[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - محمد غلامی: قهرمان هم نشویم، قطعا دوم می‌شویم!

محمد غلامی: قهرمان هم نشویم، قطعا دوم می‌شویم!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط meraj130 » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:33 pm

محمد غلامی کولاکه.

من مثل بازیکنای بومی دوسش دارم.

خیلی باتعصبی پسر/فردا هم یه گل به نفت میزنه
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:35 pm

[quote:f265185055="meraj130"]محمد غلامی کولاکه.

من مثل بازیکنای بومی دوسش دارم.

خیلی باتعصبی پسر/فردا هم یه گل به نفت میزنه[/quote:f265185055]

آبرار غلامی هم بومیه دیگه :D
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:36 pm

حاجتی بی نهایت با شخصیته و من از طرف خودم به خانواده اش تبریک میگم برای تربیت چنین انسانی ... در مورد مصاحبه نکردنش به نظرم اون حرفاش رو تو زمین می زنه و دیگه حرفی نمیمونه و به نظر من بهترین راه مصاحبه یا بهتره بگم بهترین جایگزین مصاحبه تشویق حاجتی تو بازی ها هست ... امیدوارم فردا بچه ها پایه باشن ...
/23/ /23/ /23/ حاجتی باغیرت /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Sepentamino » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 1:11 pm

[b:f4870dbbd7]آقایان چرا شما نمیتوانید باور کنید که محمد غلامی بچه انزلی نیست. خودش بارها گفته من بچه رضوانشهرم، حتما باید خانواده و طایفه اش را آن هم با لباس تالشی بیاورد تا شما باور کنید او رضوانشهری است. تو همین عکس صفحه اول اگر به عضلات او دقت کنید مشخص است تالش است.

هر چقدر میخواهید محمد را تشویق کنید، اصلا افراط کنید تو این ضمینه مطمئن باشید ظرفیت اش را دارد او بزرگ فکر میکند و میخواهد دوباره به تیم ملی برگردد. من به کروش تو آزادی تو بازی دوستانه تیم امید زمانی که مرد پرتقالی میخواست به جایگاه ویژه برود به زبان انگلیسی گفتم او بازیکن انرژیک و فوق العاده ای است او را دعوت کن نوع لبخند این پورتوگیز طوری بود که من اطمینان دارم او دعوت خواهد شد. [/b:f4870dbbd7]
Sepentamino
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط Damash1 » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 1:38 pm

[b:ef32dfce2a] میشه اینقد بحثای متفرقه نکنین [/b:ef32dfce2a] /9/
[b:ef32dfce2a] تیم داره خوب کار میکنه
کاری نکنین بریم تو حاشیه [/b:ef32dfce2a] /9/ /19/ /20/
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 1:47 pm

نمی دونم چرا درک بعضی از چیزها برای بعضی ها مشکل است محمدغلامی تشویق میشه چون داره خوب وبا تعصب بازی میکنه.هم خوب گل می زنه هم خوب پاس گل می ده وهم پنالتی میگیره این بازیکن جا داره که خیلی تشویق بشه اگه هرکسی خوب بازی کنه تشویق میشه مردم فوتبال می فهمند شما به پاسهای که محمد غلامی به چاووشی در بازی فوتبال داد واز دوقدمی چاووشینزد ویا بازی با ماشین که توپ چاووشی به تیرخورد زد دقت کنید درخدمت تیم بودن را هم در بازیش مبینید.همین غلامی اول فصل وقتی خوب نبودخیلی کم تشویق می شد.در مورد حاجتی ونظیفکار به خصوص حاجتی واینکه کم تشویق میشه موافقم حاجتی بازیکن خوب ودرخدمت تیم است وبازیش کم به چشم میاد اما تو این سه سال اخیر شایدبهترین بازیکن تیم ما بوده باید به گلهای سرنوشت سازش در اخرین بازی گروهی 3فصل پیش با اتکا در تهران اشاره کنم یا به گل سرنوشت سازش به ماشین درچند هفته پیش ٰ کاملا" درخدمت تیم واچار فرانسه تیم است ودر همه پستها توانایی بازی داره اما ما بی معرفتیم که این بازیکن خوب ودرخدمت تیم بااین سوابق درخشان را کم تشویق می کنیم اما این دلیل نمیشه که بازیکنان دیگه که دراین هفته خوب هستند مثل محمدی وغلامی را هم فراموش کنیم.من که خودم وقتی بازیکنی را تشویق می کنم خود بازیکن برام مهم نیست در واقع چون اینها دارند برا شهرمون بازی می کنند تشویق میشند ونه دلیل دیگه
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 2:05 pm

درک نمیخاد چون مسئله سختی نیست فرموله فیثاغورث نیست که .این آدم که گل میزنه و خوب بازی میکنه مثل حاجتی و مهدوی که حتی نیم نگاهی به تیم ملی ندارن نیست .اونها بازی میکنن برای شهرشون ممد هم بازی میکنه باری پیشرفتش .من نمیگم بد یا اَخه .میگم کسی (مهدوی)که توی 120 دقیقه بازی میکنه جلوی ماشین سازی و و دقیقه 116 استارت میزنه نه برای پوله نه برای تیم ملی چون مهدوی تا ابد توی رشت میمونه .حالا سوالم اینه مهدوی اون قدر تشویق میشه که ممد غلامی میشه ؟همون ممد غلامی که کارت گرفت تا ملوان بازی نکنه ؟همونی که لباس در آورد توی استیل آذین زیر ملوان بود ؟آقایان محترم چرا متوجه نمیشید من نمیگم تشویقش نکنید من بدم نمیاد که مثل مختاری نمک گیر رشت بشه و خودشو رشتی بدونه اگه میکرد من جون میدادم برایش.توی یووه توی منچستر کسی محبوبیتش اندازه گیگز و الکس نیست قدری که بقیه رو تشویق میکنن 2 برار اونا رو تشویق میکنن چون میدونن کریس رونالدو رفتنی هستش و رئال رو به منچستر میفروشه و اونا اینو میدونن تا لیورپولی نگن شما تازه ب دوران رسیده هستین .
درکش رو آسون کردم ؟
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 2:31 pm

بحث مهیار هم این نیستش که تشویق نشه که ابراران :lol:
مهیار میگه بازیکن های دیگه تیممون هم حقشونه تشویق بشن و راست هم میگه .....
لازم به ذکر هستش که محمد غلامی خودش اهل اینترنت هستش و میاد سر میزنه ..تازه داداششم اینجا عضو هستش :!: اسم تیم ما داماش گیلان هستش ولی اسم تیم [s]ملوان بندر انزلی[/s]
پس غلامی بازیکن بومی ما هستش حالا 4 سال رفته بود انزلیچی دیه /10/
رشتی با تعصب جمعه از کل تیم حمایت میکنه /11/
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط kiyan_rashti » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 2:40 pm

غلامی با تعصب /23/
نماد کاربر
kiyan_rashti
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 14, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 3:12 pm

[quote:18d70825b8="mahyarmaya"]درک نمیخاد چون مسئله سختی نیست فرموله فیثاغورث نیست که .این آدم که گل میزنه و خوب بازی میکنه مثل حاجتی و مهدوی که حتی نیم نگاهی به تیم ملی ندارن نیست .اونها بازی میکنن برای شهرشون ممد هم بازی میکنه باری پیشرفتش .من نمیگم بد یا اَخه .میگم کسی (مهدوی)که توی 120 دقیقه بازی میکنه جلوی ماشین سازی و و دقیقه 116 استارت میزنه نه برای پوله نه برای تیم ملی چون مهدوی تا ابد توی رشت میمونه .حالا سوالم اینه مهدوی اون قدر تشویق میشه که ممد غلامی میشه ؟همون ممد غلامی که کارت گرفت تا ملوان بازی نکنه ؟همونی که لباس در آورد توی استیل آذین زیر ملوان بود ؟آقایان محترم چرا متوجه نمیشید من نمیگم تشویقش نکنید من بدم نمیاد که مثل مختاری نمک گیر رشت بشه و خودشو رشتی بدونه اگه میکرد من جون میدادم برایش.توی یووه توی منچستر کسی محبوبیتش اندازه گیگز و الکس نیست قدری که بقیه رو تشویق میکنن 2 برار اونا رو تشویق میکنن چون میدونن کریس رونالدو رفتنی هستش و رئال رو به منچستر میفروشه و اونا اینو میدونن تا لیورپولی نگن شما تازه ب دوران رسیده هستین .
درکش رو آسون کردم ؟[/quote:18d70825b8]

من بی نهایت موافقم ... حالا یکم من توضیح می دم ! به نظر من [size=24:18d70825b8][color=red:18d70825b8]بازیکنان رشتی باید بیشتر تشویق بشن یعنی دوستان عزیز اگه 20 بار غلامی و سایر تشویق میشن ، 25 بار مهدوی و حاجتی و آبشک و نظیفکار و چاووشی و ابراهیمی[/color:18d70825b8][/size:18d70825b8] ... من خودم عاشق محمد غلامی هستم و از اول هم بهش احترام گذاشتم و می ذارم چون انسان درستیه ... ما میلاد زنیدپور رو تو هر بازی اینقدر تشویق می کنیم که خودش هم کف میکنه بعدش بازیکنی مثل حاجتی یا نظیفکار تشویق نمی شن ....
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 4:07 pm

[quote:b3b474a303="mahyarmaya"]درک نمیخاد چون مسئله سختی نیست فرموله فیثاغورث نیست که .این آدم که گل میزنه و خوب بازی میکنه مثل حاجتی و مهدوی که حتی نیم نگاهی به تیم ملی ندارن نیست .اونها بازی میکنن برای شهرشون ممد هم بازی میکنه باری پیشرفتش .من نمیگم بد یا اَخه .میگم کسی (مهدوی)که توی 120 دقیقه بازی میکنه جلوی ماشین سازی و و دقیقه 116 استارت میزنه نه برای پوله نه برای تیم ملی چون مهدوی تا ابد توی رشت میمونه .حالا سوالم اینه مهدوی اون قدر تشویق میشه که ممد غلامی میشه ؟همون ممد غلامی که کارت گرفت تا ملوان بازی نکنه ؟همونی که لباس در آورد توی استیل آذین زیر ملوان بود ؟آقایان محترم چرا متوجه نمیشید من نمیگم تشویقش نکنید من بدم نمیاد که مثل مختاری نمک گیر رشت بشه و خودشو رشتی بدونه اگه میکرد من جون میدادم برایش.توی یووه توی منچستر کسی محبوبیتش اندازه گیگز و الکس نیست قدری که بقیه رو تشویق میکنن 2 برار اونا رو تشویق میکنن چون میدونن کریس رونالدو رفتنی هستش و رئال رو به منچستر میفروشه و اونا اینو میدونن تا لیورپولی نگن شما تازه ب دوران رسیده هستین .
درکش رو آسون کردم ؟[/quote:b3b474a303]
خوب اگه اینها فقط برا شهرشون بازی می کنند چرا وقتی تیم 3سال پیش افتاد مهدوی وچاووشی وچندتا دیگه وا نیسادند وبرای شهرشون یه سال دیگه بازی نکردند دل پیرو قهرمان جهان بود رفت دسته 2 بازی کرد حتی قبلش که تیمو تبعید کردند به دسته 3هم قرار دادشو فسخ نکرد یا بوفون مقایسه ات درست نیست اینها نه تنها قهرمان جهان نبودند بلکه حتی بازیکان ملی نبودند حتی اقای گل لیگ برترهم نبودند.اگه حاجتی هم پیشنهاد خوب داشت از رشت می رفت خود مهدوی هم چند وقت پیش تو مصاحبه اش گفت که باید به جای استیل اذین ٰذوب اهن را انتخاب می کردنگفت از اینکه از رشت رفت پشیمونه یا چاووشی گفت اگه به تیمهای دیگه می رفت وضعش بهتربود .خوب داماش هم خوب پول می داد ان سال چرا رفتند ؟ خوب اگه به خاطر شهرشون بازی می کنند ان سال هم به خاطر شهرشون بازی می کردند؟برای پیشرفت رفتند چاووشی دومین گل زن لیگ بود گفت اگه برم استیل هم می تونم خودمه نشون بدم وبه تیم ملی برسم .اینکه حاجتی ومهدوی به فکر تیم ملی نیستند نظر شماست شاید مهدوی چون سنش بالاست ویا شما فکر می کنیداینها را درحد تیم ملی نمی دونیدالبته حاجتی شرایط سنی وبازیش به تیم ملی میخوره واگه تیم تو جدول بالاتر بره وتوجام حذفی قهرمان بشه مربی تیم ملی ناچار میشه چندا از بازیکنان ما را دعوت کنه وچه بسا حاجتی هم جزء انها باشه. اما بدون که کسی برای تیم شهرش بازی نمی کنه یا شاید هروقت جایی دیگه اینها رانخواست میاند برای شهرشون بازی می کنند خدایش اگه چاووشی تو استیل اذین اقای گل لیگ برتر میشد ویا مهدوی فوق ستاره تیمشون بازهم برمی گشتند رشت(مهدوی گفت خانمش دانشجو بود باید برمی گشت به خاطر خانمش برگشت نه شهرش). شایدشما سنتون نرسه اما مگه طباطبایی وافتخاری ودادش زاده برای شهرشون کاری کردندتو رشت معروف شدند ولی برای شهرشون هیچ کاری نکردند چرزا راه دور بریم همین مرتضی ابراهیمی وقتی تیم پگاه افتاد رفت استقلال وبعدش مس کویر ودیگر تیمها. اما الان فکر کنم هر کس دیگه ای به جزء عابدیینی بود عنان کارشو دست این دلالها می داد وامسال اینو میاورد به داماش وان هم می شد سمبل هوادارانٰ بازیکن با تعصب وغیرت والا ماشاالله .درحالی که این بازیکن داره فوتبالش تموم میشه وتو سایپا ی ضیف امسال ذخیره است.
مهدوی وحاجتی خیلی خوب بازی می کنند وباید تشویق بشن خیلی زیادوهمچنین حسین ابراهیمی هم عالی است ودیگران چون تیم داره نتیجه میگیره.ماهم نباید خودمون گول بزنیم وافراط تفریط داشته باشیم چه در نظراتمون(اینکه فلانی فقط برای شهرش بازی میکنه ان یکی برای تیم ملی ) وچه درتشویقمون . شاید انگیز ه ها متفاوت باشه اما هدف همه یکی است سربلندی ونتیجه گیری تیم.شاید یکی بازی می کنه که تیم نتیجه بگیره پاداش برد بگیره این هم بد نیست چون سودش به تیم میرسه.شما نمی تونید از انگیزه ها ونیتها درونی کسی باخبر بشیدپس باید به نتایج عینی رفتارشون توجه کنی مثل تلاشی که برای تیم می کنند که بعضی از بازیکنان خیلی تلاش می کنند وانها بیشتر از بقیه باید تشویق بشند مثل حاجتی -مهدوی - غلامی که تو این هفته ها عالی بودند اما واقعا" کل تیم عالی بود از دروازه تا نوک حمله پس بهتره این بحثو با بیشتر تشویق کردن تیممون داماش به جای بازیکن خاص خاتمه بدیم
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط ali126 » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 4:33 pm

آقا وابده ولکن هرکی نظر خودشو داره
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 5:17 pm

[quote:5c3a54a170="Aberare_ba_tasob"]يه دوستي گفت كه چرا مصاحبه اي از حاجتي نيست كه بايد خدمتش عرض كنم كه بعضي از بازيكنا از جمله مصطفي حاجتي هستند كه مصاحبه انجام نميدم. /5/[/quote:5c3a54a170] دمش گرم پس بیشتر ازش خوشم اومد.
من تواین تاپیک کاملا بانظرات pedram_1367وmahyarmaya موافقم.درمورد دوستی هم که میگه دیگه الان تعصب داشتن وبومی بودن معنی نداره بگم که اون تو فوتبال اروپاست که اینجور چیزا مفهوم نداره واینتر بایازده بازیکن غیر میلانی که هیچی غیر ایتالیایی وغیراروپایی قهرمان اروپا میشه تو ایران اینجور چیزا مهمه
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 6:22 pm

مثل شما اصلا جور در نمیاد واسه اینکه داماش یه سال بود یه نبود افشین توی اوجش که 100 برابر از رافخایی توی اوج بود توی لیگ دوم بازی کرد مهدوی همین طور .اون سالی که رفتن باید حق داد که اسم تیم عوض شد و رفت لیگ یک و خیلی چیزهای دیگه....
من منظورتون رو این جوری حس میکنم که ممد غلامی که بازی با ملوان قرمز گرفت تعصبش به رشت مثل مهدوی و افشین هستش؟
دوست عزیز شما میخاین بگید که توی ایران بومی مرده ؟
یکی از دلیل هایی که تیم همسایه رو میگن خیلی با تعصب که من قبول ندارم چون از نزدیک میبینم این هستش که :بومی رو بها نمیدن اگه هم بدن مثل ما اسطوره درست نمیکنن و زمانی که اون غیر بومی میره از ملوان میگن این جلوی این مردم بازی کردن سخته .سخت نیست بلکه اونها اهمیتشون روی بومیهاشونه .
از تالش یه بازیکنی هست بنام مهران جعفری همکلاسی من توی دانشگاه میگه برای تالش بودنم بارها چوب خوردم دستمو شکوندن تا این که به داماش گل زدم جا باز کردم .اما من نمیگم مثل اونها وحشی بازی در بیاریم من میگم جو گیر نشیم و کسی که نیم فصل هم نمونده الکی بالو پر ندیم .شما میگید تیم خوب کار کرد آره همه مساوی کار کردن که خوب بوده اون نظیف کار 180 پاشون باز میکنه توپ میگیره اما یهبار نمیگن .....اما ممد غلامی یه اوت دستی میگیره همه فریـــــــــــــــــاد واویلا.......
این رسمش نیست بزاید برای محبوبیت تلاش کنن .نزاریم الکی آسون شه همه چیز توی شهر .
من سنم میرسه و در مورد اون بازیکنان اید حق بدم بهتون اما اون زمان رو با الان مقیاس نکن چون بچه 9 ساله میگه اول سپیدرود بعد داماش .
حرف و حدیث برای ما رشتی ها و گیلانی زیاد و پشن داماش هم هست با وجود این حرف و حدیث ها تصمیم باید گرفت.بخدا دوس دارم ممد تا همیشه باشه توی داماش و خودش رو رشتی بدونه اما اگه بدونه ...آره هیچی معلوم نیست پس به اندازه باشه .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » پنج شنبه دسامبر 08, 2011 6:44 pm

تعصب افشین چاووشی ورضامهدوی به ما ثابت شده هست.درمورداون سال که میگی رفتن من از اکثربازیکنا شنیدم به خاطراینکه نمی خواستن زیر نظرفیروز کریمی کار کنن رفتن به جز رضا مهدوی که تو مصاحبه ای که باویژه نامه گیلان خبر ورزشی انجام داده بود گفت جدایی من به خاطر فیروز کریمی نبود که احتمال دست بردن تواون مصاحبه که مصاحبه گیرنده(خوش اندام)ازرفقای فیروز کریمی هست هم وجود داره .وقتی مادرموربازیکنای بومیمون اینطوری صحبت میکنیم چه انتظاری ازبقیه هست؟ :?
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 8 مهمان