[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - روابط عمومی باشگاه داماش خبر مذاکره ملوان با هدایتی را تکذیب کرد

روابط عمومی باشگاه داماش خبر مذاکره ملوان با هدایتی را تکذیب کرد

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MEHRDAD » شنبه ژوئن 02, 2012 3:39 pm

[quote="rashti_sarvar"][quote:ebf24c0a17="rashti_sarvar"][quote:ebf24c0a17="Inja-Rasht"]اگر روزی از رفتن هدایتی به ملوان ناراحت بشیم روز مرگ ما و شهر رشت و فوتبال رشته. من از رفتنش به ملوان خوشحال هم میشم. آقایون این آدم حمایت باثباتی از ما نخواهد کرد. اینقدر سنگش به سینه نزنید. تا بوی پرسپولیس بیاد کوله بارش میبنده. ضمنا به نظر من این یه جنگ خبری هست برای اینکه هواداران رو راضی کنن که اسم تیم عوض بشه وگرنه هدایتی مغز خر نخورده رشت رو ول کنه بره انزلی. نباید با تغیر اسم بسازیم. من ترجیح میدم بریم لیگ 1 ولی دیگه اسممون عوض نشه.[/quote:ebf24c0a17] با نظرت موافقم. هدایتی بیاد اسمه تیم رو عوض میکنه. هدایتی یه روز هم میره همون بلایی که سر استیل اذین اومد تمام بازیکنا رو خرید اما تیمش حذف شد. همچی پول نیست. اخه ما هر سال باید منتظر بمونیم یکی بیاد تیم رو بخره ؟؟ بخدا حیفه این همه بازیکن داریم تیممون هر سال مشکلات مالی داشته باشه. هدایتی هم اگه تیم رو بخره روزی هم از تیم میره. باید به فکر این باشیم یکی بیاد واسه همیشه پشت تیم باشه. نباید بزاریم عابدینی ازرشت بره. به فکر اینده ی فوتبال رشت باشیم. نباید بزاریم هر کی به خاطر منافع شخصیش بیاد تو شهر ما تیم داری کنه. از ملوان هم میگم ملوانم مثل ما هر سال مشکلات مالی داره بخدا حق فوتبال گیلان این نیست. تیمی مثل سپیدرود یه تیم 43 ساله ی رشتی به خاطر مشکلات مالی حقش نیست که دسته دو بازی کنه. اینها یه حقیفته. ما مشکل مدیریتی داریم تو شهرمون. اگه دو تا سه تا مثل امیر عابدینی داشتیم هم سپیدرود تو لیگ برتر بود هم داماش مدعی قهرمانی میشد. من واسه اینده ی تیم نگرانم. امروز هدایتی بیاد بخره فردا چی ؟؟ فردا کی پشت این تیم میمونه؟؟ بلایی که سر سپیدرود اوردن رو سرداماش دیگه نیارین. شهر ما بی پول نیست بعضی از افردا بیان از شهرهای دیگه تیمداری کنن بخوان تیم مارو بخرن بعد یهو بزارن برن از شهرمون. اینجا گیلانه شهر رشته شهر فوتبالیه.[/quote:ebf24c0a17]

شهر سرمايه دار داره كه بخواد روي تيم هاي شهرش سرمايه گذاري كنه. خب تو راست مي گي لطفا برو يكيش رو بگو بياد داماش رو بگيره ما هم ميگيم هدايتي يا فلاني برو ما كه سرمايه گذار داريم تو واسه چي اومدي؟ يا اين قصاص قبل از جنايت چه مفهومي داره؟
آخه من نميفهمم اين حرفا يعني چي واقعا؟! يه شوراي شهر مي خواست يه اسپانسر بشه بخواد يه سري اختلافات يه دو ميليارد ندادند به تيم بعد شما از اين حرفا مي زني؟ همين هواداران بعضي تيم ها نبودند كه داشتند بدتر از شما از هدايتي ميگفتند الان ببين چه با خبر مذاكره دارند بال بال مي زنند و ذوق مي كنند ؟ (حالا در اين مورد بعدها بيشتر حرف مي زنم)... هر وقت اومد و هر وقت كه خواست بره همون موقع فكرش رو مي كنيم .
اسم تيم هم بارها اعلام شده عوض نميشه و شايد مثل اكثر تيم هاي ايران پسوند يا پيشوند بگيره ولي همه همون داماش مي گن . مثل سپاهان كه فولاد مباركه و سيمان سپاهان بوده . مثل همين ملوان كه ملوان نيروي دريايي و منطقه آزاد و احتمالا با اسپانسر جديد چيز ديگه اي خواهد بود . اگر هم ملوان ، ملوانش باقي موند واسه اينه كه نيروي دريايي هميشه مالك اين تيم مونده و اين اسم باقي مونده نه مثل ما...
هر چند كلا تو فوتبال گيلان هميشه مشكل سرمايه گذاري داشتيم برعكس اصفهان در حالي كه گيلان فوتبال خيزه.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه ژوئن 02, 2012 3:48 pm

[quote="MEHRDAD"][quote:2bcbcd37c5="rashti_sarvar"][quote:2bcbcd37c5="rashti_sarvar"][quote:2bcbcd37c5="Inja-Rasht"]اگر روزی از رفتن هدایتی به ملوان ناراحت بشیم روز مرگ ما و شهر رشت و فوتبال رشته. من از رفتنش به ملوان خوشحال هم میشم. آقایون این آدم حمایت باثباتی از ما نخواهد کرد. اینقدر سنگش به سینه نزنید. تا بوی پرسپولیس بیاد کوله بارش میبنده. ضمنا به نظر من این یه جنگ خبری هست برای اینکه هواداران رو راضی کنن که اسم تیم عوض بشه وگرنه هدایتی مغز خر نخورده رشت رو ول کنه بره انزلی. نباید با تغیر اسم بسازیم. من ترجیح میدم بریم لیگ 1 ولی دیگه اسممون عوض نشه.[/quote:2bcbcd37c5] با نظرت موافقم. هدایتی بیاد اسمه تیم رو عوض میکنه. هدایتی یه روز هم میره همون بلایی که سر استیل اذین اومد تمام بازیکنا رو خرید اما تیمش حذف شد. همچی پول نیست. اخه ما هر سال باید منتظر بمونیم یکی بیاد تیم رو بخره ؟؟ بخدا حیفه این همه بازیکن داریم تیممون هر سال مشکلات مالی داشته باشه. هدایتی هم اگه تیم رو بخره روزی هم از تیم میره. باید به فکر این باشیم یکی بیاد واسه همیشه پشت تیم باشه. نباید بزاریم عابدینی ازرشت بره. به فکر اینده ی فوتبال رشت باشیم. نباید بزاریم هر کی به خاطر منافع شخصیش بیاد تو شهر ما تیم داری کنه. از ملوان هم میگم ملوانم مثل ما هر سال مشکلات مالی داره بخدا حق فوتبال گیلان این نیست. تیمی مثل سپیدرود یه تیم 43 ساله ی رشتی به خاطر مشکلات مالی حقش نیست که دسته دو بازی کنه. اینها یه حقیفته. ما مشکل مدیریتی داریم تو شهرمون. اگه دو تا سه تا مثل امیر عابدینی داشتیم هم سپیدرود تو لیگ برتر بود هم داماش مدعی قهرمانی میشد. من واسه اینده ی تیم نگرانم. امروز هدایتی بیاد بخره فردا چی ؟؟ فردا کی پشت این تیم میمونه؟؟ بلایی که سر سپیدرود اوردن رو سرداماش دیگه نیارین. شهر ما بی پول نیست بعضی از افردا بیان از شهرهای دیگه تیمداری کنن بخوان تیم مارو بخرن بعد یهو بزارن برن از شهرمون. اینجا گیلانه شهر رشته شهر فوتبالیه.[/quote:2bcbcd37c5]

شهر سرمايه دار داره كه بخواد روي تيم هاي شهرش سرمايه گذاري كنه. خب تو راست مي گي لطفا برو يكيش رو بگو بياد داماش رو بگيره ما هم ميگيم هدايتي يا فلاني برو ما كه سرمايه گذار داريم تو واسه چي اومدي؟ يا اين قصاص قبل از جنايت چه مفهومي داره؟
آخه من نميفهمم اين حرفا يعني چي واقعا؟! يه شوراي شهر مي خواست يه اسپانسر بشه بخواد يه سري اختلافات يه دو ميليارد ندادند به تيم بعد شما از اين حرفا مي زني؟ همين هواداران بعضي تيم ها نبودند كه داشتند بدتر از شما از هدايتي ميگفتند الان ببين چه با خبر مذاكره دارند بال بال مي زنند و ذوق مي كنند ؟ (حالا در اين مورد بعدها بيشتر حرف مي زنم)... هر وقت اومد و هر وقت كه خواست بره همون موقع فكرش رو مي كنيم .
اسم تيم هم بارها اعلام شده عوض نميشه و شايد مثل اكثر تيم هاي ايران پسوند يا پيشوند بگيره ولي همه همون داماش مي گن . مثل سپاهان كه فولاد مباركه و سيمان سپاهان بوده . مثل همين ملوان كه ملوان نيروي دريايي و منطقه آزاد و احتمالا با اسپانسر جديد چيز ديگه اي خواهد بود . اگر هم ملوان ، ملوانش باقي موند واسه اينه كه نيروي دريايي هميشه مالك اين تيم مونده و اين اسم باقي مونده نه مثل ما...
هر چند كلا تو فوتبال گيلان هميشه مشكل سرمايه گذاري داشتيم برعكس اصفهان در حالي كه گيلان فوتبال خيزه.[/quote:2bcbcd37c5] رشت فرد سرمایه داره خاصی نداره. شهرداری داره و... اما این تیم رو نخریدن. حرفهای من حرف من نیست حرف خیلی هاست چند هفته پیش که هادی طباطبایی اومده بود شبکه بارام همین حرفها رو زده بود که با نظرش موافقم. این حرفها واقعیت فوتباله گیلانه چه واسه سپیدرود چه واسه داماش چه واسه ملوان. که ملوان امسال شانس اورد سقوط نکرد وگرنه به سرنوشت سپیدرود دچار میشد
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط milad8708 » شنبه ژوئن 02, 2012 4:21 pm

بعضی از دوستان الکی دارن جوسازی میکنن... یه خورده صبر داشته باشید بچه ها. بیخودی شلوغ نکنید :idea:
نماد کاربر
milad8708
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط Ardalan » شنبه ژوئن 02, 2012 4:24 pm

من نميفهمم چرا همه دارن بابت رفتن هدايتي غصه ميخورن؟!!
ايشون اگه اومد قدمش روي چشم اگه هم نيومد فداي سر مردم رشت
همين نبود مگه كه هم استيل آذين رو نابود كرد هم تو پرسپوليس تفرقه انداخت؟؟؟ غصه ي اينو مي خورين؟!!!
به خدا اگه بياد رشت تنها اميد من به عابدينيه كه بتونه تيم رو از كارهاي بي سياست هدايتي نجات بده
مطمئن باشيد چه با هدايتي چه بي هدايتي اين تيم بي اسپانسر يا مالك نخواهد موند
:arrow: :arrow: :arrow:
گر مرد رهی غم مخور از دوری و دیری ...
نماد کاربر
Ardalan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 23, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » شنبه ژوئن 02, 2012 4:29 pm

[quote:fedb8f9e6b="Ardalan"]من نميفهمم چرا همه دارن بابت رفتن هدايتي غصه ميخورن؟!!
همين نبود مگه كه هم استيل آذين رو نابود كرد هم تو پرسپوليس تفرقه انداخت؟؟؟ غصه ي اينو مي خورين؟!!!
به خدا اگه بياد رشت تنها اميد من به عابدينيه كه بتونه تيم رو از كارهاي بي سياست هدايتي نجات بده
:arrow: :arrow: :arrow:[/quote:fedb8f9e6b]
به غیرازساکت کی دیگه تیمو میگیره آخه؟
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mohsen66 » شنبه ژوئن 02, 2012 4:29 pm

امروز اخبار هم اعلام کرد که هدایتی با ملوان به توافق رسید-----حالا دوباره باید بریم بگردیم دنبال یه اسپانسر----برگشتیم خونه اول-----انقد کشش دادن که هدایتی هم پرید-----این انزلی چی های بی همه چیز سریع مذاکره کردن در صورتی که میدونستن هدایتی داره میاد داماش----این فقط واسه ضعیف شدن داماش از سمت انزلی چیا بود---اما کور خوندن---اگه هدایتی رفته باشه اونجا با هدایتی فصل بعد سقوط میکنن چون مثل عابدینی رو ندارن بدبختا :?
نماد کاربر
mohsen66
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه مارس 09, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه ژوئن 02, 2012 4:30 pm

همه منتظر هستيم كه تكليف باشگاه هرچه سريعتر مشخص بشه ، در اين بين خبر هاي ضد و نقيض به گوش مي رسه ، يك عده از دوستان خريداري سهام مل مل توسط هدايتي رو باور مي كنند يك عده باور نمي كنند ، بك عده باقيمانده نيز مثل من ، احساس مي كنند يك جاي كار مي لنگه و معادلات با هم همخواني ندارند
حالا اگه هدايتي داماش رو بخره تكليف ما مشخصه اگه هم مل مل رو خريداري كرد بايد خوشحال هم باشيم چون يك خطر جدي از بيخ گوش ما گذشته ، چراكه كسي بين رشت و انزلي ، بخواد انزلي رو انتخاب كنه معلومه از درجه هوشي بسيار بسيار پاييني برخورداره و نه تنها كه ورزشي نيست بلكه از لحاظ درك اجتماعي هم در رتبه بسيار نازلي قرارداره و همون بهتر كه بره اونجا ؛ بنابراين جاي نگراني بيش از اون چيزي كه يكهفته پيش داشتيم نيست ، بايد صبور باشيم و دو سه روز ديگه تحمل كنيم ، اگر چه واقعاً خيلي سخته .
[b:a3cdb66fac] ولي از خدا مي خوام ، اون چيزي كه به نفع داماش و رشت هست پيش بياد . [/b:a3cdb66fac]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه ژوئن 02, 2012 4:36 pm

[quote:12fc6f8a70="Ardalan"]من نميفهمم چرا همه دارن بابت رفتن هدايتي غصه ميخورن؟!!
:arrow: :arrow: :arrow:[/quote:12fc6f8a70]‎
کسی نگران نیست که آبره، بقول تو اگه اومد قدمش رو چشم، اگه نیومدم فدای سرت. پولدار که فقط یدونه هدایتی نیست توو این کشور.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط Ardalan » شنبه ژوئن 02, 2012 4:36 pm

[quote:035426f6ff="ali126"][quote:035426f6ff="Ardalan"]من نميفهمم چرا همه دارن بابت رفتن هدايتي غصه ميخورن؟!!
:arrow: :arrow: :arrow:[/quote:035426f6ff]
به غیرازساکت کی دیگه تیمو میگیره آخه؟[/quote:035426f6ff]
علي جان يخورده صبر كن كم كم خريدار پيدا ميشه . من نمي خواتم مقايسه كنم ولي كي فكرشو مي كرد پروين بخواد گهر رو بخره؟؟؟ حالا فكر كن شما خريدار گهر رو ميخري يا داماش؟؟؟
به نظر من اينا ميخوان تيم رو مفت بگيرن يه سري بند هم بذارن تو قرارداد كه بعد از يه مدتي بتونن تيم رو ببرن هرجا كه دلشون خواست عابديني قبول نميكنه اينا هم تيمو نمي گيرن
من كه ديگه فكرشم نمي كنم اسم داماش عوض شه ! :( :( :(
نماد کاربر
Ardalan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

Re: ‏

پستتوسط Ardalan » شنبه ژوئن 02, 2012 4:43 pm

[quote:d956a7ba3d="majid13"][quote:d956a7ba3d="Ardalan"]من نميفهمم چرا همه دارن بابت رفتن هدايتي غصه ميخورن؟!!
:arrow: :arrow: :arrow:[/quote:d956a7ba3d]‎
کسی نگران نیست که آبره، بقول تو اگه اومد قدمش رو چشم، اگه نیومدم فدای سرت. پولدار که فقط یدونه هدایتی نیست توو این کشور.[/quote:d956a7ba3d]
:D آبرار اين همه تيم بي پول تو ليگ يكي هم ما
هركي هم بياد بايد بدهي هاي پارسال رو بده ولي ما طرفدارايي داريم كه تيم رو بالا مي كشه ايشالا :wink:
نماد کاربر
Ardalan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط mohsen66 » شنبه ژوئن 02, 2012 4:46 pm

آخه چطور باید صبر داشته باشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه وقتی هم مونده؟؟؟؟کی باید بازیکن بگیریم؟؟کی باید آماده سازی واسه لیگ شروع شه؟؟؟؟در صورتی که تیم صاحب نداره----
نماد کاربر
mohsen66
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه مارس 09, 2012 12:00 am

پستتوسط ali126 » شنبه ژوئن 02, 2012 4:55 pm

[quote:950cdbc8fa="Ardalan"][quote:950cdbc8fa="ali126"][quote:950cdbc8fa="Ardalan"]من نميفهمم چرا همه دارن بابت رفتن هدايتي غصه ميخورن؟!!
:arrow: :arrow: :arrow:[/quote:950cdbc8fa]
به غیرازساکت کی دیگه تیمو میگیره آخه؟[/quote:950cdbc8fa]
علي جان يخورده صبر كن كم كم خريدار پيدا ميشه . من نمي خواتم مقايسه كنم ولي كي فكرشو مي كرد پروين بخواد گهر رو بخره؟؟؟ حالا فكر كن شما خريدار گهر رو ميخري يا داماش؟؟؟
به نظر من اينا ميخوان تيم رو مفت بگيرن يه سري بند هم بذارن تو قرارداد كه بعد از يه مدتي بتونن تيم رو ببرن هرجا كه دلشون خواست عابديني قبول نميكنه اينا هم تيمو نمي گيرن
من كه ديگه فكرشم نمي كنم اسم داماش عوض شه ! :( :( :([/quote:950cdbc8fa]
ابراراسم تیم عوض نمیشه جانم(پسوندمیگیرد)/الان بهتره هدایتی بخره ما الان باید دنبال جذب بازیکن باشیم نه جذب خریدارهمه دارن تیم هاشون وبرای فصل بعدمی بندن :?:
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط majid13 » شنبه ژوئن 02, 2012 4:56 pm

[quote:674c568305="mohsen66"]آخه چطور باید صبر داشته باشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه وقتی هم مونده؟؟؟؟کی باید بازیکن بگیریم؟؟کی باید آماده سازی واسه لیگ شروع شه؟؟؟؟در صورتی که تیم صاحب نداره----[/quote:674c568305]‎
کلا از اون اول سیاست باشگاه این بود که بومی سازی کنیم و قرار نبود بازیکن خاصی بگیریم، در مورد آماده سازی هم باید بگم که ۱۶خرداد تمرینات شروع میشه، پس کجا عقبیم!؟
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

Re: ‏

پستتوسط ali126 » شنبه ژوئن 02, 2012 4:58 pm

[quote:27e9ebd7da="majid13"][quote:27e9ebd7da="mohsen66"]آخه چطور باید صبر داشته باشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه وقتی هم مونده؟؟؟؟کی باید بازیکن بگیریم؟؟کی باید آماده سازی واسه لیگ شروع شه؟؟؟؟در صورتی که تیم صاحب نداره----[/quote:27e9ebd7da]‎
کلا از اون اول سیاست باشگاه این بود که بومی سازی کنیم و قرار نبود بازیکن خاصی بگیریم، در مورد آماده سازی هم باید بگم که ۱۶خرداد تمرینات شروع میشه، پس کجا عقبیم!؟[/quote:27e9ebd7da]
ابرارحداقل یه بازیکن خوب بایدبه جای غلامی بیاد.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Ardalan » شنبه ژوئن 02, 2012 5:01 pm

من با مجيد موافقم
امسال بايد با همين نداري ساخت
/8/
گر مرد رهی غم مخور از دوری و دیری ...
نماد کاربر
Ardalan