مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط rezasadegh » جمعه سپتامبر 23, 2011 5:09 pm
عشق فقط تیم داماش
-

rezasadegh
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 25, 2011 12:00 am
توسط kasra » جمعه سپتامبر 23, 2011 5:10 pm
اقا یکی کامنتهای این ترکه رو پاک کنه.عجب ترکی بود به نظر من دیگه نزارید ترکا عضو شن
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
kasra در جمعه سپتامبر 23, 2011 6:06 pm .
-

kasra
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am
توسط MEHRDAD » جمعه سپتامبر 23, 2011 6:01 pm
test
-

MEHRDAD
- مدیر سایت

-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
-
توسط MEHRDAD » جمعه سپتامبر 23, 2011 6:03 pm
test
-

MEHRDAD
- مدیر سایت

-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
-
توسط miladcivil » جمعه سپتامبر 23, 2011 9:00 pm
[quote:c2e8bdf338="kasra"]نمیدونم چرا اینقدر اصرار داری بگی که من طرفدار تراکتورم یا ازش خوشم میاد اگه اولین کامنت من رو ببینی توش گفتم که از تراکتو خوشم نمیاد من برخلاف شما بجای احساسی برخورد کردن واقع گرا هستم و نمیگم اگه تیمی الان سوم هست از روی اشتباهات داوری جاش اونجاست. باشه اصلا تراکتور تیم نیست و همیشه داورا به نفعش میگیرن و قلعه نوعی تو دو سال قبل هم با رابطه سپاهان رو قهرمان کرد و تو اسیا اینقدر خوب کار کرد. در مورد خراب کردن بازی سپاهان من تو نیمه اول بازی رو که دیدم متوجه شده بودم کما اینکه مهدوی هم تو مصاحبه بعدش اومد و اینو گفت. اخر فصل هم وقتی یه تیمی قهرمان میشه نمیگن اون تیم با داوری قهرمان شده چون اصلا با عقل جور در نمیاد که بگیم همه چی تو داوری به نفع یا به ضرر یه تیم باشه.حالا باز شما بگو داوری ها 100% به نفع قلعه نوعی! اصلا میخوای 200% کنیم که منطقی تر بشه!![/quote:c2e8bdf338]
آره دوست عزیزم،خوندم شما گفتی طرفدار تراکتور نیستی،اما تو اون کامنتت یه طرفداری از غریبه داشت منو اذیت میکرد،اما با این کامنتت متوجه شدم جوش زدنای شما از چیه!! آهااااااااا قلعه نویی !؟!؟!؟ باشه آقا،حق با شماست.قلعه نویی بهتریم مربی جهان ... شما خودت حساب کن،اگه 3 بازی اشتباهات داوری برای تراکتور نبود ، حد اقل 6 امتیاز ازش کم میشد،با این حالت رتبش چندم بود ؟ آیا باز شما میگفتی تیم سوم جدول ؟ در هر صورت شما مختاری طرفدار و دوستدار هر شخص و تیم و حزب و گروه ..... باشی ، اما اینکه بخوای نظرت رو به دیگران القا کنی ،جالب نیست . امیدوارم تونسته باشم منظورمو رسونده باشم .....
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am
-
توسط miladcivil » جمعه سپتامبر 23, 2011 9:07 pm
[quote:3a9d1a3706="pezhman-paskiyabi"]بنا کنار ابرار امرا خنده نوا آوردن

[/quote:3a9d1a3706]
آبرار خدایی جک تعریف نوگودم که ترا بخنده باورم . تو بومویی بعد امی نظر بوگوفتی اشنا وا بدن که فرق فوتبالا با پینگ پنگ نانیدی ، من ایتا نظر بدام که می منظور ان بو که تو به دانایی خودت امرا ببخش ! تی کار اصلا" جالب نبو ، هر کسی نظری داره ،درست یا غلط . حالا نانم چتو چتویه بعضیان نظر به کارشناسی و درست بعضیان شین به آماتوری و غیر فوتبالی و پینگ پنگی ؟!؟!؟!؟

-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
-
توسط kasra » جمعه سپتامبر 23, 2011 10:51 pm
[quote:48ce9a5068="miladcivil"][quote:48ce9a5068="kasra"]نمیدونم چرا اینقدر اصرار داری بگی که من طرفدار تراکتورم یا ازش خوشم میاد اگه اولین کامنت من رو ببینی توش گفتم که از تراکتو خوشم نمیاد من برخلاف شما بجای احساسی برخورد کردن واقع گرا هستم و نمیگم اگه تیمی الان سوم هست از روی اشتباهات داوری جاش اونجاست. باشه اصلا تراکتور تیم نیست و همیشه داورا به نفعش میگیرن و قلعه نوعی تو دو سال قبل هم با رابطه سپاهان رو قهرمان کرد و تو اسیا اینقدر خوب کار کرد. در مورد خراب کردن بازی سپاهان من تو نیمه اول بازی رو که دیدم متوجه شده بودم کما اینکه مهدوی هم تو مصاحبه بعدش اومد و اینو گفت. اخر فصل هم وقتی یه تیمی قهرمان میشه نمیگن اون تیم با داوری قهرمان شده چون اصلا با عقل جور در نمیاد که بگیم همه چی تو داوری به نفع یا به ضرر یه تیم باشه.حالا باز شما بگو داوری ها 100% به نفع قلعه نوعی! اصلا میخوای 200% کنیم که منطقی تر بشه!![/quote:48ce9a5068]
آره دوست عزیزم،خوندم شما گفتی طرفدار تراکتور نیستی،اما تو اون کامنتت یه طرفداری از غریبه داشت منو اذیت میکرد،اما با این کامنتت متوجه شدم جوش زدنای شما از چیه!! آهااااااااا قلعه نویی !؟!؟!؟ باشه آقا،حق با شماست.قلعه نویی بهتریم مربی جهان ... شما خودت حساب کن،اگه 3 بازی اشتباهات داوری برای تراکتور نبود ، حد اقل 6 امتیاز ازش کم میشد،با این حالت رتبش چندم بود ؟ آیا باز شما میگفتی تیم سوم جدول ؟ در هر صورت شما مختاری طرفدار و دوستدار هر شخص و تیم و حزب و گروه ..... باشی ، اما اینکه بخوای نظرت رو به دیگران القا کنی ،جالب نیست . امیدوارم تونسته باشم منظورمو رسونده باشم .....[/quote:48ce9a5068]
جوش زدن چیه بابا چی میگی اصلا.ضمنا نظرم رو هم نخواستم به کسی القا کنم اصلا کلا حق با شماست و تیم های بالای جدول همه گلهاشون با سانتر بوده و با داوری امتیاز گرفتن و اصلا تو هیچ صحنه ای داووری به ضررشون نبوده و تیمهای ته جدولی به خاطر داورا اونجان و تو زمین خوب بازی میکننا فقط مشکلشون اینه که میبازن.
-

kasra
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am
توسط abarar1989 » جمعه سپتامبر 23, 2011 11:00 pm
اینو باید قبول کرد اگه داوری ها عادلانه بود جایگاه تراکتور الان اینجا نبود.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
توسط RASHTBOY » شنبه سپتامبر 24, 2011 5:01 am
[quote:4d8db90eeb="kasra"][quote:4d8db90eeb="RASHTBOY"] در ضمن تیمی مثل ت ر ا ک ت و ر که بازیکن بومی به اندازه انگشتان یک دست نداره ، با لابی مسئولین و هوچی گری تماشاگرانش نتیجه می گیره معلومه که تیم نیست ، من شخصاً ترجیح می دم تیم شهرم دسته دو بازی کنه اما تیم منتخب شهرستان ها با عنوان شهرم بازی نکنه ، حتی اگر قهرمان هم بشه دو ریال ارزش نداره ، دم تمام تیمهای باریشه و با اصالت مثل داماش گرم.[/quote:4d8db90eeb]
ما هم تو سه تا بازی خونگی تماشاگر زیاد داشتیم چرا نتونستیم حتی یکیشون رو ببریم؟ مطمئن باش مسئولین تیم پیروزیبیشتر از تراکتور رابطه بازی دارند چرا تیم پیروزی الان 15 هست؟پس همش به این چیزا نیست اینا شاید 10-15% تو خوب نتیجه گرفتن تاثیر داشته باشه ولی اصل کاره به خود تیم بر میگرده.[/quote:4d8db90eeb]
آقا kasra قبول دارم که همه چیز پارتی نیست ، اما فراموش نکن بردهای ت ر را ک ت و ر هم یکی با شهرداری بود که می تواند مسائل پشت پرده داشته باشه ، یکی هم در برابر شاهین بوشهر که پنالتی مشکوک بود در هر صورت منظور اصلی من این هست ، تراکتور با این بازیکن های غیر بومی ، با این تماشاگران بی شخصیت و این کادر فنی حتی اگر قهرمان هم بشه ، لیاقت و ارزشی نداره ؛ در ضمن با این دو باخت خانگی داشکا ، امیدوارم روند این باختها ادامه داشته باشه ، چوناعتماد به نفس انها تقریباً از بین رفته است ؛ در مورد تیم محبوبمان باید عنوان کنم که با تغییرات بعمل آمده جای امیدواری زیادی برای بهبود وضعیت تیم احساس می شود .
-

RASHTBOY
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am
توسط miladcivil » يکشنبه سپتامبر 25, 2011 11:29 am
[quote:e2e78a692d="kasra"][quote:e2e78a692d="miladcivil"][quote:e2e78a692d="kasra"]نمیدونم چرا اینقدر اصرار داری بگی که من طرفدار تراکتورم یا ازش خوشم میاد اگه اولین کامنت من رو ببینی توش گفتم که از تراکتو خوشم نمیاد من برخلاف شما بجای احساسی برخورد کردن واقع گرا هستم و نمیگم اگه تیمی الان سوم هست از روی اشتباهات داوری جاش اونجاست. باشه اصلا تراکتور تیم نیست و همیشه داورا به نفعش میگیرن و قلعه نوعی تو دو سال قبل هم با رابطه سپاهان رو قهرمان کرد و تو اسیا اینقدر خوب کار کرد. در مورد خراب کردن بازی سپاهان من تو نیمه اول بازی رو که دیدم متوجه شده بودم کما اینکه مهدوی هم تو مصاحبه بعدش اومد و اینو گفت. اخر فصل هم وقتی یه تیمی قهرمان میشه نمیگن اون تیم با داوری قهرمان شده چون اصلا با عقل جور در نمیاد که بگیم همه چی تو داوری به نفع یا به ضرر یه تیم باشه.حالا باز شما بگو داوری ها 100% به نفع قلعه نوعی! اصلا میخوای 200% کنیم که منطقی تر بشه!![/quote:e2e78a692d]
آره دوست عزیزم،خوندم شما گفتی طرفدار تراکتور نیستی،اما تو اون کامنتت یه طرفداری از غریبه داشت منو اذیت میکرد،اما با این کامنتت متوجه شدم جوش زدنای شما از چیه!! آهااااااااا قلعه نویی !؟!؟!؟ باشه آقا،حق با شماست.قلعه نویی بهتریم مربی جهان ... شما خودت حساب کن،اگه 3 بازی اشتباهات داوری برای تراکتور نبود ، حد اقل 6 امتیاز ازش کم میشد،با این حالت رتبش چندم بود ؟ آیا باز شما میگفتی تیم سوم جدول ؟ در هر صورت شما مختاری طرفدار و دوستدار هر شخص و تیم و حزب و گروه ..... باشی ، اما اینکه بخوای نظرت رو به دیگران القا کنی ،جالب نیست . امیدوارم تونسته باشم منظورمو رسونده باشم .....[/quote:e2e78a692d]
جوش زدن چیه بابا چی میگی اصلا.ضمنا نظرم رو هم نخواستم به کسی القا کنم اصلا کلا حق با شماست و تیم های بالای جدول همه گلهاشون با سانتر بوده و با داوری امتیاز گرفتن و اصلا تو هیچ صحنه ای داووری به ضررشون نبوده و تیمهای ته جدولی به خاطر داورا اونجان و تو زمین خوب بازی میکننا فقط مشکلشون اینه که میبازن.[/quote:e2e78a692d]
نه دوست عزیزم ، نه من میگم حق با منه و نه شما داری اشتباه میگی ، من کاری هم با تیمهای بالای جدول ندارم ، من فقط تراکتور و شخص ژنرااااال رو میگم . وگرنه استقلال خوب یا بد ، یه برنامه ای داره و طبق همون داره بازیاش رو میبره و امتیاز میگیره ، صبا هم همچنین . به نظرم به این جمع ذوب و سپاهان هم تا آخر اضافه میشن و حتی تراکتور و پرسپولیس . اما انصافا" و خدایی بگیم ، تا اینجای لیگ بیشترین سود رو تراکتور از داوری برده .
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
-
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان