[quote:e11311dbd0="MEHRDAD"][quote:e11311dbd0="only_abarar"][quote:e11311dbd0="MEHRDAD"][quote:e11311dbd0="only_abarar"][quote:e11311dbd0="MEHRDAD"][quote:e11311dbd0="only_abarar"]واقعا واسم جالبه که بعضی ها بازم میگن محمدی!!!مگه بازی دیروز رو ندیدید که حتی یه توپ ساده رو نتونست بگیره.درسته مقصر نبود و دفاع مقصر اصلی بود ولی خوب دروازه بانی که 700/800 تومن میگیره واسه همین جور توپهاست دیگه.دیگه توپهای عادی رو که یه دروازبان 100 تومنی هم میتونه بگیره!!!حتی 2/3 تا توپ ساده دیگه رو هم دو ضرب جمع کرد!!!محمدی و فراهانی ازمون خطاشونو پس دادن و سر جمع رو هم نتونستن یه توپ واقعا سخته از دروازه در بیارن.من به لایقی فر رای دادم هرچند اگه قرار بود ازش استفاده بشه باید حداقل بازی با شاهین تو رشت بهش بازی میدادن تا اماده شه[/quote:e11311dbd0]
شاید لایقی فر توی تمرینات حتی گاها بهتر از بقیه بوده ولی منم تعجب می کنم از این حرفت که میگی لایقی فر برای این بازی ! من کاملا موافق استفاده بهنام تو بعضی از بازی های فصل برای میدان دیده تر شدنش هستم ولی به نظرت بهنام لایقی فر می تونه با استرس های این بازی خاص کنار بیاد؟! اگر خدای نکرده یه جا حتی سهوا اشتباهی رو مرتکب بشه میشه دوباره اون رو نه فقط برای این بازی بلکه برای آینده برگردوند؟
باید به عوامل جانبی هم دقت کرد و این نظرسنجی مضمونش برای این بازی هست نه اینکه کدوم شرایط خوبی رو توی تمرینات داشته و یا احتمال موفق تر بودنش نسبت به دروازه بان های دیگه بیشتر هست یا اینکه کدام را می پسندید.[/quote:e11311dbd0]
اگه جمله اخرمو خوب بخونی میبینی که گفتم البته اگه قرار بود این بازی بازی کنه باید بازیهای قبلی بهش بازی میرسید یعنی بطور غیر مستقیم گفتم با اینکه انتخابه من اینه ولی نمیشه ای بازی گذاشتش.درضمن خودتم میدونی که محمدی اصلا این بازی به رشت نمیاد که بخواد بازی کنه پس فقط میمونه فراهانی و لایقی فر که فراهانی هم انچنان تجربه ای نداره و حتی در طول فصل یه عکسل عمل خیره کننده هم از خودش نشون نداد وه توپی هایی که گرفت توپ هایی بود که هر دروازه بانی میتونست بگیره.مثلا بازی با سپاهان بجای اینکه توپو بگیره تیرکو گرفت!!!یعنی لایقی فر نمیتونه تیرکو بگیره؟!!!اصلا چرا فراهانی!!!میشه نظر محمدی رو با اون همه تجربه مثال زد که اخرین بازی تو رشت با ملوان توپی رو که رافخایی سانتر کرد رو انداخت تو دروازه در حالی که ول میکرد نه بازیکنی بود ازش استفاده کنه نه اینکه خودش میرفت تو دروازه!!!یعنی لایقی فر از این بیشتر اشتباه میکنه؟؟؟!!!البته اینکه یهویی چنین بازی مهمی لایقی فر بره دروازه که اصلا منطقی نیست ولی میشد طی چند بازی قبل لایقی فر رو واسه این بازی اماده کرد و از این جهته که من گفتم بهترین گزینه واسه این بازی میتونست لایقی فر باشه و همونطو که اخر حرف گفتم بشرطی که بازیهای قبل امادش میکردن واسه این بازی[/quote:e11311dbd0]
من به جمله آخر و اینکه محمدی میاد اینجا یا نمی آد کاری ندارم . جواب من به این بود که به عنوان نظر میگی لایقی فر تو این بازی وتعجب می کنم چرا محمدی رو انتخاب کردید و من دلیلش رو گفتم که چنین چیزی چرا از نظر من درست نیست . من به دروازه بانی این افراد هم کار ندارم و اصلا شاید لایقی فر بیاد داخل دروازه بهتر از اینا هم باشه که هیچ ستاره هم بشه ولی برای این بازی الان خودتم میگی منطقی نیست. اصلا موضع اینه نه اینکه بخوایم سر این بحثی بکنیم که کدوم دروازه بان چطوره و محمدی میاد یا نه. یعنی به طور کلی منظور اینجاست که اگر من نوعی جای تارتار بودم و هر سه دروازه بانم رو در اختیار داشتم اولویت اینکه کدوم رو توی این بازی توی دروازه بذارم به چه شکله.[/quote:e11311dbd0]
نه دقیقا سوال گفته بنظر شما کدام دروازبان نگفته اگه شمایه نوعی جای تاتار بودید کدوم رو میزاشتید که!!!گفته بنظر شما؟؟و من میگم بنظر من لایقی فر.البته اگه قرار بود به نظر من باشه من مطمئنا بازیهای قبل لایقی فر واسه این بازی اماده میکردم.گفتی کار نداری به اینکه محمدی میاد یا نه!!دقیقا باید کار داشت چون ما کلا ستا گزینه داریم دیگه نه اینکه 50 تا!!!خوب گزینه محدی که اصلا کنسله و نمیشه در موردش حرف زد پس میمونه این دو نفر که فراهانی هم هیچ کاری نکرده که باعث بشه من بهش رای بدم.خوب اگه اینقدر رای دادن به لایقی فر غیر منطقی پس باید از گزینه ها حذف بشه!!البته حذف کردن محمدی بنظرم منطقی تره چون اصلا نمیاد که بخواد بازی کنه[/quote:e11311dbd0]
اگر چه هممون می گیم و می دونیم که محمدی نمی آد اما اینکه یه قرارداد نیست و یه مبحث و قرار نانوشته هست . معنی سوال هم همون هست یعنی تو به جای تارتار باشی نظرت متفاوت هست؟ سالار دیگه می تک و پهلویه به حرف ناور که خودت می دونی من چقدر دوست داشتم به بهنام میدان داده بشه و در ادامه هم همینطور باشه.. من نگفتم رای دادن به لایقی فر غیرمنطقی هست یا نباید رای بدید چون هر کس یه نظری داره ولی اگر یادت باشه اون اول گفتی تعجب می کنم چرا به محمدی بیشتر رای دادن که من جواب اون مساله رو دادم ولی تو داری یه چیز دیگه میگی . اینقدرم کش نده وگرنه میزنم معلقت می کنم ها

[/quote:e11311dbd0]
نگفتم چرا به لایقی فر رای ندادن که گفتم چرا محمدی و چرا میگن محمدی خوبه با عمکرد دیروزش!!وابدن بعدا تره تفهیم کونم.تو همیشه دنبال فرصتی که مره تعلیق بوکونی)))))))))