[quote:599c4a9cdc="AliBatasob"][quote:599c4a9cdc="miladcivil"]الیته افشین جان من به شخصه رو خیلی کارات (شخصی) صحبت دارم ، اما اینجا بحث فوتبالت مطرحه .
انصافا" امسال خیلی افت کردی (نمیدونم چرا) ! ما هوادارا هم برات کم نزاشتیم و همیشه حمایتت کردیم .
من همیشه تو حرفام میگم که بهترین و مهمترین کار افشین در این فصل چکی بود که به بوووووووووق خوابوند .
امیدوارم هرچه زودتر آمادگی سابقت رو به دست بیاری و حتی شده تعویضی بیای تو همون تعویضی قدیم باشی و کارایی بالا داشته باشی .
اون جلسه تمرینی هم که گفتی من حاضر بودم و حق رو به تارتار میدم ....... زیاد کشش دادی ، اون هم با کی ، رفیقت ، یه بازیکن بومی !!!!!!!
اما موافقم که معمولا" گوش مربیا رو نسبت به بومیا پر میکنن اما وقتی مربیا میان و کار میکنن متوجه میشن اخبار کذب و اشتباه بود .
تارتار هم خوب به بومیا اعتماد کرده ، نمیشه این ایرادو ازش گرفت .

[/quote:599c4a9cdc]
------------------
میلاد ندیدی با کی داشت دعوا می گرفت ؟ با کی درگیر شد؟

[/quote:599c4a9cdc]
آقا دقیقا مسئله این بود :
حسین ابراهیمی داشت تو بازی تمرینی دفاع راست بازی میکرد که چاووشی اومد ردش کنه یه تکل زد و خیلی خوب توپ رو گرفت ... ولی چاووشی ناراحت شد و این جمله ای بود که ما از روی سکو شنیدیم " اوووووووووووو ... !!! خوبه بازی درون اتو بیبی ... " البته حسین ابراهیمی چیزی نگفت و بچه های تیم مثل نظیفکار و حاجتی تاکید کردند که ساکت باش و بازی بکن ... اما چاووشی در حال غر زدن رفت سمت وسط زمین که تارتار اونجا باهاش صحبت کرد که از حالت دستاش ما فهمیدیم بهش گفت آروم باش و این چیزا رو جدی نگیر ... بعد این موضوع تارتار تمرین رو ادامه داد که مثل اینکه چاووشی باز هم غر زدن رو ادامه داد که یهو تمرین رو نگه داشت و چاووشی رو فرستاد دور زمین تا بدود و جاش فرزاد محمدی لگن رو آورد تو ....
این بود کل ماجرایی که ما دیدیم