[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پرونده اين بازي: مشكوك به تباني+ نظر سنجي

پرونده اين بازي: مشكوك به تباني+ نظر سنجي

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

در مورد بازي داماش -پرسپوليس چه فكر ميكنيد؟ آيا در اين بازي تباني صورت گرفت؟

بلي
33
43%
خير
26
34%
نميدانم
18
23%

کل آرا : 77

پستتوسط abarar1989 » شنبه اکتبر 29, 2011 4:03 pm

آبرار من مشکلی با باخت ندارم ولی وقتی تو زمینه خودمون 3تا توپ میاد هر3تا میره تو.وقتی مربی تعویض نمیکنه و آبشکو نماره تو تک وپهلوی آدم به حرف میاد
ماکه همیشه با تیم بودیم.تو این هوای سرد وتو این بارون 10 هزار نفر اومدیم سردار انتظار داریم مفت نبازیم.
بخدا باختن عیب نداره ولی مفت باختن... /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط power3449 » شنبه اکتبر 29, 2011 4:11 pm

[quote:faa294150f="abara1989"]آبرار من مشکلی با باخت ندارم ولی وقتی تو زمینه خودمون 3تا توپ میاد هر3تا میره تو.وقتی مربی تعویض نمیکنه و آبشکو نماره تو تک وپهلوی آدم به حرف میاد
ماکه همیشه با تیم بودیم.تو این هوای سرد وتو این بارون 10 هزار نفر اومدیم سردار انتظار داریم مفت نبازیم.
بخدا باختن عیب نداره ولی مفت باختن... /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/[/quote:faa294150f]
دمه شما هم گرم ولی باختیم دیگه .بقولت مفت باختیم ولی ما باید تیمو جم کنیم همه میان این سایتو میخونن ببینن ما داریم خودمون تیمو میکوبیم سو استفاده میکنن .تیم بیشتر به حاشیه میره. میدونم متوجه شدی چی دارم خدمتت عرض میکنم.آره بلامیسر
نماد کاربر
power3449
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 05, 2011 12:00 am

پستتوسط armin_gilan » شنبه اکتبر 29, 2011 4:12 pm

[b:62fdd134a3]بخونید:[/b:62fdd134a3]سرمربي داماش گيلان گفت: بازيكنانم با تمام توان مقابل پرسپوليس ظاهر شدند و صرفا بر اثر اشتباه مدافعان و لغزندگي زمين، نتيجه را به پرسپوليس واگذار كرديم.

ابراهيم قاسم‌پور پس از باخت 3 بر 2 داماش مقابل پرسپوليس، در نشست خبري، اظهار داشت:‌ امروز يكي از زيباترين بازي‌هاي داماش و پرسپوليس را در طول رقابت‌هاي ليگ برتر شاهد بوديم كه هر دو تيم با هدف و برنامه درصدد اجراي دستورات تاكتيكي بودند. به هر ترتيب بازيكنانم با وجود ارائه يك بازي قابل قبول در نهايت نتوانستند از اين ديدار خانگي با امتياز خارج شوند.

سرمربي داماش درخصوص تاثير اشتباه مهدي مهدوي كيا در به ثمر رسيدن گل سوم پرسپوليس به نقل از ایسنا متذكر شد: گل سومي كه تيم پرسپوليس در دقايق پاياني به ثمر رساند، به هيچ عنوان ارتباطي به خستگي مهدوي كيا نداشت و در آن شرايط و چنين زمين لغزنده‌اي هر بازيكن ديگري نيز ممكن بود آن اشتباه را مرتكب شود.

او تصريح كرد: بازيكنانم در طول اين بازي آن چيزي را كه كادر فني از آن‌ها خواسته بود، به بهترين نحو انجام دادند و تشخيص دادم تركيب اوليه داماش را تا پايان حفظ كنم. هرچند در صورتي كه بازيكني نمي‌توانست خواسته‌هايم را در زمين پياده كند، بي‌درنگ اقدام به تعويض مي‌كردم.

او ادامه داد: زمين استاديوم سردار جنگل به خاطر بارندگي شديد و لغزندگي از كيفيت مناسبي برخوردار نبود و بازيكنان پرسپوليس در اين زمين صرفا با زدن به زير توپ تلاش مي‌كردند در زمين داماش ظاهر شوند كه در نهايت بر اثر همين تاكتيك توانستند به پيروزي دست يابند.

سرمربي داماش گيلان خاطرنشان كرد: به هر ترتيب عملكرد داماش در چند ديدار اخير رضايت‌بخش بوده است و تلاش مي‌كنيم در تعطيلات پيش رو با انجام تمرين‌هاي مفيد اين شرايط ايده‌آل را حفظ كنيم. هرچند از مسئولان باشگاه درخواست جذب چند بازيكن در پست‌هاي مورد نياز را داشته‌ام كه تاكنون درخصوص جذب بازيكنان مد نظرم جواب مثبتي دريافت نكرده‌ام.
نماد کاربر
armin_gilan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 10, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » شنبه اکتبر 29, 2011 4:21 pm

ا حرفان فاطی ره تومان نیبه!!! /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط kasra » شنبه اکتبر 29, 2011 4:24 pm

من فقط سوالم اینه که اگه پیروزی گل نمیزد تیم ما اصلا واسه گل زدن تاکتیک داشت؟ با این بازی که ما کردیم اگه پیروزی گل نمیزد تیم ما به همون 0-0 قانع بود بعدشم به 1-1 و 2-2 که اینو میشه خیلی راحت از بازی فهمید اخه توخونه ما یه تیم بیاد و از ما برد بگیره؟ این بازی واقعا تقصیر مربی که باختیم من نمیدونم چرا شما هر چی که اینا میگند رو راحت قبول می کنید خوب معلومه میاد میگه راضی بودم ولی واقعیت اینه که تیم نیاز به تعوض داشت واصلا توپ رو نمیتونستن نگه دارن و ...
نماد کاربر
kasra
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط power3449 » شنبه اکتبر 29, 2011 4:29 pm

یا به یا نبیه . آنچه شرح بلاغ بود گفتم میخوایی وردار میخوایی نردار.
نماد کاربر
power3449
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 05, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidrod » شنبه اکتبر 29, 2011 4:30 pm

من وقت و اعصاب ندارم کل کامنت ها رو از اول بخونم
من کل بازی را ندیدم ولی 25 دقیقه آخر رو دیدم و اثری از تبانی ندیدم این که تیم تعویض نکرد برای من هم عجیب و جای سواله شاید دلیلش این بود که بازیکن ذخیره خوبی نداشتیم به این هم توجه کنیم که مساوی بودیم

ولی تبانی نبود شما از باخت تیم ناراحت هستید حق هم دارید زیر بارون نشستید.
دم همه شما گرم که تیمو حمایت کردید
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه اکتبر 29, 2011 4:34 pm

تبانی.... قاسمپور هم تو مصاحبش غیر مستقیم گفت امیدوارم پرسپولیس در مقابل ما از بحران خارج نشه :(
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه اکتبر 29, 2011 4:38 pm

[quote:bc83eb60e4="sepidrod"]من وقت و اعصاب ندارم کل کامنت ها رو از اول بخونم
من کل بازی را ندیدم ولی 25 دقیقه آخر رو دیدم و اثری از تبانی ندیدم این که تیم تعویض نکرد برای من هم عجیب و جای سواله شاید دلیلش این بود که بازیکن ذخیره خوبی نداشتیم به این هم توجه کنیم که مساوی بودیم

دم همه شما گرم که تیمو حمایت کردید[/quote:bc83eb60e4]
تبانی چه کوفتیه بابا
من میگم چرا مربی تعویض نکرد؟چرا ترکی پنالتی نگرفت؟چرا داورها اینطوری واسه ما قضاوت میکنن :(
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » شنبه اکتبر 29, 2011 4:43 pm

بچه ها یه کم واقع بین باشیم و به همه چی گیر ندیم درسته که باختیم و اعصاب نداریم ولی این دلیل نمیشه به مربی که تا دیروز واسه ما شده بود فرمانروا /الان بگیم دوزار مربی نیست!!!!

من مطمئنم که تبانی نبوده ولی بچه ها خودشون واسه برد بازی نمیکردن/امروز فقط غلامی و مهدوی(نیمه اول) خوب بودن - بقیه پر اشتباه بودن/این که چرا قاسمپور تعویض نکرد عجیب بود ولی نمیشه گفت تبانی بود که؟؟؟!!!!
حاجتی و آقایی تو نیمه دوم واقعا میتونستن کاندیدای تعوض شدن باشن-آخه چندتا پاس اشتباه؟؟

ولی زیاد مهم نیست بچه ها / بعضی وقتا باخت هم خوبه .هرچی خدا بخواد .شاید اگه نمیباختیم بچه ها واسه خودشون فکر میکردن اگه خوب هم بازی نکنیم نمیبازیم.

ولی دم غلامی گرم.باید دست تک تک تماشاگرایی که اومدن رو بوسید / خیلی سرد بود بود خداییش-بیشتر از سه ساعت سرپا وایستادن کم نیست من که خیلی خسته هستم(ای کاش میزدیم تا خستگی احساس نمیکردیم)
زارع تو زمین که چک نخورده بود ؟؟فقط بحث نکردن مگه؟افشین کی زد تو گوش این بی همه چیز؟
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط mohammadss22 » شنبه اکتبر 29, 2011 4:44 pm

sepidrod مي نويسد:
من وقت و اعصاب ندارم کل کامنت ها رو از اول بخونم

دم همه شما گرم که تیمو حمایت کردید

آقای سپیدرودی کی هستی که خونه نشستی بازیو دیدی ما 90 دقیقه خودمونو پاره کردیم . بعدش آبشک بازیکن نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بی خودی طرفداری نکن /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
mohammadss22
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 06, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه اکتبر 29, 2011 4:52 pm

ابشک کجایی مازیار رو .............. :( :( :( :( :(
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط aslanadigozal » شنبه اکتبر 29, 2011 4:53 pm

مگه پلی استیشنه که تعویض نمی کنی آخه !!!!!!!

چرا با اعصاب و روان ما تماشاگرا که تو این سرما و زیر بارون می ریم استادیوم بازی می کنی . نمی دونم چرا هرچی می گذره این قاسمپور هم داره می شه عین اون دینورزاده ترسو و دفاعی
بومی گرایی + جوانگرایی = موفقیت داماش گیلان
نماد کاربر
aslanadigozal
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 24, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه اکتبر 29, 2011 4:59 pm

پرسپولیس باید این بازی رو میبرد و داماشم باید بازی رو میباخت... مثل اون سال که تو فینال جام حذفی باید جام رو به تاجیها میدادیم و فصله بعدش ابراهیم تقی پور استقلالی شد :( این بازی مشکوک بود. پرسپولیس اگه نمیبرد میرفت تو ردهای پایین تر
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط raincityboy » شنبه اکتبر 29, 2011 5:00 pm

من یک پیشنهاد میدم دوستانی که اعصبانی هستن مثل من نظر ندن چون نظراتشون احساسی میشه من هم مثل همه شما اعصبانی هم بعد بازی رفتیم جلو هتل کادوس بازیکنهای داماش اومدن بخدا قسم میخورم راست میگم افشین چاوشی چشاش پر اشک بود مثل مصطفی حاجتی خیلی اعصبانی بودن

بچه انقدر توانی توانی نکنید بله منم قبول دارم واقعا نمیدونم چا تعویض نکرد ولی باید سرمربی تیم پاسخگو باشه

بلا اخره داماش 4بازی میبره 1بازی هم می بازه این قانون فوتبال حق میدم اعصبی باشید مثل من ولی خواهش میکنم احساسی نظر ندین و با یک باخت تیم به حاشیه نبرید

نمیدونم کسی یادش هست سال پیش امیر عابدینی چقدر تلاش کرد تا بازی جام حذفی به عضدی ببره تا داماش بتونه نتیجه بگیره؟؟؟این دلیل نمیشه که امیر عابدینی پرسپولیسی بخواد این بازی ببازه اتفاقا خودش بیشتر میخواست اثبات کنه

فقط کاش جواب این مازیار توی زمین می دادیم کاش
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان