[quote:190077883a="pedram_1367"]بی نهایت مخالف رفتن قاسمپورم ! با اینکه افتضاح مخالفش هستم و مثلا تا آقایی را بازی میده می خوام با پتک مغزش رو بریزم پایین و ... باز هم مخالف رفتنش هستم چون اگه بره دیگه پولی نداریم که مربی بیاریم این هم فقط به خاطر قراردادی که با لرستان داشت و حتما یه پولی گرفته بود اومده بود اینجا ... هرچند که پیشنهادی نداشت و همونطوری که همه می دونیم تو شهر خودش هم راهش نمی دن !؟!؟
امــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا ....
اگه ناز و گ... اضافی می خواد بکنه باید با تیپا بیرونش کرد و اصلا تردیدی درش نباشه ... آخه جیگرتو برم ! تو که پیشنهاد نداری و نخواهی داشت ! و بر فرض مشکلت مالی هست مگه اینجا کسی پول داره و بهت نمی ده ؟ آره پول هست و حساب بسته هست !!! خودت که می دونی دیگه چرا جو الکی میدی ؟؟؟؟ الان هم که یه سری کارها دارن انجام می دن و شاید وضع بهتر بشه ... پس وا بده بشین سر جات
نکته دیگه ... خدایی من اگه جای عابدینی بودم تمام تیم رو جمع میکردم ( با توجه به کمک مالی ) و هر کسی که تمایل به رفتن ( نه مثل محمدی که قصد رفتن ) داشت رو می ذاشتم بره ... به خدا این تیم با بازیکنان امید و پایه هم اگه بره تو زمین با توجه به بازیکنانی مثل غلامی ( که حداقل تا پایان فصل هست ) و ابوذر و بچه های شهرمون این فصل رو میگذرونیم و تو لیگ هم می مونیم و رتبه تک رقمی هم میاریم ... و فصل بعد هم با یکم استعداد یابی باز هم یه تیم معمولی استانی که همیشه تو لیگ هست می شیم ...
ما تو این شهر هیچوقت لنگ عسگری ها و زنیدپورها و محمدی ها و مهدوی کیا ها و ... نبودیم ، نیستیم و نخواهیم بود ... اصلا باید تیم رو مثل یکی از تیم های اسپانیا ( اگه اشتباه نکنم اسپانیول ) باید بکنیم که هیچ بازیکن غیر بومی ای رو راه نمی دن و فقط بومی ها رو بازی می دن ...[/quote:190077883a]
با این تیکه آخر حرفت خیلی حال کردم و اعتقاد دارم بهش و با چشمم دیدم .
(ما تو این شهر هیچوقت لنگ عسگری ها و زنیدپورها و محمدی ها و مهدوی کیا ها و ... نبودیم ، نیستیم و نخواهیم بود).
در مورد اون تیم لیگ اسپانیا هم موافقم باهات اما اگه اشتباه نکنم بیلبائو باشه .