[quote:ae51cfa136="Saeeed"][quote:ae51cfa136="ARYANST122"]با این تیمی که ما داریم و این دفاع های مستحکممون البته به جز داش علی مس تو کرمان مارو میکوبه اونم بدجور

[/quote:ae51cfa136]
آبراران عزیز فکر نمی کنید زیادی داریم بومی غیر بومی بازی در میاریم...
بازی با سایپا داش علی نظیف کار هم مثه مابقی دفاع ها بد بازی کرد دیگه... گل اول و دوم تقصیره می بود؟
حالا چون داش علی نظیف کار بومیه دوستمون اینجوری میگه...
یا بحث محمد محمدی هم همینطور.گل اول از شیش قدم چی کار کنه.گل دوم و سوم مهاجم کنج کنج زد.توپ به تیر خورد رفت تو گل.واسه گل سوم.بدبخت چیکار کنه؟
توتی شهر بارانمون خوب بازی کرد؟؟خداییش با انصاف نیگاه کنین؟خوب بازی کرد.مهدوی رو خیلی دوس دارم ولی بدترین بازیکن زمین بود به نظرم.دلم به حال تارتار سوخت چون تعویض نکرد اینجوری بد بازی کرد.تعویضم میکرد باز صدای ما در میومد که چرا تعویض کردینش...
ابوذر اون همه بازی واسه ما کرد عالی بود فحش دادیم بهش با یه اشتباه...
گیر همه به مگنو هست.بابا پست اون هافبک دفاعیه.یارکوب.بازی سازی نباید بکنه که بهش گیر میدین...
کوشکی رو گیر میدیم.بابا جز کوشکی بازیکن دیگه داریم؟حسینی شاید بهتره که هر بازی پنالتی می داد...
کسی به افشین آقای گل که نماد تعصب شهر منه گیر نمیده ولی دهن بقیه رو با بد بازی کردن سرویس می کنیم و ...
فقط دلم واسه حاجتی و ابراهیمی میسوزه که یکی رو نیمکته.یکی هم که 90 دقیقه بدوئه باز بهش گیر میدن ملت...[/quote:ae51cfa136]
آره والا...با همه حرفات موافقم.بچه های بومی الان از نظره فنی اصلا آماده نیستن و اینو ما داریم میبینیم اما بازم تعصب های کورکورانس که داره تیشه به ریشه تیم میزنه...کار به جایی رسیده که اگه طرف جزو محدوده رشت نباشه هم از زیر تیغ توهین ها جون سالم به در نمیبره!ابرهیمی از همه بیشتر تو بازی سایپا جون کند بازم طرف نشسته کنارم بهش بدترین فحش ها رو میده...بعد داد میزنه افشینه 30ثانیه!!!حرف هم میزنی فکر میکنه ما یادمون رفته زحمت های بچه ها رو...
برای ما رشتیا که خدایی از نظره فرهنگی(بدون تعصب کورکورانه)تو ایران از همه سریم،بده که بهمون انگه نژاد پرستی و بددهن بودن بزنن...من خودمم نژاد گیلکو میپرستم و میدونم که از همه سریم

اما اگه به این اسم شناخته شیم واسمون خوب نیس بخدا...