[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - رضا چاووشی : داماش جاسوس دارد/ با تارتار درگیر نشدم / او دید خوبی به بومی ها ندارد

رضا چاووشی : داماش جاسوس دارد/ با تارتار درگیر نشدم / او دید خوبی به بومی ها ندارد

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط AliBatasob » سه شنبه ژانويه 17, 2012 9:11 pm

آقا مشکل خیلی خیلی جدیه ... من هیچ وقت تو این سایت کامنت نمیزارم ولی اینبارو خیلی حساس دونستم ... مشکل حاجتی از همه بدتره وقتی تعویض شد بازوبندو انداخت واسه آبشم و یه راست رفت تو رختکن خیلی خیلی هم اعصابش خورد بود... نمی دونم چی داره تو تیم میگذره /5/ ولی قول میدم در میارم چی به چیه /17/
یه سری اسناد تو دستمه /21/ /22/ /2/ /14/
نماد کاربر
AliBatasob
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 17, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه ژانويه 17, 2012 9:17 pm

حالا من به این قضیه کار ندارم چون یه سو تفاهم بود و رفع شد رفت . اصلا هم منظورم به افشین چاوشی یا x و y نیست بلکه بعضی از کامنت ها برای من جالبه که مثلا میگن حق با افشین هست یا هیچکس حق نداره حرف بزنه به فلانی...
بازم میگم اصلا به این قضیه کار ندارم فقط می خوام از اون دوستان بپرسم که اصلا از قضیه خبر دارند که حق می دن یا حق نمی دن؟! مگه امامزاده داریم توی تیم که یه سری در هر صورت حق دارند و به دیگری برتری؟ :lol:
توی یک تیم مسئولیت ها مشخص هست و یادتون نره در درجه اول هوادار یک تیم هستید
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در سه شنبه ژانويه 17, 2012 9:21 pm .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط AliBatasob » سه شنبه ژانويه 17, 2012 9:18 pm

[quote:b84ac7bd1a="miladcivil"]الیته افشین جان من به شخصه رو خیلی کارات (شخصی) صحبت دارم ، اما اینجا بحث فوتبالت مطرحه .
انصافا" امسال خیلی افت کردی (نمیدونم چرا) ! ما هوادارا هم برات کم نزاشتیم و همیشه حمایتت کردیم .
من همیشه تو حرفام میگم که بهترین و مهمترین کار افشین در این فصل چکی بود که به بوووووووووق خوابوند . /11/ /11/ /11/
امیدوارم هرچه زودتر آمادگی سابقت رو به دست بیاری و حتی شده تعویضی بیای تو همون تعویضی قدیم باشی و کارایی بالا داشته باشی .
اون جلسه تمرینی هم که گفتی من حاضر بودم و حق رو به تارتار میدم ....... زیاد کشش دادی ، اون هم با کی ، رفیقت ، یه بازیکن بومی !!!!!!!
اما موافقم که معمولا" گوش مربیا رو نسبت به بومیا پر میکنن اما وقتی مربیا میان و کار میکنن متوجه میشن اخبار کذب و اشتباه بود .
تارتار هم خوب به بومیا اعتماد کرده ، نمیشه این ایرادو ازش گرفت . /7/ /7/ /7/[/quote:b84ac7bd1a]
------------------
میلاد ندیدی با کی داشت دعوا می گرفت ؟ با کی درگیر شد؟ :twisted:
نماد کاربر
AliBatasob
کاربر سایت
کاربر سایت

پستتوسط AliBatasob » سه شنبه ژانويه 17, 2012 9:19 pm

اقا موضوع رو تعریف کن بگو حداقل ابراهیمی چرا داشت بیرون فحش میداد ؟! /15/
نماد کاربر
AliBatasob
کاربر سایت
کاربر سایت

پستتوسط neye_kabir » سه شنبه ژانويه 17, 2012 9:47 pm

به جای اینکه بحث بومی و غیر بومی که فقط باعث اختلاف بین زاکان ب گیر بدیم بهتره که هر بازیکنی که خوب بازی بوکود تشویق ببه و هر بازیکنی که تر زاندره تذکر بشنوه.نباید بازیکن چون امی همشهریه مقدس چاکونیم.
باران
خیال خیس خورده ایست
که در اوج سقوطش
مرئی شده است...
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه ژانويه 17, 2012 10:04 pm

[quote:f0c55b1288="MEHRDAD"]حالا من به این قضیه کار ندارم چون یه سو تفاهم بود و رفع شد رفت . اصلا هم منظورم به افشین چاوشی یا x و y نیست بلکه بعضی از کامنت ها برای من جالبه که مثلا میگن حق با افشین هست یا هیچکس حق نداره حرف بزنه به فلانی...
بازم میگم اصلا به این قضیه کار ندارم فقط می خوام از اون دوستان بپرسم که اصلا از قضیه خبر دارند که حق می دن یا حق نمی دن؟! مگه امامزاده داریم توی تیم که یه سری در هر صورت حق دارند و به دیگری برتری؟ :lol:
توی یک تیم مسئولیت ها مشخص هست و یادتون نره در درجه اول هوادار یک تیم هستید[/quote:f0c55b1288]

perfect /11/ /11/ /11/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » سه شنبه ژانويه 17, 2012 11:33 pm

[quote:457545d5fa="MEHRDAD"]حالا من به این قضیه کار ندارم چون یه سو تفاهم بود و رفع شد رفت . اصلا هم منظورم به افشین چاوشی یا x و y نیست بلکه بعضی از کامنت ها برای من جالبه که مثلا میگن حق با افشین هست یا هیچکس حق نداره حرف بزنه به فلانی...
توی یک تیم مسئولیت ها مشخص هست و یادتون نره در درجه اول هوادار یک تیم هستید[/quote:457545d5fa]

درود بر شما آقا مهرداد...منم با شما موافقم،واقعا یه سری صحبت ها آدم رو آزار میده.دوستانه عزیز باور کنین منم مثل همه شما عاشقه شهر و تیمم هستم و اگه حرفی زده میشه به خاطره موفقیت تیمه.اینکه ما بخایم یه سری از افراد رو اونقدر ببریم بالا که تحته هر شرایطی حق رو بهشون بدیم اشتباهه مخضه و به ضرره تیممون...صحبت از افشین یا کسه دیگه نیست دوستان،کلا باید یه سری از واقعیت ها دیده بشه...باید اشتباهات بازیکنای محبوبمون رو ببینیم.من نمیخام خیلی از واقعیت ها رو اینجا مطرح کنم چون حاشیه سازی میشه و به ضرره تیمه.ما هوادارا باید خیلی باهوشتر از اینی که هستیم عمل کنیم...تورو خدا احساساتی حرف نزنید.اتفاقی که تو بازی با سپاسی افتاد بدجور دلمو سوزوند...آخه یه سری از بچه های وارشم داشتن علیه تارتار شعار میدادن.تارتار خیلی آدم باهوشیه،اینو از من بشنوید،تیمو میکشه بالا...فقط باید ازش حمایت بشه..اینقدم بحث و بومی و غیر بومی رو مطرح نکنید.به خدا یه سری اشخاص بومی تو همین تیم هستن که باند دارن...گفتم نمیخام خیلی حرفا رو بزنم.چون عاشقه تیممم و موفقیت اون برام از همه چیز مهمتره...از همه اشخاص حاضر تو تیم.
شمارو به خدا هواداره تیم باشین نه هواداره شخص...آخرین مصاحبه عابدینی رو هم بخونین،تو پیج ف.ب داماش گیلان هستش.خیلی از همین افرادی که ما ازشون بت ساختیم به زودی کنار گذاشته میشن به خاطره همون حرفایی که نمیشه گفت و اون موقع خودتون میفهمید.
به احتماله قریب به یقین افشین،علی نظیفکار و عباس آقایی رو نبردن تبریز.فقط حمایت از تیییییییییییییم و امیر عابدینی...
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط alex00755 در چهارشنبه ژانويه 18, 2012 6:14 am .
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه ژانويه 18, 2012 4:11 am

[quote:599c4a9cdc="AliBatasob"][quote:599c4a9cdc="miladcivil"]الیته افشین جان من به شخصه رو خیلی کارات (شخصی) صحبت دارم ، اما اینجا بحث فوتبالت مطرحه .
انصافا" امسال خیلی افت کردی (نمیدونم چرا) ! ما هوادارا هم برات کم نزاشتیم و همیشه حمایتت کردیم .
من همیشه تو حرفام میگم که بهترین و مهمترین کار افشین در این فصل چکی بود که به بوووووووووق خوابوند . /11/ /11/ /11/
امیدوارم هرچه زودتر آمادگی سابقت رو به دست بیاری و حتی شده تعویضی بیای تو همون تعویضی قدیم باشی و کارایی بالا داشته باشی .
اون جلسه تمرینی هم که گفتی من حاضر بودم و حق رو به تارتار میدم ....... زیاد کشش دادی ، اون هم با کی ، رفیقت ، یه بازیکن بومی !!!!!!!
اما موافقم که معمولا" گوش مربیا رو نسبت به بومیا پر میکنن اما وقتی مربیا میان و کار میکنن متوجه میشن اخبار کذب و اشتباه بود .
تارتار هم خوب به بومیا اعتماد کرده ، نمیشه این ایرادو ازش گرفت . /7/ /7/ /7/[/quote:599c4a9cdc]
------------------
میلاد ندیدی با کی داشت دعوا می گرفت ؟ با کی درگیر شد؟ :twisted:[/quote:599c4a9cdc]

آقا دقیقا مسئله این بود :
حسین ابراهیمی داشت تو بازی تمرینی دفاع راست بازی میکرد که چاووشی اومد ردش کنه یه تکل زد و خیلی خوب توپ رو گرفت ... ولی چاووشی ناراحت شد و این جمله ای بود که ما از روی سکو شنیدیم " اوووووووووووو ... !!! خوبه بازی درون اتو بیبی ... " البته حسین ابراهیمی چیزی نگفت و بچه های تیم مثل نظیفکار و حاجتی تاکید کردند که ساکت باش و بازی بکن ... اما چاووشی در حال غر زدن رفت سمت وسط زمین که تارتار اونجا باهاش صحبت کرد که از حالت دستاش ما فهمیدیم بهش گفت آروم باش و این چیزا رو جدی نگیر ... بعد این موضوع تارتار تمرین رو ادامه داد که مثل اینکه چاووشی باز هم غر زدن رو ادامه داد که یهو تمرین رو نگه داشت و چاووشی رو فرستاد دور زمین تا بدود و جاش فرزاد محمدی لگن رو آورد تو ....
این بود کل ماجرایی که ما دیدیم
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه ژانويه 18, 2012 8:07 am

مهرداد جان دقیقا حق برتری بعضی ها دارن .من منهای این قضیه حرف میزنم .و اگه چیزی هایی که دوستان دیدن صحت داشته باشه افشین اشتباه کرده اما همین ماجرا رو مثال بگیریم (مثال فقط):کسی که مثل افشین توی تیم بوده و تمام دل خوشی ما این فرد بوده باید نسبت به بقیه حق برتری داشته باشه .
کسی که چندین سال به هر بهونه ای توی رشت بوده پول "رشتی بودن"تعصب"هر چی...باید فرق کنه با کسی که تازه 2 3 هفته اومده(باز تاکید میکنم که مثال هستش).این که ما فقط هوادار هستیم یعنی چی مهرداد جان ؟؟؟؟یعنی فقط بیام اونجا بگیم استاندار ....؟مهرداد این بچه ها صبح از خواب بیدار میشن سایت باز میکنن آخر شب هم سایت رو میبندن و(منظورم اینه دارن با تیم زندگی میکنن ) نمیشه بگیم که هواداریم و ما باید ساکت باشی .هم خودت میدونی هم من که همین بچه ها میتونن آروم کنن جو رو هم میتونن خراب کنن.
من همیشه میگم به تیم نزدیکی و بهتر از قضیه خبر داری اما ما ها که دوریم به این چشم نگه نکن .
مهرداد گل من چند باری که دیدم و صحبت کردیم همیشه گفتم تیم نیاز داره به دکتر روان شناس.قرن 21 هستش میشه مگه تاثیر نداشته باشه ؟میبینیم که آبشک بازی با لنگ .....جهانگیر بعد تعویض.....حاجتی بعد تعویض.....افشین تازگی ها .....افشین خان که توی افسردگی شدید ....خوب این رو نمیشه با چماق حل کرد گذشت دوره علی پروین ها الان دوره مورینیو هستش که رفاقت میکنه .
بازم میگم دکتر روانشناس میخوام تو بازم منو مسخره کن آبرار :lol:
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه ژانويه 18, 2012 10:37 am

[quote:bc40c25a98="mahyarmaya"]مهرداد جان دقیقا حق برتری بعضی ها دارن .من منهای این قضیه حرف میزنم .و اگه چیزی هایی که دوستان دیدن صحت داشته باشه افشین اشتباه کرده اما همین ماجرا رو مثال بگیریم (مثال فقط):کسی که مثل افشین توی تیم بوده و تمام دل خوشی ما این فرد بوده باید نسبت به بقیه حق برتری داشته باشه .
کسی که چندین سال به هر بهونه ای توی رشت بوده پول "رشتی بودن"تعصب"هر چی...باید فرق کنه با کسی که تازه 2 3 هفته اومده(باز تاکید میکنم که مثال هستش).این که ما فقط هوادار هستیم یعنی چی مهرداد جان ؟؟؟؟یعنی فقط بیام اونجا بگیم استاندار ....؟مهرداد این بچه ها صبح از خواب بیدار میشن سایت باز میکنن آخر شب هم سایت رو میبندن و(منظورم اینه دارن با تیم زندگی میکنن ) نمیشه بگیم که هواداریم و ما باید ساکت باشی .هم خودت میدونی هم من که همین بچه ها میتونن آروم کنن جو رو هم میتونن خراب کنن.
من همیشه میگم به تیم نزدیکی و بهتر از قضیه خبر داری اما ما ها که دوریم به این چشم نگه نکن .
مهرداد گل من چند باری که دیدم و صحبت کردیم همیشه گفتم تیم نیاز داره به دکتر روان شناس.قرن 21 هستش میشه مگه تاثیر نداشته باشه ؟میبینیم که آبشک بازی با لنگ .....جهانگیر بعد تعویض.....حاجتی بعد تعویض.....افشین تازگی ها .....افشین خان که توی افسردگی شدید ....خوب این رو نمیشه با چماق حل کرد گذشت دوره علی پروین ها الان دوره مورینیو هستش که رفاقت میکنه .
بازم میگم دکتر روانشناس میخوام تو بازم منو مسخره کن آبرار :lol:[/quote:bc40c25a98]

همه صحبتات قبول و تایید ، منهای (الان دوره مورینیو هستش که رفاقت میکنه)
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ARYANST122 » چهارشنبه ژانويه 18, 2012 10:45 am

مهیار جان کاملا با نظرت موافقم اما تو جمله آخرت رفاقت زیادیم به نظر من ممکنه مشکل ساز بشه بازیکن هر کی باشه باید از مربی حساب ببره حالا هرکی میخواد باشه قاسم پورم همینجوری بود جدی بود اما با بچه ها رفاقتم میکرد.
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » چهارشنبه ژانويه 18, 2012 10:49 am

تو بزرگترین تیمای دنیا هم برخورد با بازیکن باسابقه یه تیم متفاوته نسب به بازیکنای کم سابقه تر .یعنی شما میگید باید برخود ماهوادارا با سید علی حسینی همونجوری باشه که باافشن برخورد می کنیم؟
من هم مخالف شعرعلیه تار تار بعد 10 روز بودم ولی تار تار باید بدونه کار کردن تو یه تیمی که هربازی 10000نفر براش میاد متفاوته باراه اهن
در مورد عابدینی هم که گفته بعضی بازیکنا به هوادارا خط میدن به نظر من سو تفاهم شده جون به جز چند نفر اکثرهواداراا بعد از بازی فهمیدن که افشن تو 18 نیست یا با تارتار تو تمرین بحث کرده.ولی هم زمانشدن این دوتا باعث شد اینطوری برداشت کنه.
صددر صد موفقیت تیم داماش برای ما از هر چی مهم تره ولی تیمی که حداقل دو تابازیکن همشهری هم تو تیم باشه واقعا من نمیدونم این تراکتور ی ها از بردای تیمشون چه لذتی میبرن حتی یه دونه تورک هم تو تیمشو ندارن
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » چهارشنبه ژانويه 18, 2012 10:53 am

آخه اینا افسردگی نمیگیرن وقتی میبینن یه تورکم حالا نسیه بدیم یه تبریزی تو تیمشون نیست واقعا باید به حالشون تاسف خورد.
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه ژانويه 18, 2012 10:56 am

برادر من حرف من اظهار نظرهای غیر منطقی و غیرحرفه ای هست . این اشتباه هست که بدون اینکه فکر بکنی بیای و بگی حق با فلانی هست یا به فلانی حق می دم، آخه اون دوست عزیز اصلا مطلب و قضیه رو نمی دونه چرا میاد حق می ده و میگه حق با اینه یا یکی دیگه میگه اصلا نباید بهش حرف زد؟
مگه من منکر زحمات کادر و بازیکنان بومی مون هستم؟ یا در مورد افشین چیزی گفتم؟
بله خیلی ها برای تیم زحمت کشیدند ولی سر هر مسئله ای باید راجع به همون مسئله صحبت کرد نه اینکه پای زحمات کشیده شده رو پیش کشید و گفت هر چی گفت درسته. من این رو به عنوان مثال میگم که به هر حال هر تیم سلسله مراتب داره مدیرعامل ، سرمربی، مربی ، بازیکن و... وقتی یکی میگه تارتار یا X و Y در هر صورت محکوم هستند... یا فلانی و فلانی در هر صورت درست میگن این یعنی چی؟ بعضی ها با این حرف ها فلانی و فلانی ها رو هم خراب می کنند و خبر ندارند! اینا رو متوجه شید ... ما تیم و باشگاه سالاری داریم نه مربی ، مدیرعامل ، بازیکن سالاری.
اینا همشون در جایگاه خودشون برامون باید عزیز باشند به خاطر زحماتی که کشیدند ولی قرار نیست به خاطر یک حرکت همه چیز زیر سوال بره یا نره.
قبلا هم بهت گفته بودم هیچکس سفید یا سیاه نیست بلکه همه خاکستری اند چه من چه تو و چه هر کس دیگه! خودم رو میگم... من شاید بعضی ها رو توی تیم بیشتر دوست داشته باشم که اسم هم نمی برم ولی تو هر مسئله ای راجع به اون مسئله سعی می کنم با یه دید بازتر اظهار نظر کنم نه اینکه بگم رفیقمه حق باهاشه در هر صورت! شاید تعصب بیشتری روش داشته باشم ولی از منطق که دور نمی شم دیگه...
من نگفتم فقط بیا بگو استاندار بیا شعارها رو هماهنگ کن یا توی نوعی بیا بگو همه چه آرومه و ما چقدر خوبیم و اینا ولی دیگه این چه معنی داره که یه حصار دور شخصیت ها بکشیم و بگیم تمام کارها درسته؟ باز هم میگم افشین و یا x و Y رو نمیگم بلکه به طور کلی دارم میگم و این تاپیک و کامنت ها یه جای بحثی شده واسه خودش(حالا آنتن ها خبر و حرف های عجیب و غریب از جانب ما نرسونند به برخی ها)
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه ژانويه 18, 2012 11:09 am

[quote:6aec069a66="MEHRDAD"]برادر من حرف من اظهار نظرهای غیر منطقی و غیرحرفه ای هست . این اشتباه هست که بدون اینکه فکر بکنی بیای و بگی حق با فلانی هست یا به فلانی حق می دم، آخه اون دوست عزیز اصلا مطلب و قضیه رو نمی دونه چرا میاد حق می ده و میگه حق با اینه یا یکی دیگه میگه اصلا نباید بهش حرف زد؟
مگه من منکر زحمات کادر و بازیکنان بومی مون هستم؟ یا در مورد افشین چیزی گفتم؟
بله خیلی ها برای تیم زحمت کشیدند ولی سر هر مسئله ای باید راجع به همون مسئله صحبت کرد نه اینکه پای زحمات کشیده شده رو پیش کشید و گفت هر چی گفت درسته. من این رو به عنوان مثال میگم که به هر حال هر تیم سلسله مراتب داره مدیرعامل ، سرمربی، مربی ، بازیکن و... وقتی یکی میگه تارتار یا X و Y در هر صورت محکوم هستند... یا فلانی و فلانی در هر صورت درست میگن این یعنی چی؟ بعضی ها با این حرف ها فلانی و فلانی ها رو هم خراب می کنند و خبر ندارند! اینا رو متوجه شید ... ما تیم و باشگاه سالاری داریم نه مربی ، مدیرعامل ، بازیکن سالاری.
اینا همشون در جایگاه خودشون برامون باید عزیز باشند به خاطر زحماتی که کشیدند ولی قرار نیست به خاطر یک حرکت همه چیز زیر سوال بره یا نره.
قبلا هم بهت گفته بودم هیچکس سفید یا سیاه نیست بلکه همه خاکستری اند چه من چه تو و چه هر کس دیگه! خودم رو میگم... من شاید بعضی ها رو توی تیم بیشتر دوست داشته باشم که اسم هم نمی برم ولی تو هر مسئله ای راجع به اون مسئله سعی می کنم با یه دید بازتر اظهار نظر کنم نه اینکه بگم رفیقمه حق باهاشه در هر صورت! شاید تعصب بیشتری روش داشته باشم ولی از منطق که دور نمی شم دیگه...
من نگفتم فقط بیا بگو استاندار بیا شعارها رو هماهنگ کن یا توی نوعی بیا بگو همه چه آرومه و ما چقدر خوبیم و اینا ولی دیگه این چه معنی داره که یه حصار دور شخصیت ها بکشیم و بگیم تمام کارها درسته؟ باز هم میگم افشین و یا x و Y رو نمیگم بلکه به طور کلی دارم میگم و این تاپیک و کامنت ها یه جای بحثی شده واسه خودش(حالا آنتن ها خبر و حرف های عجیب و غریب از جانب ما نرسونند به برخی ها)[/quote:6aec069a66]

تایید
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان