[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - مهمترین دلیل در نتایج ضعیف اخیر داماش گیلان چیست؟+نظرسنجی

مهمترین دلیل در نتایج ضعیف اخیر داماش گیلان چیست؟+نظرسنجی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

مهمترین دلیل در نتایج ضعیف اخیر داماش گیلان چیست؟

کادرفنی
12
14%
بازیکنان
1
1%
داوری
4
5%
هواداران
0
بدون راي
مدیریت
1
1%
مسئولین به علت عدم رفع مشکلات باشگاه
66
79%

کل آرا : 84

پستتوسط Daniial » جمعه ژانويه 27, 2012 4:22 pm

[quote:ae344fb2af="miladcivil"]دوست عزیزم Daniial من کاری به بقیه بچه ها ندارم که کیا گفتن مشکل داوری و یا مسئولین و فنی و بازیکنان و .........
من به شخصه به دلایلی که نوشتم (در کامنت ماقبل شما) به داوری رای دادم ،
شما یه لطفی کن و مجددا" بخون (مخصوصا" پاراگراف اولشو) ..... نه در بازی با
سایپا ما به خودمون باختیم ............ مربی هیچی بلد نیست ، اصلا" مربی خوووج
اما انصافا" (به دور از تعصب و اعصاب خردی) ما 3 گلی که خوردیم فیا غیر از اشتباه فردی بود ؟
من منکر اشتباهات تارتار نمیشم ، مثلا" باید حاجتی فیکس میموند ، زنیدپور پشت فوروارد آمادگی ذهنی بازتری داره و راحتتر مانور میکنه و بازی میکنه ........
اما گل اول نظیفکار (که عاشقشم) با آلوز (کلا" تو این فصل برای ما متوسط رو به بالا بوده) با هم قاطی کردن و تمپ جلو پای انصاریفرد افتاد و زد تو گل !!! (کاری که محمد غلامی تو بازی با استقلال دوبار انجام نداد) .........
گل دومم که متاسفانه ابوذر بد جا لو داد و تکل نظیفکار نگرفت و رفت تو گل .....
گل سومم که مهدوی توپو از جلو آبشک برداشت و وسط زمین لو داد و اونا به سرعت رسیدن پشت محوطه و زوج دفاعیمون خوب آفسلیدگیری کرد اما باز متاسفانه ابوذر تکی در سمت چپ آفسایدو پر کرد و گل !!!!!!!!
حالا همه اینا تقصیر تارتار و یا مسئولین یا اصلا" من ...................... چیکار کنیم ؟؟؟ ابوذری که تا الان جز خوبهای ما بوده و تمام بازیا بود ، اونروز روز بدش بود ، باید فحش میخورد (چون غیر بومی بود) اما نظیفکار نه !!!!!!
ولی من میگم هیچکدوم نباید فحش میخوردن /15/ /15/ /15/[/quote:ae344fb2af]

منم با حرفت موافقم دوست عزیز که فحش دادن (خصوصا به غیر بومی ها) مشکلی رو حل نمیکنه.ولی باید به این نکته هم توجه کنیم که در زمان قاسمپور بازیکنا همینا بودن که الان هستن.اما زمان قاسمپور وظایف همه مشخص بود و داماش هم خوب بازی می کرد هم خوب نتیجه میگرفت (با اینکه از دست قاسمپور بخاطر رفتنش خیلی ناراحتم و اونو هم مقصر میدونم).این بحثی که الان هست که دلیل نتیجه نگرفتن مشکلات مالیه رو هم قبول ندارم چون زمان قاسمپور هم این مسائل وجود داشت.به نظر من یه مربی ممکنه تو یه تیم جواب بده و تو یه تیم جواب نده و متاسفانه حالت دوم برای تیم شهرمون پیش اومده
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » جمعه ژانويه 27, 2012 4:26 pm

[quote:1a2f9e43b0="Daniial"][quote:1a2f9e43b0="miladcivil"]دوست عزیزم Daniial من کاری به بقیه بچه ها ندارم که کیا گفتن مشکل داوری و یا مسئولین و فنی و بازیکنان و .........
اما انصافا" (به دور از تعصب و اعصاب خردی) ما 3 گلی که خوردیم فیا غیر از اشتباه فردی بود ؟
من منکر اشتباهات تارتار نمیشم ، مثلا" باید حاجتی فیکس میموند ، زنیدپور پشت فوروارد آمادگی ذهنی بازتری داره و راحتتر مانور میکنه و بازی میکنه ........
اما گل اول نظیفکار (که عاشقشم) با آلوز (کلا" تو این فصل برای ما متوسط رو به بالا بوده) با هم قاطی کردن و تمپ جلو پای انصاریفرد افتاد و زد تو گل !!! (کاری که محمد غلامی تو بازی با استقلال دوبار انجام نداد) .........
گل سومم که مهدوی توپو از جلو آبشک برداشت و وسط زمین لو داد و اونا به سرعت رسیدن پشت محوطه و زوج دفاعیمون خوب آفسلیدگیری کرد اما باز متاسفانه ابوذر تکی در سمت چپ آفسایدو پر کرد و گل !!!!!!!!
حالا همه اینا تقصیر تارتار و یا مسئولین یا اصلا" من ...................... چیکار کنیم ؟؟؟ ابوذری که تا الان جز خوبهای ما بوده و تمام بازیا بود ، اونروز روز بدش بود ، باید فحش میخورد (چون غیر بومی بود) اما نظیفکار نه !!!!!!
ولی من میگم هیچکدوم نباید فحش میخوردن /15/ /15/ /15/[/quote:1a2f9e43b0]

منم با حرفت موافقم دوست عزیز که فحش دادن (خصوصا به غیر بومی ها) مشکلی رو حل نمیکنه.ولی باید به این نکته هم توجه کنیم که در زمان قاسمپور بازیکنا همینا بودن که الان هستن.اما زمان قاسمپور وظایف همه مشخص بود و داماش هم خوب بازی می کرد هم خوب نتیجه میگرفت (با اینکه از دست قاسمپور بخاطر رفتنش خیلی ناراحتم و اونو هم مقصر میدونم).این بحثی که الان هست که دلیل نتیجه نگرفتن مشکلات مالیه رو هم قبول ندارم چون زمان قاسمپور هم این مسائل وجود داشت.به نظر من یه مربی ممکنه تو یه تیم جواب بده و تو یه تیم جواب نده و متاسفانه حالت دوم برای تیم شهرمون پیش اومده[/quote:1a2f9e43b0]

[color=black:1a2f9e43b0]دوست عزیز برعکس اقای قاسمپور بخاطر چی رفت؟بخاطر مشکلات مالی یا بقول بچها بخاطر پول این مشکل مالی کی باید حل کنه؟مسئولین استان و کشور اگر مشکل مالی نبود در خط دفاع و مهاجم الان با جذب چند بازیکن در نیم فصل تیمی داشتیم که سایپا در خواب باید به ما 3تا میزد[/color:1a2f9e43b0]
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Daniial » جمعه ژانويه 27, 2012 5:49 pm

[quote:dfe8886fe6="raincityboy"][quote:dfe8886fe6="Daniial"][quote:dfe8886fe6="miladcivil"]دوست عزیزم Daniial من کاری به بقیه بچه ها ندارم که کیا گفتن مشکل داوری و یا مسئولین و فنی و بازیکنان و .........
ولی من میگم هیچکدوم نباید فحش میخوردن /15/ /15/ /15/[/quote:dfe8886fe6]

کاملا درسته.من نگفتم مسئولان استان بی تقصیرن ولی نباید فراموش کنیم همین بازیکن هایی که الان داریم ضعیف نیستن.هرچی باشه با همین بازیکنا صبا رو تو قم و م ل و ا ن رو تو شهر خودش شکست دادیم و جلوی پرسپولیس هم عالی بودیم

منم با حرفت موافقم دوست عزیز که فحش دادن (خصوصا به غیر بومی ها) مشکلی رو حل نمیکنه.ولی باید به این نکته هم توجه کنیم که در زمان قاسمپور بازیکنا همینا بودن که الان هستن.اما زمان قاسمپور وظایف همه مشخص بود و داماش هم خوب بازی می کرد هم خوب نتیجه میگرفت (با اینکه از دست قاسمپور بخاطر رفتنش خیلی ناراحتم و اونو هم مقصر میدونم).این بحثی که الان هست که دلیل نتیجه نگرفتن مشکلات مالیه رو هم قبول ندارم چون زمان قاسمپور هم این مسائل وجود داشت.به نظر من یه مربی ممکنه تو یه تیم جواب بده و تو یه تیم جواب نده و متاسفانه حالت دوم برای تیم شهرمون پیش اومده[/quote:dfe8886fe6]

[color=black:dfe8886fe6]دوست عزیز برعکس اقای قاسمپور بخاطر چی رفت؟بخاطر مشکلات مالی یا بقول بچها بخاطر پول این مشکل مالی کی باید حل کنه؟مسئولین استان و کشور اگر مشکل مالی نبود در خط دفاع و مهاجم الان با جذب چند بازیکن در نیم فصل تیمی داشتیم که سایپا در خواب باید به ما 3تا میزد[/color:dfe8886fe6][/quote:dfe8886fe6]
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط siakelach » جمعه ژانويه 27, 2012 5:49 pm

ریشه تمام مشکلات الان ما بی کس بودن و تنها بودنمونه.
مسئله اختلاس قبول ولی یکی بگه بقیه کارمندهای رده پایین این همه شرکت و کارخونه که مطعلق به گروه آریا بوده دارن حقوق نمیگیرن؟
خوب تیم داماش گیلان هم مثل اوناست دیگه.
چه فرقی داره؟....
فرقش اینه که تو چشمه.
اگه قرار باشه همینطوری پیش بره دوستان به نظر من متاسفانه بهتره قبل از پایان لیگ کنار بکشه تا صداش به خارج از کشور بره و رسوا بشن این ضد رشتیا.
خوب الان کی از استیل و استقلال اهواز خبر داره؟
اگه دارن میزننتون شما هم بزنید.
متاسفم که این متن رو نوشتم اما اگه ادامه پیدا کرد این شرایط باید ما هم بزنیمشون.
بریم تا آبروشون بره....
مسئول بی غیرت نمیخوایم.
خواستم اسم نماینده های رشت تو مجلس رو بنویسم گفتم شاید یکم سیاسی بشه اما اونا بدونن اسفند جواب این بی غیرتی رو میبینن.
بین همه ی تیم های دنیا
عشق است داماش را
http://www.3pix.ir/viewer.php?file=hltl ... 8i6mu4.jpg
نماد کاربر
siakelach
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط Daniial » جمعه ژانويه 27, 2012 5:55 pm

[quote:097606d9eb="raincityboy"][quote:097606d9eb="Daniial"][quote:097606d9eb="miladcivil"]دوست عزیزم Daniial من کاری به بقیه بچه ها ندارم که کیا گفتن مشکل داوری و یا مسئولین و فنی و بازیکنان و .........
ولی من میگم هیچکدوم نباید فحش میخوردن /15/ /15/ /15/[/quote:097606d9eb]

کاملا درسته.من نگفتم مسئولان استان بی تقصیرن ولی نباید فراموش کنیم همین بازیکن هایی که الان داریم ضعیف نیستن.هرچی باشه با همین بازیکنا صبا رو تو قم و م ل و ا ن رو تو شهر خودش شکست دادیم و جلوی پرسپولیس هم عالی بودیم

منم با حرفت موافقم دوست عزیز که فحش دادن (خصوصا به غیر بومی ها) مشکلی رو حل نمیکنه.ولی باید به این نکته هم توجه کنیم که در زمان قاسمپور بازیکنا همینا بودن که الان هستن.اما زمان قاسمپور وظایف همه مشخص بود و داماش هم خوب بازی می کرد هم خوب نتیجه میگرفت (با اینکه از دست قاسمپور بخاطر رفتنش خیلی ناراحتم و اونو هم مقصر میدونم).این بحثی که الان هست که دلیل نتیجه نگرفتن مشکلات مالیه رو هم قبول ندارم چون زمان قاسمپور هم این مسائل وجود داشت.به نظر من یه مربی ممکنه تو یه تیم جواب بده و تو یه تیم جواب نده و متاسفانه حالت دوم برای تیم شهرمون پیش اومده[/quote:097606d9eb]

[color=black:097606d9eb]دوست عزیز برعکس اقای قاسمپور بخاطر چی رفت؟بخاطر مشکلات مالی یا بقول بچها بخاطر پول این مشکل مالی کی باید حل کنه؟مسئولین استان و کشور اگر مشکل مالی نبود در خط دفاع و مهاجم الان با جذب چند بازیکن در نیم فصل تیمی داشتیم که سایپا در خواب باید به ما 3تا میزد[/color:097606d9eb][/quote:097606d9eb]

کاملا موافقم که مسئولان مقصرن و کوتاهی میکنن ولی نباید فراموش کنیم که همین بازیکنایی که الان داریم بازیکنای ضعیفی نیستن هرچی باشه با همینا صبا رو تو قم و م ل و ا ن رو تو شهر خودش شکست دادیم و جلوی پرسپولیس هم عالی بودیم
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط majid13 » جمعه ژانويه 27, 2012 6:19 pm

[quote:d801831871="Daniial"][quote:d801831871="raincityboy"][quote:d801831871="Daniial"][quote:d801831871="miladcivil"]دوست عزیزم Daniial من کاری به بقیه بچه ها ندارم که کیا گفتن مشکل داوری و یا مسئولین و فنی و بازیکنان و .........
ولی من میگم هیچکدوم نباید فحش میخوردن /15/ /15/ /15/[/quote:d801831871]

منم با حرفت موافقم دوست عزیز که فحش دادن (خصوصا به غیر بومی ها) مشکلی رو حل نمیکنه.ولی باید به این نکته هم توجه کنیم که در زمان قاسمپور بازیکنا همینا بودن که الان هستن.اما زمان قاسمپور وظایف همه مشخص بود و داماش هم خوب بازی می کرد هم خوب نتیجه میگرفت (با اینکه از دست قاسمپور بخاطر رفتنش خیلی ناراحتم و اونو هم مقصر میدونم).این بحثی که الان هست که دلیل نتیجه نگرفتن مشکلات مالیه رو هم قبول ندارم چون زمان قاسمپور هم این مسائل وجود داشت.به نظر من یه مربی ممکنه تو یه تیم جواب بده و تو یه تیم جواب نده و متاسفانه حالت دوم برای تیم شهرمون پیش اومده[/quote:d801831871]

[color=black:d801831871]دوست عزیز برعکس اقای قاسمپور بخاطر چی رفت؟بخاطر مشکلات مالی یا بقول بچها بخاطر پول این مشکل مالی کی باید حل کنه؟مسئولین استان و کشور اگر مشکل مالی نبود در خط دفاع و مهاجم الان با جذب چند بازیکن در نیم فصل تیمی داشتیم که سایپا در خواب باید به ما 3تا میزد[/color:d801831871][/quote:d801831871]

کاملا موافقم که مسئولان مقصرن و کوتاهی میکنن ولی نباید فراموش کنیم که همین بازیکنایی که الان داریم بازیکنای ضعیفی نیستن هرچی باشه با همینا صبا رو تو قم و م ل و ا ن رو تو شهر خودش شکست دادیم و جلوی پرسپولیس هم عالی بودیم[/quote:d801831871]

خب داداش اون موقع بازیکنا مشکلات مالی نداشتند و با روحیه بیشتری بازی میکردند. ولی الان همه دارن ناله میکنن.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه ژانويه 27, 2012 6:57 pm

[quote:671b54b2a8="Daniial"][quote:671b54b2a8="miladcivil"]دوست عزیزم Daniial من کاری به بقیه بچه ها ندارم که کیا گفتن مشکل داوری و یا مسئولین و فنی و بازیکنان و .........
ولی من میگم هیچکدوم نباید فحش میخوردن /15/ /15/ /15/[/quote:671b54b2a8]

منم با حرفت موافقم دوست عزیز که فحش دادن (خصوصا به غیر بومی ها) مشکلی رو حل نمیکنه.ولی باید به این نکته هم توجه کنیم که در زمان قاسمپور بازیکنا همینا بودن که الان هستن.اما زمان قاسمپور وظایف همه مشخص بود و داماش هم خوب بازی می کرد هم خوب نتیجه میگرفت (با اینکه از دست قاسمپور بخاطر رفتنش خیلی ناراحتم و اونو هم مقصر میدونم).این بحثی که الان هست که دلیل نتیجه نگرفتن مشکلات مالیه رو هم قبول ندارم چون زمان قاسمپور هم این مسائل وجود داشت.به نظر من یه مربی ممکنه تو یه تیم جواب بده و تو یه تیم جواب نده و متاسفانه حالت دوم برای تیم شهرمون پیش اومده[/quote:671b54b2a8]

دوست عزیزم Daniial من در اولین کامنتم در این تاپیک گفتم ای کاش میشد دو تا رای داد ، چون مسائل بهم پیوسته هست .
اما مسائل مدیریتی و مالی و ... تقریبا" از بازی دوم و سوم گریبان مارو گرفت ولی معضلات داوری در این 7 بازی اخیر بدجوری
خرابمون کرد . 100% بزرگترین معضل همون ناتوانی یا بهتر بگیم نخواستن مدیران کلان استان هست و کاری که حق مردم هست
رو انجام نمیدن و در واقع وظیفشونو انجام نمیدن ....... اما در زمان قاسمپور اینقدر کار بالا نگرفته بود و تازه داشت تشدید میشد که
اواخر کارش بود و بعد هم رفت ........ مخصوصا" اینکه یه مشکل دیگه این بود چنتا از یارا نیم فصل میخواستن برن اما عابدینی اجازه
نداد و همون موضوع تاثیرگذار بود . در اینکه قاسمپور خوب نتیجه گرفت هیچ شکی نیست و حتی تیم خوب برد ولی انصافا" بهترین
تاکتیکمون ضربات ایستگاهی بود ....... البته اونم هنری بود و بچه ها آمادگی ذهنی رو داشتن که کار کنن .................
امیدوارم مجددا" آفتاب طرف ما بتابه که میتابه /11/ /11/ /11/ /11/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » جمعه ژانويه 27, 2012 7:59 pm

به نظر من بیشترین عوامل مسئولین وکادرفنی هستن .اما مسئولین کمتر وکادرفنی بیشتر.
درمورد مسئولین گیلانی دیدیم که استاندار ونماینده ها چندوقت پیش باعابدینی جلسه گذاشته بودن وفکر نکنم کاری ازدست اینا بربیاد و موضوع جدی تر ازین حرفاست(طوماری هم که میخواد نوشته بشه فکر کنم خطاب به مسئولین قضایی نوشته بشه بهتر ه تامسئولان استانی.)
درمورد کادرفنی فقط شخص تارتار نیست.درمورد دیگران غیرازتارتار نظر mordabتایید میکنم.اما خود تارتار هم اشتباهاتی داشت:
1-مثل جبهه گیری که ازروز اول درمقابل بازیکنا ومربیا بومی دشت که یه حساسیت وتنش بیخودی ایجاد کرد.
2-مصاحبه هایی که تو کنفرانس خبری بعد بازی با فجر وقبل وبعد بازی باتراکتور کرد.به نظر من بعد بازی با فجر میتونست به اون مسائل اشاره نکنه وحتی باتشکر از هوادارا ارزش کاری خودشو نشون بده.
3-ازنظر فنی هم بزرگترین اشتباش بیرون گذاشتن مصطفی حاجتی وگرنه بقیه بازیکنایی که فیکس میزاره هر کس دیگه ای هم باشه تقریبا همینارو میزاره .اما چون یه کم نسبت به چند وقت پیش(باتوجه به مسائلی که بین دو نیم فصل اتفاق افتاد)رفاقتو م کمتر شده وهمین توی نتیجه نگرفن تیم تاثیرمستقیم داره.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Daniial » جمعه ژانويه 27, 2012 8:45 pm

[quote:10bba85c07="majid13"][quote:10bba85c07="Daniial"][quote:10bba85c07="raincityboy"][quote:10bba85c07="Daniial"][quote:10bba85c07="miladcivil"]دوست عزیزم Daniial من کاری به بقیه بچه ها ندارم که کیا گفتن مشکل داوری و یا مسئولین و فنی و بازیکنان و .........
ولی من میگم هیچکدوم نباید فحش میخوردن /15/ /15/ /15/[/quote:10bba85c07]

منم با حرفت موافقم دوست عزیز که فحش دادن (خصوصا به غیر بومی ها) مشکلی رو حل نمیکنه.ولی باید به این نکته هم توجه کنیم که در زمان قاسمپور بازیکنا همینا بودن که الان هستن.اما زمان قاسمپور وظایف همه مشخص بود و داماش هم خوب بازی می کرد هم خوب نتیجه میگرفت (با اینکه از دست قاسمپور بخاطر رفتنش خیلی ناراحتم و اونو هم مقصر میدونم).این بحثی که الان هست که دلیل نتیجه نگرفتن مشکلات مالیه رو هم قبول ندارم چون زمان قاسمپور هم این مسائل وجود داشت.به نظر من یه مربی ممکنه تو یه تیم جواب بده و تو یه تیم جواب نده و متاسفانه حالت دوم برای تیم شهرمون پیش اومده[/quote:10bba85c07]

[color=black:10bba85c07]دوست عزیز برعکس اقای قاسمپور بخاطر چی رفت؟بخاطر مشکلات مالی یا بقول بچها بخاطر پول این مشکل مالی کی باید حل کنه؟مسئولین استان و کشور اگر مشکل مالی نبود در خط دفاع و مهاجم الان با جذب چند بازیکن در نیم فصل تیمی داشتیم که سایپا در خواب باید به ما 3تا میزد[/color:10bba85c07][/quote:10bba85c07]

کاملا موافقم که مسئولان مقصرن و کوتاهی میکنن ولی نباید فراموش کنیم که همین بازیکنایی که الان داریم بازیکنای ضعیفی نیستن هرچی باشه با همینا صبا رو تو قم و م ل و ا ن رو تو شهر خودش شکست دادیم و جلوی پرسپولیس هم عالی بودیم[/quote:10bba85c07]

خب داداش اون موقع بازیکنا مشکلات مالی نداشتند و با روحیه بیشتری بازی میکردند. ولی الان همه دارن ناله میکنن.[/quote:10bba85c07]

درسته آبرار.فعلا فقط باید متحد بشیم اگه تعدادمون زیاد باشه ایشالا یه کاری میکنن و مشکلات مالیمون هم حل میشه
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط Daniial » جمعه ژانويه 27, 2012 8:48 pm

[quote:0f6a819429="miladcivil"][quote:0f6a819429="Daniial"][quote:0f6a819429="miladcivil"]دوست عزیزم Daniial من کاری به بقیه بچه ها ندارم که کیا گفتن مشکل داوری و یا مسئولین و فنی و بازیکنان و .........
ولی من میگم هیچکدوم نباید فحش میخوردن /15/ /15/ /15/[/quote:0f6a819429]

منم با حرفت موافقم دوست عزیز که فحش دادن (خصوصا به غیر بومی ها) مشکلی رو حل نمیکنه.ولی باید به این نکته هم توجه کنیم که در زمان قاسمپور بازیکنا همینا بودن که الان هستن.اما زمان قاسمپور وظایف همه مشخص بود و داماش هم خوب بازی می کرد هم خوب نتیجه میگرفت (با اینکه از دست قاسمپور بخاطر رفتنش خیلی ناراحتم و اونو هم مقصر میدونم).این بحثی که الان هست که دلیل نتیجه نگرفتن مشکلات مالیه رو هم قبول ندارم چون زمان قاسمپور هم این مسائل وجود داشت.به نظر من یه مربی ممکنه تو یه تیم جواب بده و تو یه تیم جواب نده و متاسفانه حالت دوم برای تیم شهرمون پیش اومده[/quote:0f6a819429]

دوست عزیزم Daniial من در اولین کامنتم در این تاپیک گفتم ای کاش میشد دو تا رای داد ، چون مسائل بهم پیوسته هست .
اما مسائل مدیریتی و مالی و ... تقریبا" از بازی دوم و سوم گریبان مارو گرفت ولی معضلات داوری در این 7 بازی اخیر بدجوری
خرابمون کرد . 100% بزرگترین معضل همون ناتوانی یا بهتر بگیم نخواستن مدیران کلان استان هست و کاری که حق مردم هست
رو انجام نمیدن و در واقع وظیفشونو انجام نمیدن ....... اما در زمان قاسمپور اینقدر کار بالا نگرفته بود و تازه داشت تشدید میشد که
اواخر کارش بود و بعد هم رفت ........ مخصوصا" اینکه یه مشکل دیگه این بود چنتا از یارا نیم فصل میخواستن برن اما عابدینی اجازه
نداد و همون موضوع تاثیرگذار بود . در اینکه قاسمپور خوب نتیجه گرفت هیچ شکی نیست و حتی تیم خوب برد ولی انصافا" بهترین
تاکتیکمون ضربات ایستگاهی بود ....... البته اونم هنری بود و بچه ها آمادگی ذهنی رو داشتن که کار کنن .................
امیدوارم مجددا" آفتاب طرف ما بتابه که میتابه /11/ /11/ /11/ /11/[/quote:0f6a819429]

منم امیدوارم :) :arrow:
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط Mordab » جمعه ژانويه 27, 2012 10:32 pm

[quote:5db4a2cfcd="raincityboy"][quote:5db4a2cfcd="Mordab"]از دوستان خواهش میکنم فعلا"از بردن اسم خودداری کنند تا این مساله به صورت ریشه ای برای همیشه ریشه کن بشه...ولی من سالهاست از موقعی که هوادار استقلال رشت بودم این سوال در ذهن من بود که ایا ما در شهرمون مگه قحطی پیشکسوت داریم یا قحطی بازیکن قدیمی داریم دوستان چرا امید هرندی...علی قاسمیان...مجید جهانپور...هادی طباطبایی...بهزاد داداش زاده...مجتبی قربانی و...کلی اسم دیگه که اگه بخوام ازشون اسم ببرم یک طومار میشه با این تیم غریبه اند چرا داماش از خودشون نمیدونند؟ به خاطر اینکه این افراد که مدتهاست توی این تیمند و معلوم نیست از کجا سر اوردن: نمیخوان این گنجینه ها تو داماش باشند و هدفشون پر کردن جیب خودشون تو این تیمه....خطاب من اینجا به مهرداد عزیز:::ایا ما نباید تکلیف خودمونو با این افراد مشخص کنیم ایا روزی نباید اسم این افراد رو افشا کنیم چرا پای صحبت هر پیشکسوت میشینیم اسم این شخص یا اشخاص نام میبرنند چرا امید هرندی ها دلش از دست این تیم خونه...چرا هادی حاضر نیست برگرده به رشت...چرا عابدینی تازه باید بفهمه و تو برنامه نود دیشب بگه من این افراد شناختم...مگه فوتبال رشت تازه به دوران رسیده که جای خاک خورده های فوتبال رشت توی این تیم خالی باشه...دوست دارید صدتا مثه هرندی ها /خبازها/حق دوستها رو نام ببرم تا به همه مون ثابت بشه فوتبال رشت ریشه ای تره یا اون شهرک همسایه...اقا ما هواداریم هوادار میدونید یعنی چه؟یعنی تیمی که ماله هواداره هوادار حق داره اعتراض کنه حق داره فریاد بزنه اخه تا کی سکوت هوادار؟تا کی باند بازی این افراد؟[/quote:5db4a2cfcd]

[color=black:5db4a2cfcd]کاملا با نظراتت موافق هستم حتی من هم با مهرداد درباره چنین مشکلی در فوتبال رشت صحبت کردم ولی یکی یکی الان داماش داره منحل میشه و به نظر من بعد حل مشکل مالی داماش میشه اقداماتی کرد[/color:5db4a2cfcd][/quote:5db4a2cfcd]دوست عزیز باید این اتفاق بیفته باید روزی بشه که ما این افراد دیگه تو تیم نبینیم تا فوتبالی های رشت با این تیم اشتی کنند و این تیم از خودشون بدونن مثله اتفاقی که سالهاست تو انزلی داره میفته این تیم ماله هواداراست ماله پیشکسوتاست ماله خاک خورده های فوتبال رشته...مگه این تیم ارث پدری این افراده که تو هر دوره به این تیم چسبیدن:::من"""شما و تمام دوستان عزیز به مصاحبه مصطفی حاجتی که بچه های مدیریت سایت زحمت کشیدن تو صفحه اصلی گذاشتن ارجاع میدم ببینید مصطفی چی گفته:::مصطفی شاید جز دها کسایی هست که داره به این مساله اشاره میکنه:::حکومت این افراد دیگر به سر خواهد امد و دیگر با زیر اب زنی و چاپلوسی نمیتوانند خودشان را نزد مدیران ارشد باشگاه تثبیت کنند...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه ژانويه 28, 2012 5:22 am

چند عامل باعث عدم نتیجه گیری تیم هستند ، ولی من به مهمترین عامل از نظر خودم یعنی کادر فنی رای دادم ، چراکه از نظر بازیکنان که ما رو در ابتدای فصل لقب کهکشانی دادند ، در همین حالت هم از نظر نفرات جزو تیمهای خوب محسوب میشیم .داوری تاثیر زیادی داشت ولی شرط کافی نمی باشد . به نظر من نقطه قوت تیم هواداران تیم هستند و اگه این هواداران نبودند ، جایگاه داماش در رده هجدهم بود . از نظر مالی که اصلاً اعتقاد ندارم ، چون مگه ما تو اروپا داره زندگی میکنیم ؟ همه تیمها مشکل مالی دارند ولی ضعفهای خودشون رو پشت عنوان مشکل مالی پنهان می کنند همین ملوان رو نگاه کنید توی دور رفت فقط از مشکل مالی حرف می زدند ولی باتوجه به نتایج دور برگشت تاکنون هیچ صحبتی از مشکل مالی نیست مطمئن باشید با شروع باخت ملوان دوباره همون حرف و حدیث ها عنوان میشه . از لحاظ مدیریتی هم مشکل وجود داره چراکه قاسمپور صرفاً بعلت پول از داماش جدا شد ، اگه بخشی از مبلغ نفرات جدا شده تیم در نیم فصل رو به قاسمپور می دادند ، مشکل حل می شد ولی کادر فنی اولیه و کنونی داماش نقش اصلی رو در ناکامی تیم بازی می کنند ، قبلاً هم نوشتم ، آخه ما 12 گل فقط باید از دو تیم ترتر و تراکتور دریافت کنیم و
و 12 امتیاز هم تو 4 بازی از دست بدیم ؛ کادر فنی اولیه و کنونی در مهره چینی و تعویض ها و عدم شناخت از بازیکنان ، شاید هم لجبازی کادر فنی ، تاثیر اساسی و مهمی در عدم نتیجه گیری تیم داشته است
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » شنبه ژانويه 28, 2012 6:57 am

[quote:cadb159be8="Mordab"][quote:cadb159be8="raincityboy"][quote:cadb159be8="Mordab"]از دوستان خواهش میکنم فعلا"از بردن اسم خودداری کنند تا این مساله به صورت ریشه ای برای همیشه ریشه کن بشه...ولی من سالهاست از موقعی که هوادار استقلال رشت بودم این سوال در ذهن من بود که ایا ما در شهرمون مگه قحطی پیشکسوت داریم یا قحطی بازیکن قدیمی داریم دوستان چرا امید هرندی...علی قاسمیان...مجید جهانپور...هادی طباطبایی...بهزاد داداش زاده...مجتبی قربانی و...کلی اسم دیگه که اگه بخوام ازشون اسم ببرم یک طومار میشه با این تیم غریبه اند چرا داماش از خودشون نمیدونند؟ به خاطر اینکه این افراد که مدتهاست توی این تیمند و معلوم نیست از کجا سر اوردن: نمیخوان این گنجینه ها تو داماش باشند و هدفشون پر کردن جیب خودشون تو این تیمه....خطاب من اینجا به مهرداد عزیز:::ایا ما نباید تکلیف خودمونو با این افراد مشخص کنیم ایا روزی نباید اسم این افراد رو افشا کنیم چرا پای صحبت هر پیشکسوت میشینیم اسم این شخص یا اشخاص نام میبرنند چرا امید هرندی ها دلش از دست این تیم خونه...چرا هادی حاضر نیست برگرده به رشت...چرا عابدینی تازه باید بفهمه و تو برنامه نود دیشب بگه من این افراد شناختم...مگه فوتبال رشت تازه به دوران رسیده که جای خاک خورده های فوتبال رشت توی این تیم خالی باشه...دوست دارید صدتا مثه هرندی ها /خبازها/حق دوستها رو نام ببرم تا به همه مون ثابت بشه فوتبال رشت ریشه ای تره یا اون شهرک همسایه...اقا ما هواداریم هوادار میدونید یعنی چه؟یعنی تیمی که ماله هواداره هوادار حق داره اعتراض کنه حق داره فریاد بزنه اخه تا کی سکوت هوادار؟تا کی باند بازی این افراد؟[/quote:cadb159be8]

[color=black:cadb159be8]کاملا با نظراتت موافق هستم حتی من هم با مهرداد درباره چنین مشکلی در فوتبال رشت صحبت کردم ولی یکی یکی الان داماش داره منحل میشه و به نظر من بعد حل مشکل مالی داماش میشه اقداماتی کرد[/color:cadb159be8][/quote:cadb159be8]دوست عزیز باید این اتفاق بیفته باید روزی بشه که ما این افراد دیگه تو تیم نبینیم تا فوتبالی های رشت با این تیم اشتی کنند و این تیم از خودشون بدونن مثله اتفاقی که سالهاست تو انزلی داره میفته این تیم ماله هواداراست ماله پیشکسوتاست ماله خاک خورده های فوتبال رشته...مگه این تیم ارث پدری این افراده که تو هر دوره به این تیم چسبیدن:::من"""شما و تمام دوستان عزیز به مصاحبه مصطفی حاجتی که بچه های مدیریت سایت زحمت کشیدن تو صفحه اصلی گذاشتن ارجاع میدم ببینید مصطفی چی گفته:::مصطفی شاید جز دها کسایی هست که داره به این مساله اشاره میکنه:::حکومت این افراد دیگر به سر خواهد امد و دیگر با زیر اب زنی و چاپلوسی نمیتوانند خودشان را نزد مدیران ارشد باشگاه تثبیت کنند...[/quote:cadb159be8]

دمه شما گرم برار...این مساله خیلی وقته که تو تیم وجود داره و یکی از بزرگترین عواملی هستش که باعث شده فوتبال رشت به جایگاه واقعیش نرسه.شاید وقتی اسم اشخاص گفته بشه خیلی ها حتی بچه های سایت هم اولش ناراحت شن و مخالفت کنن!اما این حقیقته و وجود داره وگرنه چطور میشه این باشگاه این همه ساله داره با مدیریت های مختلف اداره میشه و اون بعضی ها همیشه حضور دائم دارن؟به قول دوستمون بقیه خاک خورده های فوتبال رشت و بقیه کسایی که آدم های سالم تری هستن و بیشتر به فکر منافع تیم و مردمن تا منافع خودشون،تو فوتباله رشت کجاست؟؟؟
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » شنبه ژانويه 28, 2012 10:12 am

از دوستان ممنون که بعضی موضوعات یاد آوری کردین حتما به وقتش به این موضوع ها می پردازیم خواهشن دوستان از موضوع تایپینک منحرف نشند ممنون /13/
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » شنبه ژانويه 28, 2012 10:24 am

دوستان من تقریبا با نظراتون موافقم اما همه مسائل رو باید در نظر گرفت اول فصل داماش هیچ گونه مشکلی نداشت پس چرا نتیجه نگرفت؟ به قول شما بازیکنها همون بازیکنان پس چرا گل نمیزدند قاسمپور در آغاز بحران به تیم اضافه شد اما ما همیشه از داماش بازی خوبی دیدیم حتی هنگام باخت اینو بدونین که بازیکنها اگه بازی نکنن بازیشون خراب میشه و فصل بعد کسی اونها رو نمی خره پس اونها تا آخر فصل برای داماش بازی خواهند کرد فقط بحث اصلی مربیان تیمند تارتار سالها در راه آهن بود و کاملا با اون تیم آشنا بوده بخاطر همین هم هست که تونست تیمشو نجات بده اگه الان سرمربی گری تیمو حتی به مهدوی هم بدن اونم میتونه تیم تولیگ نگه داره- به نظر من تا تارتار جا بیفته لیگ تموم شده و ما تا اونموقع رفتیم لیگ یک
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان