[quote:21ea39d527="arminaberar"]آقای محترم حواست هست چی داری میگی یکم فکر کن بعد حرف بزن ما با تلاشه بچه هاست که الان میانه ی جدولیم نه غلامی به جایه غلامی هر کسه دیگه ای هم بود الان ما همین بودیم شایدم بالاتر بازی با ملوان 2تا گل نزد
دیگه کم کم دارم فکر میکنم بچه ها راست میگفتن که بعضی ها از غلامی پول گرفتن که تو سایت ازش تعریف کنن[/quote:21ea39d527]
دوست عزیز این وصله ها به بچه های سایت ما نمیچسبه / به محمد غلامی هم نمیچسبه که پول بده تا ازش تعرف بشه ( از نظر فنی که محمد غلامی احتیاجی به تعریف من و شما نداره )
دوست عزیز با این حرفت شرافت همه بچه ها رو زیر سوال بردی - یعنی بچه های این سایت اینقدر بدبختن که از غلامی پول بگیرن و به دروغ ازش تعریف کنن؟؟؟؟!!!!
کسی که همچین کاری بکنه بره سر بزاره بمیره /
شما هم معلوم نیست چرا اینقدر به غلامی گیر دادین / من که به خودم اجازه نمیدم تا به شما این وصله رو بچسبونم که پول گرفتین تا غلامی رو تخریب کنید ( چون میدونم همچین حرفی به شما هم نمیچسبه)
دوست عزیز محمود هم خیلی حرفاش درست بود - غلامی هم واقعا برای ما زحمت کشیده تو این یک سال / شاید تو بازی با ملوان خوب نبوده ( ولی این دلیلی نمیشه که حتما کم کاری کرده / تازه اگه کم کاری هم کرده با بازی های خوبش این کارشو جبران کرده)
ازت ممنون میشم اگه دیگه این بحثو ادامه ندی / چون نه در شخصیت شماست و نه در شخصیت بچه های این سایت
تشکر از شما دوست عزیز