من به شخصه به دلایلی که نوشتم (در کامنت ماقبل شما) به داوری رای دادم ،
شما یه لطفی کن و مجددا" بخون (مخصوصا" پاراگراف اولشو) ..... نه در بازی با
سایپا ما به خودمون باختیم ............ مربی هیچی بلد نیست ، اصلا" مربی خوووج
اما انصافا" (به دور از تعصب و اعصاب خردی) ما 3 گلی که خوردیم فیا غیر از اشتباه فردی بود ؟
من منکر اشتباهات تارتار نمیشم ، مثلا" باید حاجتی فیکس میموند ، زنیدپور پشت فوروارد آمادگی ذهنی بازتری داره و راحتتر مانور میکنه و بازی میکنه ........
اما گل اول نظیفکار (که عاشقشم) با آلوز (کلا" تو این فصل برای ما متوسط رو به بالا بوده) با هم قاطی کردن و تمپ جلو پای انصاریفرد افتاد و زد تو گل !!! (کاری که محمد غلامی تو بازی با استقلال دوبار انجام نداد) .........
گل دومم که متاسفانه ابوذر بد جا لو داد و تکل نظیفکار نگرفت و رفت تو گل .....
گل سومم که مهدوی توپو از جلو آبشک برداشت و وسط زمین لو داد و اونا به سرعت رسیدن پشت محوطه و زوج دفاعیمون خوب آفسلیدگیری کرد اما باز متاسفانه ابوذر تکی در سمت چپ آفسایدو پر کرد و گل !!!!!!!!
حالا همه اینا تقصیر تارتار و یا مسئولین یا اصلا" من ...................... چیکار کنیم ؟؟؟ ابوذری که تا الان جز خوبهای ما بوده و تمام بازیا بود ، اونروز روز بدش بود ، باید فحش میخورد (چون غیر بومی بود) اما نظیفکار نه !!!!!!
ولی من میگم هیچکدوم نباید فحش میخوردن

منم با حرفت موافقم دوست عزیز که فحش دادن (خصوصا به غیر بومی ها) مشکلی رو حل نمیکنه.ولی باید به این نکته هم توجه کنیم که در زمان قاسمپور بازیکنا همینا بودن که الان هستن.اما زمان قاسمپور وظایف همه مشخص بود و داماش هم خوب بازی می کرد هم خوب نتیجه میگرفت (با اینکه از دست قاسمپور بخاطر رفتنش خیلی ناراحتم و اونو هم مقصر میدونم).این بحثی که الان هست که دلیل نتیجه نگرفتن مشکلات مالیه رو هم قبول ندارم چون زمان قاسمپور هم این مسائل وجود داشت.به نظر من یه مربی ممکنه تو یه تیم جواب بده و تو یه تیم جواب نده و متاسفانه حالت دوم برای تیم شهرمون پیش اومده