنده بود هم دوسش داشتم ...
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه جولاي 29, 2012 9:48 pm

الان فقط یکی به من بگه این بحث خان ها و اسطوره ها چه ربطی به موضوع تاپیک داره !؟ :roll: :D
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه جولاي 29, 2012 9:54 pm

[quote:0bd0fcb1d9="keyvan"]بچه ها من خیلی نگران پشت نیمکت هستم... با حضور قویدل اون تعداد از طرفدارا نباید ساکت باشن... قویدل باید ببینه که پیر و جوون به داماش عشق می ورزن... با نشستن پشت سیستم و کامنت گذاشتن کاری پیش نمیره...از مهرداد/مازیار و بقیه بچه ها خواهش میکنم تدابیری اتخاذ کنن که پشت نیمکت سه شنبه ساکت نباشن... با اینکه خودم تا حالا از اون قسمت بازی ها رو نگاه نکردم اما حاضرم با تعدادی از بچه ها بریم و یه سر و سامانی به اون قسمت ببخشیم.
اگه بشه صادق و اکبر رو فرستاد اونجا خیلی خوب میشه چون تو اون قسمت اکثرا سن بالاها میشینن....[/quote:0bd0fcb1d9]
من که اون سمت نمیتونم برم و اصلا علاقه ای ندارم ولی آقای سراوانی میتونه با توجه به مشکلاتی که صادق داره ایجاد می کنه اونو به اوسمت بفرسته تا یه بشکن بشکنی را بندازه یا سبزی هاشو به فروش بده!!!!
من به اقای سراوانی یاد آوری می کنم ولی انجامش دست آقای سراوانی هست
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط keyvan » يکشنبه جولاي 29, 2012 9:57 pm

[quote:7fe95cee32="MAZIYAR"][quote:7fe95cee32="keyvan"]بچه ها من خیلی نگران پشت نیمکت هستم... با حضور قویدل اون تعداد از طرفدارا نباید ساکت باشن... قویدل باید ببینه که پیر و جوون به داماش عشق می ورزن... با نشستن پشت سیستم و کامنت گذاشتن کاری پیش نمیره...از مهرداد/مازیار و بقیه بچه ها خواهش میکنم تدابیری اتخاذ کنن که پشت نیمکت سه شنبه ساکت نباشن... با اینکه خودم تا حالا از اون قسمت بازی ها رو نگاه نکردم اما حاضرم با تعدادی از بچه ها بریم و یه سر و سامانی به اون قسمت ببخشیم.
اگه بشه صادق و اکبر رو فرستاد اونجا خیلی خوب میشه چون تو اون قسمت اکثرا سن بالاها میشینن....[/quote:7fe95cee32]
من که اون سمت نمیتونم برم و اصلا علاقه ای ندارم ولی آقای سراوانی میتونه با توجه به مشکلاتی که صادق داره ایجاد می کنه اونو به اوسمت بفرسته تا یه بشکن بشکنی را بندازه یا سبزی هاشو به فروش بده!!!!
من به اقای سراوانی یاد آوری می کنم ولی انجامش دست آقای سراوانی هست[/quote:7fe95cee32]
ممنونم مازیار جان :arrow:
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط mojtaba24 » دوشنبه جولاي 30, 2012 5:00 am

ما که رشت نیستسم جای ما هم تشویق کنید وقتی داماش اصفهان بازی داشت قرار می ذاریم با هم بریم ورزشگاه
دست همه تماشاگرای خوب گیلانی درد نکنه خداد قوت گیله مردان
آبراره قوربان
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » دوشنبه جولاي 30, 2012 6:57 am

[quote:6a8137c34e="keyvan"][quote:6a8137c34e="MAZIYAR"][quote:6a8137c34e="keyvan"]بچه ها من خیلی نگران پشت نیمکت هستم... با حضور قویدل اون تعداد از طرفدارا نباید ساکت باشن... قویدل باید ببینه که پیر و جوون به داماش عشق می ورزن... با نشستن پشت سیستم و کامنت گذاشتن کاری پیش نمیره...از مهرداد/مازیار و بقیه بچه ها خواهش میکنم تدابیری اتخاذ کنن که پشت نیمکت سه شنبه ساکت نباشن... با اینکه خودم تا حالا از اون قسمت بازی ها رو نگاه نکردم اما حاضرم با تعدادی از بچه ها بریم و یه سر و سامانی به اون قسمت ببخشیم.
اگه بشه صادق و اکبر رو فرستاد اونجا خیلی خوب میشه چون تو اون قسمت اکثرا سن بالاها میشینن....[/quote:6a8137c34e]
من به اقای سراوانی یاد آوری می کنم ولی انجامش دست آقای سراوانی هست[/quote:6a8137c34e]
ممنونم مازیار جان :arrow:[/quote:6a8137c34e]

[color=black:6a8137c34e]من دیشب با آقای سراوانی صحبت کردم قرار شد صادق بره پشت نیمکت[/color:6a8137c34e]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط raincityboy در دوشنبه جولاي 30, 2012 8:28 am .
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط golsar » دوشنبه جولاي 30, 2012 8:17 am

[quote:8c238d2b10="raincityboy"][quote:8c238d2b10="keyvan"][quote:8c238d2b10="MAZIYAR"][quote:8c238d2b10="keyvan"]بچه ها من خیلی نگران پشت نیمکت هستم... با حضور قویدل اون تعداد از طرفدارا نباید ساکت باشن... قویدل باید ببینه که پیر و جوون به داماش عشق می ورزن... با نشستن پشت سیستم و کامنت گذاشتن کاری پیش نمیره...از مهرداد/مازیار و بقیه بچه ها خواهش میکنم تدابیری اتخاذ کنن که پشت نیمکت سه شنبه ساکت نباشن... با اینکه خودم تا حالا از اون قسمت بازی ها رو نگاه نکردم اما حاضرم با تعدادی از بچه ها بریم و یه سر و سامانی به اون قسمت ببخشیم.
اگه بشه صادق و اکبر رو فرستاد اونجا خیلی خوب میشه چون تو اون قسمت اکثرا سن بالاها میشینن....[/quote:8c238d2b10]
من به اقای سراوانی یاد آوری می کنم ولی انجامش دست آقای سراوانی هست[/quote:8c238d2b10]
ممنونم مازیار جان :arrow:[/quote:8c238d2b10]

[color=black:8c238d2b10]من دیشب با آقای سراوانی صحبت کردم قرار شد صادق بره پشت نیم کت[/color:8c238d2b10][/quote:8c238d2b10]

بهتـرین کــار همیــنه . . .
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 5 مهمان