[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان - شهرداری تبریز بازی تقدیر از امیر عابدینی

داماش گیلان - شهرداری تبریز بازی تقدیر از امیر عابدینی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Chikchi » چهارشنبه مه 09, 2012 6:53 pm

اَن چه حرفی بو مازیارَ بزِیی؟ کرَ حال کودندو بوم تی مرَ کی اخبارانِ تیمانِ پایه یَ خب پوشش دیهی؟ تی اَ کار اشتباه بو. هر کی ممکنه نقد بدَره، ای نفر دیگر ِ کار ِ رو اما اَنی کی تو بوگفتی نقد نیه اتهامه و متهم کردن ر ِ وا دلیل بوَری؟
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط holigan » چهارشنبه مه 09, 2012 6:57 pm

[quote:1b453f328d="Chikchi"]اَن چه حرفی بو مازیارَ بزِیی؟ کرَ حال کودندو بوم تی مرَ کی اخبارانِ تیمانِ پایه یَ خب پوشش دیهی؟ تی اَ کار اشتباه بو. هر کی ممکنه نقد بدَره، ای نفر دیگر ِ کار ِ رو اما اَنی کی تو بوگفتی نقد نیه اتهامه و متهم کردن ر ِ وا دلیل بوَری؟[/quote:1b453f328d]

من با مازیار شوخی دارم چیکچی
خودش میدونه
واسه همین بهش گفتم توی صداقت مازیار شکی نیست
کامنت ها رو بخون
نماد کاربر
holigan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 11, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه مه 09, 2012 7:00 pm

[quote:1682bcb46f="holigan"]آقا شوخی کردم بره من با مازیار شوخی دارم خودش میدونه کی هستم
ولی خودمونیم مازیار خیلی طرفدار داریا /8/
توی بازی میگم کی هستم فعلا یکم شایعه درست کنم دربارت :evil:[/quote:1682bcb46f]
دوست محترم(که نمیشناسمت)حواهشا توی سایت چنین شوخی هایی رو با کسی نکن چون امکان سو برداشت و سواستفاده دیگران میشود.
به دلیل جلوگیری از سوتفاهم ها،دو نظر اول شما پاک شد
با تشکر
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط antiros » چهارشنبه مه 09, 2012 7:03 pm

من دو صفحه کامنت برای پشتیبانی از مازیار نوشتم ، یه لحظه صفحه رو رفرش کردم دیدم شوخی بود مثل اینکه !!! :)
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه مه 09, 2012 7:11 pm

از نظر لطف دوستان ممنون هستم.
اما در مورد تقدیر از عابدینی
در اینکه مهندس عابدینی برای این تیم از یه بومی هم بیشتر زحمت کشید هیچ شکی نیست.و به چرات می توان گفت اگه عابدینی نبود تا حالا تیم هم نبود
بنری که طراحی شده و قراره تا فردا آماده بشه امشب روی سایت میاد و میبینید که با تلاش 2 ساعته حامد الطافی عزیز،دوست هنرمندم به بهترین و پرمحتواترین شکل ممکن طراحی شده است.
از اونجایی که مهندس فقط در دو بازی اول خانگی به استادیوم آمدند معمولا از باشگاه بازی ها رو نگاه میکنند ولی از اقای سراونی خواهشمندیم که برای این بازی که به نام ایشان نام گذاری شده تشریف بیاورند تا به بهترین و پرشکوه ترین شکل ممکن این تقدیر انجام بشه تا به غیرت مسئولین استانی بر بخوره و بفهمن کسی که برای این شهر زحمت میکشه همیشه مورد قدردانی مردم رشت قرار میگیره و رشتی ها انسان های قدرنشناسی نیستند!
یه پرده هم توسط یکی از دوستان نوشته شده:
داماش گیلان،تنها نماینده دو میلیون و نیم گیلانی در لیگ برتر!
که زیر دو میلیون و نیم هم آورده:منهای صد هزار...

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط ali_damashi » چهارشنبه مه 09, 2012 7:19 pm

مازيار اين پرده من بد بازي با مس سرچشمه گفتي ميره باشگاه رفت ؟؟؟؟؟؟ بعد بازي با صبا دست تيفوسي ها بود كه روزبه ميگفت بيار جايگاه اچ :دي حالا كجاست :دي ...؟؟؟ حمزه جانم كه رشت سرور كل ايران جا نذاشته واسه پرده من ابرار كوچك تر درست ميكردي
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه مه 09, 2012 7:22 pm

[quote:8d6a9279e1="ali_damashi"]مازيار اين پرده من بد بازي با مس سرچشمه گفتي ميره باشگاه رفت ؟؟؟؟؟؟ بعد بازي با صبا دست تيفوسي ها بود كه روزبه ميگفت بيار جايگاه اچ :دي حالا كجاست :دي ...؟؟؟ حمزه جانم كه رشت سرور كل ايران جا نذاشته واسه پرده من ابرار كوچك تر درست ميكردي[/quote:8d6a9279e1]
آره داده بودم دست رضا تا بهت بده ولی همون پشت دروازه باز کرد.ولی فکر کنم یا دست رضا هست یا دست حامد

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط ali_damashi » چهارشنبه مه 09, 2012 7:25 pm

رضا كه سنت شكني كرد .....رفت پشت دروازه :lol:
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه مه 09, 2012 7:31 pm

[quote:c367dba512="ali_damashi"]مازيار اين پرده من بد بازي با مس سرچشمه گفتي ميره باشگاه رفت ؟؟؟؟؟؟ بعد بازي با صبا دست تيفوسي ها بود كه روزبه ميگفت بيار جايگاه اچ :دي حالا كجاست :دي ...؟؟؟ حمزه جانم كه رشت سرور كل ايران جا نذاشته واسه پرده من ابرار كوچك تر درست ميكردي[/quote:c367dba512]

نمیدونم چرا هر اتفاقی توی سایت می افته پای من وسط کشیده میشه ؟
علی جان بلامیسر ! تازه همون بچه های جایگاه اچ به من میگن چرا بزرگتر درست نکردی،خوب برادر من هر وقت موقع باز کردن اگه به من میگفتی ما هم یه ذره اون ور تر بازش میکردیم تا واسه تو هم جا بشه
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » چهارشنبه مه 09, 2012 7:35 pm

[quote:c9d053f093="The_King_of_rasht"][quote:c9d053f093="ali_damashi"]مازيار اين پرده من بد بازي با مس سرچشمه گفتي ميره باشگاه رفت ؟؟؟؟؟؟ بعد بازي با صبا دست تيفوسي ها بود كه روزبه ميگفت بيار جايگاه اچ :دي حالا كجاست :دي ...؟؟؟ حمزه جانم كه رشت سرور كل ايران جا نذاشته واسه پرده من ابرار كوچك تر درست ميكردي[/quote:c9d053f093]

علی جان بلامیسر ! تازه همون بچه های جایگاه اچ به من میگن چرا بزرگتر درست نکردی،خوب برادر من هر وقت موقع باز کردن اگه به من میگفتی ما هم یه ذره اون ور تر بازش میکردیم تا واسه تو هم جا بشه[/quote:c9d053f093]
حمزه جان بلا ميسر شوخي بود ....
من او محمد كاربر 777 قصد داريم انشالا بشه واسه فصل جديد پرده قرمز ابي درست كنيم جايگاه اچ رو بگيره ........
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه مه 09, 2012 7:45 pm

[quote:67f5c5f2ee="ali_damashi"][quote:67f5c5f2ee="The_King_of_rasht"][quote:67f5c5f2ee="ali_damashi"]مازيار اين پرده من بد بازي با مس سرچشمه گفتي ميره باشگاه رفت ؟؟؟؟؟؟ بعد بازي با صبا دست تيفوسي ها بود كه روزبه ميگفت بيار جايگاه اچ :دي حالا كجاست :دي ...؟؟؟ حمزه جانم كه رشت سرور كل ايران جا نذاشته واسه پرده من ابرار كوچك تر درست ميكردي[/quote:67f5c5f2ee]

علی جان بلامیسر ! تازه همون بچه های جایگاه اچ به من میگن چرا بزرگتر درست نکردی،خوب برادر من هر وقت موقع باز کردن اگه به من میگفتی ما هم یه ذره اون ور تر بازش میکردیم تا واسه تو هم جا بشه[/quote:67f5c5f2ee]
من او محمد كاربر 777 قصد داريم انشالا بشه واسه فصل جديد پرده قرمز ابي درست كنيم جايگاه اچ رو بگيره ........[/quote:67f5c5f2ee]

اگر واقعا همچین پرده ای رو خواستید درست کنید انشاللله من هم کمک مالی میکنم.
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » چهارشنبه مه 09, 2012 7:51 pm

[quote:bed9d8e5b6="The_King_of_rasht"][quote:bed9d8e5b6="ali_damashi"][quote:bed9d8e5b6="The_King_of_rasht"][quote:bed9d8e5b6="ali_damashi"]مازيار اين پرده من بد بازي با مس سرچشمه گفتي ميره باشگاه رفت ؟؟؟؟؟؟ بعد بازي با صبا دست تيفوسي ها بود كه روزبه ميگفت بيار جايگاه اچ :دي حالا كجاست :دي ...؟؟؟ حمزه جانم كه رشت سرور كل ايران جا نذاشته واسه پرده من ابرار كوچك تر درست ميكردي[/quote:bed9d8e5b6]

علی جان بلامیسر ! تازه همون بچه های جایگاه اچ به من میگن چرا بزرگتر درست نکردی،خوب برادر من هر وقت موقع باز کردن اگه به من میگفتی ما هم یه ذره اون ور تر بازش میکردیم تا واسه تو هم جا بشه[/quote:bed9d8e5b6]
من او محمد كاربر 777 قصد داريم انشالا بشه واسه فصل جديد پرده قرمز ابي درست كنيم جايگاه اچ رو بگيره ........[/quote:bed9d8e5b6]

اگر واقعا همچین پرده ای رو خواستید درست کنید انشاللله من هم کمک مالی میکنم.[/quote:bed9d8e5b6]
مرسي از لطفت حمزه جان حتما اطلاع ميديم واسه فصل جديد بايد همكفري ها يي زيادي بشه تا جو استاديوم بهتر بشه هوادارامون هم همه با نماد تيم حضور داشته باشن تشويق هاي بي مورد بازيكنان و و و .....
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط holigan » چهارشنبه مه 09, 2012 8:28 pm

مازیار اگه می تونی بین دو نیمه جریان تقدیر از بچه های تیم امید رو جا بدین
واقعا باید یه تشکر کرد
حالا نمادین هم شد خوبه
به کاپیتانشون هم به عنوان نماینده اونا یه چیز بدین بد نیست
اگه درست شد هماهنگیش با من
نماد کاربر
holigan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 11, 2012 12:00 am

پستتوسط navid_rasht » چهارشنبه مه 09, 2012 8:34 pm

آقا مازیار حامد الطافی عزیر فکر میکنم پسر آقای الطافی باشن که در دوره ی اول شوراها نماینده ی مردم رشت بودن و خیلی زحمت کشیدن. ایشون از جمله افرادی بودن که زمینه ی برگزاری کنسرت دوباره مرحوم پوررضا بعد از سال ها سکوت رو مهیا کردن. تا جایی که من اطلاع دارم ایشون در تیم های ورزشی و فوتبالی در سطح اول کشور در تیم های مطرح زمان خودشون بازی کردن و دارای سوابق ارزشمندی هم در زمینه ی مدیریت در حوزه های مختلف هستن. فرزند ایشون حامد الطافی هم باید مانند پدر فردی متعصب به شهر و استان خودش باشه.
اگر امکانش هست مصاحبه ای رو با این پدر و پسر گرامی ترتیب بدین. حیف هست که ورزش گیلان از تجربیات ورزشی آقای الطافی بی نصیب باشه.

امیر عابدینی / محبوب گیلان زمینی
بدونه کل ایران
داماش میشه قهرمان
نماد کاربر
navid_rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه مه 09, 2012 10:12 pm

[quote:7073f2f346="MAZIYAR"][quote:7073f2f346="ali_damashi"]مازيار اين پرده من بد بازي با مس سرچشمه گفتي ميره باشگاه رفت ؟؟؟؟؟؟ بعد بازي با صبا دست تيفوسي ها بود كه روزبه ميگفت بيار جايگاه اچ :دي حالا كجاست :دي ...؟؟؟ حمزه جانم كه رشت سرور كل ايران جا نذاشته واسه پرده من ابرار كوچك تر درست ميكردي[/quote:7073f2f346]
آره داده بودم دست رضا تا بهت بده ولی همون پشت دروازه باز کرد.ولی فکر کنم یا دست رضا هست یا دست حامد[/quote:7073f2f346]
پرده هاي خودمم دستم نيست.چه برسه به پرده ي علي!!من بازي قبل به علي زنگ زدم گوشيش خاموش بود،منم كه با اكيپم برگشته بودم سر جاي اصليم پرده رو همون جا باز كردم.
من چند تا بازي توسط مازيار ديپورت شدم اچ تا هماهنگ كنيم.احتمالا اين بازي هم اچ ميشينيم
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان