[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - ملاقات مهندس عابدینی با یکی از تجار شهر رشت براي حل مشکلات مالي داماش!!!!!!!!!!!!!!

ملاقات مهندس عابدینی با یکی از تجار شهر رشت براي حل مشکلات مالي داماش!!!!!!!!!!!!!!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Majid_Rasht » سه شنبه ژوئن 26, 2012 3:03 pm

روزگاری در این شهر تیمی بود به نام سپیدرود آنان که برایش خون ودل خوردن عاقبت جانشان را به خاک سپردند و عزیزی از خود به جا گذاشتند که هیچ ظاهرا مسئولی حاظر به حمایتش نشدو هیچ به قول دوستان خاک فوتبال خورده ای را توان سرانجام رساندنش نبود و امروز تبدیل به یک خاطره شده در حالی که تن نحیفش هنوز از نفس نیفتاده! آنان که در این شهر نفس کشیدند به یاد دارند رقیبی برای سپیدرود را به نام ایرانمهر و استقلال رشت ، ظهرابی مرحوم را که به خاطر دارید؟!! عزیزان فوتبال رشت روزهای سخت کم نداشته مدیرانی که آنروزها مثل امروز کسی از آنها حمایت نمی کرد و در دردی که می کشیدند تنها ی تنها بودند! و امروز تنها یادی از آنها مانده فوتبال مظلوم رشت از روزگار دور غریب بود و بی کس حتی زمانی که مدیران پگاه هوس تیم داری کردند ، فوتبال رشت برای بقا در دستان مدیرانی قرار گرفت که شب می خوابیدند و صبح تصمیمشان عوض می شد ، اما ما ایستادیم و دیگر مثل پدرانمان بی تفاوت به آنچه بر تیم شهرمان میگذشت نبودیم . از پگاهی که سر در بالین گرفته بود داماش متولد شد ، و مردی اداره اش را به عهده گرفت که اگر چه گیلانی نبود اما با کوله باری از تجربه خوب و بد آمده بود و رویاهای بزرگی برایش داشت اما اینبار جرخ فلک ، فوتبال رشت را اسیر بازیهای سیاسی کرد و تاوان مسائلی را پس داد که هرگز با آن هیچ میانه ای نداشت اما درست در همین روزهای سخت بود که این مرد تیمی را که در جلوی چشم انبوه هوادارانش در حال پاشیده شدن بود رها نکرد و همه دیدیم که با همان تجربه اش تیمی را که خیلی ها آمده بودن تا به زمین بزنند تا راحت حکم انحلالش را صادر کنند با پشتوانه حمایت هوادارانش به جایگاه مناسب رساند تا راهی دیگر برای سرانجام این تیم بیابند . همه به یاد دارید هفته هایی را که بصورت کاملا تصادفی سر تیم بریده میشد!!! فریادهای ما و حرفهای عابدینی در توقف آن روزها غیر قابل انکار است .
من موافق همیشگی عابدینی نبودم و همیشه با پرسپولیسی بودنش و اینکه مدام از عشق قدیمیش صحبت می کرد گله داشتم اما به من ثابت شد که او همانگونه که اگر پرسپولیس دچار مشکل میشد برایش مبارزه می کرد برای داماش هم مبارزه کرد و غیرتی از خود نشان داد که بعضی از رگ برجسته های گیلانی در تصورشان هم نمی گنجد او تا به امروز برای داماش هر کاری که می توانست کرد اگر فکر می کنید که با رفتنش مشکلات تیم حل میشود ، فقط با یک فلش بک کوتاه متوجه می شوید که اگر رایزنی های او نبود حکم انحلال داماش در انتهای فصل صادر شده بود که البته از حمایت هیئت فوتبال گیلان هم نباید به سادگی گذشت . صحبت بت سازی نیست اما نمک ناشناسی بسیار زهرآگین تر از بت سازیست ! همین امروز اگر عابدینی داماش را ترک کند باور کنید یک نقطه اتصال قوی تیم از هم گسسته می شود وآن دیگرانی که شما فکر میکنید به داد این تیم می رسند یا از خانه هایشان بیرون نمی آیند ( چون فوتبال امروز فقط به فاکتور ورزش محتاج نیست و به عامل هایی نیازمند است که هر کسی را توان انجامش نیست ) و یا اگر بیایند برای گرفتن گوشه ای از تابوت این تیم است !
ما دشمن کم نداریم آنان که مثل کفتار منتظر زمین خوردن داماشند به داماش بی عابدینی حتی لحظه ای رحم نخواهند کرد چون مطمئن خواهند شد فریاد مظلومیت این تیم به خارج استان نخواهد رفت ! رفیق عزیزم ! در این روزها داماش فقط به یک چیز احتیاج دارد که ما مثل کوه پشت بازیکنان و مدیرش قرار بگیریم که باور کنید اگر ما عابدینی را رها کنیم آنها هم به راحتی او را کنار می زنند و هم داماش را به قربانگاه می برند .
[color=darkblue:b0a9a92a68][size=18:b0a9a92a68]ما دشمن کم نداریم نگذارید که باورهای نادرستمان دشمن تیم محبوبمان شود[/size:b0a9a92a68][/color:b0a9a92a68]
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط rashtlove » سه شنبه ژوئن 26, 2012 3:13 pm

دقیقا امیر عابدینی با بومی کردن کادر ثابت کرد که به فکر اینده تیم هم هست و واسه لحظه زیاد ارزش قایل نیست
باید قدر خدماتش رو بدونیم
زنده باد داماش-زنده باد عابدینی
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط HamidAltafi » سه شنبه ژوئن 26, 2012 4:32 pm

این اولین باریه که دارم تو وارش-اسپرت نظر می دم. همیشه، اکثر نظرات رو می خونم و چون معمولا با هر کامپیوتری که می آم اینترنت آی-دی حامد لوگین شده!!، حال ندارم اونو "خروج" کنم! و خودم بیام نظر بدم. اما اینبار دیگه اومدم
بنده تا حد بسیار زیادی با Mordab موافق و با Maziyar مخالفم. بنده فقط چند نکته رو ذکر می کنم:
- آقای عابدینی حتی تو رنگ پیرهن هم ثبات نداره، یعنی شما توجه کنید تا ما یه بازی محروم از تماشاگر بودیم، تو رشت در مقابل سپاهان رنگ پیرهن رو قرمز کرد! این که مال این فصل بود، فصل های قبل رو هم که خودتون بیشتر در جریانید.
- شما یه مصاحبه از آقای عابدینی پیدا کنید و بیاریدش تو word کپی کنید و اونوقت Ctrl+F رو بزنید و کلمه " پرسپولیس" رو توش سرچ کنید، اگه این کلمه تو کل مصاحبه از زبان عابدینی در نیوده بود، بیاید از من جایزه بگیرد!!!!
و مازیار جان:
-بله، ما باید از عابدینی هم تشکر کنیم و خیلی هم کردیم. همونطور که از همه بازیکنان و کادر فنی مون تشکر کردیم.
****** تازه من هم مثل تو معتقدم که باید خیلی بیشتر هم از آقای عابدینی تشکر کنیم، چون نقش مدیریت در موفقیت غیر قابل انکاره ، امااااااا، ( باز هم یک اما ی بزرگ ) این خیلی تابلوئه که عابدینی به هیچ وجه نمیزاره مالک جدید باشگاه مدیر عامل مورد نظر خودش رو بزاره جای ایشون . مصاحبه ها و حرف ها ی ایشون تا حد بسیار زیادی پوپولیستیه، چرا که ایشون خیلی انسان با سیاستیه. شما اثبات این حرفهای من رو می تونید تو تیم " گهر زاگرس " هم ببینید.*********
دوست عزیزم مازیار جان، عابدینی هدفش موفقیت داماشه، اما دلیلش برای این هدف با من و شما فرق می کنه، دلیل این آقا اینه که دهن کجی به مسئولین فدراسیون فوتبال و سر دمداران فوتبال این مملکت بکنه و بگه، دیدید من چقدر مدیر موفقیم؟! اتفاقا برای این موفقیت با داماش خیلی هم عطش داره، معموله که این آقا داماش رو مثل بچه اش دوست داره، چون می خواد به مخالفاش ثابت کنه، که : " دیدید من تونستم؟" این هم خوبه هم بد.
[color=red:e051ffff54]خوبیش[/color:e051ffff54]: تمام تلاشش رو برای موفقیت تیم می ذاره
[color=brown:e051ffff54]بدیش[/color:e051ffff54]: تیم رو ارثیه باباش می دونه و مطمئنا یکی از شروط نانوشتش برای هر کسی که تیم رو بخره اینه که خودش مدیر عامل تیم باشه.
ولی به طور کل در فصل قبل این " خوبی ها " بود که بر " بدیهاش" چربید و به همین دلیل هم من از آقای عابدینی تشکر می کنم.
اما ( باز هم یک امای بزرگتر) همیشه نگران و ناراحتم و آرزو می کنم که خدا اون روز رو نیاره که " بدی" که ذکر کردم بر " خوبی" کی گفتم غلبه کنه.
با تمام ابن تفاسیر نظر من اینه:
" من هیچ وقت نمیگم، داماشمان را با امیرش می خواهم! " نه ، من می گم : " [color=darkblue:e051ffff54]داماشم را می خواهم، و هر کس در راه موفقیتش گام برداشت از او تشکر می کنم.[/color:e051ffff54]"
داماش به هوادارانشه که داماش میمونه، عابدینی و عابدینی ها می آن و می رن، و فقط یک چیز، جناب آقای امیر خان عابدینی،
" [color=green:e051ffff54]خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد[/color:e051ffff54] "
نماد کاربر
HamidAltafi
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » سه شنبه ژوئن 26, 2012 5:19 pm

آقای حمید التافی و سایر دوستانی که با ایشان هم عقیده اند . . .
چه کسی گفته عابدینی عشق پرسپولیس نیست؟! به مردی که عمری با این عشق سپری کرده اگر روزی از آن چشم بپوشد باید شک کرد! مهم این است او ثابت کرده که به همان میزان می تواند عاشق داماش باشد . چرا که رها کردن یک تیم تا خرخره بدهکار و مورد غضب قرار گرفته عاقلانه ترین کاریست که میتواند یک غیر عاشق انجام دهد.
بله عابدینی عاشق رنگ قرمز است ولی آنقدر به احساسات هواداران احترام و عشق داشت که وقتی حرفهای هوادار را شنید رنگ لباس داماش رنگ رقیب دیرینه اش شد !
جالب است شما از کجا میدانید که شرط عابدینی برای واگذاری داماش مدیر عاملی خودش است در حالی که تمام کسانی که تشنه به خونش هستند چنین اتهامی را نتوانستند به او بزنند که اگر بود باور کنید لحظه ای درنگ نمی کردند! و این بهترین عامل بود برای اینکه عابدینی از چشم هوادار بیفتد.
ظاهرا دلیل شما برای اینکه تلاش عابدینی برای داماش تنها برای اثبات خود به مخالفانش است آنقدر به قول شما پوپولیستی است که در دنیای پر از بده بستان امروز مثل فرض کردن مدیریت یک تیم با لج لجبازی کودکانه بچه ها در زمان بازی است !
صحبت سر بیان احساسات محبت آمیز دوستان به کسی که تیمشان را نجات داد و ایراد به نوع بیانشان زمانی که شما چشم به گذشته تیم میبندید کمی خارج از انصاف است چرا که همه میدانیم داماش و موفقیتش مهمترین مسئله است و همه عشق ما به عابدینی به این علت است که باور داریم او می تواند داماش را نجات دهد.
متاسفانه با بیان این حرفها تنها کسانی خوشحال می شوند که دوست دارند داماش از داخل و هوادارانش ضربه بخورد که ظاهرا بی جا هم به آن امید نبسته اند !
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه ژوئن 26, 2012 5:26 pm

داماشم را می خواهم، و هر کس در راه موفقیتش گام برداشت از او تشکر می کنم. /11/ این درسته
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه ژوئن 26, 2012 5:27 pm

HamidAltafi :خیلی خوشحالم که وقت گذاشتی و توی بحث جدی پا گذاشتی و کامنت باسلیقه ای گذاشتی .
آبرار من زمانی بود که با عابدینی موافق نبودم چون بومی نبود و حس میکردم که نا خالصی داره و هر یه پیروزی که میگفت آتیش میگرفتم و وقتی توی ورزشگاه یه طرف میگفت ایران آسیا من و دوستم میگفتیم محمد آبشک .
اما اختلاس داماش هر بدی داشت یه اتفاق خوبی داشت که غربال کنیم افراد دور اطرافمون رو .سنگ محک زدن توی چندین سال مشخص میشه اما * چالشی که ما داشتیم راه چند ساله رو یک شبه رفتیم از حس مسولیت مسولین باخبر شدیم !!!از غیرت بازیکنان ما با خبر شدیم .از نامردی پیشکسوت شهرک نشینان با خبر شدیم که خارج از گود فوتبال هم نامرد بزن هستن .از حس مسولیت عابدینی هــــم با خبر شدیم .
خواه ناخواه این حس مسولیت در عابدینی هست و خودت هم منکرش نبودی امــــــا یادتون هست اون تیمی که رنگ لباسش فیروزه ای بود ""یادت هست توی اوج پگاه که نایب قهرمان شدیم مردم توی سردار جنگل جای نشستن نداشتن رو ؟آبرار یادت هست پگاه پیروزی رو برد سپاهان که قهرمان آسیا شده بود 4 تا زد .اس اس رو توی رشت توی فینال که قلعه نوعی مربیش بود 1.0 برد ؟یادت هست مدیر کی بود ؟یادت هست توی اوج چه پایانی گرفتیم ؟
دلیلش چی بود ؟اون که رنگ لباس فیروزه ای بود .اون که حرفی از سرخآبی نمیزدن یه Ctrl+F میزدیم فقط اسم پگاه بود .چی شد ؟توی اوج سقوط کردیم .چـــــــرا ؟چون مدیر نداشتیم و با اولین مشکل جدی پگاه دوست داشتنی شد حسرت من و شما .
دوست خوبم چند تا مدیر خوب فوتبال داریم ؟بیشتر از 4 5 تا که نمیشن که تیم های با سابقه و قوی دارن.من توی خواب نمیتونسم تصور کنم با این بی سر سامانی فوتبال رشت یکی از بهترین مدیر ها بیاد رشت" اما شد .
من میخوام ازتون یه سوال کنم "ما هدایتی رو چرا میخواستیم ؟شهرکی ها چرا جان دادن براش ؟انصارفرد راه آهنی چرا طالبش بود ؟کی توی ایران از عدم مدیریت این آدم بی خبره ؟کی نمیدونه که استیل آذین رو چی کرد با اون همه ستاره ؟
اما همه براش فرش قرمز پهن کرده بودن چون پول دار بود .چه بدی داره تیمت به هر انگیزه ای که بقیه دارن موفق باشه ؟
شما گفتی پوپولیس!!! کی توی این دنیا این جوری نیست ؟شما یکی از مسولین رو نام ببرید که این صفت و حربه رو بلد نباشه.من فرضا میگم عابدینی پوپولیستیه هستش اما شما کسی رو سراغ داری که این جوری نباشه ؟ساکت؟هدایتی ؟شواری شهر ؟
من نمیخوام بگم این بشر خدا هستش نــــه.اما خوبه بذاریم این آدم و امثال این ادم اینجا باشن وقتی توان نگهداری استاندار قهرمانی رو نداریم و مازنی سلطه داره رو ما .من میگم تحمل کنیم این ادم رو تا امثال شاد نیان تا با اولین چالش فرود کنیم .
یه جمله آخر از سراوانی عزیز میگم ختم کلام میکنم که خیلی خوشم اومد ((توی فیسبوک همه شاکی شدن که " آقای سراوانی تا دیروز داشتین برای هدایتی تلاش میکردین حالا رفت اون ور بد شد؟؟؟؟؟ "سراوانی هم یه کامنت خوب گذاشت ***دیگی که برای من نجوشه میخوام سر سگ توش بجوشه****))
کسی که برای رشت و داماش و باید های شهر تلاش نکردچه بومی باشه چه غیر بومی بریا ما تحملش سخته و برعکسش هم صدق میکنه"کسی که غیر بومی باشه برای رشت و داماش و باید ها تلاش کنه محبوب و عزیز ماست
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Ardalan » سه شنبه ژوئن 26, 2012 5:30 pm

آدم نظر بعضي از بچه ها رو ميخونه دلش ميگيره والله !
گر مرد رهی غم مخور از دوری و دیری ...
نماد کاربر
Ardalan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 23, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed3 » سه شنبه ژوئن 26, 2012 5:38 pm

[quote:71e1089fcb="Majid_Rasht"]آقای حمید التافی و سایر دوستانی که با ایشان هم عقیده اند . . .[/quote:71e1089fcb]
[color=darkblue:71e1089fcb]الطافی[/color:71e1089fcb]
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه ژوئن 26, 2012 5:50 pm

این جا شهرمونه و شما هم مثلا همشری هستین ..تورو خدا این حرفارو نزنین
باید از این تیم حمایت کنیم /11/ /11/
از حق نگذریم عابدینی واسه داماش خیلی زحمت کشیده و ما هم از او تشکر
می کنیم وتا زمانی که او در داماش کار میکنه و حامی تیم شهرمون است
باید و باید از او حمایت کرد .... و اگه یک روز نتونست بمونه یا به هر حال رفت و نموند
باید از او تشکر کرد.............. و در آخر باید بگم که تمام هدف ما باید این باشه که داماش , گیلان و شهرمونرو به جایگاه اصلی در فوتبال کشور برسونیم
------------
و تا آن رویه ----------------------------
سکه راهی نیست
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » سه شنبه ژوئن 26, 2012 5:55 pm

[quote:198db51cca="hamed3"][quote:198db51cca="Majid_Rasht"]آقای حمید التافی و سایر دوستانی که با ایشان هم عقیده اند . . .[/quote:198db51cca]
[color=darkblue:198db51cca]الطافی[/color:198db51cca][/quote:198db51cca]
بسیار بسیار متشکرم که ایراد تایپی متنم را متذکر شدید
از وسعت دیدتان به مسائل کمال تشکر را دارم
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط Mordab » سه شنبه ژوئن 26, 2012 6:03 pm

فقط اینو بگمو تمومش کنم
به عنوان هوادار باید حرفایی میزدم که باید گفته میشد
شما دوستان مختارید قبول کنید یا نکنید
مطمئن باشد خیلی حرفای دیگه ای هم هست...ولی خب ...
حداقلش اینکه گفتنی هارو گفتنم
فقط دوستان سعی کنید منطقتون بر احساستون غلبه کنه علت اینکه خیلی شما از دوستان اینگونه تفکر دارید به خاطر اینکه با احساستون کامنت میذارید البته حقم دارین به این خاطر که اول /عاشق/داماش هستید دوم اینکه از بسیاری از مسائل پشت پرده اگاه نیستید و مسائل خیلی سطحی میبینید...
..............................
در ضمن از کاربر الطافی هم ممنونم...///
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط eparsi » سه شنبه ژوئن 26, 2012 6:03 pm

[quote:1d1ec1aea2="Majid_Rasht"][quote:1d1ec1aea2="hamed3"][quote:1d1ec1aea2="Majid_Rasht"]آقای حمید التافی و سایر دوستانی که با ایشان هم عقیده اند . . .[/quote:1d1ec1aea2]
[color=darkblue:1d1ec1aea2]الطافی[/color:1d1ec1aea2][/quote:1d1ec1aea2]
از وسعت دیدتان به مسائل کمال تشکر را دارم[/quote:1d1ec1aea2]
عجب های کلاس صحبت کوونی آبرار راحت زاکان مره صحبت بکوون :wink:
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه ژوئن 26, 2012 6:08 pm

[quote:0a01007dec="eparsi"][quote:0a01007dec="Majid_Rasht"][quote:0a01007dec="hamed3"][quote:0a01007dec="Majid_Rasht"]آقای حمید التافی و سایر دوستانی که با ایشان هم عقیده اند . . .[/quote:0a01007dec]
[color=darkblue:0a01007dec]الطافی[/color:0a01007dec][/quote:0a01007dec]
از وسعت دیدتان به مسائل کمال تشکر را دارم[/quote:0a01007dec]
عجب های کلاس صحبت کوونی آبرار راحت زاکان مره صحبت بکوون :wink:[/quote:0a01007dec]

فک کنم تیکه انداخت :D
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » سه شنبه ژوئن 26, 2012 6:18 pm

eparsi عزیز پاسخم متناسب با ایرادی بود که دوست عزیزمان گرفته بود و منظورم واضح
فکر میکنم این بحث در این زمان برای داماش بسیار حیاتی است چون دقیقا پاشنه آشیل تیم محبوبمان را هدف گرفته .
انتظار پاسخ متناسب از منتقدین عابدینی را داشتم که ظاهرا آنها تا اینجای بحث را کافی دانسته اند .
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه ژوئن 26, 2012 6:35 pm

یه چند تا سوال میپرسم یه نفر جواب بده :
اگه عابدینی بره کی بیاد توی این وضعیت تیم رو جمع کنه؟
درسته اولویت همه ما اول شهرمون هست ولی همه پیشکسوتان فوتبال رشت اونهایی که دوستان میگند خاک خوردند تا الان فقط به درد مفسری در شبکه باران خوردند البته خیلی هاشون هم بدرد همون هم نخوردند!!!!!!!
سپیدرود چقدر پیشکسوت داره ولی کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟از اول که سهام سپیدرود دست کسی مثل نجفی نبود؟پیشکسوت هاش چی کار واسه تیمشون کردند؟
پیشکسوتهای استقلال رشت چه طور ؟اونها چی کار کردند؟جز اینکه اونها بودند و استقلال رشت شد پگاه ، جز اینکه بودند و پگاه شد داماش !!!!!!!
برادر من پیشکسوت داماش من و تو هستیم که دلمون داره واسش تاپ تاپ میکنه!نه اونی که اصلا ورزشگاه نمی آد؟نه اونی که مثلا پیش کسوت بوده والان شامش رو خورده داره از شبکه جم تی وی سریال روزگار تلخ نگاه میکنه و سر گرم با نوه ها و فرززندانشه!!!!!! نه اونی که خارج از کشوره !!!ما بت نمیسازیم فقط نمکدان رو نمشکنیم
در ضمن همون آقای عابدینی جز کسانی هست که با تغییر نام مخالفه
این قدر رنگ رنگ نکنید!!!!!!!
لباس دوم تیم منچستر یونایتد چه رنگیه؟آرسنال یک فصل تمام زرد پوشید و یک فصل هم آبی در شرایطی که رنگ اصلیش قرمز بود!!!!!!!!
تیم روی هواست حالا شما به رنگ گیر دادید !!
بله عابدینی گفت بر روح استقلال صلوات من میگم بر پدر استقلال و پرسپولیس لعنت!!!!!!
چرا؟ چون برای اینکه هوادار جمع کنند توی همه شهر ها با پول دولتی تیم داری کردندمثل رشت که تیم پرسپولیس رشت توسط همین پیشکسوتها!!!!!!!! داره اداره میشه
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 12 مهمان