[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - میای ورزشگاه ساکت نشین

میای ورزشگاه ساکت نشین

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط raincityboy » سه شنبه ژانويه 10, 2012 7:10 pm

فقط میتونم بگم نیمه دوم کلا5دقیقه تماشاگرا تشویق کردن من به عنوان یک هوادار از بازی بعدی میرم روبه رو میشینم از بچه های دیگه هم میخوام روبه رو بیان تا تشویق کردن یاد بدیم هیچ لیدری هم نمی زاریم به ما دستور بده از آقای سراوانی هم میخوام به این لیدر ها پولی نده هنجره بچه های پشت دروازه ترکید آقای xروبه رو میگفت میگیرن شمارو نگین گیلان قیامت میشه

صدای من یکی در نمیاد
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » سه شنبه ژانويه 10, 2012 7:14 pm

ابرار امی دیله حرفه بزه ای.چی وسی لیدران امی جواب ندید گیریم مهیارشانم hنسید بعد چی باید گودن
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه ژانويه 10, 2012 7:24 pm

[quote:da584d849a="mahyarmaya"]pezhman-paskiyabi :من باور کن دوروغگو نیستم .اینو قسم میخورم .خب دورغ ندارم بگم که .صداتون اصلا نمیومد برای این ور .صدای اس اس ها بیشتر میومد .[/quote:da584d849a]
آبرار مهيار،من 3،4 متر با پژمان اينا فاصله داشتم.ما چاكمونو پاره كرديم.ما ميگيم داماش منحل بشه،زير اسكوربورد ميگه تو ملواني
ما 10 بار گفتيم روبه رو آآآآآآآآآآي روبه رو ولي هيچي به هيچي.هي داد زديم استاندار يادت باشه،هيچكس جواب نداد تا آخرش استقلالي ها گفتن داماش ... بشه
حتي به اروند هم زنگ زدم كه بگين ديگه برا تا ناچار شديم خودمون دو دسته شيم شعارو بگيم.طرفدار با غيرت ،باغيرته.مهم نيست كجا ميشينه، H يا تيفوسي يا هر جاي ديگه.امروز هم ليدر ها كمكمون نكردن.من حتي برگه اي رو كه سيا كلاچ چاپ كرده بودو به صادق دادم.گفت هماهنگيم ميگيم فلان ميكنيم و...ولي هيچي كه هيچي.
جالب اينجاست يكي از بچه ها ميگفت به تقي هم بده.گفتم اين سواد نداره كه ره :lol:
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » سه شنبه ژانويه 10, 2012 7:26 pm

ما داشتیم پاره میشدیم بعد لیدرمون طبق معمول داره عموسبزی فروش رو میخونه دوستم دارم این صادق رو بگیرم /9/
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط juventino » سه شنبه ژانويه 10, 2012 7:30 pm

مناز باخت جلو استقلال زیاد ناراحت نشدم چون بازی نبود که بخوایم ببریم اما امروز واقعا حالم بهم خورد از وضع ورزشگاه . واقعا فکر نمیکردم دلم واسه لیگ ازادگان تنگ بشه ! اون موقع هر کی میومد واسه داماش میومد یکم فوتبال میفهمید ورزشگاه اومدن بلد بود دلم واسه اون جمع تنگ شده حالا یه عده میان که یا ساکتن یا الکی میخندن انگار اومدن پارک. احترام که دیگه هیجی بچه 18 ساله میخواد با من دعوا بگیره که چرا سرپا واسادم !!!!!!! حالا رفیقم مرده 30 سالشه اونم حرف میخوره از بچه پیش اون بیشتر خجالت کشیدم خدایی!! یاد روزای با اصالت ورزشگاه بخیر به خدا که اگه یکی میومد حداقل شعور احترام به هم شهری و بزرگترشو داشت
نماد کاربر
juventino
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 26, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » سه شنبه ژانويه 10, 2012 7:34 pm

[quote:02a0727a07="zxzx"]ما داشتیم پاره میشدیم بعد لیدرمون طبق معمول داره عموسبزی فروش رو میخونه دوستم دارم این صادق رو بگیرم /9/[/quote:02a0727a07]
ایشششششششششه!!! چقدر بد سلیقه ای!!!
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط king-0131 » سه شنبه ژانويه 10, 2012 7:35 pm

حرف این لیدر هارو کسی * حساب نمی کنه .
من خودم دیدم هم صادق، تقی * ،عباس، اینا خودشونو پاره کردن ولی کسی * حساب نکرد
آبره ، لیدر باید عوض بشه .
یا چند تا جدید بیارن ، اینا رو بذارن واسه دلقک بازی
نماد کاربر
king-0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 20, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه ژانويه 10, 2012 7:40 pm

[quote:c557a412af="raincityboy"]فقط میتونم بگم نیمه دوم کلا5دقیقه تماشاگرا تشویق کردن من به عنوان یک هوادار از بازی بعدی میرم روبه رو میشینم از بچه های دیگه هم میخوام روبه رو بیان تا تشویق کردن یاد بدیم هیچ لیدری هم نمی زاریم به ما دستور بده از آقای سراوانی هم میخوام به این لیدر ها پولی نده هنجره بچه های پشت دروازه ترکید آقای xروبه رو میگفت میگیرن شمارو نگین گیلان قیامت میشه

صدای من یکی در نمیاد[/quote:c557a412af]

دوست عزیزم و دیگر دوستان پشت دروازه ، قبول کنید هماهنگ نبودید ..... البته منم خودم بارها و بارها از مازیار (آبرارخ با تعصب) خواستم تا بیاد H و هماهنگی بیشتر باشه . هر کی کامنت شمارو بخونه فکر میکنه ما نشسته بودیم داشتیم تخمه میشکوندیم ، شما رو هم به حساب نمی آوردیم .
شما منو نمیشناسی ، اما از آروند یا حمزه (king of rasht) یا حتی دوستای دیگه سایت هم شاهد بودن که چه جانی دادیم !!! اما یه عده جمعیت (اکثرشون) فقط صندلی پر کن بودن ، من الان صدام در نمیاد ........ ولی چه فایده ! حالا اون آقای X کی بود ؟ ما بارها و بارها گفتیم و جواب دادیم که گیلان قیامت میشه .....
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط juventino » سه شنبه ژانويه 10, 2012 7:43 pm

مناز باخت جلو استقلال زیاد ناراحت نشدم چون بازی نبود که بخوایم ببریم اما امروز واقعا حالم بهم خورد از وضع ورزشگاه . واقعا فکر نمیکردم دلم واسه لیگ ازادگان تنگ بشه ! اون موقع هر کی میومد واسه داماش میومد یکم فوتبال میفهمید ورزشگاه اومدن بلد بود دلم واسه اون جمع تنگ شده حالا یه عده میان که یا ساکتن یا الکی میخندن انگار اومدن پارک. احترام که دیگه هیجی بچه 18 ساله میخواد با من دعوا بگیره که چرا سرپا واسادم !!!!!!! حالا رفیقم مرده 30 سالشه اونم حرف میخوره از بچه پیش اون بیشتر خجالت کشیدم خدایی!! یاد روزای با اصالت ورزشگاه بخیر به خدا که اگه یکی میومد حداقل شعور احترام به هم شهری و بزرگترشو داشت
نماد کاربر
juventino
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 26, 2011 12:00 am

پستتوسط elphias » سه شنبه ژانويه 10, 2012 7:49 pm

آبراران هر چی بیگید بازم زاکان پشت دروازه امروز خوشان زحمت بکشید من کی می گولی پاره بوسته از بس داد بزیم (از 12 باموبوم) اما زاکان اچ هماهنگ نیبید هیچ موقع اتو نوبو... :? :? :? :? :? /6/
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط king-0131 » سه شنبه ژانويه 10, 2012 7:49 pm

[quote:cb532475cb="juventino"]مناز باخت جلو استقلال زیاد ناراحت نشدم چون بازی نبود که بخوایم ببریم اما امروز واقعا حالم بهم خورد از وضع ورزشگاه . واقعا فکر نمیکردم دلم واسه لیگ ازادگان تنگ بشه ! اون موقع هر کی میومد واسه داماش میومد یکم فوتبال میفهمید ورزشگاه اومدن بلد بود دلم واسه اون جمع تنگ شده حالا یه عده میان که یا ساکتن یا الکی میخندن انگار اومدن پارک. احترام که دیگه هیجی بچه 18 ساله میخواد با من دعوا بگیره که چرا سرپا واسادم !!!!!!! حالا رفیقم مرده 30 سالشه اونم حرف میخوره از بچه پیش اون بیشتر خجالت کشیدم خدایی!! یاد روزای با اصالت ورزشگاه بخیر به خدا که اگه یکی میومد حداقل شعور احترام به هم شهری و بزرگترشو داشت[/quote:cb532475cb]
/19/ /19/
نماد کاربر
king-0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 20, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » سه شنبه ژانويه 10, 2012 7:52 pm

[quote:3ff8f67ac5="miladcivil"][quote:3ff8f67ac5="raincityboy"]فقط میتونم بگم نیمه دوم کلا5دقیقه تماشاگرا تشویق کردن من به عنوان یک هوادار از بازی بعدی میرم روبه رو میشینم از بچه های دیگه هم میخوام روبه رو بیان تا تشویق کردن یاد بدیم هیچ لیدری هم نمی زاریم به ما دستور بده از آقای سراوانی هم میخوام به این لیدر ها پولی نده هنجره بچه های پشت دروازه ترکید آقای xروبه رو میگفت میگیرن شمارو نگین گیلان قیامت میشه

صدای من یکی در نمیاد[/quote:3ff8f67ac5]

دوست عزیزم و دیگر دوستان پشت دروازه ، قبول کنید هماهنگ نبودید ..... البته منم خودم بارها و بارها از مازیار (آبرارخ با تعصب) خواستم تا بیاد H و هماهنگی بیشتر باشه . هر کی کامنت شمارو بخونه فکر میکنه ما نشسته بودیم داشتیم تخمه میشکوندیم ، شما رو هم به حساب نمی آوردیم .
شما منو نمیشناسی ، اما از آروند یا حمزه (king of rasht) یا حتی دوستای دیگه سایت هم شاهد بودن که چه جانی دادیم !!! اما یه عده جمعیت (اکثرشون) فقط صندلی پر کن بودن ، من الان صدام در نمیاد ........ ولی چه فایده ! حالا اون آقای X کی بود ؟ ما بارها و بارها گفتیم و جواب دادیم که گیلان قیامت میشه .....[/quote:3ff8f67ac5]

روبه روی جایگاه حداقل5/6هزارنفر بود شما دوستان عزیز چقدر فریاد بزنید؟من صحبتم چیز دیگه روبه روی جایگاه باید انقدر به تیم حریف فشار بیاره با هووو کردنو سوت زدن.این بازی فرقی با سردار نداشت فقط از لحاظ جمعیت اینجا بیشتر بود.پشت دروازه از زمین دوره هرچی هو کنید صداش کم ولی بازی های استقلال پرسپولیس یه کسایی میان ورزشگاه که تا حال ندیدیشون طرفدارهای استقلال خیلی رو اعصاب بچه بودن روبه روهم جواب نمیداد د بدتر ما میگفتیم استاندار یادت باشه استقلالس ها جواب دیگه میدادن واقعا متاسفم برا بعضی ها
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط elphias » سه شنبه ژانويه 10, 2012 7:54 pm

آقا کسی خبر داره آبرار مجتبی چی گفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سایت گل- جهانگیر عسگری مهاجم داماش در ابتدای نیمه دوم جایگزین میلاد زنیدپور شد تا تیم میزبان نتیجه را جبران کند اما در عمل اتفاق دیگری رخ داد و مهدی تارتار با تعویض هایی که انجام داد، به استقلال فرصت داد تا نیمه دوم را ساده تر اداره کند. گویا حرف هایی که گزارشگر تلویزیونی این بازی در نیمه دوم زده، به مذاق مهاجم سابق پیکان خوش نیامده و پورحسین، گزارشگر شبکه باران ادعا کرد بعد از بازی جهانگیر عسگری به او زنگ زده و او را دعوت به دعوا و بزن بزن کرده است!

انتقادهایی که گزارشگران تلویزیونی در جریان پخش زنده یک مسابقه فوتبال می کنند، گاهی با واکنش بازیکنان و مربیان روبرو می شود اما در یکی دو سال اخیر، انگار اهالی فوتبال برای «ادب کردن گزارشگران» به کمتر از درگیری فیزیکی راضی نمی شوند. /4/ /4/ /4/ /4/
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » سه شنبه ژانويه 10, 2012 7:58 pm

[quote:b906503e51="juventino"]مناز باخت جلو استقلال زیاد ناراحت نشدم چون بازی نبود که بخوایم ببریم اما امروز واقعا حالم بهم خورد از وضع ورزشگاه . واقعا فکر نمیکردم دلم واسه لیگ ازادگان تنگ بشه ! اون موقع هر کی میومد واسه داماش میومد یکم فوتبال میفهمید ورزشگاه اومدن بلد بود دلم واسه اون جمع تنگ شده حالا یه عده میان که یا ساکتن یا الکی میخندن انگار اومدن پارک. احترام که دیگه هیجی بچه 18 ساله میخواد با من دعوا بگیره که چرا سرپا واسادم !!!!!!! حالا رفیقم مرده 30 سالشه اونم حرف میخوره از بچه پیش اون بیشتر خجالت کشیدم خدایی!! یاد روزای با اصالت ورزشگاه بخیر به خدا که اگه یکی میومد حداقل شعور احترام به هم شهری و بزرگترشو داشت[/quote:b906503e51]

من که ان موقع این حرفو زدم بعضیها گفتند تو هم از انهایی هستی که که باکلاس بازی در میاری ویا تخمه میشکنی. وقتی این بچه ها را میبینم به خودم فحش میدم که دیگه استادیوم نرم اما نشد ه که نشده. شاید ما خیلی خریم و انها خیلی عاقل بهش میگی یه 10دقیقه تیمو تشویق کن اخر بازی است بعد میری خونه. میگند نا نداریم و.............
اما خوب همه ی دنیا اینجوریه یه عده تشویق می کنند ویه عده سیاهی لشگرندوبعضی بازیها را میاند ولی بازهم دمشون گرم که امدند واینور نشستند تمام ایران اینجوریه ورشت خیلی بهتر از جاهای دیگست.شاید ان توپهای اول بازی گل میشد اوضاع فرق میکرد. بازهم دمه بچه ها گرم که 2ساعت قبل از بازی امدن ورزشگاه را پر کردند. اگه هر جای دیگه ایران اینجوری از تیمشون در مقابل سرخ ابیها حمایت می کردند تو بوق وکرنا می کردند ومی گفتند تو شهرمون فقط تیم خودمون طرفدار داره ماهم میتونیم اینو بگیم اما میتونست خیلی بهتر باشه ..........وو
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه ژانويه 10, 2012 7:58 pm

در پیرو تایید juventino .
وقتی یه طرف میگه استاندار یادت باشه اون وسطی یه مسخره بگیره اما وقتی برای انزلیچی آباای 3 متر میپره بالا باید انتظار داشت این اتفاق بیوفته .
دوستم حرف خوبی زد میگه آقا باید توی وسط نشست یا باید رفت اون گوشه نشست اگه بخای تشویق کنی وسط جای نگاه کردنه (یه عرف اشتباه ).در صورتی که کسی میاد استادیوم باید تحمل سوت داد و فریاد رو داشته باشه .
زدن اون طفل کاری نداره دماغش رو میگرفتیم از ...صاعقه میزد اما ارزش این که نیروی انتظامی بیاد با اون وضعیت بکش بکش کنه تحملش سخته .
بازم میگم کاش فقط 7 8 هزار تا بودیم.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان