[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - به كجا چنين شتابان

به كجا چنين شتابان

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط raincityboy » جمعه فبريه 03, 2012 6:51 pm

مشکلات مالی ما داره حل میشه ولی آقای عابدینی نمی بینه که تیم داره میره لیگ1 تا الان از تار تار حمایت کردم ولی هم به نفع داماش و هم به نفع تار تار که باهم دیگه همکاری نکنن و کسی دیگه بیاد سر کار،یکم به تیم خودمون نگاه کنیم شهرستان ها آرزوی چنین بازیکنهایی دارن ولی وقتی مربی نتونه استفاده کنه فایده ای نداره
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه فبريه 03, 2012 6:51 pm

[quote:9d963b7f2e="mehrshad"]اما من نظرم اینه که تاتار بمونه یه مقدار هم به عابدینی حق بدیم - ما هفت بازی کردیم بجز سایپا بقیه شون تیمهای بودن که برای اول شدن میجنگیدن یا برای نیفتادن - درسته که تو خونه سه تا باختیم - اما شما نیمه خالی لیوان نگاه کنید هر کی بیاد حرف تاتار میزنه میگه من به تیم اشنایی ندارم من فرصت میخوام - بعد سه چهار بازی میبازه - اون موقع میرسه اخر لیگ - بعد میگه تیما هم برای نیافتادن میجنگند بعد هم امتیاز لازم نمگیره بعد خدا حافظ - تاتار هفتا باخت 4 امتیاز - دینورزاده هم هفت بازی 5 امتیاز از اول با تیم بود بازیکنا خودش خرید به قول خودش برنامه داشت اما 5 امتیاز گرفت - ما تاحالا 27 امتیاز گرفتیم و اکثرتیم ها بالا جدول هم بازی کردیم - باید هم قبول کرد که داوری هم حداقل سه چار امتیاز از ما گرفته مثل بازی امروز - دو هفته دیگه هم صبر میکنیم ببینیم چی میشه[/quote:9d963b7f2e]

برادر من !با تمام احترامی که برای شما قائل هستم ولی حرفت کاملا ناشیانه است !به چند دلیل:
1-خود ایشون اولش گفت 5 هفته فرصت میخوام تا تیم رو بسازم و از هفته 6 داماش واقعی رو ببینید الان هفته7
2-نیمه پر رو میبینیم : این ده بازی راحت ما:
بازی با نفت تهران و ذوب آهن راحته؟
با مس سرچشمه و شهرداری تبریز که در حال سقوط هستند چه طور؟
بازی با صبای قم و فولاد اهواز که دیگه آب خوردنه، نه؟
ملوان و شاهین هم که امی بزه  مرغابیه ایدی ،نه؟
راه اهن و پرسپولیس رو هم که حتما میبریم،درسته؟
3- میگی دو هفته صبرکنیم باشه بعد از بازی با شاهین برکنار میشه و هفته بعدش با فولاد داریم توی اهواز و ملوان در رشت
4-[size=18:9d963b7f2e]جلوی ضرر رو هر وقت بگیریم منفعته[/size:9d963b7f2e]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » جمعه فبريه 03, 2012 6:54 pm

حرف ها قبول همه حرف دله . ولي با عنوان تاپيكت خيلي مشكل دارم ... يعني چي اخه ... ليگ يك سلام ... اين فكر رو نميكنين يه غريبه بياد نو سايت چي ميگه ... يا بازيكني بياد ببينه چي ميشه ... لطفا دقت كنين تو زدن اسم تاپيك ....
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط milad1987 » جمعه فبريه 03, 2012 7:07 pm

كاش آقا مهرداد ميذاشتي بمونه عنوان تاپيك اين يه تلنگر بود و فكر كنم اكثرا باهاش موافق بودن البته شما مديريدو نظرتون واجب وسلام
داماش تي نام قربان
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه فبريه 03, 2012 7:13 pm

[quote:a60daffdc7="Fan"]حرف ها قبول همه حرف دله . ولي با عنوان تاپيكت خيلي مشكل دارم ... يعني چي اخه ... ليگ يك سلام ... اين فكر رو نميكنين يه غريبه بياد نو سايت چي ميگه ... يا بازيكني بياد ببينه چي ميشه ... لطفا دقت كنين تو زدن اسم تاپيك ....[/quote:a60daffdc7]
دوست عزیزم اسم تایپیک کاملا مناسب حال و روز ماست .بگذار هر کی میاد توی این سایت بخونه این مطلب رو .اصلا بازیکن ها بیان بخونند . مگه غیر از اینه رتبه 14 یعنی چی ؟یعنی خطر سقوط دیگه!انتظار داری بنویسه "داماش آسیایی" یا "ماکه رفتیم آسیا...."یا بنویسه" لیگ ایران زیر پای داماش" اصلا این چه طوره"داماش ابرقدرت لیگ ایران"
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط M0H3N » جمعه فبريه 03, 2012 7:42 pm

[quote:02eeb653e7="rashti_sarvar"]اقای عابدینی عزیز اینم نتیجه ی در افتادن با فدراسیون یکم به فکر هوادارای تیم داماش باش /9/ /9/ /9/[/quote:02eeb653e7]

2سال دیگه 16 تیمی میشه ، یعنی سال دیگه ام با همین 18 تیمه ، بعد 4تا میفتن 2تا میان بالا !
امسال دیگه با این اوضاع فقط باید به فکر بقا باشیم :?
از آقای عابدینی خواهش میکنم اگه نمیخوان تارتار و عوض کنن لااقل تو کارش دخالت کنن ، یه جوری بهش حالی کنن که باید حداقل با 2تا مهاجم بازی کنه ! غلامی مکمل میخواد ، حالا اگه تار تار اینو فهمید !!!!! :(
نماد کاربر
M0H3N
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژوئن 23, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » جمعه فبريه 03, 2012 7:56 pm

خدایا تا کی اخه تا کی تاکی باید هر کسی بیاد یه لگد به احساسات مابزنه وبره.
اون از بازیکن ستارهمون (زنیدپور که فقط منتظر ضربه ایستگایی بشه بره پشت توپ ودیگر هیچ فقط اینو با مسلمان مقایسه کنین .هیچ انگیزه ای نداره حتی ازخودش هم شنیده بودم که گفته بوددلم باتیم نیست)
چه اصراری هست این مگنو تمام بازیارو 90 دقیقه بازی کنه .نیم فصل اول از وقتی این از تیم رفت بیرون تیم نتیجه گرفت.
اون هم از کاپیتان که انگار وزنه 20 کیلویی پشت پاش بستن .خیلی کندو سنگین.
تار تار هم که.....
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه فبريه 03, 2012 8:41 pm

[quote:31e44f8bc5="milad1987"]كاش آقا مهرداد ميذاشتي بمونه عنوان تاپيك اين يه تلنگر بود و فكر كنم اكثرا باهاش موافق بودن البته شما مديريدو نظرتون واجب وسلام[/quote:31e44f8bc5]

عنوان تاپیک و برخی قسمت هاش رو چندان نمی پسندیدم اما نظری در مورد تغییرش نداشتم و فکر کنم با صلاح دید مدیر انجمن عنوان ویرایش شد .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Fan » جمعه فبريه 03, 2012 8:43 pm

[quote:a824924d80="The_King_of_rasht"][quote:a824924d80="Fan"]حرف ها قبول همه حرف دله . ولي با عنوان تاپيكت خيلي مشكل دارم ... يعني چي اخه ... ليگ يك سلام ... اين فكر رو نميكنين يه غريبه بياد نو سايت چي ميگه ... يا بازيكني بياد ببينه چي ميشه ... لطفا دقت كنين تو زدن اسم تاپيك ....[/quote:a824924d80]
دوست عزیزم اسم تایپیک کاملا مناسب حال و روز ماست .بگذار هر کی میاد توی این سایت بخونه این مطلب رو .اصلا بازیکن ها بیان بخونند . مگه غیر از اینه رتبه 14 یعنی چی ؟یعنی خطر سقوط دیگه!انتظار داری بنویسه "داماش آسیایی" یا "ماکه رفتیم آسیا...."یا بنویسه" لیگ ایران زیر پای داماش" اصلا این چه طوره"داماش ابرقدرت لیگ ایران"[/quote:a824924d80]

كاش واقعا حالمون طورى بود كه ميشد اين عنوان هايى كه به مسخره نوشتى رو گفت، حرفم اينه وقتى شعارمون اينه كه طرفدار داماشيم تا اخرش باهاشيم بايد رفتارمونم همينطور باشه ، بيا الان ١٠٠ تا تاپيك بزن بنويس داماش ليگ يك ، اگر فكر ميكنى راه حل اينه ... قربونت برم من ميگم ، نه الانا از اول بحرانمون ، كه روحيه و اميد رو بايد حفظ كرد ... نتايج رو با نيم فصل اول تا همين بازى مقايسه كنيد غير از نفت دقيقا تكرار شد . اون موقع هم همه ميگفتيم چى فكر ميكرديم چى شد و اينا ولى اوضاع خوب شد به لطف خدا مشكل ماليمون كه داره حل ميشه انشالا اين مشكلم حل ميشه . همين خودت نبودى كه وقتى تاپيك بازى با مس رو زدم نوشتى فاز منفى ممنوع پس كو اون روحيت ...  
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط neye_kabir » جمعه فبريه 03, 2012 8:56 pm

من خیلی عابدینی رو قبول دارم اما نمیدونم چرا چشم و گوشش رو بسته.تیم داره به فنا میره.چرا باید تیم جوری بازی کنه که حتی یک نفر هم از نحوه بازی راضی نباشه؟از نظر من مشکل فقط تارتار نیست.گرچه میگم که بزرگترین مشکل تارتاره.بازیکنا هم بدجوری داغون شدن.هیچکدومشون انگار تو زمین بازی نیستن.تو این ده دوازده بازی اخیر اینطوری شدن.ساده ترین حرکات بازیکنا رو میگم.اصلا یه استپ درست نمیتونن بکنن.یه سانتر درست نمیتونن بکنن.کرنر که میزنن(هر کدومشون فرقی نمیکنه) توپشون جون نداره بلند شه.بیشتر از یک متر ارتفاع نمیگیره.بقیه کارا پیشکش.حال ندارن.بعضیاشونم که اینقدر تشویق شدن جو گرفتتشون.تو سه چهار تا بازی آخر قاسمپور هم همینجوری بودن.تا وضع تیم بدتر از این نشده باید یه فکری کرد.از آقای سراوانی انتظار داریم که حرفای ما رو به آقای عابدینی برسونه.گرچه بازم تاثیری تو تصمیم گیریاشون نداره.
باران
خیال خیس خورده ایست
که در اوج سقوطش
مرئی شده است...
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » جمعه فبريه 03, 2012 9:19 pm

تارتارحیاکن تیم مارورهاکن /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه فبريه 03, 2012 9:33 pm

[color=blue:cec1460fa8][size=24:cec1460fa8]به نقل از فیس بوک داماش:[/size:cec1460fa8][/color:cec1460fa8]
[size=18:cec1460fa8]بازی بدون استرس و سرشار از تاکتیک سرمربی!!!

این بازی تماشاچی نداشتید و خیالتون راحت بود که تماشاگرها بهتون استرس وارد نمیکنن!! (داشتن همچین هواداری لیاقت میخواد)

داماش مقابل تیمهای قوی تر : بالانشینها بودند!!!
داماش مقابل تیمهای ضعیف تر: اونها با انگیزه بازی کردند!!

آخه پس ما چی؟؟

من اصلا بازی سرم نمیشه! قبوله حق با شما! شما خدای مربیگری، شما خدای تاکتیک، قبل از هر بازی هم تیم حریف رو آنالیز می کنید، ماشالله کادر فنی هم که زیاد داری و خوب دورزمین بی هدف میچرخن!

دستمون توی مهره بسته بود؟؟؟ چطور ممکنه تیم کهکشانیهای اول فصل بی مهره باشه!!!خودتون باور میکنید؟؟
آخه نیمکت نشین برق شیراز (کوشکی) 90 دقیقه بازی میکنه بعد پدیده تیم ما (جهانبخش) دقیقه 80 میاد توی زمین!!
جهانگیر عسگری 90 دقیقه بیرون خودشو گرم میکنه!!(این هم از تاکتیک آقای مربی؟)
شما رو نمیدونم ولی اینجوری که من میدونم هر تیم 3 تا تعویض میکنه . آخه جای آبشک روی نیمکت ذخیره هاست؟
حالا بازی با راه آهن رو ببینیم :اینجا 3-1 شده به نفع داماش
راه آهن :باتمام دانش آموزان ابتدایی و راهنمایی شهر ری البته اگه بیان.
داماش: با چندین هزارگیلانی که عشق و قلب و روحشون تیم و شهرشونه. (که باعث استرس جناب مربی میشن؟؟)

سرمربی داماش قبل از بازی با راه آهن: قبلا مربیشون بودم آنالیزشون کردم، تمام جوانب بررسی شده، انزلیچی توی خونه ماست!(مبارکه انشالله)
سرمربی داماش بعد از بازی با راه آهن: قبلا مربیشون بودم،آنالیزم کردن،تمام جوانبم رو بررسی کردن، متاسفانه به تفاهم نرسیدیم، انزلیچی افتاده خونه اونها(بازهم مبارکه)

منتظر بهونه های بعدی شما هستیم، آقایون هنوز پنج هفته نشده؟؟[/size:cec1460fa8]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط golsar » جمعه فبريه 03, 2012 9:38 pm

[quote:9453be7069="The_King_of_rasht"][color=blue:9453be7069][size=24:9453be7069]به نقل از فیس بوک داماش:[/size:9453be7069][/color:9453be7069]
[size=18:9453be7069]بازی بدون استرس و سرشار از تاکتیک سرمربی!!!

این بازی تماشاچی نداشتید و خیالتون راحت بود که تماشاگرها بهتون استرس وارد نمیکنن!! (داشتن همچین هواداری لیاقت میخواد)

داماش مقابل تیمهای قوی تر : بالانشینها بودند!!!
داماش مقابل تیمهای ضعیف تر: اونها با انگیزه بازی کردند!!

آخه پس ما چی؟؟

من اصلا بازی سرم نمیشه! قبوله حق با شما! شما خدای مربیگری، شما خدای تاکتیک، قبل از هر بازی هم تیم حریف رو آنالیز می کنید، ماشالله کادر فنی هم که زیاد داری و خوب دورزمین بی هدف میچرخن!

دستمون توی مهره بسته بود؟؟؟ چطور ممکنه تیم کهکشانیهای اول فصل بی مهره باشه!!!خودتون باور میکنید؟؟
آخه نیمکت نشین برق شیراز (کوشکی) 90 دقیقه بازی میکنه بعد پدیده تیم ما (جهانبخش) دقیقه 80 میاد توی زمین!!
جهانگیر عسگری 90 دقیقه بیرون خودشو گرم میکنه!!(این هم از تاکتیک آقای مربی؟)
شما رو نمیدونم ولی اینجوری که من میدونم هر تیم 3 تا تعویض میکنه . آخه جای آبشک روی نیمکت ذخیره هاست؟
حالا بازی با راه آهن رو ببینیم :اینجا 3-1 شده به نفع داماش
راه آهن :باتمام دانش آموزان ابتدایی و راهنمایی شهر ری البته اگه بیان.
داماش: با چندین هزارگیلانی که عشق و قلب و روحشون تیم و شهرشونه. (که باعث استرس جناب مربی میشن؟؟)

سرمربی داماش قبل از بازی با راه آهن: قبلا مربیشون بودم آنالیزشون کردم، تمام جوانب بررسی شده، انزلیچی توی خونه ماست!(مبارکه انشالله)
سرمربی داماش بعد از بازی با راه آهن: قبلا مربیشون بودم،آنالیزم کردن،تمام جوانبم رو بررسی کردن، متاسفانه به تفاهم نرسیدیم، انزلیچی افتاده خونه اونها(بازهم مبارکه)

منتظر بهونه های بعدی شما هستیم، آقایون هنوز پنج هفته نشده؟؟[/size:9453be7069][/quote:9453be7069]

باید دید متر این آقا برای ( هفته ) چیه !
شایدم اصلا 5 ارزش بیشتری پیدا کرده و الان عدد 5 کمه کم اندازه 15 ارزش داره !!! بنابراین ما نمیدونیم "5هفته" یعنی چی و فقط خودش میدونه !!!
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » جمعه فبريه 03, 2012 11:02 pm

به حرمت شهرم قسم همون موقعی که قاسمپور رفت تمام این روزهارو پیش بینی میکردم چند بار گفتم مشکل کادر فنی هست که به تارتار مشاوره خوب نمیدن تیم با قاسمپور نتیجه گرفت چون دست این شخص که دوست و کاربر عزیزمون کینگ رشت تو صفحه قبل بهش اشاره کرد از این تیم کوتاه بود هر وقت فوتبال رشت تو اوج بود موقعی بود که دست این اشخاص سالها چسبیده به تیم کوتاه شد امروز دوباره عابدینی اشاره کرد و گفت شما میدونید چرا مهدوی کیا رفت؟چرا محمدی رو به گریه اوردن؟امیدوارم عابدینی اونقدر باهوش باشه که این فرد شناسایی کرده باشه این شخصی که افت تیمه:::شما مهرداد عزیز چند بار به این مساله اشاره کردم و شما گفتی این جور مسائل حاشیه تیمو زیاد میکنه ولی اینو ندونستی که حاشیه تیم همین اقاست باندبازی همین اقاست:فراری دادن بومی های ما همین اقاست:بله قربان گوی هر دوره مدیر عامل همین اقاست:علت سقوط فوتبال رشت تو این چند سال اخیر همین اقا و دور بری هاشن:علتی که داماش به این وضع افتاده به خاطر اینکه این اقایون تو تیم همه کاره اند:::اگر ما فکر کردیم با وجود این فرد داماش حتی امسال تو لیگ میمونه باید بگم متاسفم:::مهرداد عزیز اگه فکر میکنی با افشا نکردن این قضیه فوتبال رشت/داماش/نتیجه میگیره باشه شما میدونی اون دسته از هوادارانی که فقط مو رو میبینن:::فقط همینو میتونم بگم////گوش اگر گوش تو بود" ناله اگر ناله ماست" انچه البته به جایی نرسد فریاد است...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط kasra » جمعه فبريه 03, 2012 11:25 pm

این اقا که میگید کیه؟بگید تا همه بدونن
نماد کاربر
kasra
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am